Advertentie

De kindermisbruik-beerput verder open..!


De zaak met de Engelse seksueel misbruiker Jimmy Saville, die het tot ‘SIR’ schopte, laat zien, hoe heftig kindermisbruik verborgen kan blijven onder de neuzen van de burgers.. Slachtoffers worden onder druk gezet om te zwijgen. Waren een paar mensen niet gaan praten, dan was deze smerige zaak, met dit monsterlijke persoon, nooit in de publiciteit gekomen.

x

x

‘Negativiteit en angst zorgen voor demobilisatie;
en precies dáárom worden we er elke dag mee gebombardeerd.’

Cathy O’Brien
(slachtoffer Mind Control/klokkenluidster)

x

x

De kindermisbruik/pedofilie-beerput verder open..!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Een van de zéér kwade geesten in dit steeds uitbreidende drama van kindermisbruik. De beschermelinge van de Rotschilds..

Het is en blijft voor velen niet te bevatten. Kindermisbruik van een dusdanig karakter, dat het op z’n Hollands gezegd, om ‘van te kotsen’ is. Té gruwelijk om überhaupt kennis van te nemen. En toch. Toch is het waar. Toch is deze wereld, waarin wij leven, vergiftigd tot op het bot met dit kindermisbruik. Hoe dit kan en waar het vandaan komt, dáárover kunnen we boeken vol schrijven. ZIJN er al boeken vol over geschreven. We raden je aan, wanneer je je hierover tóch dieper wilt inlezen, simpel op het internet te gaan zoeken. Het enige wat wij je kunnen aanreiken is dátgene wat wij en veel van onze collega’s in de alternatieve media, al lang hebben uitgezocht. Nee, het zijn geen ‘complotverhalen’..

Daarvoor zijn de bewijzen te gruwelijk en ligt het verhaal té dicht bij het dagelijkse leven. Het valt simpelweg niet te ontkennen. Foto- en filmmateriaal dat wordt gemaakt van deze gruwelijk scenes, vertellen het hele verhaal; klokkenluiders uit ‘deze wereld’ laten ons de gruwelijkste details te weten komen. Verhalen van vele verschillende kanten, die ALLEMAAL hetzelfde achtergrondverhaal hebben. Het gaat om een ‘zchzelf gekroonde elite’ in de wereld, die ook wel ‘Cabal’ wordt genoemd. Zij zitten achter 99% van de wereldwijde manipulaties, oorlogen, aanslagen en NEGATIEVE ENERGIE die zich in onze wereld manifesteert. Wij raden je graag een artikel aan van onze collega EllaSter, die de achterkant van deze ‘elite’ Cabal beschrijft. Je komt bij haar artikel door simpel op dit log van haar site te klikken. Wij beperken ons tot dit citaat over de:

Satanisten en de Saturnus-cultus

De Cabal aanbidden de planeet Saturnus (HIER) (=Satan), die ook wel de Zwarte Zon wordt genoemd en zijn Saturnisten (HIER), ofwel Satanisten (HIER). Men houdt zich ook bezig met de occult: astrologie en zwarte magie. Tijdens occulte rituelen worden andere entiteiten uitgenodigd die zich voeden met de angst (heftige energie met een hele lage frequentie) van de slachtoffers tijdens deze rituelen. Het zijn onder andere bloedrituelen letterlijk met slacht-offers, waarbij dieren, baby’s en kinderen verkracht, gemarteld en geofferd worden.

De misdaden zijn echter zó grotesk en gruwelijk dat veel mensen dit aanvankelijk weigeren te geloven. Dat is daarmee hun beste bescherming. Uiteraard gebeurt dit alles in het diepste geheim en vinden deze rituelen vaak plaats in de catacomben van Kathedralen en Synagogen. Gelukkig komen er steeds meer overlevenden en ooggetuigen naar voren die bij deze rituelen aanwezig zijn geweest. Lees HIER, HIER en HIER (NL link) over hun getuigenverklaringen. Hun getuigenissen zijn zeer schokkend en overweldigend, maar het is belangrijk dat de mensheid beseft wie haar zogenaamde leiders zijn.

Tot zover. Om dit verhaal te ondersteunen, tonen we je de volgende 3 YouTubes. Het eerste is van een klokkenluidster, die o.a. vertelt over de satanistische krachten die met deze ‘offers’ gepaard gaan. Het is feitelijk de overname van een persoonlijkheid door uiterst negatieve krachten. Feitelijk zijn wij als mensen veel en veel sterker, alleen is het ons ‘ongeloof’ in deze eigen kracht, die ons weghoudt van onze goddelijke essentie. Feitelijk wordt deze vervolgens door krachten buiten de mens, misbruikt voor het hele satanistische bolwerk. En dát het een bolwerk is, blijkt uit de vele verslagen van de vele klokkenluiders zoals deze jonge vrouw, die uit ‘de school’ klapt. Kijk zelf en probeer jezelf niet te verliezen in de gruwelijke details die regelmatig voorbij komen. (Helaas is dit filmpje niet ondertiteld vanuit het Engels). Het gezicht van deze jonge vrouw in om logische redenen onherkenbaar geblurd.

We raden je aan, wanneer je wilt begrijpen tot hoe diep dit Kwaad, want daar mogen we toch wel over spreken, in onze wereld is doorgedrongen, het in het Nederlands vertaalde boek ‘Mind Control’ te lezen, dat we HIER in delen op de site plaatsen. Het zijn vrouwen als Brice Taylor en Cathy O’Brian, die de wereld duidelijk maken, welke verschrikkingen zich afspelen in deze kringen. Uiterst bizar is het te ontdekken, dat het overgrote deel van onze ‘leiders’ vergiftigd is met deze sferen. (Zie het artikel met Cathy O’Brien die Hillary Clinton regelrecht van kindermisbruik beschuldigt!!) Er zijn vele, vele , vele (!) filmpjes die er te zien zijn op o.a. YouTube, over kindermisbruik, pedofilie, child-trafficking, of hoe je het dan allemaal wilt noemen.

Wij laten graag nogmaals het interview zien, dat hier al op de site staat, met bankier/financieel expert Ronald Bernard. Over zijn ‘bekentenis’ als klokkenluider over het ‘gebruikelijke scenario’ onder de ‘elite’ waar het satanistische feestjes achter gesloten deuren gaat. Wil je meteen naar zijn verhaal hierover, zonder naar de inleiding over zijn intrede in de financiële wereld te luisteren, start dan rond de 21ste minuut (21:00) Een man die het satanisme als een ‘schouwspel’ beschouwde, maar er wel steeds dieper en dieper in verzeild raakte. Totdat er een moment kwam dat er een uitnodiging kwam om mee te doen aan ‘offers’…

‘Dat was het breekpunt.. KINDEREN…. (Dat werd je gevraagd?)  IK KON HET NIET…!’

‘En het is allemaal omdat mensen het laten gebeuren; niet opstaan’..

 

De beerput gaat verder open..

 

Arrestaties, publicaties, onderzoekscommissies, etc

 

Er is een ENORME omwenteling aan de gang. De beerput gaat verder en verder open. Dankzij al die mensen die hun licht op deze kwestie laten schijnen en er NIET van wegdraaien, hoe gruwelijk het verhaal ook is.. En dat zijn VEEL MENSEN, die met een rechte rug deze stappen ondernemen. Er gebeurt van alles op dit terrein. Onze inschatting is, dat het hele verhaal rondom ‘Pizzagate’, waarbij het kindermisbruik-netwerk rondom het Amerikaanse DNC, de Democratische National Convention/Committee werd geopenbaard, gecamoufleerd diende te worden met het kletsverhaal rondom Donald Trump, die het met de Russen zou hebben aangelegd. Het verhaal rondom ‘Pizzagate’ was er in ieder geval WEL DE OORZAAK van, dat goedwillende overheidsfunctionarissen, aan de gang zijn gegaan en tot op heden mega-successen hebben geboekt met de onderzoeken en arrestatie van verdachte kindermisbruikers. Onder wie ZEER HOGE AMBTENAREN EN POLITICI..

Waar zullen we beginnen met dit hoopvolle deel van dit artikel..? Werkelijk overal in de wereld is te merken dat het genoeg is geweest; alle zaken rondom dit thema ‘kindermisbruik’.. En of het nou gaat om het zg. ‘child-trafficking’, waarmee bedoelt wordt dat kinderen de hele wereld overgevlogen worden voor dit misbruik-netwerk, of dat we spreken over ‘pedofilie’, waarbij kindermisbruik als een soort ‘afwijking’ wordt gepresenteerd, in de basis gaat et allemaal over hetzelfde. Hopelijk hoeven we je de genuanceerde verschillen tussen deze termen niet uit te leggen, in de gruwelijkheid van deze humanitaire beerput..

Allereerst willen we Donald Trump een mega-veer in zijn achterste steken, omdat hij toch maar de guts heeft gehad een speciale commissie te benoemen, die dit kindermisbruik aan de kaak gaat stellen, door inventarisatie van de netwerken, personen en slachtoffers die in dit kindermisbruikveld te vinden zijn. Kijk naar dit artikel (HIER) dat we speciaal rondom deze commissie schreven.. Dit is het filmpje dat bij dit verhaal hoort.

Laten we vervolgens verder gaan, met ontwikkelingen op dit gebied, rondom het Vaticaan.. Jazeker! Hier blijkt, dat het tot op heden geopenbaarde kindermisbruik in bijvoorbeeld de Katholieke kerk, slechts een puntje van de ijsberg was. Er wordt gesproken over een door-en-door-verrotte-structuur, waarbij kindermisbruik eerder onderdeel was van de geloofsbelijdenis, dan dat het door deze kerk (en andere volledig ontspoorde geloofssystemen) werd/wordt AFGEWEZEN. Een interview van InfoWars’ Alex Jones met Leo Zagami via Skype vanuit Italië. Over de smerige uitwassen van dit netwerk IN HET VATICAAN.. Leo Zagami is een ex-Illuminatie-klokkenluider (HIER), die is ‘uitgetreden’ en nu zijn verhaal verteld. Hij is niet onomstreden, maar naar ons idee dienen we zijn verhaal te beoordelen op de inhoud, en niet op de boodschapper..

X
NAVY-SEAL brengt 3000+ kindermisbruik-verdachten aan het licht..!

X
Vervolgens willen je berichten over een voormalige commando van het Amerikaanse leger, of ‘SEAL’ zoals ze genoemd worden. Het zijn mensen die vanuit hun motivatie om hun land te dienen, één van de zwaarste, zoniet dé zwaarste militaire opleidingen/trainingen hebben gehad. En JUIST omdat ze zo patriottisch zijn, kunnen ze de teloorgang van hun land niet verkroppen. En daarvan is dit kindermisbruik-netwerk er één van, in de ogen van oud-marine SEAL Craig Sawyer. Geloof het of niet (en ja, waar blijven de Nederlandse media met dit verhaal!!??), maar deze man heeft er met zijn organisatie voor gezorgd, dat meer dan 3000 elite-pedofielen zijn geopenbaard..!

En precies over de rol van de media is deze Craig Sawyer niet te spreken. “Tot de dag van vandaag, genieten pedofielen een vreemd soort ‘privacy’ van de media. Totaal ongegrond, maar ook nog eens gevaarlijk contra-productief. Het is natuurlijk makkelijker om dit netwerk te ontkrachten, wanneer radio en Tv eensgezind meehelpen dit fenomeen te ontmantelen. Maar door dit niet te doen, blijven kinderen in gevaar! Ik moet als onafhankelijke bron telkens proberen rondom de wachters-bij-de-mainstream-media te komen, die vervolgens het verdommen om deze zaken te publiceren..”

Wist jij dat er in de VS alleen al, sprake is van méér dan 100.000 kinderen, die aan ‘sex-trafficking’ worden blootgesteld.? Er is inmiddels een speciale wet aangenomen in de VS, genaamd de Federale Trafficking Victims Protection Act. Deze definieert het ‘sex-trafficking’ als:
Het werven, in handen krijgen, onderbrengen, transporteren, verzorgen, be’moederen’ en afzonderen van een persoon, met het doel een commerciële seksuele prestatie te creëren.’

Het voor deze ex-SEAL volledig duidelijk: sommige personen uit de hoogste defensie-gelederen, personeel, inlichtingen-analisten, maar ook federale wetshandhavers, zijn regelrechte pedofielen, die dagelijks toegang hebben tot, en op het internet bezig zijn met kinderpornografie. En het is natuurlijk bijzonder kwalijk en uiterst verdacht, dat het Pentagon (min.van Def.), de NSA en de CIA geen enkele interesse tonen om deze zaken te onderzoeken en voor de rechter te brengen. (HIER) Maar Craig Sawyer is vastberaden, ondanks het feit dat hij in het verleden wellicht deze topstukken, zoals Hillary Clinton, John McCain en Donald Rumsfeld veiligheid heeft geboden, om deze elite-pedofiele netwerken te openbaren en deze verraders voor de rechter te brengen.

V4CR
Sawyer richtte voor dit doel een stichting op, genaamd ‘Veterans For Child Rescue’, afgekort V4CR. Met de doelstelling om dátgene te onthullen, dat toegedekt is geweest en onderdrukt; de donkere en afstotende wereld van de pedofiele netwerken in de wereld in het algemeen en in de VS in het bijzonder. De leden van V4CR die het VIPR Team (Veterans Investigating Pedophile Rings), come from the highest levels of military special operations, federal law enforcement, international counter-poaching operations, the intelligence community, the diplomatic community and film & television.

Craig Sawyer hierover (o.a. tegenover InfoWars):

“Deze kringen hebben leden uit elke geleding van onze samenleving en hebben betrekking op een ongelooflijk trauma, dat wordt toegebracht aan jonge kinderen en zelfs baby’s. Het is de toekomstige Ziel van onze natie, die op deze wijze wordt getraumatiseerd. Zoals gezegd hoeven we niet op de media te rekenen, wat grote vraagtekens zet bij de krachten áchter deze media. Want wat is belangrijker? De zogenaamde privacy van de daders, of voorkomen of de redding van de slachtoffers.

Samen kunnen we werken aan het bekrachtigen van de lokale en federale wetgeving, om de daders te arresteren en de kinderslachtoffers te bevrijden. Het is van belang dat er licht in dit dossier gaat schijnen en openbaar gemaakt wordt, voordat het kan worden schoongemaakt. En onze organisatie V4CR is opgericht om dit licht te laten schijnen. Wij zullen deze crisis verlichten en met gezamenlijke operaties met de wetshandhavers uitvoeren. Wij zijn bezig met een keiharde televisie-documentaire-serie die de wereld dient te zien.

Ex-SEAL Craig Sawyer staat regelmatig voor de klas, om op het niveau van kinderen zijn dagelijkse werk uit te leggen..!

We zijn deze non-profit-organisatie begonnen en proberen fondsen te verzamelen om pedofiele netwerken aan het licht te brengen, die onze kinderen van ons verdonkeremanen.. Sommige van deze netwerken zijn bezig met satanische rituelen en het doodmartelen van kinderen, peuters en zelfs baby’s. Deze informatie kan ik je geven, en is afkomstig uit hoge politieke kringen. Er zijn federale wetshandhavers die meer dan 3000 arrestaties hebben uitgevoerd sinds afgelopen januari 2017. Dat wordt versterkt doordat we een president hebben die niet-OK is met het feit dat kinderen in dit land worden verkracht en doodgemarteld. Godzijdank.

Het is mijn missie om Amerikaanse burgers die informatie te gaan brengen, die zij behoren te weten, maar die hen is onthouden. We moeten iets doen en ik wil een betere omgeving creëren voor kinderen in hun vooruitgang. En een omgeving creëren waarin deze daden ook tot in de wortel worden afgekeurd, in plaats van doodgezwegen. Het is in dit kader uiterst bizar dat we onlangs een crowd-funding organiseerden, via o.a. de Alex Jones Show, waarbij we al snel op een stand stonden van US$ 50.000.- De geldinzameling ging verder via de speciale site YouCaring.com maar werd héél snel daarna afgelast door de leiding van de site, wegens ‘overtreding van niet-gespecificeerde service-voorwaarden..!!

Via andere kanalen zijn we echter inmiddels hard op weg om onze doelstellingen te halen! Eind april hadden we het bedrag van de doelstelling bij elkaar. Een bedrag van maar liefst US$ 500.000,- Maar meteen toen ik dát feit meldde bij Alex Jones in de show, ontving ik telefoontjes van 2 groepen, die zeiden onze organisatie te zullen gaan aanvallen. Sociale media ondermijnen ook onze doelstellingen..! Maar grappig is, dat NIETS onze vooruitgang in de weg blijkt te kunnen staan. Onze grassroots-beweging is erg, heel erg snel aan het groeien. 

Mocht jij deze organisatie vanuit NL willen steunen -jeweethet: met internationaal bankieren via internet is de wereld heel klein- dan kun je dat doen via deze link HIER en deel ook dit nieuws met familie, collega’s en bekenden.

* * *

x

 

Duitsland ontmanteld een kring van ca. 87.000 ‘leden’, betrokken bij kindermisbruik..!
X

Duitse openbare aanklagers hebben donderdag 6 juli jl een enorme organisatie opgerold, rondom het seksueel misbtuik van kinderen. waarbij de 39-jarige verdachte secretaris van deze club is gearresteerd. Hij wordt op dit moment ondervraagd en zijn korpsen in andere steden in Duitsland en in het buitenland bezig met het opsporen van deze ‘leden’.  De opgerolde website, die op het zg. darknet bekend stond als ‘Elysium,’ werd gebruikt voor het wereldwijd uitwisselen van kinderporno via haar ‘leden’. “Maar ook werden er afspraken geregeld om kinderen te ‘leveren’ voor seksueel misbruik. De 87.000 leden van deze club ruilden afbeeldingen en video’s van het ‘meest ernstige karakter van seksueel misbruik van kinderen, waaronder zelfs baby’s.” aldus één van de officieren van Justitie, in Frankfurt, waar de  arrestaties plaatsvonden.”

Volgens de aanklacht is de vastgehouden secretaris grotendeels verantwoordelijk voor het opzetten van de technische infrastructuur van deze platform-website, aldus de openbare aanklager die de pers te woord stond. Wat uiterst verontrustend is voor de ‘leden’ van deze ‘club’, is het feit dat de server, de computer waar vandaan het zogenaamde darknet werd bediend, ook gevonden werd in de flat van de 39-jarig Duitser. Voor de meeste mensen is een groot deel van het internet niet toegankelijk en wordt daarom wel het ‘Darknet’ genoemd.

Dit deel van het internet is alleen toegankelijk voor computers die een speciale encrypting-software hebben. Dit alles maakt het heel aantrekkelijk voor alle criminelen die letterlijk vanuit het ‘Duister’ opereren.. Zoals wapen- en drugsdealers. De onderzoekers van de Duitse politie hebben andere ‘administrators’ te pakken gekregen en leden van deze kring, die vooral in Oostenrijk en Duitsland actief waren. Onder hen zijn mensen met een strafblad op het gebied van ernstig seksueel misbtuik van kinderen, aldus de politie.

Het lijkt een heel grote vis die nu gevangen is, maar de geschiedenis leert dat dit niet de grootste vangst is op dit gebied. Want begin dit jaar werd ook al een kindermisbruik-netwerk opgerold, onder de naam ‘Playpen’. Daarbij is de 58-jarige Amerikaanse sleutelfiguur  Steven Chase (HIER) inmiddels veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf in de VS. Chase wordt verantwoordelijk gehouden voor het bestaan van het kinderpornografie-platform ‘Playpen’.

Dit netwerk werd opgericht in 2014 en had maar liefst 150.000 actieve pedofielen en kindermisbruikers in het netwerk! Tijdens de rechtszaak verdedigde genoemde Steven Chase zich met de belachelijke argumenten dat de FBI de website beter had laten werken, om de pedofielen te pakken te krijgen. Dit nadat de FBI had toegegeven, dat zij de site, na ontdekking, nog 13 dagen in de lucht hadden gelaten, teneinde een zo groot mogelijk aantal kindermisbruikers te pakken te kunnen nemen..!

Het oprollen van deze site bracht de Federale wetshandhavers veel nieuwe informatie en leads. Vlak na het oprollen van de site, bleken nog eens 350 in Amerika verblijvende personen te zijn gearresteerd en kregen 25 producenten van kinderporno-materiaal een rechtszaak aan hun broek. Er werden, en dat is natuurlijk veel belangrijker, maar liefst 55 Amerikaanse kinderen uit gevangenschap bevrijdt..! Daarnaast werden in het buitenland met deze zaak 548 arrestaties uitgevoerd en werdn 296 seksueel misbruikte kinderen te zijn geïdentificeerd en/of bevrijd.

* * *

x
Hollywood sterren komen met méér onthullingen.

 

Brad Pitt: ‘Elite Hollywood pedofiele controlen Amerika’
X

Eerder al was het acteur Elijah Wood die het pedofiele netwerk belichtte.

De afgelopen paar maanden komen méér en méér acteurs -vaak bekende filmsterren- in de publiciteit met verklaringen, die aan verbeelding niets over laten. We plaatsten eerder de bijzondere uitspraken van ‘Lord-of-the-Rings’-ster Ilajah Wood HIER in een artikel. Nu laten we er hier weer een paar aan het woord. O.a Brad Pitt die in niet mis te verstane woorden het Hollywood-wereldje afrekent op het satanistische kindermisbruik. Wat te denken van de hierboven geplaatste uitspraak van Brad Pitt: “Elite Hollywood-pedofielen controleren Amerika”..?

Hij deed deze uitspraak, vlak ná de recente arrestaties van een PAAR HONDERD Hollywood-filmbobo’s. Inmiddels heeft Brad Pitt een carrière van zo’n 30 jaar achter de rug, en weet hij kennelijk waarover hij spreekt..! Brad Pitt spreekt over eigen ervaringen waarbij hij als getuige bij deze donkere kant van deze ‘entertainment-business’ betrokken werd. Britt vertelt dat de HELE TV- en FILMINDUSTRIE is totaal vergiftigd door de cultuur van kindermisbruik, die door de hele VS lopen.

Het fameuze echtpaar in betere tijden. Inmiddels komen na de scheiding verhalen boven tafel die de glamour volledig dood slaan.

Als iemand vanuit ervaring spreekt over deze excessen in Hollywood, dan mag het dus Brad Pitt zijn. Niet alleen is hij een ervaren Hollywood-kenner, maar is hij, via zijn ex, Angelina Jolie, geconfronteerd met satanistische rituelen, die zij besprak in een video die op YouTube (HIER) te zien is. Pitt en Jolie hebben zelf een schare kinderen en de bezorgdheid van vader Brad Pitt zit er dan ook stevig in. Brad Pitt in deze heftige woorden over deze hele rotte ‘amusements’-wereld:

“Denk je dat het in Hollywood gaat over ‘making movies’..? Het is slechts een ‘bijproduct’.. Het gaat vooral over geld en nóg belangrijker: macht en controle. Deze mensen die in Hollywood de baas zijn, zijn dat ook elders in de VS en in veele delen van de wereld en geven werkelijk niets om het maken van films. Je hebt toch weleens van de Illuminatie gehoord, toch? De geheime genootschappen, de politici, bankiers en de media.. ZIJ ZIJN HET DIE DEZE PEDOFIELE NETWERKEN EXPLOITEREN. Zij regeren de wereld en dit gaat allemaal terug naar Hollywood.

Kinderen willen acteur/filmster worden; of moet ik zeggen dat hun ouders willen dat hun kind gaat optreden in films en zij zijn bereid werkelijk álles te doen, om hun kind beroemd’ te laten worden. Heb je ooit de moeder van een kind-acteur ontmoet? Ze zijn totaal idioot.. Het is makkelijk selecteren voor deze misdadigers, want het gaat niet alléén over filmindustrie; het gaat over Tv en over de muziekindustrie.. Het is de heel ‘showbiz’. Feitelijk verkopen ouders de Ziel van hun kinderen voor roem en glorie.

Bij een nieuwe film worden wel 1000 kinderen gecast voor een leidende rol en voor 100 zou er inderdaad werk zijn. Dan blijkt ineens de rol van de ouders en dus het vaakst de moeder. Zij pusht dusdanig bij een producer, dat die zich veilig voelt om het kind ook voor andere doeleinden ‘aan te bieden’ in dit wereldje. Het kind wordt onderdeel van een ruilhandel, als het wordt ‘aangeboden’ in Tv-land, aan mensen die én het kind wel ‘zien zitten’ én bereid zijn hiervoor reclame te maken voor de film waarin het kind speelt.

River Phoenix

En hetzelfde verhaal gaat op in de relaties met bankiers en politici en de rest van de elite. Als je erbij wilt horen, doe je mee.. Het zijn allemaal achterkamertjes-deals met kinderen als ‘de handel’.. Ik ben erg terughoudend om namen te noemen, omdat ik voorzichtig moet opereren in het ‘Land of the Free’, waar ik zomaar een juridische claim aan mijn kont kan krijgen. Maar wees gerust: ik ben ervan overtuigd dat het niet lang meer duurt, voordat de eerste grote namen voor de rechter zullen staan. Maar let op: de media zullen dit verhaal nooit groot brengen, want ze vreten uit dezelfde ruif, ze baden in dezelfde beerput. Het zijn de onafhankelijke media die deze verhalen naar buiten zullen brengen!

Het is vooral de kracht van het internetdat ervoor zorgt dat er een vrije stroom van essentiële informatie over deze zaken de wereld in gaat. Ze verliezen hun grip op het Amerikaanse volk, dat in opstand komt. Hetzelfde geldt voor mensen overal op de wereld; dat weten ze, het is een kwestie van tijd voordat het uitkomt.”

River Phoenix, een eerbetoon
Het was in 1993 de jonge acteur River Phoenix, die naar buiten kwam met afgrijselijke details, die het verhaal van Brat Pitt keihard bevestigen. (Zie ook hierboven het video-interview van ‘De Vrije Media’ met Ronald B.) River Phoenix probeerde details van dit elite-pedofiele netwerk te onthullen, voordat hij in 1993 stierf, op.. 23 jarige leeftijd.. Deze voormalige kindster onthulde in een interview, kort voor zijn dood, dat hij was opgegroeid in een pedofiele cultuur en op 4-jarige leeftijd zijn ‘maagdelijkheid’ was verloren. Tja, zo kun je kinderverkrachting ook noemen.. Het was vooral de sekte ‘Children of God’ die hem het nodige hadden aangedaan, met instemming van ouders en veel ‘vrienden’ van de familie.

Deze sekte, onder leiding van David Berg (!), offerde kinderen in ruil voor seks, om nog meer discipelen aan te trekken. En ja, dat lukte prima, want deze sekte had leden in de elite-kringen, de rijken en de machtigen. Zij wilden graag meedoen om Gods liefde en genade te praktiseren, door kinderen te verkrachten. De sekte ‘verzorgde’ ook ‘het rondbrengen van kinderen’ aan ‘machtige en rijke’ leden van de sekte. River was in staat deze sekte en zijn familie te ontvluchten, waarna hij de familienaam ‘Phoenix’ aannam, en de familie naam (River Jude) Bottom vaarwel zei, om een nieuwe start te kunnen maken. Maar kennelijk was dit té naïef gedacht.. In november 1991 gaf hij een interview aan ‘Details Magazine’, waarin hij vertelde over de verkrachtingen die hij vanaf zijn 4e jaar te verduren had gehad, in kringen rondom de genoemde sekte. Zijn trieste woorden hierover spreken boekdelen: “But I’ve blocked it out.”

 

* * *

x

De vlucht naar voren..?? Wettelijke goedkeuring van pedofilie..??

Hoe de elite wil doen geloven dat het allemaal ‘normaal’ is..!

x

De volgende statement, dat pedofilie ‘normaal en natuurlijk is voor de menselijke man’ komt niet uit een of ander flower power-boek uit de jaren 1970, waarin de beroemden der Aarde zich hierover uitlieten, binnen bijvoorbeeld de beruchte ‘PIE’, de ‘Paedophile Information Exchange’.. Komt ook niet uit een of ander ondergrond-website. Eerst maar dit statement: ‘Pedofiele interesse is natuurlijk en normaal voor de mensen-man. Het is minimaal een behoorlijk groep van normale mannen, die seks zou willen hebben met kinderen. Normale mannen worden opgewonden door kinderen’.

Voor vele extreme groepen, die de seksuele revolutie in de jaren 1970 beleefden, was seks met kinderen gewoon een van de grenzen die vertrapt dienden te worden. Vele van deze figuren waren academici, afkomstig uit en werkzaam in, het diep-seksueel-gefrustreerde universiteitswereldje. Zij waren het die deze kinderseks-beweging -al dan niet anoniem- steunden en dat nu weer doen, met zg. academische beschouwingen rondom kindermisbruik/pedofilie

De Engelse ‘artiest’ Jimmy Savile bleek meer dan 1350 kinderen te hebben misbruikt, gedurende zijn ‘carrière’.. Veel slachtoffers lagen in de ziekenhuizen, waarvoor hij fondsenwervingscampagnes verzorgde..! Right in the face of the English.. Zijn verhaal toont aan, hoezeer we te maken hebben met een maatschappelijke en structurele ontwrichting!! De vraag is hoeveel van de ‘elite’ in Engeland wist van dit misbruik en hoezeer Jimmy Saville onderdeel was van een groot netwerk van politici, bankiers en andere ‘elite’..

Het statement komt uit een ‘zomercursus’ die vorig jaar juli werd gegeven door de gezaghebbende universiteit van Cambridge.. Geen privé-sessie, maar een academische presentatie, gegeven op basis van de uitnodiging van de organisatoren van deze zomercursus, aan sleutelfiguren op dit gebied. Andere presentaties hadden de titel ‘“Liberating the paedophile: a discursive analysis’ (wat vertaald zoveel betekent als ‘De pedofiel bevrijden: een ongeleide analyse’) en ‘Danger and difference: the stakes of hebephilia.'(‘Gevaar en onderscheiding: de gevaren van hebephilia’ (Hebephilia is de seksuele voorkeur voor kinderen in de vroege puberteit (11 tot 14 jaar))).

Gepensioneerd hoogleraar Ken Plummer

Deze cursussen komen na een traumatische periode, na de onthulling van Jimmy Saville als massa-kindermisbruiker. Een periode waarin het Engelse volk duidelijk worstelde met dit trauma. De behoefte om meer te weten over dit enorme veld van misbruik en misleiding gaat door alle lagen van de bevolking.. Aanwezig op deze cursussen in Cambridge, was ook Tom O’Carroll, oud-voorzitter van de genoemde ‘PIE’. Een man die meermalen veroordeeld is voor kindermisbruik, maar nu campagne voert voor het legaliseren van seks met kinderen. ‘Wonderful!’ schreef hij op zijn blog, na afloop. ‘Het waren een zeldzame dagen, waar ik me relatief populair kon voelen.’ Het is een teken van de pogingen van het ‘academisch establishment om de grenzen van acceptatie van seks met kinderen te verleggen’.

Volgens gepensioneerd hoogleraar sociologie Ken Plummer, proffessor aan de Essex University, betekenen ‘de isolatie, geheimhouding, schuldgevoelens en het negeren van pedofielen niet dat deze direct bij het fenomeen pedofilie zijn verbonden, maar voortkomen uit de extreme onderdrukking van het verschijnsel pedofilie bij minderheden.’ Tja zo kun je kennelijk alles academisch rechtbreien..?! Professor Plummer bevestigde de krant ‘The Sunday Telegraph’,  dat hij lid was van PIE, om ‘zijn onderzoek te faciliteren’.. “Ik zou nooit willen dat mijn werk gebruikt wordt om ‘slechte dingen’ te rationaliseren. Ik versta onder ‘slechte dingen’ al het misbruik, uitbuitende seksualiteit en manipulatie.”

Plummer gaf geen antwoord toen hem gevraagd werd naar de misstanden uit de jaren 1970/80. De directie van de universiteit haastte zich schoon te spreken, met de verklaring dat de uitingen van de professor ‘geen goedkeuring nog ondersteuning zijn van pedofilie’ en verwees naar het handvest van de Universiteit van Essex, dat de academische staf de vrijheid geeft, binnen de grenzen van wetgeving, controversiële en niet-populaire meningen te uiten, zonder zichzelf daarmee in gevaar te brengen’..

Een andere hoogleraar, Ray Blanchard, psychiater aan de ‘University of Toronto’, die een werkgroep voorzat over het onderwerp ‘Hebephilia’, de seksuele voorkeur van mannen voor kinderen in de vroege puberteit van 11 tot 14 jaar, liet weten dat er binnen de wetenschappelijk definitie van dit fenomeen, geen ‘abnormaliteiten’ worden toegekend. De omgang van volwassen mannen met dit soort jonge pubers is in zijn ogen -en volgens nieuwe handboeken..- absoluut als ‘normaal’ te kwalificereen. Een van de andere sprekers op deze conferentie in Cambridge, Patrick Singy, van het ‘Union College’ in New York, vond dit allemaal nogal wazig: “Zo kan deze Hebephilia-aandoening worden gebruikt als beeld om pedofiele overtreders straffeloos als ‘mentaal onstabiel’ te diagnosticeren.”

Maar de meest controversiële presentatie in dit kader kwam van Philip Tromovitch, professor aan de Doshisha University in Japan, die in zijn presentatie meldde ‘dat het waarschijnlijk is, dat de meerderheid van de menselijk mannen, pedofielen en hebefielen zijn. En dat daarmee interesse in pedofilie normaal en natuurlijk is bij mannen..’ Nu is deze mening van de heer Tromovitch niet representatief voor de academische wereld, en is de meerderheid van de academische wereld kennelijk en hopelijk andere opvattingen toegedaan, maar duidelijk is, dat vanuit het gevoelloze academische wereldje, geen ethiek en moraal oordeel te verwachten valt over pedofilie en/of kindermisbruik.

 * * *

 

99 gedachten over “De kindermisbruik-beerput verder open..!

 1. De rijken en machtigen, tja, maar zeker ook de ouders die hun kind zien als een willoos weerloos middel tot… . Misschien zoals zij vroeger ook behandeld zijn?
  In mijn tijd was het nog handjes thuishouden, respect, de kinderlokker. Nu lijkt het weer zoals in de 80er jaren, dat aandacht hoe dan ook goed is.
  Kinderen die geen enkel referentie materiaal hadden, kwamen er pas later achter dat ze gewoon psychisch beschadigd waren. Hun geborgenheid die noodzakelijk is om jezelf volledig te kunnen ontplooien ontstolen is.
  De relatie tussen een kind en een ‘knuffelende’ volwassene kan per definitie niet gelijkwaardig zijn.
  Ik hoor wel eens ‘dingen’ (ook mbt huiselijke kring!) waar onnoemelijk veel leed, frustratie, wanhoop en eenzaamheid naar boven komt. Dat gaat ‘nog niet eens’ over martelen, vermoorden.
  Kinderopvang vanaf babytijd, bemoeilijkt het ervaren van geborgenheid, het leren afbakenen van eigen grenzen denk ik. Verhoogt domweg de kans op misbruik. Zoals ook het feit dat mensen hoe langer hoe meer geconditioneerd worden dat privacy ‘not done’ is. Alle grenzen moeten weg, onder het mom van verkennen, moet kunnen, naastenliefde, politieke correctheid…
  Het kan zijn dat meer openheid ook de bespreekbaarheid vergoot en de kans op het aan de kaak stellen. Het kan ook zijn dat zo de rijken en machtigen steeds meer macht krijgen. Inclusief de beschikking over steeds meer ‘neukvee’. Denk ik.
  Wat gaat het uiteindelijk worden?

  1. Koekje 1 :
   Er is nog een ander aspect : de chantage !! Een voorbeeld :
   http://www.independent.co.uk/news/uk/kincora-boys-home-historic-abuse-inquiry-to-examine-abuse-claims-a7057116.html
   met titel :
   “MI5 ‘used sexual abuse of children at Kincora to blackmail the politician paedophiles’
   Claims of abuse at the Belfast facility date back to 1970s”.
   Als men dit weet, dan kan men ook een verklaring vinden voor toestanden waar er geen logische verklaring voor is.

 2. Het ergste is nog : Frans onderzoek heeft uitgewezen dat een groot deel van de mensen die op jonge leeftijd zijn misbruikt, zelf op volwassen leeftijd kinderen gaan misbruiken. Dus deze slachtoffers zijn getekend en emotioneel vermoord door het “krapuul” voor hun hele leven. En als U weer eens die poppenkast heeft aanstaan, dan besef dat een groot deel van die mensen die zo mediageil zijn, aan kindermisbruik deel nemen of ruimschoots op de hoogte zijn hiervan. Maar ja hier in Nederland is het accepteren van een comfortabele leugen nou eenmaal makkelijker dan je te confronteren met de moeilijke waarheid.

 3. Ondanks dat ik tegen geweld en de doodstraf ben (omdat er fouten gemaakt kunnen worden) is dit een onderwerp waardoor ik toch ga twijfelen.Zij die kinderen misbruiken weten wat ze doen en zijn daar zelf verantwoordelijk voor en moeten niet zeuren als ze gepakt worden maar gewoon de gevolgen dragen die het gevolg zijn van hun eigen VRIJE beslissingen.De kinderen hebben geen keuze en kunnen zichzelf niet verdedigen tegen dat soort ongedierte (eigenlijk doe ik met deze uitspraak ongedierte tekort).
  Wat ik me afvraag is of de mainstreammedia niet aangepakt moet worden want doordat zij zwijgen kunnen dergelijke lieden gewoon doorgaan met kindermisbruik en daardoor zijn zij mede schuldig en verantwoordelijk.De mainstreammedia heeft misschien nog journalisten in dienst die het hart op de goede plaats hebben maar ze laten te weinig van zich horen om wat voor reden dan ook.Wanneer zaken verzwegen worden terwijl men er wel kennis van heeft is men net zo schuldig als de daders zelf vind ik.Eerder schreef ik al dat de mainstreammedia vaak geen belangrijk nieuws meer brengt en dagen achtereen over bv een treinongeluk ergens midden in de polder blijft berichten maar zij die beslissen dat dat zo moet moeten zich maar eens afvragen hoeveel leed kinderen die zich niet kunnen beschermen tijdens dat moment van uitzenden kunnen meemaken maar ook hoeveel andere ellende zij toedekken en mogelijk maken en dat geldt ook voor hen die de mogelijkheden hebben om het te stoppen maar niets doen.
  Te vaak houden hoge functionarissen elkaar de hand boven het hoofd en worden zaken zonder uitspraak van een rechter al bijvoorbaat verworpen en misschien zou het geen kwaad kunnen dat ook eens aan een grondig onafhankelijk onderzoek te onderwerpen want mogelijk worden zaken op voorhand wegens gebrek aan bewijs bijvoorbeeld geweigerd omdat er anders een nog grotere beerput open gaat.

  1. Ongedierte en onkruid bestaat niet, maar word zo genoemd omdat het de mens geen voordeel oplevert. De brandnetel is hier een goed voorbeeld van.

 4. Justitie is gelukkig wel actief: https://www.justice.gov/psc/press-room
  En het Dutroux netwerk blijf ook topic van onderzoek: http://www.renegadetribune.com/belgiums-dutroux-child-rape-affair-road-map-deep-state-criminality/

  Wat mogelijk betrokken namen: http://www.renegadetribune.com/wp-content/uploads/2016/11/Nihouls_connections_over_the_years.gif

  99% van de mensen denkt wel hetzelfde over kindermisbruik. Dat soort emoties nog eens delen voegt niet veel toe. Wel de omvang iedere keer weer laten zien met feitelijke gebeurtenissen.

  1. Anita 4 :
   Ik zal U moeten ontgoochelen… de Dutroux zaak is één der grootste doofpotten uit de geschiedenis van het land.. en er zijn er toch heel wat. Deze zaak is ten andere ook nog verbonden met andere schandalen. De waarheid hier over mag en zal ook niet het licht zijn. In het kader van deze zaak zijn er al tussen de 30 à 40 slachtoffers, getuigen, onderzoekers, magistraten… verongelukt, gezelfmoord enz… De namen die U toont in de linken zijn inderdaad belangrijke “elementen” in het dossier, maar de echte kopstukken blijven achter de schermen. Er zijn ten andere in al deze schandalen ook tal van uitlopers naar het buitenland, waaronder ook Nederland. Zoals U terecht stelt dienen we hier ondanks alles, blijven op de nagel te blijven kloppen, om de bevolking pogen bewust te maken.

  2. Hoewel ik de Dutroux zaak niet echt heb gevolgd lijkt het me heel aannemelijk dat er hier sprake is van een doofpot. In plaats van iemand direct belachelijk te maken lijkt het me logischer om te vragen wat zijn bronnen zijn.

 5. Nu ik weet dat in sommige kringen het er heel heet toe gaat, weet zeker van 6 mensen, die de keus hadden, tussen dit en dat, en dit hebben gekozen, en in stilte ter aarde zijn besteld, voor dit soort misdrijfen is geen enkel excuse te bedenken, dat verhaal van zelf te zijn misbruikt, is voor mij persoonlijk niet haalbaar.
  Het rammelt in onze samenleving, door dat de sociale contrôle is weg gevallen, is er een groot gat ontstaan, aan de andere kant, het is van alle tijden, helaas inherent aan sommige mensen, we moeten waakzaam blijven, en niet bang zijn om persoonlijk in te grijpen, Jenne

 6. Het is verheugend maar vooral moedig dat steeds meer insiders naar buiten komen met hun verhaal en dat mensen zoals Guido en Irma Schiffers het voor ons op een heldere en begrijpelijke wijze samenvatten en weergeven.

  Dit is werkelijke waarheidsvinding en uit het artikel komt ook heel duidelijk naar voren waarom de mainstream-media er maar mondjesmaat mee naar buiten komt. Leve het internet.

 7. Het zou goed zijn als Trump doorzet met de vervolging in Pizzagate. Ook hier zal hij wel van “progressief” Amerika de nodige tegenwerking krijgen. De Russen zullen er wel achter zitten om Hillary zwart te maken, volgens de MSM en dat soort onzin.
  We hoeven niet ver van huis te gaan om te zien hoe in NL met pedofilie wordt omgegaan. De affaire Demmink spreekt toch boekdelen. Ook dat moet snel nu in de doofpot, maar Adèle van der Plas is een terriër gelukkig. Van onze politici hoef je niets te verwachten, daar zijn ze te laf voor. Eigenbelang is belangrijker.
  Dankzij Internet komen we er steeds meer achter in wat voor verziekte wereld we leven. Met leiders die letterlijk over lijken gaan.

 8. Kunnen we niet als alternatieve media vele brieven sturen naar de MSM en hen dwingen om over bepaalde onderwerpen te berichten oa hierover, 1 brief kunnen ze negeren maar 10 tallen toch niet?

  1. Elles, ze kunnen alles negeren. Kijk maar naar hoe ze met de zaak Demmink, Marianne Vaatstra en vele andere zaken zijn omgegaan, ondanks alle geopenbaarde feiten door de nieuwe media.

  2. Laatst werd mij weer verweten in een ‘negatieve wolk’ te verblijven omdat ik vertelde over het onrecht, zoals Demmink, Vaccinatieschade, de propaganda van de gevestigde media, enz. Dat ik het echter als positief ervaar om mensen op dergelijk onrecht te wijzen en dat zij die mij dat kwalijk nemen juist het negatieve in stand houden, dat wil maar niet tot dergelijke mensen doordringen. Natuurlijk zijn mensen vanaf de geboorte door het ‘systeem’ gehersenspoeld om maar vooral de brave burger te spelen en geen vervelende vragen te stellen over wat de elite aan rotzooi uithaalt.

   Een dergelijke staat van ‘hypnose’ bij helaas de meeste mensen, zorgt ervoor dat er geen massale protesten plaatsvinden over hoe bv. Demmink wegkomt met zijn daden, hoe al die hoger geplaatsten altijd hun mond hielden terwijl ze beslist op de hoogte waren van de smerigheden van Jimmy Savile, hoe 9/11 en MH17 werkelijk in elkaar steken en hoe de gevestigde media absoluut niet de spreekwoordelijke ‘waakhonden van de maatschappij’ zijn, enz. Natuurlijk, als er een badmeester wordt betrapt op onzedelijke zaken waar kinderen bij betrokken zijn, dan wordt de man flink gestraft (en terecht natuurlijk!). De gevestigde media schrijven dan wel voorpagina’s vol met de streken van de viezerik en de politiek is eensgezind bij de geveinsde betrokkenheid bij het leed van de kinderen. Daarmee geeft de elite zogenaamd aan dat zij wel degelijk pedofilie hard aanpakken en onbewust denkt de meerderheid van het volk daardoor dan ook dat er dus geen spoortje van bewijs is dat bv. Demmink zich daaraan schuldig heeft gemaakt, want anders zou de man beslist, net als de badmeester, aangepakt worden.

   Tsja, de zogenoemde ‘negatievelingen’ in de samenleving kijken door het rookgordijn van de elite heen en zij die denken een voorbeeldige en brave burger te zijn en die dat ‘negatieve denken’ veroordelen, dragen daarmee onbewust de elite en hun ziekelijke zaken op handen.

 9. Ja Arend helemaal waar. Zij kunnen alles maken, er is maar een regel: zorg dat je er ook mee wegkomt.
  Ook ik heb me regelmatig zitten afvragen waarom men toch al door de eeuwen heen kinderen misbruikt. A. omdat het natuurlijk een hele kwetsbare en makkelijke prooi is. B. omdat er wellicht een hoop gekken zijn die denken dat ze dan deelgenoot worden van een eeuwige jeugd. Maar….C. is het echte geheim dat ik net heb doorgrond.
  Pak een rekenmachientje en doe K x I x N x D en dan komt er zoiets ongelooflijks uit als 55.44 = opgeteld 99 = zoiets als de tanden van de Leeuw in je nek, of de giftanden van de slang, een prooidier dus voor hen.
  55 is bij hen S.S. = Sege Satan en 44 is gewoon het werkwoord Vieren!
  Kortom, inderdaad geloofswaanzinnige Satanisten die in hun elitaire kringen de verleiding van 55.44 simpelweg niet kunnen weerstaan. De cijfers zijn gewoon TE mooi en Satan wordt met elk misbruikt kind gezegend, dan wel zal hen zegenen.
  Geloof het dus of niet, maar in het woord KIND is simpelweg al eeuwen, louter op grond van getallen, de misbruikrechtvaardiging voor deze gestoorde elitaire Satan-adepten ingebakken !!
  Daarnaast ben ik er van overtuigd (ook getalsmatig) dat het oorspronkelijke woord Pedofiel met een V werd geschreven: PEDO-VIEL dus. En ook dat verklaart een hoop; PEDO = uiteraard Kind en VIEL is gewoon anagram voor EVIL. Oftewel zij beschouwen dat kind in zijn diepste wezen als evil of het kwaad, dat zij dan wel even zullen rechtzetten natuurlijk. Kortom, hartstikke gestoord al die elitaire-Satans-clubjes met te veel geld en vrije tijd !!!

  1. P.S. dat de achternaam van de Engelse Meesterpedo, ook genoemd in het artikel, Jimmy Saville ook zo ongeveer op EVIL eindigt is natuurlijk geheel toevallig…

 10. Om een idee te geven dat het hier niet alleen om pedofiele netwerken gaat, maar ook om andere schandalen die direct verbonden zijn met deze netwerken : http://educate-yourself.org/cn/franklincoverupexcerpt.shtml
  Het gaat over de Franklin cover up , een zaak die nauw verbonden was met het Iran Contragate dossier. Een vroegere senator John De Camp heeft zich hier in vastgebeten… hij had zelfs steun gevraagd aan een vroegere CIA baas William Colby.. die nadien “verdronken” is.. maar veel heeft het niet opgeleverd. In België is de zaak Dutroux ook verweven met dit Iran Contragate dossier.In de link 4 van Anita wordt ten andere een naam genoemd (=Michel Nihoul met o.a. de firma Cadreco ).

  1. Ja het is allemaal met elkaar verbonden SubRosa. het is gewoon een compleet SYSTEEM. Net zoals je niet een beetje zwanger kunt zijn, is het ook alles of niets bij de Satan-fans. Ook niet voor niks het woord VALS = in de VAL van S.(atan). Eenmaal een “ingewijde” gaat het van kwaad tot erger en wordt je inderdaad ook weer gechanteerd door de andere gekken. Een soort one-way-street dus. En je hoort er natuurlijk pas echt bij als je ook eens een keer een kind hebt misbruikt of een medemens vermoord. Mijns inziens is het dan ook niet je ziel aan de duivel verkopen, maar aan satan.

  2. P.S. SubRosa, dat er zowel in MARc Dutroux als in Michelle MARtin de RAM zit is natuurlijk ook puur toeval weer. (nomen est omen in die kringen)
   De Ram, de Bok met de Horens, Satan, Ram hem er maar lekker in etc. etc.

 11. Als we dan toch met de ontmaskering bezig zijn en omdat jij het ook nog over Michel Nihoul had SubRosa (en ik dus over nomen est omen in hun kringen en systeem) MICHEL NIHOUL: IC (ik) M.(eester) IN (de) HEL !! HOLE (haal) U !
  Of: IK MEESTER IN HEL, (stop) U (in een) HOL !!
  Nou dat lijkt me allemaal wel weer verklarend genoeg gelet op de feiten dat de meisjes in een ondergronds hol gestopt waren. Ergo hij was/is dus inderdaad een dikke vette spin in dat perverse Satanische web.

  1. Nog een kleine aanvulling bij nader inzien.
   MICHEL NIHOUL: IC M.(eester), U IN HEL-HOL of IK (ben) U MEESTER IN (het) HEL-HOL !!
   In ieder geval niks met vlindertjes, bloemetjes of andere geruststellende zaken dus.
   Kortom deze man genoot wel degelijk heel veel S-tatu-S binnen het Satan-Pedonetwerk en bij mijn weten is hij er aardig mee weggekomen. Satan`s leger verliest af en toe wat soldaten, maar het leger gaat gewoon verder met de perverse mi-ss-ie

 12. Teneinde de Beerput van de Ramshoornblazers op Sjabbat dan maar weer te sluiten hier nog enkele onthullingen omtrent het Pedokoppel Dutroux en Martin die nog nooit zijn verteld:
  Ik heb net hun namen, conform hun stiekeme systeem dus, onder de loep genomen en dit is wat er al die jaren in verstopt zat:
  Trefwoorden MARC DUTROUX: KAT – MUIS – CADO en REU (rest kunt u zelf wel invullen denk ik)
  MICHELLE MARTIN: LICHAMEN – MARTELEN – en zelfs: ECHT EEN RAM, ILLI = M.(eester) (nou die illi kennen we natuurlijk al ergens van)
  Kortom, allemaal totaal verknipte spelers in een Satanische Sekte. En er zijn er genoeg die dit ook allemaal konden lezen, maar iedereen houdt stijf zijn kaken op elkaar om de rest te beschermen. FIDE et SILENTIO.
  De maffia steekt er nog aardig bij af bij dit geteisem.

 13. Omdat in de bovenvermelde tekst ook het Vaticaan vernoemd is, is het interessant te verwijzen naar de zaak van Emanuela Orlandi :
  https://en.wikipedia.org/wiki/Disappearance_of_Emanuela_Orlandi
  met citaat :
  “Emanuela Orlandi (born 14 January 1968) was a citizen of Vatican City who mysteriously disappeared on 22 June 1983..” Ondanks alle opsporingen en campagnes is deze zaak tot hiertoe niet opgelost.
  Er doen verschillende verklaringen de ronde waaronder de volgende :
  https://www.pri.org/stories/2012-05-23/emanuela-orlandi-kidnapped-vatican-sex-parties-priest-says
  met citaat :
  “Emanuela Orlandi was kidnapped for sex parties, with Vatican security acting on behalf of foreign diplomats, a controversial priest inside the Holy See told an Italian newspaper.
  Orlandi, a 15-year-old schoolgirl, disappeared from Rome’s streets 29 years ago after a flute lesson.
  Italy has long fixated on her disappearance, and now Father Gabriele Amorth has added to the mystery by saying Vatican security abducted her for sex parties with foreign diplomats, The Telegraph reported.”.
  34 jaar na de verdwijning en ondanks alles is het drama van Emanuela nog niet altijd opgelost. Het illustreert hoe moeilijk het is om in deze pedofiele middens door te dringen.

  1. Een interessante naam. Ik zal daar morgen wel eens naar kijken SubRosa, volgens HUN systeem, door HUN ogen.
   Hier dan nog maar even wat JULIE LEJEUNE ons nog kan vertellen na haar vreselijke Dutroux-einde.
   De geperverteerden lazen in haar naam: (voor)JULLIE EEN JEU, oftewel: ze is maar een speeltje, pak haar maar, doe er maar mee wat je wil. En dat deden ze dus ook en god weet wat ze heeft moeten doorstaan voor haar dood.

  2. Ah, het is al weer helemaal duidelijk SubRosa.
   Maar, don`t blame the Messenger! Ik geef slechts aan wat die geperverteerden 34 jaar geleden dachten en in hun slachtoffer`s naam zagen. (zij loeren dus continu op geschikte prooien !)
   Om te beginnen viel mij op dat de eerste 2 letters van voor- en achternaam ook weer ROME vormden, of zo men wil ROEM.
   Dan de verdwijningsdatum = opgeteld 1.30 = EEN HAAT !
   Dan de BMW waarin ze verdwenen zou zijn = 38 = DOOD !
   Dan haar naamsanagrammen: DE RAM (is hij weer) O.(verwinning) LUL NAAIEN !
   ODE (aan de) RAM, NAAIEN !! (dit zijn dus echt en uitsluitend haar naamsletters)
   Samenvattend: Satanisch misbruikt en daarna vermoord om alle sporen uit te wissen.

  3. Sorry, iets te snel getypt SubRosa.
   Die laatste moest zijn: ODE (aan de) RAM ! LUL NAAIEN !!

  4. Erik 13.1 :
   Wat Julie en Melissa betreft… toen deze werden gevonden werd er door een wetsdokter(in Nederland forensisch anatoom patholoog) een autopsie rapport opgesteld. Dit was echter niet voor publicatie vatbaar. Vervolgens werd een nieuwe versie opgesteld door een Franse wetsdokter(médecin legist) dat ook op de zitting van het Hof van Assisen in Aarlen werd voorgesteld en waaruit bleek dat Julie en Melissa omgekomen zijn door uithongering. Hiervoor werd Michèle Martin dan ook ten onrechte veroordeeld. Wat de meisjes hebben moeten doorstaan, op basis van de eerste vaststellingen, tart alle verbeelding, gezien de gruwelijkheid ervan. In tal van middens is dit gekend, het volledige dossier is ook gedigitaliseerd en er circuleren kopieën ervan rond…. maar de officiële instanties en ook de media zwijgen… als vermoord. Diegenen die wel een poging doen worden genadeloos vervolgd zoals het Engelstalige tijdschrift The Sprout in Brussel. Als men dit alles weet, heb ik geen illusies meer..!!!

  5. Ja wat Melissa en al die anderen en Dutroux handlanger betreft ben ik er nog niet echt diep ingedoken SubRosa. Het kost mij ook wel de nodige energie om elke naam goed te doorgronden volgens hun systeem.
   Een ZEER ingenieus systeem, er zitten dan ook niet voor niks enkele (lees-)beveiligingen in, maar met de Scrabbledoos kun je zelf meestal ook een aardig eind komen.
   Het is in ieder geval een systeem geent op intense HAAT naar alles en iedereen die niet tot hun eliteclubje van Satanisten behoort.
   (maar ja dat mag met zulke gruwelen eigenlijk wel voor zich spreken denk ik)

 14. Zie je op de foto van Jimmy Savile in het bovenstaande artikel hoe hij zijn sigaar vasthoudt?

  http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/jimmy-savile-prins-charles.jpg

  Volgens mij geen toeval. Dergelijk duivels schorem steekt openlijk de draak met de mensheid en als ze voor hun ‘dienstbaarheid/service’ aan hoger op de ladder staand duivels (koninklijk) schorem een lintje krijgen, dan zeggen ze, bijna onopvallend, maar wel recht in ons gezicht, via een bekend handgebaar dat in dit geval door een sigaar enigszins wordt gecamoufleerd: FUCK YOU!

  1. Ja, helemaal gelijk Paul. Laat die CIGAR nou ook opgeteld 38 zijn = DOOD in hun systeem. Lijkt me dus wel degelijk een signaal naar andere ingewijden in het perverse systeem. (hide in plain sight) (snap je ook meteen weer waar het gezegde vandaan komt: ¨hij is de sigaar¨.

  2. Haha, (beetje misplaatst in deze context) ook in het Nederlands is die SIGAAR een duidelijk herkenningsteken onder heren van stand. (of beter heren van Satan) SIGAAR = 55 = S.S. = Sege Satan !!!

  3. Weet je, veel mensen vinden al die occulte getallenleer maar onzin, ook de beweerde energie en macht die men zou kunnen overnemen van de jonge slachtoffers zou onzin zijn. Dus kan het in de ogen van die mensen ook niet waar zijn dat de elite zich schuldig maakt aan dergelijke praktijken. Maar waar het om gaat is niet dat wij het eerst moeten geloven, dat doodsangst van kinderen je energie en macht kunnen verschaffen, en dat het beredeneerde gegoochel met cijfers een verborgen (maar tevens openlijke) communicatie is, waar het om gaat is dat het een FEIT(!!) is dat de elite daar wel van overtuigd is.

  4. Alles is energie en dus ook getallen en daarmee ook dagen, die een getallen-energie dragen. DOORDAT WIJ die eraan toegekend hebben en ernaar leven. Je leeft dus naar 16 juli. En daarmee zet de hele wereldbevolking in meer of mindere mate, deze energie kracht bij.
   Het uitpluizen van getallen-betekenenissen áchter dagen en cijfers/letters, is een vak apart, zoals je kunt lezen bij reacties van Erik.

  5. Ja helemaal waar Paul. Het is zelfs ronduit onnozel om te denken dat ZEER intellectuele mensen (neem o.a. destijds de Jezuieten) GEEN gecodeerde communicatietaal zouden hebben bedacht. IK geloofde helemaal nergens in, maar als het ene na het andere feit je ogen opent en er een SySteem zichtbaar wordt dan kun je er niet meer omheen. Ergens nu op het net te vinden: de bibliotheek van Chicago zette voor het publiek Middeleeuwse (Kath. en Prot.) HocusPocus-geschriften online vol met mystieke letters en getallen die NOOIT bedoeld waren voor niet-ingewijden. Hun systeem om geheime genootschappen te vormen en de ander te knechten en vernederen is al eeuwenoud en hartstikke aanwezig en verifieerbaar. Maar in echte sprookjes blijven geloven is natuurlijk de makkelijkste ontkenning daarvan en de vrijbrief voor de toekomstige generatie kinderwippers.

 15. In de tijd dat wij in Wales verbleven, de U.K. dus, was hij zeer populair, en ook anderen wat later is gebleken, om dit duivelse spel zo in alle openbaarheid te durfen spelen, ja wat daar van te denken, vaak als ik in gezelschap wel eens een opmerking liet vallen, zo wat voor mijn gevoel niet kon, werd mij altijd verzekerd dat in, Great Britten dit soort weten, onder het carpet bleef, het is heel verbreid in de U.K., en velen die hier aan mee doen, hebben veel macht, zo nu en dan offert men een pion, voor het oog van het grote publiek dan,
  ik denk dat het publiek, de vaders en moeders, opa’s en oma’s het recht in Eigen hand moeten nemen als in oude tijden, maar dat is ook gemakkelijker gezegt als gedaan natuurlijk, Jenne

 16. Nou net maar even stug doorgepuzzeld dan en hier dus voor het eerst op het www de boodschappen die Dutroux c.s. als een spin in het web lazen in de namen van allereerst medeplegers Le Lievre en Weinstein.
  MICHEL LE LIEVRE:
  IC LIEVER M.(eester)(van de) HELLE ! of:
  IC EER EVIL M.(eester)(van de) HELLE ! (lijkt me weer duidelijk genoeg)
  BERNARD WEINSTEIN;
  RI (lach in Frans) BENADER WINSTEN !
  BENDE NARREN IS WIT (wit = 52 = zeer belangrijk getal in Joods-Prot.)
  B. (Bernard ?) = EEN ADRES IN WINTER (in noodgevallen, barre tijden dus)

 17. En hier dan wat ¨zij¨ lazen in de slachtoffernamen van Melissa en Sabine:
  MELISSA RUSSO;
  SORI (sorry) U S.S. SLA ME !!
  of: SOIR (avond) SLA ME ! U S.S.
  of: U (bent een) SLOERI, SAME (zaad) S.S.
  of: ROS ! SLA MEI ! U. S.S.
  of: U. S.S. EROS SLA MEI !! (nou ook allemaal koren op de molen van die gekken dus !)

  SABINE DARDENNE;
  BAAS RED NN (nomen nescio), EINDE !!
  (slechts een) DIER = NN = AAS (voor de) BENDE !
  (p.s. ik raad iedereen aan van de ¨wir haben es nicht gewusst-kerk¨ om vooral dit alles niet te lezen en iets leukers te gaan doen)

 18. Zo, een koppijnpilletje verder wil ik dan toch ook nog even recht doen aan het gruwelijke lot van AN en EEFJE (gedrogeerd levend begraven in de tuin las ik net voor het eerst)
  AN MARCHAL: LACHEN ! RAM A.(n)

  EEFJE LAMBRECKS:
  JES ! C.K.(chr.Kon.) BELEEF (de) RAM !!
  JES ! RAM EEF ! , BEL C.K. (maar op)
  S,(atan) JE RAM !! BELEEF C.K.

  Uit dit alles blijkt weer dat Dutroux zijn prooien ZEER zorgvuldig had uitgekozen en hun namen en gewoontes uitvoerig had bestudeerd. Dat verhaal over toevallig meegenomen liftertjes is dus lulkoek.
  En om nog meer RAM-men in het spel aan te tonen; Dutroux had dus een huis in MARcinelle.
  Hee, Marc de waarheid komt steeds dichter bij dus ! Ik hoop dat je dit allemaal nog meekrijgt in de gevangenis van Itter en ooit nog de vent (Ram) zult zijn om de rest van het pedo-magistraten-circuit er ook bij te lappen !

  1. @ Erik Iedereen
   verbazingwekkend zoals u de namen omzet in een andere ’taal’ en een andere ‘lading’ krijgen. Aangezien het woord RAM herhaaldelijk voorkomt doet mij dit denken aan de Orde van het gulden vlies of te wel Ordre de la Toison d’Or, Duits: Orden vom Goldenen Vlies, Spaans: Orden del Toisón de Oro) is een exclusieve ridderorde inclusief het vaticaan zij staan boven de wet zie de afbeelding van de orde
   http://www.hethuisvanoranje.nl/25%20Internationale%20Orden%20en%20Onderscheidingen/25%20Orde%20van%20het%20Gulden%20Vlies/IndexOrdeGuldenVlies.html
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Knights_of_the_Golden_Flees
   uiteraard zit hier een oude historie achter en is de misschien de moeite waard voor degene die geïnteresseerd zijn hierin te duiken. dank voor uw uiteenzetting

  2. Graag gedaan Madeloes, ik wordt er ook niet gelukkig van om in die beerput te duiken, maar elk stukje van de waarheid dat we boven kunnen halen dankzij de boodschappen die de slachtoffers ons gelukkig nog nalieten zie ik als winst. En wat betreft uw bijdrage: geheel conform mijn bevindingen. Zij zijn de wet, zij maken de wet en zij overtreden (meestal straffeloos) diezelfde wet. Zij wanen zich de uitverkorenen, God zelf, de beslissers over leven en dood.
   Mensen zijn voor hen hetzelfde als schapenhouden en zij zijn de Wolf.
   Denk nu eens even welke religieen het de normaalste zaak van de wereld vinden om schreeuwende dieren, onverdoofd de keel door te snijden ? Als je dat eenmaal gewend bent, ach met welk gemak dood je dan iemand van het verkeerde geloof die je ook nog eens hart-grondig haat !?

  1. https://twitter.com/zakenpief/status/886307175726972928
   (mijn visie op het kindermisbruik door de zelfbenoemde elites)

   God is ook een “sprookje” hoor. Zo als vele andere sprookjes voor kleine kinderen. In deze “periode” van de mensheid moet je nog gewoon strijd leveren. Het is niet anders. Strijd leveren of toekijken en dan niet zeuren als de dingen je overkomen.

   “The strong do what they can and the weak suffer what they must.”

   – Thucydides

 19. Aha! Hier nog een aanvulling op 16. Waarom BERNARD (Z)WEINSTEIN de handlanger van Marc Dutroux dood moest en uiteindelijk ook in de tuin onder de grond eindigde. De reden is namelijk dat de Satanisten ZO erg in naamsvoorspellingen (van hun slachtoffers) geloven dat ze ECHT denken dat het zo moet zijn volgens de grote Satan. Maar…idem dus naar elkaars namen. Ze waren natuurlijk al erg op hun hoede i.v.m. hun hobbypraktijken / mensenhandel, en op een gegeven moment is OF bij Dutroux, OF bij Nihoul een lichtje gaan branden i.v.m. wat er in BERNARD WEINSTEIN stond. Ik gaf bij 16 al aan dat ik de rare boodschap BENDE NARREN IS WIT tegenkwam. Zij moeten op een gegeven moment daarin gelezen hebben: B. (Bernard dus) IS (het) ENDE (van de) NARREN WIT !
  En volgens mij was nou net WIT de codenaam voor Marc Dutroux zelf. Immers WIT was 52 legde ik al eerder uit en M x D is ook die 52 !
  (en 52 is een ZEER belangrijk getal in hun kringen. 52 weken, 52 kaarten in een spel, etc. etc.)
  Bernard`s naam voorspelde in de ogen van Dutroux c.s. dus het einde van hun praktijken, dus moest hij dood. We hebben jouw motief gevonden Marc ! P.S. Marc, jij mag denken dat “zij” nog ooit helpen met een ontsnapping, maar je WEET dat ze jouw executiedatum al gepland hebben. Zij hebben immers het geld en de connectie`s, de rest is een kwestie van tijd. Dus het is eten of gegeten worden Marc.
  Slaap lekker in je cel met alle gedachten aan elk detail van je gruwelijkheden !!

  1. Hier dan nog de allerlaatste bevindingen in het Beerput kuisen.
   Ik heb nu voor het eerst de combinatie Dutroux – Nihoul eens getalsmatig bekeken (volgens het systeem waarin ze zelf heilig geloven) Daaruit komt dat Dutroux en Nihoul zo ongeveer bloedbroeders moeten zijn geweest ! Twee handen op een buik, volwaardige partners in crime.
   Om te beginnen dat “MICHEL”. Hoe vaak kun je MICHEL tegenkomen in een zo`n zaak !? Dutroux had zo`n bewondering voor, en vertrouwen in, Nihoul dat zelfs zijn partner Michelle Martin zo ongeveer dezelfde voornaam had. Vervolgens nog een Dutrouxhandlanger: Michel Lelievre.
   Kortom, MICHEL was altijd goed bij hem en betrouwbaar volk.
   Dan getalsmatig: Als Dutroux dus de codenaam WIT had, dan is het aannemelijk dat er ook iemand in zijn spel de codenaam ZWART had.
   Als ik de hele naam van Nihoul uitreken, nogmaals volgens hun systeem, dan eindig ik op 88 en laat dat nou net ook ZWART opgeteld zijn. Samen dus de twee kleuren van het Schaakspel, Zwart en Wit en die twee weer opgeteld = 1.40 = EEN, DAVID. (bloedbroeders in het zelfde huis van David dus)
   Verder zijn de voorletters van Dutroux en Nihoul (M + D + M + N) opgeteld precies 44 = in hun kringen: VIEREN !! (van Feest vieren !)
   Tenslotte was er NOG een MICHEL, maar die was de onderzoeksrechter en werd blijkbaar van hogerhand tegengewerkt om alleen maar Dutroux uit de beerput te laten en verder niemand. Prachtig land dat Belgie waar kinderen vogelvrij voor lustmoordenaars over straat gaan en de hoge bomen nooit terecht zullen staan. Tenzij……MARC (jij of zij, de klok tikt….!)

  2. Hou maar op met deze onzin Erik. Naar een antwoord toewerken kan iedereen. Meld je maar weer als je de omgekeerde weg kunt bewandelen. Dan kun je de gebeurtenis namelijk voorspellen en daarmee voorkómen. Pas dan heeft jouw bijdrage toegevoegde waarde. Tot die tijd: Spielerei.

  3. De E van Evert = 5
   De V van Evert = 22
   en dan weer een E = 5

   Dus dan komt er al twee keer 52 in voor.

  4. Gisteren kwam ik via de boodschap ¨BENDE NARREN IS WIT¨ uit op het gegeven dat Marc wel eens, in zijn metier heel verstandig, de codenaam WIT zou kunnen hebben aangenomen en zijn vermoedelijke partner in crime NIHOUL de codenaam ZWART. (zie uitleg bij 20 en 20.1) De kleuren van het schaken dus. Zojuist las ik wat meer over de vreemde vader van Marc, Victor Dutroux, wiens grote passie SCHAKEN blijkt. De gevonden codenamen blijken ook perfect in het plaatje te passen van de tweetalige denkwereld van Dutroux en Nihoul. Marc zag natuurlijk altijd al enigzins op naar de succesvolle Michel Nihoul en wel mede hierom: De voorletters van Nihoul (M + D) zijn in hun systeem opgeteld 27 = 77 = lucky Sevens ! Marc daarentegen kwam niet verder dan M + D = 17 = slechts een zeven.
   In zijn gestoorde maar volstrekt rechtlijnige belevingswereld wilde hij OOK twee zevens. En dat kwam nou net perfect uit met Monsieur Noir (nihoul dus) en Monsieur Le Blanc (Dutroux dus) Immers M + D voor Nihoul bleven 27 = 77 en M + L + B van Dutroux codenaam gaven nu ook opgeteld 27 = 77. Samen waren ze dan nu vier zevens = OF 47 (is o.a. GOUD bij hen) OF 4×7 = 28 = 88 = HaHa van iedereen volstrekt uitlachen en wie het laatst lacht etc.
   Daar komt nog bij dat BLANC 32 is en de door MARc zo gekoesterde RAM ook 32 is. NOIR blijkt dan 56 opgeteld te zijn en is in hun kringen het getal van de WOLF. NOIR en BLANC samen zijn weer die perfecte 88 van HaHa, iedereen uitlachen.
   In hun verknipte wereld viel alles dus perfect op zijn plek met dank aan vader Victor voor het Schaak-en waarschijnlijk ander onderwijs in deze materie en taal- en cijferspelletjes. (Victor bleek ook onderwijzer te zijn geweest)
   En vanwaar die ultieme fascinatie van Marc met de RAM (lees;Satan) ?
   Dat blijkt ook weer uit zijn geboortedatum: 6 Nov. = 6.11 = 66.
   Men heeft niet heel veel fantasie nodig om te zien dat in hun systeem de twee 6-en staan voor de horens van de Ram !
   Marc was daardoor zo gefascineerd dat zelfs de voorletters van zijn tweede vrouw Michelle MAR-tin ( M + M dus) samen 26 gaven = weer 66.
   Ik snap dat het allemaal een beetje abracadabra lijkt voor de niet-ingewijde. Maar als je het even rustig leest dan is het binnen hun systeem allemaal volstrekt logisch en rechtlijnig. (zij laten hun hele leven en al hun beslissingen leiden door al dan niet welgevallige getallen en hebben daar een heilig vertrouwen in.)
   Het staat dus vast dat Marc continu aan het loeren was naar kansen en continu in zijn hoofd van deze sommetjes aan het maken was. (vandaar de term berekening, nog een rekening vereffenen, Afrekenen met iemand, je kunt op mij rekenen etc. etc.)
   Blijft de vraag waar Monsieur Noir en Monsieur Le Blanc al die spelletjes geleerd hebben ? Zaten ze bij Vrijmetselaarsloge`s of was het vader Victor die zijn zoon opvoedde tot een koelbloedige en berekenende moordmachine ? In iedergeval moeten er genoeg mensen om hen heen verkeerd hebben die meer weten van het doen en laten van Noir en Le Blanc. De tijd zal het leren wie gewetenswroeging krijgt, hoewel dat in hun geperverteerde kringen niet echt tot de deugden behoort.

  5. Erik 20 :
   Nog een bron :
   http://aanirfan.blogspot.be/2014/05/assassinations-and-sex-in-belgium.html
   met citaat :
   “Reportedly, Zev Barkan aka Bruckenstein was at one time a Mossad agent in Brussels.Reportedly, Barkan got Bernard Weinstein involved with Marc Dutroux’s organisation, so that blackmail could be applied to Dutroux’s customers.Reportedly, Dutroux found out what Weinstein was doing, and killed him. Dutroux was arrested in 1996. Dutroux was released from prison early. Reportedly the Belgian police helped him to kidnap children so they could be abused by top people, including police and judges. Various witnesses in the Dutroux case, about 20 in total, died in strange circumstances. Reportedly Barkan helped to hush up the Dutroux affair.”
   Niet alles in de voormelde link is juist .. maar er is voldoende om een beter inzicht te krijgen, want zoals in een andere reactie reeds gezegd, de Dutroux zaak staat niet alleen..!!! Dutroux en Nihoul zullen dan ook
   spreken. Een “ongeluk” kan immers ook aan de partner of de kinderen overkomen.

  6. Sub Rosa 20.5 :
   Verbetering : Dutroux en Nihoul zullen dan ook NOOIT spreken..

  7. Bedankt voor het meedenken SubRosa. Maar ja, het mag inderdaad duidelijk zijn dat het complete verhaal Dutroux een heel dik boek is. Om ALLES uit te pluizen en te duiden kun je dan ook wel een levenswerk van maken. En dat was ik nou ik weer niet van plan. Ik denk ook dat jij helemaal gelijk hebt met alle dwarsverbanden. Het gaat inderdaad tot aan de top van de Pi-RAM-ide. Er staat te veel op het spel. Nihoul en Dutroux zullen ten minste eenmaal een Heilige eed van trouw en zwijgzaamheid hebben gezworen (ook aan elkaar) zoals in die (V.M.-)kringen gebruikelijk. Maar toch….Dutroux WEET dat zij over lijken gaan net als hij, en dat hij op dit moment het bedrijfsrisico is. Hij rekent nog steeds op de onvoorwaardelijke steun en inzet van Nihoul, maar ijdele hoop natuurlijk Marc. Michel loopt vrolijk rond in Zeebrugge wachtend op de krant waar op de voorpagina staat: DUTROUX VERHANGEN IN ZIJN CEL.
   Tja, en Marc is zeker niet dom, dus wellicht dat hij toch nog ooit het ware Wolvengezicht van Nihoul gaat zien en eieren voor zijn leven kiest.

 20. Nog een laatste idee in deze zaak. Wellicht dat er nog een of meerdere Belgische lezers van Wanttoknow ook altijd een zeer bittere nasmaak hebben overgehouden aan de affaire Dutroux. Het lijkt mij een subliem idee als een of meerderen van u mijn bijdragen / bevindingen eens knippen/plakken/uitprinten en opsturen aan iemand die waarschijnlijk niet al te veel post krijgt.
  DE HEER M. DUTROUX PRISON D`ITTRE RUE DE CLABECQ 100 1460 ITTRE.
  Dan zijn we in ieder geval zeker dat hij het leest en HEEL misschien zou het voor een gunstige doorbraak in de zaak kunnen zorgen en ene Nihoul ook wat meer slapeloze nachten…. Namens alle weerloze slachtoffertjes, en hun nabestaanden, bij voorbaat veel dank !

  1. Hoi Marc, ja we zijn er weer helemaal uit. Net even ingelezen m.b.t. jouw ouders / opvoeders Victor en Jeanine of Jeannine Dutroux. Allebei uit het ONDERWIJS dus (WIJ ONDER .S.) En allebei totaal verknipt en elkaar de schuld gevend van jouw gruwelpraktijken. De zich onnozel houdende schaak-Meester Victor heeft jou destijds het schaakspel bijgebracht (SCHAEKEN = 66 = de RAMshorens = 6.11 jouw geboortedatum) En jij wou daarin natuurlijk ooit de Meester verslaan door ECHTE mensen te gaan schaken.
   Jouw vader las destijds als Vrijmetselaar-adept het volgende in jouw moeder`s meisjesnaam: JEANINE / JEANNINE LAUWENS;
   JEU i(lluminatie): SLAAN (zal) WENNEN of: JEUNE (jong) SLA IA(ezel) WENEN ! Of: in zijn schaakhoofd: JE NU SLAAN ! WINNE !!!
   En in de combinatie JEANNINE met DUTROUX zag hij nog veel ¨mooiere¨ boodschappen: JA ! ROEDE IN U ….vrouwelijk geslachtsdeel
   Of: SEIN ROEDE U …. NAAIE Of: JODEN-EER IS U ….NAAIE !!
   Kortom, HIJ was de kwade genius die dat HAAT-spel weer van vader op zoon doorgaf en gewapend met die eeuwenoude cijfer- en letter-spelletjes ging jij Marc het allemaal nog net iets erger doen dan je oude heer. Nou proficiat dan daar in Ittre wachtend op het onvermijdelijke…….

  2. Jep, vader van Dutroux is de bron. Interview op Nieuwsblad.be naar aanleiding van het plots meewerken van vader Victor aan een boek over zoon Marc, enkel om het geld opdat de deurwaarder zijn collectie schaakboeken en Orchideeën met rust zou laten: “op zijn zachtst gezegd een zonderling die zijn dagen vult met Schaken en Orchideeën kweken”. Dat Schaken hieronder al uitgelegd, nu de betekenis achter die ORCHIDEEEN nog;
   IC EN DE HOERE
   I(esu) C(hristu) ENDE ! HOERE !
   In hetzelfde interview geeft hij ook blijk van een grote afkeer naar zijn voormalige vrouw Jeanine. Een complete vrouwenhater dus.
   Tot zover een inkijkje in s`mans belevingswereld en het rolmodel voor zoon Marc die al snel ook alle vrouwen als hoeren begon te zien die je dus moest slaan en misbruiken. Typisch geval van zo vader zo zoon, maar dan een zoon die dacht: Pa is een softie, Daden dus en nebenbei goed geld verdienen samen met Michel en Michele en die andere Michel. Zeven huizen had Marc al terwijl hij meestentijds werkeloos was, ergens moeten die centen toch een duidelijke herkomst hebben gehad lijkt me. Een typisch geval van Follow the Money en je komt bij de andere medeplichtigen uit !
   Overigens het getal 88 al eerder uitgelegd, koos Marc ook nog expliciet voor zijn trouwjaar met M.M. namelijk 19.88.

 21. Volg dit maar eens!! een en ander kwam aan het licht in het radio programma “Your Wake Up Call” van Adam Curry in 2008, hij stopte op een gegeven abrupt het programma omdat zijn leven zwaar bedreigt werdt toen hij de beerput betreffende Joris Demmink en het netwerk voor hooggeplaatste pedofielen aan het opentrekken was.

  https://www.youtube.com/watch?v=WBk9KdLiOSk

  1. Ja bedankt Mario, Nederland is echt geen haar beter dan Belgie wat dat betreft. Joris heb ik al lang geleden onder de loep genomen. Een woord kwam weer pregnant in beeld in zijn naam: JODEN. En de rest zal ik het hier maar niet over hebben. Voor je het weet staat er dan zo`n busje voor je deur in onze democratie voor de uitverkorenen.

   Wat Dutroux betreft ben ik er nu ook achter waarom hij als metier nou uitgerekend ELECTRICIEN uitkoos.
   Het was hatelijk bedoeld vanuit de Satanische kring naar Christus c.s. ELECTRICIEN: I.C. (Iesu Christu) RET (red) LEICEN !!!
   M.a.w. Hij wist toen al dat er lijken gingen komen en zei smalend: zie maar dat je ze weer levend krijgt dan Christus !

 22. Waar ik altijd een beetje verbouwereerd van ben, dat men in de regel wat kindermisbruik betreft men het bijna altijd over mannen heeft. Het vrouwelijke aandeel in het kindermisbruik is zeker even groot als het mannelijke aandeel, en heel misschien wel groter. Maar op de één of andere manier bliven ze buiten schot, of men ziet het niet als zo ernstig, in wezen zijn lesbiënes nog een haartje erger als Homo’s, maar minder opvallend vanwege, het natuurlijke omgaan met kinderen, maar daarom niet minder ernstig en pervers, Jenne

  1. Ja helemaal een punt Jenne. Maar het verschil zit hem in de penetratie die blijkbaar 10 keer erger wordt aangerekend dan al het andere handwerk. In NL is zelfs een tongzoen met een minderjarige penetratie in het lichaam = verkrachting = de volledige vuilnisbak van justitie over je heen.

  2. TOCH nog boodschappen uit Itter blijkbaar SubRosa. Ik verbaasde me al over het nieuwsfeit dat ik vanmorgen las dat Dutroux PERSE een hometrainer in zijn cel wilde hebben.
   Ook hierdoor wist hij een overduidelijke boodschap over te brengen aan: Jawel hoor NIHOUL.
   Pak de Scrabbledoos er maar bij en lees zelf: EEN HOMETRAINER;
   NIH.(oul) OMERTA EREN !!!! (weer hide in plain sight dus)
   Eens ze die spelletjes kennen blijven ze er hun hele leven mee doorgaan.
   Hij zegt dus in feite: ik hou mijn mond maar jij ook Nihoul !!

  3. Oh ja en de H en de T van Home-Trainer zijn natuurlijk ook weer samen die 88 van bloedbroeders toch !? ( 88 uitgelegd bij 20.4) En wie het laatst lacht etc…

  4. Ja inderdaad Guido, ik denk dat dat ook veelal de angst is om anders die “geweldige” vent kwijt te raken. En zo gauw je hem met een dingetje hebt laten wegkomen dan is het een glijdende schaal natuurlijk.
   Zelf heb ik jaren geleden eens wat op een Lesbiennes-opendag meegemaakt en dat snap ik nou tot op de dag van vandaag nog niet.
   Er werd ons uitgelegd welke plaats S.M. innam in het Lesbische liefdesleven. Prima, vrijheid blijheid. Maar dan werd er een vrouw als MAN verkleed, compleet in pak, met opgeplakte snor en sigaar, EN een groot vleesmes ten tonele gebracht en die als Charlie Chaplin uitziende verklede Lesbienne speelde dan de rol van Dominant en aanrander / smerige verkrachter !?
   Dus met andere woorden er was heel veel moeite gedaan om vooral niet de Dominante pot er als vrouw te laten uitzien, maar nee het moest perse een “smerige vent” zijn die misbruik ging maken van het doodsbange onderdanige slavinnelijfje !!?? Hoe twisted kun je zijn ??

  5. In de menselijke geschiedenis is genoeg terug te vinden, van de Heksen jacht en de Witte Wifen, het persentage perverse vrouwen is groot, vroeger gingen ze dan het klooster in, of werden verdronken, of op een andere manier onschadelijk gemaakt, nu vormen ze clubs, en sommigen trouwen, en blijven hun perversie verder beoefenen en uitdragen, via de homo contacten vormen ze dan een minderheid in de samenleving, die door economise samenwerking steeds sterker en invloedrijker wordt in onze samenleving, nog een vijandige minderheid erbij, het wordt vechten in de toekomst, al die belangrijke vrouwen waar men het over heeft, zijn uit dit denken voortgekomen, let er maar eens op, Jenne

  1. Haha Cornelis, volgens mij de spijker op zijn kop.
   Wat ik ervan denk is dat het vrijwel onmogelijk is dat de TWEE meest essentiele woorden waar dat hele kindermisbruikcircuit op draait, PEDO en SATAN zijn en dan hier pregnant in de familienaam van de broers terugkomen. Goh, da`s ook weer toevallig: PEDO + afkorting SATan = PODESTA !! (remember: Nomen est Omen in hun kringen)

 23. Nog een ontdekking m.b.t. de bende van Marc Dutroux.
  Bij 20 gaf ik al aan dat Bernard Weinstein, ex-handlanger van Dutroux, vermoord zou zijn omwille van de anagram-boodschappen die in zijn naam stonden en OF Nihoul, OF Dutroux niet lekker zaten. Ze zagen daarin een potentiele verklikker in Bernard. “B. IS ENDE (van)(de)NARREN WIT”.
  Dit leidde o.m. tot de vaststelling van de codenamen in het circuit van Nihoul (monsieur NOIR) en Dutroux (monsieur LE BLANC) Noot: N + L + B = 28 = 88 = Haha, van alles en iedereen uitlachen. Die twee achten bevielen Marc wel en daarnaast de 66 (de RAM-s-horens)
  Marc Dutroux Lucky numbers waren dus ongetwijfeld 66.88 (Noot: 6+6+8+8 vormen opgeteld opnieuw 28 = 88)
  Maar goed met dat “WIT” en “ZWART” als hun codenamen klopte alles perfect. Nu bleef dat rare “NARREN” eigenlijk nog over.
  En ook hier blijkt Weinstein na zijn dood nog belangrijke aanwijzingen te geven.
  Mij bleek dat DE NARRE of LES FOUX de echte naam van de bende van Dutroux moet zijn geweeest. Dat dat woord in Weinstein`s naam stond is dus OF de aanleiding geweest voor Dutroux om zijn misdaadclubje zo te gaan noemen, OF de reden dat hij Weinstein wel zag zitten toen hij dat later in diens naam ontdekte.
  Maar goed, de uitleg; Marc moet op een gegeven moment hebben zitten spelen met de gedachte van een naar einde, nare mensen etc.
  En in DE NARRE las hij: ENDE (van een) RARE of een RAER ENDE (“hij is raar aan zijn einde gekomen”) Dus dat leek hem wel heel toepasselijk voor de start van Slagerij Dutroux.
  Toen zag hij dat NARRE 56 opgeteld is, oftewel het getal van de WOLF.
  In het Frans werd het NOG toepasselijker in zijn beleving: LES FOUX.
  In hun (V.M.-)taal staat er in LES FOUX o.a. de hardwerkende Prot. OS, de allesverscheurende LEO en ook nog de gewiekste FOX.
  DAT stond hem wel aan dus. Maar ook uit die Geuzennaam blijkt wederom klip en klaar zijn partnerschap met Nihoul.
  Zelf had DutrOUX maar liefst drie letters gemeen met fOUX natuurlijk. Maar dat geldt OOK voor nihOUL, hij had de L, O en U in les foux. En ALLEBEI hadden ze de U en O gemeen, oftewel in hun taal: U (de) O.verwinning. PERFECT dus voor hun schurkendekmantel. En verhip een van Marc`s favoriete getallen, 66 van zijn geb.datum. 6.11=66, was dan OOK nog eens precies FOUX opgeteld ! DAT MOEST wel Satan zelf zijn die hem de weg wees.
  Concluderende ben ik ten volle overtuigd, met dank nog aan de in de tuin begraven Bernard (Z)weinstein, dat de bende van Marc en Michel Nihoul (remember: IC. U M.eester IN HEL-HOL !) de codenaam DE NARRE of LES FOUX had. Wellicht dat dat dus ook nog bij iemand een belletje doet rinkelen !? We komen er wel Marc !!

 24. G.V.D. !! Nu zitten we dus echt bij de TOP, die lui zijn echt compleet ZIEK !! Ik ga niet zeggen wie het betreft (was ergens slechts 8 jaar de boel aan het vertragen), wel de boodschap die in zijn naam staat volgens hun eigen systeem; JA U (bent een) LEO !!! SECSGALA IN UK (klein kind is ook in BE een uk neem ik aan) Een van de “elite” dus die koste wat koste beschermd moest worden, en de opdracht meekreeg om de anderen te redden, in deze Beerput.

 25. *** HET GEHEYM VAN BELGIE ***
  Man man, doe er nog maar een Beerput extra bij zou ik zeggen. Vandaag had ik een helder moment, ook naar aanleiding van de LEO die verborgen zat in Marc Dutroux bendenaam, LES FOUX.
  Diezelfde Leo zit ook in de naam van de hooggeplaatste dwaalspoorlegger hieronder bij 26. Verder sowieso opvallend veel “LEO`s” in de geschiedenis. Dus toen kwamen we vanzelf ook bij de Belgische koningen LEOPOLD natuurlijk.
  Als je weet dat in hun systeem de L. voor L.eider staat dan zegt de naam LEOPOLD dus eigenlijk: (de) LEO (is de) L.(eider). Nou dan hou je nog slechts VIER letters over…….
  Pas DAARNA las ik een artikel op Pallieterke.net van 23.12.2015 over een vergelijking van Leopold met Hitler. De laatste zou GEEN pedo zijn geweest…
  Historica Anne Morelli: “in de huidige maatschappij zou iemand als Leopold 2 een pedofiel genoemd worden”.
  Ook Leopold 1. had die voorkeur blijkbaar al. Zijn minnares Arcadie Claret was 16 jaar.
  En Leo den tweede zou een kind verwekt hebben bij de 15- jarige prostituee Blanche Delacroix.
  Tja, dan begint ALLES wel zo`n beetje op zijn plek te vallen als DAT de lichtende moraliteitsvoorbeelden waren in Belgie dan is het begrijpelijk dat Dutroux 7 huizen bij elkaar kon verdienen als vers vleesleverancier voor een gestoorde Belgische elite !

  1. Ad 27. Ik zou kunnen begrijpen dat sommigen van u die vierde letter niet kunnen vinden. (dat is een van de beveiligingen in hun systeem) Lees dan maar gewoon: (een) PEDO (is/heeft) LOL !!

  2. Erik 27 :
   Met het Koningshuis in België raakt U het gevoelige punt aan…hierover mag niets gezegd worden.. om de “eenheid” van het land niet in gevaar te brengen. Alle gerechtelijke onderzoeken waar het Koningshuis bij betrokken is… moeten onmiddellijk stop gezet worden door het gerecht. Leopold II was een zwijn… maar van belang zijn echter de exploten van Albert II toen hij nog prins was!!! In de jaren 80 was er een Brussels vastgoedtycoon die toen 140 à 150 mil. BF wou betalen voor een “film”. Een gulden was toen ongeveer 18 BF waard!!! Een ander geheim is dit van Laken… dit heeft betrekking op de dood van Albert I .. en wat er toen niet gebeurd is in Marches les Dames op zaterdag 17.02.1934.. maar wel elders… Kortom we zien hier de “exploten” van The Black Nobility..
   Ik heb ook het artikel in het Pallieterke gelezen over Leopold II en Hitler… van belang is hier niet of Hitler al of niet pedo was… maar wel de “exploten”(=genocide) van Leopold II in de Congo Vrijstaat.. nog zo een taboe..en dit om “den Belgique” niet in gevaar te brengen.. Dit zijn maar enkele elementen… maar die zorgen ervoor dat de pedo beerputten dicht moeten blijven
   PS : Het was gisteren 21.07.2017 , de zo gezegde nationale feestdag.. die een dag van rouw is voor mij…ingevolge de ramp van 1830.. en op 21.07.2017 blijf ik niet in het land en bezoek ik gewoonlijk Nederland.

  3. Sub Rosa, de Fransen zijn en waren geen lieverdjes als je de geschiedenis zo bekijkt (zaten altijd weer in het Rheinland/Keulen stoer te doen). En tov Afrika….absoluut schandalig, als in dit artikel te lezen is, mij was dat niet bekend. Ongelofelijk, dat dat nog steeds mag in 2017. Ik wist alleen dat de inkomsten van Australië van, ik dacht o.a. de autobelasting, op een rekening in GB gaat, ook zo een wereld-bepaler. Er klopt niets. Zo ook met het kindermisbruik, de kleine lichtjes worden aangepakt, de grote branden genegeerd.

   ‘In March 2008, former French President Jacques Chirac said:
   “Without Africa, France will slide down into the rank of a third [world] power”
   Chirac’s predecessor François Mitterand already prophesied in 1957 that:
   “Without Africa, France will have no history in the 21st century”

   At this very moment I’m writing this article, 14 african countries are obliged by France, trough a colonial pact, to put 85% of their foreign reserve into France central bank under French minister of Finance control. Until now, 2014, Togo and about 13 other african countries still have to pay colonial debt to France. African leaders who refuse are killed or victim of coup. Those who obey are supported and rewarded by France with lavish lifestyle while their people endure extreme poverty, and desperation.

   It’s such an evil system even denounced by the European Union, but France is not ready to move from that colonial system which puts about 500 billions dollars from Africa to its treasury year in year out.

   We often accuse African leaders of corruption and serving western nations interests instead, but there is a clear explanation for that behavior. They behave so because they are afraid the be killed or victim of a coup. They want a powerful nation to back them in case of aggression or trouble. But, contrary to a friendly nation protection, the western protection is often offered in exchange of these leaders renouncing to serve their own people or nations’ interests.

   African leaders would work in the interest of their people if they were not constantly stalked and bullied by colonial countries.’
   http://siliconafrica.com/france-colonial-tax/

   Bedankt Odette, voor je link ter verheldering, zo leer ik nog iets 😉

  4. MC 27.4 :
   De versie in de link is de “officiële leugen”. De werkelijkheid is wat anders. De ramp van 1830 is een vanuit Parijs georganiseerde staatsgreep met behulp van de politieke en economische collaborateurs die actief waren gedurende de 25 jaar gedurende Franse bezetting (= een USSR terreur regime). Er vielen toen in de Zuidelijke Nederl.meer doden dan in WO I en WO II te samen (burgerlijke en militaire). Deze worden echter doodgezwegen. Het was de bedoeling de Zuidelijke Ned. aan te hechten bij Frankrijk en desnoods ook nog door te stoten tot aan de Rijn.(=is de oude droom van de Fransen). G.B. zag dit echter niet zitten, en men is dan maar van “miserie” moeten onafhankelijk worden. Anderzijds zag G.B. ook een gevaar in de Verenigde Nederlanden..zeker op economisch gebied. In Vlaanderen was er toen weinig animo voor deze nieuwe Belgische staat. Het betekende immers alleen maar ellende, met o.a. de hongersnoden in 1840-1850.(al of niet uitgelokt!!). De voormelde “collaborateurs” waren vooral te vinden binnen de francofiele loge mafia’s. Dit is nog steeds de werkelijke macht in België.. en achter de schermen ook betrokken bij alle mogelijke schandalen.(ook in Vlaanderen). De ramp van 1830 was voor Vlaanderen een drama waarvan we nog steeds de gevolgen dragen. Dit was echter niet de eerste, deze gebeurde immers in 1585 bij de val van Antwerpen, toen de volledige middenklasse(ongeveer 150.000 pers.) met alle kennis, geld enz.. vertrokken is naar Holland.. en er o.a. bijgedragen heeft tot de Gouden Eeuw. Had, wat nu Vlaanderen is, in 1830 bij Holland kunnen blijven dan waren we zeker gespaard geweest van WO I.
   Ik ken de inhoud van Uw link over Frankrijk..en de kolonies..dit is immers een normale activiteit voor de Fransen… ze hebben ten andere gedurende de laatste 10 eeuwen niet anders gedaan.. dan plunderen.. en in Vlaanderen duurt deze “”plundering” nog altijd voort.. weliswaar minder bloedig dan vroeger, met behulp van “collaborateurs” die men ook nu nog steeds terug vindt in de francofiele loge mafia’s.. en dit verklaart ook waarom tal van sporen in schandalen naar Parijs lopen..want daar bevindt zich de werkelijke macht over België.. De geheimen over tal van schandalen fungeren hierbij als chantage middel. Dit geldt echter ook voor andere landen. In de zaak Dutroux zijn er bv. ook uitlopers naar Nederland. Het is dit supranationaal aspect van de pedofiele beerputten, in samenhang met andere criminele activiteiten, dat de aanpak ervan zo bemoeilijkt, en zelfs onmogelijk maakt.

  5. Ach die geschiedenis met de pseudo Franse Africaanse Koloniën, is een publiek geheim, ook de pseudo Africaanse machthebbers, eten lekker uit deze pot mee, het is wel droevig, dat al dit geld niet die arme lieden in die Africaanse landen te goede komt, maar wat niet weet wat niet deerd denkt men !

  6. SubRosa, men moet wel het verschil willen zien tussen, Wallonie in wezen een Franse inddustriele kolonie, en Vlaanderen, ’t is waar de Franse overheid, was en is heel brutaal in zijn nog steeds koloniale denken, in het Belgiese leger sprak men Vlaams, maar de officieren spraken Frans, in Brussel is het niet anders, de overgrote menigte EU ambtenaren zijn Frans sprekend, en ze geven geen duimbreed toe aan het Vlaams, het is net als in Engeland, de élite heeft nog steeds de zaak in handen, en de Franse en Engelse Elite zijn aan elkaar gewaagd, daarom is het goed dat Engeland uitstapt, en dan gewoon stoppen met deze wijze van Europa te besturen, een Federale Staten van Europa, is Misschien ??? beter, Jenne

  7. Odette 27.8 :
   Aantal slachtoffers militairen en burgerlijke in WO I in België : 66.000, en dit naar boven afgerond,
   Aantal slachtoffers milit. en burgers in WO II in België :86.000, en dit ook naar boven afgerond,
   Aantal slachtoffers in de Zuidelijke Nederlanden tijdens de Franse bezettingen tussen 1790 en 1815 : ongeveer 15% van de bevolking =3.000.000, naar onder afgerond. Een voorzichtige schatting geeft dan ongeveer 300.000 slachtoffers. (dit betreft o.a. de gesneuvelde en vermiste dienstplichtigen, de slachtoffers van de Boerenkrijg, en de talloze burgers die omkwamen van honger en ontbering ingevolge de Franse plunderingen en vernielingen.. in tal van gemeenten lag het sterftecijfer tussen 5 à 9 maal hoger dan voor de bezetting… ). Ik dien dan ook vast te stellen dat U de draak steekt met deze slachtoffers , gezien de inhoud van Uw reactie. Dit is echter geen verrassing gezien ook de inhoud van Uw reactie 27.3 !!

  8. Nu is het klaar en ze is weer bij de ‘lage frequentie’ beland…
   haha, en daar is natuurlijk weer alleen één persoon voor verantwoordelijk, toch, Odette? 😉

  9. De beste Frites komen uit Gent, de beste Expresso uit Italië, en Duitse zijk bakkies ersats kaffee, je mag kiezen !

  10. Ja, het donker kan het licht niet verdragen, dat heb ik al lang door…

  11. Kaffee Muckef*ck; Quote: ” Die Bezeichnung wird unterschiedlich verwendet. Für deren Herkunft existiert die Erklärung, dass die Bezeichnung Mocca faux (französisch für falscher Kaffee) volksetymologisch 1870 während des Deutsch-Französischen Krieges oder während der französischen Besetzung des Rheinlandes unter Napoleon eingedeutscht wurde. Der Duden 7 – Das Herkunftswörterbuch benennt als Herkunft die seit dem 19. Jahrhundert im Rheinisch-Westfälischen belegte umgangssprachliche Verwendung Muckef*ck als dünner Kaffee. Dies leitet sich aus dem rheinischen Mucken für braunen Holzmulm und dem rheinischen f*ck für faul ab. Eine weitere Erklärung ist die Verwendung im Französischen als Synonym für Café prussien (Preußischer Kaffee) einer Mischung aus Bohnenkaffee mit Zichorienwurzel als Streckungsmittel. ” https://de.wikipedia.org/wiki/Kaffee%C3%A4hnliches_Getr%C3%A4nk Taal is toch wel een eindeloos fijn iets, vooral in de mix.

  12. Hyper Alert, schorpioenen steken van achteren, taal is prachtig, het woorden spel, je kunt dit vervolmaken, maar niet met ersatz denken !

  13. Ekster, ik draag nooit zonnebrillen en ik ben een weegschaal 1965, schorpioen zit bij mij alleen in mercurius, daarom heb je ook zo moeite met mij. Ik ben veel te slim voor je. 😛
   Dat alleen voordat je nog verder verwarring sticht en lelijk doet, tegen mensen die je geen aandacht meer willen geven. Salut paraplu 🙂

  14. Als de mensen eens zouden beseffen hoe gemeen sommige mensen in wezen zijn, ik vindt dit soms beangstigent, Jenne

 26. Bedankt voor alle verdere bijdragen en verdieping.
  Maar Vlaams, Waals, Engels, Afrikaans, Duits, Babylonische spraakverwarring, DAAROM zijn de getallen leidend (immers internationaal redelijk hetzelfde) in Satan`s grote Pedowonderland.
  Even eten en dan zal ik het wel toelichten.

 27. Tja, eigenlijk is er dus een compleet boek nodig om al die waanzin voor eens en voor altijd uit te leggen en niet-ingewijden (de schapen) te kunnen waarschuwen. Maar helaas wil niemand het met mij schrijven dus blijft het bij flarden uitleg en worden alle onderliggende verbanden van het verwerpelijke systeem nooit helemaal duidelijk en blijft alles zoals het is ten faveure van de wel-ingewijden en zichzelf tot God verklaarde wereldelite.
  Maar goed, heel kort door de bocht dus; ooit is er vanuit de Joodse hoek (intellectuelen, rechtsgeleerden etc.) een Duivels systeem in elkaar geknutseld met als thema: hoe houden we de schapen dom en arm en vooral in toom ?? Dat is dus uiteindelijk SATAN geworden, niks God, niks Christus (hangende loser !) Nee een systeem van Alfa`s, Alfa-leeuwen , Alfarammen en je tegenstanders foppen in andere gedaanten teneinde zoveel mogelijk van jouw zaad over de wereld te verspreiden en het Satans-leger groter en sterker te maken. Later vonden de Joden een goede bondgenoot in de Protestanten (die ook de Kath. haatten) en samen ging men aan de slag met de stiekeme ondergrondse strijd. Geloof, Vrijmetselarij, en natuurlijk ook grof geld verdienen werd allemaal in een systeem vermengd. Het HAAT-systeem, iedereen die niet aan hun kant stond was/is de vijand en zal hun haat ervaren. (zo ook met name die Heidense kindertjes !)
  Vanuit die oude tijden: offers, (slacht-offers) van het Eeuwige Lam, het onschuldige Lam (ook weer die kindertjes) etc. kortom ALLE maffigheid van de wereld die in hun systeem van pas kwam werd naadloos in het systeem verweven (koren op hun Molen) Dat Satan-systeem ging onder de grootste geheimhouding en wat mystiek over van vader op zoon van generatie op generatie. (wie zaait zal oogsten)
  In het Vrijmetselaarsymbool staat ook zo`n geheimzinnige “G” en dus sprak dat systeem eenieder aan die op zoek was naar bijv. GELD, GOUD, GELUK, GEZONDHEID, GEWIN, etc. etc. Allemaal gelul natuurlijk, maar dat geldt zo`n beetje voor elk op religie gebaseerd systeem.
  Maar voor “hen” is het geen spelletje, zij geloven er heilig in, immers zij doen het er al eeuwen goed van.
  Het is ook een wereldwijd systeem inmiddels, dus vandaar al die waanzin over de hele wereld.
  En wat is dat hele Satan nou ? Nou o.a. STAAN, ergens voor staan, fier overeind staan na een gevecht, de RAM die staat en de vrouwtjes en schapen gaat rammen, de penis die fier STAAT etc. Opgeteld ook nog eens 55 die Satan= S.S. = weer Sege Satan.
  Die RAM (ramshoorn blazen Joodse geloof)werd dus het symbool voor de verzonnen Satan en voortplanting en zaad verspreiden en kindertjes verkrachten, vandaar dat die Ram ook zo vaak terugkomt in dat MAR-c Dutroux-verhaal.
  En het getal van die Ram is opgeteld 32.
  Maar op een gegeven moment ontdekte een slimme monnik dat ook de LEO
  opgeteld 32 was/is, dus ook dat werd een stiekeme verwijzing naar hun Satan de Ram. Dus LEO-pold = voor de insiders een van hen, een Ram, zo ook al die Pausen die Leo heetten etc. NOG een getalvariant van die 32 van Ram = BERG. (“berg je maar ! iets te verBERGen hebben etc.”) Dus al die “onschuldige mensjes” die van de BERG heten etc. die zijn dus eigenlijk ook van de Ram of de Satansclub.
  Tja, en omdat er wereldwijd zoveel geloofsfanaten zijn die ergens bij willen horen en ergens achteraan willen hobbelen en wel van geheime, stiekeme clubjes houden, blijft het S-y-S-teem zichzelf in stand houden en slachtoffers maken. Denk eens na, ZIJ zijn de mensen die miljoenen mensen het slagveld opstuurden of de mijnen in, of de armoede of de hongersdood etc. wat kan hen een vermoord, verkracht kindje nou ballen ?? (het is slechts een slacht-offer aan hun weldoener, de grote Satan.)
  Wij kunnen hier dus tot in de eeuwigheid onze verbazing en afschuw uitspreken, maar ZONDER ooit het totale systeem te ontmaskeren zal er nul veranderen, en hun grip op de schapen om als elite te houden wat ze hebben, alleen maar verhevigen. De totale waanzin dus gebaseerd op (Joodse) geloofswaanzin, macht en geld graaien zoveel als je kan.
  Hun spel is dan ook niet voor niks het grootste PI-RAM-DEI (god)-spel ter wereld !!
  Je bent medeplichtig en dader, of argeloos slachtoffer. Dat is dus in een notendop de wereld waarin we leven en alle Jorissen, Dutroux, Bernard`s, Leoploden (Pedo=Lol) etc. gewoon doen wat ze willen en elkaar wereldwijd rugdekking geven.

  1. Oh ja, daarom heb je dus een boek nodig dat alles uitlegt, want nou vergat ik weer de clou van dat RAM-S-verhaal;
   Als je PEDO maal zichzelf doet: P x E x D x O en dat uitvermenigvuldigt dan heb je….32 van die RAM.
   Dus in HUN wereld is dat woord Pedo zo ongeveer heilig, iets moois, iets waar de grote Satan zijn ballen bij aflikt. Vandaar dat ook DAT nooit zal verdwijnen, een goeie Satanist is gewoon een Pedo !!

  2. Oh ja, en laten we vooral al die andere slachtoffertjes van de Geloofswaanzin niet vergeten. Eergisteren nog bij RTL-nieuws, die ¨aardige, niemand kwaad doende¨ Jehova`s getuigen. EEN groot PedoWalhalla in die kringen ! Een compleet eigen rechtspraak, elke simpele boer die ouderling kan worden, Geloofswaanzin, en tenminste twee getuigen nodig voor elke misbruikaantijging. Mocht er al een schuld komen vast te staan, dan volstaat het ernstig betuigen van spijt binnen de Geloofsgemeenschap en op naar het volgende misbruik.
   Zolang geloven kindermisbruik oogluikend tolereren, of zelfs in de kern aanmoedigen, zal de misbruik blijven floreren.

  3. Wat is met de naam Chester Bennington?
   Slachtoffer van misbruik en nu toevallig ‘zelfmoord’ gepleegd (politie betwijfelt dat)…
   Volgens mij gaan Killary & Co. door met getuigen elimineren…?

  4. Verder verbaas ik me omdat ik continue (zonder te tijd maar ergens in de gaten te houden, opvallend vaak op een dubbele getal post)…raar, maar dat terzijde.

  5. Ja mc, met zulke (bewust ingebrachte) boodschappen in zijn naam liep hij dus eigenlijk al heel zijn leven met een groot uithangbord om zijn nek voor de ingewijde roofdieren.
   Ik heb net maar even snel kort gepuzzeld maar dit stond er in no-time;
   CHESTER BENNINGTON; (ik) BEN EEN STINCHOER EN (een) GEIT !!
   Dat is dus ook dat ¨haatzaaien¨. Kinderen al een naam toebedelen (getekend voor het leven dus) met opzettelijk daarin verwerkte boodschappen die de andere elite-roofdieren uitnodigen om hun gang te gaan. (compleet ziek, maar ZEER effectief dus !)
   En wat jouw opmerking over getallen betreft: ik heb dat ook regelmatig, kijk ik even op mijn fietsteller en dan staat er bij voorbeeld net 5566 of zo. Maar dat is hetzelfde fenomeen als dat je nooit een geel Dafje ziet rijden totdat een kennis van je er een heeft. (gewoon bewustwording van je omgeving en verder puur toeval)(zo ongeveer het enige toeval overigens in dat hele V.M.-spel)

  6. Ach, vergeet ik weer een essentiele stuk mc.
   Het EERSTE wat een van ¨hen¨ natuurlijk op zou vallen aan zijn naam is: CB oftewel 32, oftewel RAM of LEO opgeteld. Ergo, alleen daardoor is hun interesse al direct gewekt !

 28. MC 27.4 :
  Uw verwijzing naar de “kolonies” is interessant. Door de corruptie zijn het er ideale voedingsbodems voor kindermisbruik en handel. Dit geldt ten andere voor tal van andere landen. Dergelijke “beerputten” duiken echter niet zo maar op. Daar gaat een lange voorgeschiedenis aan vooraf..om tot deze “ideale voedingsbodem” te komen. Dit wil ook zeggen dat dergelijke landen voldoende “rot” dienen te zijn en dat de kanker doorgedrongen is in alle geledingen van de maatschappij , dit om ook te zorgen voor de “cover – up” als er iets uitlekt. Een vb is G.B. met 2 belangrijke actoren in deze pedofiele beerputten, namelijk The Brotherhood en de Kosher Nostra. Ik verwees ook in een andere reactie naar het ontstaan van België..een artificiële constructie waar politieke en economische collaborateurs met de Franse bezetter de macht grepen. Het gaat hier dan ook om loutere criminelen.. na WO II werd men daarvoor tegen de muur gezet!!. Van een dergelijke soort kan men alleen maar beerputten verwachten in alle domeinen.. na zoveel jaar, zit de kanker tot in de kleinste geleding van de maatschappij. Een kanker die ook gekend is als de “Belgische ziekte”. Het is dan ook geen toeval dat België een draaischijf is voor alles wat crimineel en corrupt is. Alle mafia’s ter wereld hebben er een “filiaal”. Het is evenmin een toeval dat de zetel van de EUSSR en de NATO gevestigd werd in Brussel. Of Palermo aan de Zenne.. letterlijk en figuurlijk een open riool. Alles is dus mogelijk.. ook Dutroux..e.a. uitgezonderd één zaak : de waarheid zeggen, schrijven en publiceren. Niets gebeurt zo maar.. men dient steeds te kijken naar de voorgeschiedenis.
  Een recent vb op de webstek van Henry Makow over de moord op Olaf Palme : https://www.henrymakow.com/2017/07/palme-murder.html

 29. Een beerput die zo pas werd open gegooid in Hollywood :
  http://www.neonnettle.com/news/2475-major-hollywood-child-sex-slavery-ring-busted-selling-children-in-plain-sight-
  met citaat :
  “Los Angeles County officials have announced a massive operation that saw thirteen girls and a young woman rescued from the largest sex trafficking ring on the West Coast. LA County Sheriff Jim McDonnell and California Attorney General Xavier Becerra say they have made numerous arrests in what they have described as the “largest human trafficking and child sex slavery network in the United States.”
  Opvallend is dat hier in de MSM zeer weinig tot geen aandacht wordt geschonken aan de voormelde beerput!!

 30. Hallo Erik Iedereen, waar vind ik informatie over de getallen waar je naar verwijst. Vind ik met name interessant omdat ik als numerologe vaan voor mensen duidingen doe over hun levenspad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.