Advertentie

Saville-BBC-reporter Liz MacKean dood..!!


De 52-jarige Liz MacKean, top-BBC-journaliste, was ervoor verantwoordelijk, dat het seksueel-misbruikschandaal rondom publiekslieveling Jimmy Saville naar buiten kon komen. Ze maakte in 2012 de 2 reportages die Engeland op haar grondvesten deden schudden. Daarbij viel de ‘held-voor-goede-doelen’, die Jimmy Saville pretendeerde te zijn, niet alléén van zijn voetstuk; het was vooral de BBC, die het zwaar te verduren kreeg. Want deze uitzendingen werden eerst tegen gehouden door ‘de BBC-leiding’.. Zoals men dat ook had gedaan in de jaren 1999, toen Jill Dando, de collega van MacKean, hetzelfde verhaal al naar buiten trachtte brengen.Toen vergeefs, met de heftige bijkomstigheid, dat deze Jill Dando voor de deur van haar huis werd vermoord..

Uiteindelijk werden de reportages van Liz MacKean tóch uitgezonden, in 2013, maar bij ITV, de grote concurrent van de BBC, in het programma ‘Panorama’. Liz MacKean was opgestapt bij de BBC, omdat ze niet kon leven met het ‘beleid’ om deze zaak onder de BBC-pet te houden.. Toen stond de BBC met de rug tegen de muur en besloten werd om de originele opnames van Liz MacKean tóch uit te zenden. Dat was vorig jaar (2016). Over mosterd na de maaltijd gesproken.. Of hoe de BBC zich angstvallig probeerde uit de wind te houden. Voor grote delen van de Engelse bevolking is het zonneklaar echter: ‘de BBC-leiding is corrupt en manipuleert om dit te verbergen’..

De uitzendingen hadden de bekende gevolgen. De informatie die Liz MacKean had verzameld loog er namelijk niet om. Het verhaal was duidelijk door alle gehoorde en gefilmde getuigen.. En dat waren er heel veel..  Daarbij was het met name de in 2011 overleden ‘Sir’ Jimmy Saville, die volledig werd ontmaskerd. Hieronder een korte uitsnede uit een interview met de inmiddels vermoordde (?) Liz MacKean, over het ‘achterhouden’ van de uiterst pijnlijke informatie door de leiding van de BBC. En ook deze ontboezemingen werden Liz MacKean zwaar aangerekend… Met het gevolg dat ze nu dood is.. Officieel gestorven aan een hersenberoerte..

x

x

Saville-BBC-reporter Liz MacKean dood..!!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Liz MacKean werkte voor de staatszender BBC, totdat ze ontslag nam in 2013, nadat haar bazen hadden besloten haar baanbrekende onderzoeksjournalistiek en de daaruit voortvloeiende documentaire, niet uit te zenden. Officieel liet de BBC weten dat dit was om ‘de reputatie’ van Jimmy Saville te beschermen. Het was met name de bedenkelijk rol van George Entwistle, de BBC’s director-general, die via allerlei andere maatregelen had geprobeerd deze zaak volledig in de doofpot te doen belanden.

Hij had een jaar ervoor nog geprobeerd Helen Boaden, BBC-Corporation’s Director of News te verleiden om een nieuwe functie bij BBC-radio aan te nemen. Boaden begreep meteen wat Entwistle van plan was en weigerde in zijn manipulaties mee te gaan. Kort daarna heeft deze Helen Boaden waarschijnlijk de knoop doorgehakt en de beslissing genomen de Jimmy Saville-documentaire van Liz MacKean uit te zenden.

Niettemin werd Liz MacKean uitgekotst door het ‘establishment’ en gelabeld als ‘kwaad en gevaarlijk’. Totdat een jaar ná haar ontslag bij de BBC de feiten publiek werden (zie inleiding). Het officiële bericht van de BBC, dat de afgelopen jaren álles in het werk bleef stellen, om MacKean’s naam te besmeuren, bij het overlijden van Liz MacKean is, dat ze overleed aan ‘complicaties van een ‘hersenberoerte’. Haar collega’s van het nieuwsprogramma ‘Newsnight’ maakten een waardig afscheidsreportage. (HIER).

Hoewel ze meermalen aan vrienden en collega’s liet weten dat ze werd bedreigd, zéker in de tijd van het onderzoek naar Jimmy Saville (EN BBC-ELITE!), sprak Liz MacKean altijd uit, dat ze feitelijk geen ándere morele keuze had, dan dóórgaan met haar onderzoek en het openbaren van de pedofilie-cultuur in haar omgeving. De moeder van 2 kinderen geloofde oprecht dat het haar taak was, dit te doen. Toen publiekelijk duidelijk was geworden, dat het de BBC zélf was, die haar documentaire/onderzoeksjournalistiek had geblokt, bekende ze in een Tv-interview: ‘I was very unhappy the story didn’t run because I felt we’d spoken to people who collectively deserved to be heard. And they weren’t heard.” (vert. “Ik was bijzonder ongelukkig dat het verhaal niet verteld mocht worden, omdat ik voelde dat ik gesproken had met mensen, die het als collectief verdienen, om gehoord te mogen worden. En ze werden niet gehoord..”)
 x

Jill Dando werd in 1999 vermoord.. Ook zij was met het pedofiele netwerk bezig..!
Liz MacKean is de tweede BBC-journaliste die werd vermoord EN bezig was met het Engelse pedofiele netwerk bloot te leggen. Een netwerk dat zijn wortels heeft in de hoogste kringen van het Britse establishment’.. De getalenteerde Jill Dando, onderging in 1999 eenzelfde lot. Zij was de presentator van het veelbekeken Tv-programma ‘Crimewatch’ en zij probeerde haar BBC-bazen attent te maken op de vertakkingen van het genoemde pedofiele netwerk binnen de BBC.. Daarbij had ze het tegen collega’s erover, dat er nogal wat ‘sterren met grote namen’ bij betrokken waren.. !

Jill Dando was 37 jaar toen zij werd doodgeschoten bij de voordeur van haar woning in west-Londen. Deze misdaad staat nog steeds te boek als ‘onopgelost’. (HIER). Voor haar dood had ze -midden jaren ’90- een dossier overhandigd aan haar senior-management, waaruit keihard bleek, dat grote ‘BBC-sterren’, waaronder Jimmy Saville, betrokken waren bij een pedofiel netwerk. Maar dit management besloot keihard -zo is later gebleken- om deze journalistieke kindermisbruikzaak  toe te dekken, in plaats van een onderzoek in te stellen en/of de zaak bij de politie aan te geven. Door Liz MacKean’s onverdroten inspanningen is duidelijk waarom. De BBC-elite is een verlengstuk van het pedofiele netwerk..!!

Een voormalig collega en vriend van Jill Dando zei het als volgt: “Niemand wilde het eigenlijk weten; het was loodzware informatie. Ik heb namen van haar gehoord destijds, maar ik kan ze niet goed meer herinneren en wil ook niemand beschuldigen. Maar Jill had het er continue over dat het om ‘verrassend grote namen’ ging.. Ik denk dat ze heftig geraakt was, toen ze te horen kreeg van foto’s van kinderen en de informatie hoe mensen zich in dit afgrijselijke pedofiele netwerk konden begeven. Een netwerk dat toen volledig open en toegankelijk was, door de relatieve onbekendheid ervan.

Jill vertelde me dat collega’s bij haar hadden geklaagd over seksuele aangelegenheden en dat sommige vrouwen ook beweerden, dat ze ernstig lastig gevallen waren en lichamelijk betast. Er werd volgens de mensen die deze zaken aankaarten bij hun bazen, niets aan gedaan en het leek er al snel op, dat er een beleid was van ‘een oogje toeknijpen’..

* * *

x

 

49 gedachten over “Saville-BBC-reporter Liz MacKean dood..!!

 1. “Ik heb namen van haar gehoord destijds, maar ik kan ze niet goed meer herinneren en wil ook niemand beschuldigen.”
  Die Engelsen toch. Dat hebben ze het in Nederland veel beter voor elkaar. Ik bedoel de bescherming van ‘belangrijke’ personen. Gewoon vrolijk namen noemen en vervolgens keihard belachelijk maken. Eyes wide shut.

  1. Iemand /een persoon die beschuldigd wordt, hoeft daarom nog niet pertinent schuldig te zijn.
   Buiten dat er dingen zijn gebeurd en nog gebeuren die niet door de beugel kunnen, moeten we wel oppassen om niet in een wilde heksenjacht te vervallen.
   En Koekje het verwonderd jouw toch niet, dat die gene die het dichtste bij het vuur zitten etc.
   Naar het schijnt heeft dit kindermisbruik in de UK een enorme omvang aangenomen, tot in Whitehall toe, zo nu en dan moet er één van de mindere goden aan geloven, zo houdt men het publiek zoet, de Engelse samenleving zit nog wel iets anders in elkaar als de Nederlandse, de Elite in England zijn de heuse van ouds her de Elite, heb er gewoond en veel verbleven, het is niet storend, want het speelt op een andere level, een andere wereld dus, soms ontmoet je ze, maar het zijn wereld vreemde wezens, denken en leven heel anders als de gewone man, voor hen gelden ook andere waarden en wetten, Jenne

 2. Ze kunnen blijven moorden, maar het lid is er toch echt af en het verspreid. In de tussentijd, pas serieus goed op alle kinderen, het moet echt serieus genomen worden voor de kinderen. Het is de top die op ze aast.

 3. Dit is een zoveelste voorbeeld van vergelding op een klokkenluider / verslaggever die de waarheid omtrent pedonetwerken en satanisch ritueel misbruik, waarbij de elite betrokken is, aan het licht wilde brengen. Hopelijk dringt het bij mensen door dat je niet ongestraft namen en bewijzen kunt aandragen als het om dit soort misdaden gaat. Het sluit aan bij ons artikel met de pleidooi voor meer inlevingsvermogen wat betreft klokkenluiders.
  http://www.ellaster.nl/2017/08/23/op-de-bres-voor-klokkenluiders-1/

  PS. Ik had begrepen dat ze gestorven was aan de complicaties van een beroerte (stroke), geen hartaanval.

  1. Ella star, behoor jij ook tot zo’n broederschap/fraternity/studentenvereniging? Gezien je naam hier. Gewoon een vraagje hoor.

 4. De maatschappij is op vrijwel alle fronten door en door verrot. Dat krijg je de slechtste elementen in de maatschappij de leiding nemen. Het kleine aantal mensen dat aan de bel trekt of zich op andere manieren verzet valt bij bosjes om.

  “All that is necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing”…”When bad men combine, the good must associate; else they will fall, one by one, an unpitied sacrifice in a contemptible struggle.” – Edmond Burke, 1770

 5. >>Liz MacKean is de tweede BBC-journaliste die werd vermoord>>

  Ik vind het nogal een boude uitspraak zonder enig bewijs.Alsof het een feit is.
  Het is niet ondenkbaar dat deze journaliste die jaren lang onder hoogspanning heeft gewerkt er uiteindelijk is door bezweken.
  Een aneurysma ontstaat langzaam gedurende het leven.Te hoge bloeddruk zal het proces (knappen van het bloedvat) versnellen. Het is niet leeftijd gerelateerd. Als voorbeeld geef ik BZN zangeres Carola Smith. Zij was destijds 23 jaar.Ook de journaliste Simonne van Gennip was met haar 34 jaar het haasje.

  Als de elite haar de mond had willen snoeren dan was dat denk ik wel eerder gebeurd.

  1. Guido J. Zolang het niet met en vraagteken geplaatst wordt maar als voldongen feit wel.

 6. Van belang bij dergelijke “overlijdens” is na te gaan wie er belang bij had ? Cui Bono ? Hiervoor dient men dan te kijken met wat de overledene doende was… Voor wie was het “onderzoek” door de overledene een gevaar ?? Zijn er nog gelijkaardige overlijdens ingevolge een dergelijk onderzoek, in binnen- en buitenland. Wie is dan ook de vijand ?? Tot wat is deze instaat ?
  Een zaak is al zeker : Jill Dando werd vermoord. Liz Mackean overleed ten gevolge van een beroerte!! Werd een lijkschouwing uitgevoerd en desgevallend door wie?? Wat zijn de vaststellingen?. Als er geen lijkschouwing werd uitgevoerd , wat is hiervan de rede.. ? Men dient hierbij ook rekening te houden met haar “reputatie”.
  Wat is er allemaal gebeurd de laatste uren en dagen van haar leven ?? Werd ze intussen al gecremeerd ?? Als dit niet gebeurd is, werden er organen weggenomen?? Men dient ook te weten dat een hartaanval en dergelijke ,ook op een medische wijze kan geïnduceerd worden, zonder dat er sporen worden nagelaten.In afwachting van klare en duidelijke antwoorden op de voormelde vragen.. en rekening gehouden met haar verleden.. dien ik er dan ook van uit te gaan dat haar overlijden verdacht is. Het komt immers aan de bevoegde instanties toe, te bewijzen dat dit overlijden niet verdacht is. Dit bewijs dient “staalhard” te zijn. Over geen enkel aspect, hoe miniem ook, mag er niet de minste twijfel bestaan. Voor het overige kan ik alleen blijk geven van mijn diep respect voor de Jill en Liz. Ik begrijp maar al te goed door welke hel ze zijn door gegaan.

  1. Daarnaast dienen we te weten met welke zaak Liz MacKean nu bezig was! Hierdoor krijgt een mogelijk opzettelijke aanleiding tot deze hersenbloeding een motief. Het -zoals dat in het Engels heet- circumstancial evidence, dat nu al er dik bovenop ligt, is dan sowieso evident.
   De grote moordpartij onder natuurartsten in de VS, onder de artsen die de nagalase-affaire onderzoeken, wordt ook gevormd door een aantal ‘ongelukken’. Maar het circumstancial evidence zegt genoeg, voor hen die kijken en ZIEN.

 7. Er zijn nu in totaal 117 environmental defenders vermoord, deze mensen beschermden onze wereld, van fauna en flora, alleen deze maand al 3 rangers vermoord in Africa, de laatste in Tanzania, hij beschermde de laatste olifanten, onze wereld is ten prooi aan predatoren, niet alleen onze kinderen, maar alles wat ons lief is, Jenne

  1. NU worden ZE toch wel erg doorzichtig…!!!
   ja, indeed…monsters in het nauw…
   maken dus moordsprongen!!!

   jeez…

  2. Er veranderd niets, helemaal niets, maak je geen illusies, dat wakker worden kun je gevoegelijk vergeten, trouwens wakker worden is op al dit moorden een antwoord zonder enige betekenis, het is al heel lang aan de gang, de mensen die voor hun menselijke geweten vechten, ook zij hebben een persoonlijke Eigen agenda, en dat is de zwakke plek,
   allemaal te samen, zelfs met de weinige medestanders zouden we verder mee komen, deze gerafineerde tegenstanders hebben alles aan hun zijde, gooi maar eens een balletje op zo in een gesprek, ze denken dat je gek bent, en willen hier niets van weten, onze hoop is een lonely wolf met een goed wapen, die ze om gaat leggen, denk dat dit er aan zit te komen, dat is ook het enigste goede antwoord !

  3. Als de beste man overleden was, dan had je het nu ook in de MSM kunnen lezen: Nada.
   Alleen wat alternatieve sukkeltjes hebben het nieuws blindelings overgenomen. Sneu.
   Of de man is gekloond, of het nieuws is om mij onbekende reden even achtergehouden. Lijkt mij allemaal te vergezocht.
   Als gecertificeerd rattenvanger van Hamelen mag het figuur gewoon zijn ‘belangrijke’ werk voortzetten. Duurzaam bankieren zoals de Triodusbank, de ASN bank en nu ook de blije blinden. Ik geloof er helemaal niets van.
   Bankieren is een ambacht, heeft Dirk Scheringa ondervonden. En de Nederlandse Bank heeft nog altijd het laatste woord. Of nee, de Europese Centrale Bank, of nee, de petrodollar of nee de ….
   Eerlijk bankieren kan volgens mij alleen als het officieel geen bankieren heet.
   Er is een poging gedaan om het speculatieve deel en het ‘nuts’ gedeelte te splitsen, maar nee, daar zou het Nederlandse bankwezen te klein voor zijn. Soit.

  4. Koekje je tipt het zo gaan de weg even aan, maar nuts bedrijven hebben heus bestaan, maar was te mooi om waar te zijn, service door en voor de inwoners tegen kost prijs !
   Jenne

  5. Jenne, de basterds bevechten met dezelfde wapens, maar dan met bezielde wapens, dat gaat een verschil maken. De tijd is nog niet daar, ze zijn nog niet in hun uiterste hoogmoed dus nog niet kwetsbaar genoeg, die tijd komt en een leger bouwt zich op. Egoïsten zullen uiteindelijk elkaar bevechten omdat ze geen competitie dulden, wait and see.

  6. Cozmic, zo en over hoeveel medestanders hebben wij het dan wel, een handje vol, ik heb al vroeg ondervonden, hoe de mensen in elkaar steken, en nog kijk naar het commentaar van een zo genaamde progresieve figuur als Arend Zeevat, zijn hardvochtige commentaar op het Provo gebeuren, wat toch duidelijk bedoeld was om een bres van vrijdenken in de benauwde Nederlandse salmenleving te slaan.
   Ik ben oud en loop op mijn laatste benen, daarom een goede raad vertrouw niet op anderen,het zijn altijd de verkeerde die de consequenties moeten onder gaan, er is niets zo verradelijk als de mensen, handlangers van het kwaad, ze hebben allemaal hun geheime Eigen agenda, het is de reet van de buurvrouw die ze willen, het internet zit verstopt met goedkope leusen, liefde, geweten, enz., maar kijk om je heen en leg je oor te luisteren, het zijn hardvochtige egoïsten, smerige hypokrieten, en buiten dat zijn het angsthazen, met hun gezwemel, kom op zeg het frank en vrij, recht voor zijn raap, maar dat gevriemel in elkaars onderbroek, schiet niet op, groet Jenne

  7. Jenne
   Hoeveel van de oude provo’s hanteren nog steeds dezelfde ideologie, en hoeveel zijn doorgestroomd naar ‘mooie’ duurbetaalde baantjes, waarvoor ze dan eerst even hun ideologische kijk op de wereld opzij diende te zetten?
   Nee ik begrijp de kritische houding ten opzichte van oude provo’s wel hoor, dat hebben ze toch echt aan henzelf te danken .
   Dat laat echter onverlet dat de beweging ansich wel mijn sympathie had.

  8. Ach mijn beste Marcel, wij waren maar mensen hoor, onze toenmalige leiders hebben het hun leven lang volgehouden, natuurlijke waren er vele die een eigen geheime agenda hadden, die hufters vind je overal, en zijn van alle tijden.
   Bij het overlijden van Robert Jasper Grootveld, naar Amsterdam getogen, hem ter aarde besteld, met vele anderen, ja Amsterdam was een vrijzinnige stad, uniek op de wereld, met veel hele woelige geesten, heb nog regelmatig contact met Vier oud gelovigen, ja en toen moest ik mijn keuses doen zo als Cosmic zegt, word je langzaam ingeschaard bij de hordes van het klootjes volk, al vechtende gaat je vrijheid ten onder, trouwens ik ben moe gestreden, ja hij was een rookmagier, te samen met van ’t reve en simon vinkenoog mooie dingen geschreven, naar ’t schijnt zong hij met Ramses Shaffie aan de piano in het rusthuis, god wat mis ik dit soort mensen in mijn geestelijke armoede hier, groet Jenne

  9. Ja klopt, dat was -ook- wel praat voor bij de borrel.
   En het was een korte samenvatting van comment 8 & 9.
   Ergo deze comments zijn dan ook ….

  10. De gloeiende kooltjes en houtjes bij elkaar vegend, om het vuurtje op te stoken. Inderdaad, het viel niet op… 😉

  11. Zou de everythingyouhearorreadbeliever.com moeten heten die site. De waarheid is dat het helemaal niet gaat over Ronald Bernard van de Blije Bank. Die nog altijd verrassend actief is voor een dooie. Je moet niet zo gemakkelijk aannemen wat je leest, hoort of ziet van derde partijen. Kun je netzogoed een mainstream volgeling zijn

 8. Individueel wil iedereen de verandering en deze persone achter solt en grendel hebben. Maar als massa zijn ze te maipuleren.Ben nu gepensioneerd maar ik wil jullie een voorbeeld uit mijn werkervaring delen hoe men te werk gaat. Ga geen namen namen noch van personen noch van het bedrijf. Onze afdeling zou ge-outsourcerd worden en men wil dit “democratisch” laten verlopen. Wij mogen dus hierover onze meningen zeggen. Van de directie hadden wij zelfs verlof gekregen om tijdens de kantooruren hierover buiten het bedrijf samen te komen en onze toekomst daar te bespreken.De uitkomst laat zich raden want het was niet conform datgene wat het management gewild zou hebben.Nu hadden zij enkele personen onder “vier” ogen gesproken en dat had geleid dat zelfs de fervenste tegenstander plotseling een volledig pro-management stelling innamen. Hiermee werd dus de eenheid van de verbroken. De bekende verdeel en heers techniek. Heb dienstplicht moeten vervullen en daar paste men de volgende techniek toe.Stop de “onruststokers” niet bij elkaar maar verdeel ze over de groep. Indien de onruststoker zich tegen het gezag rebelleert dan wordt de hele groep gestraft. De gedachte hierachter is dat de personen in die groep deze onruststoker wel in bedwang zullen houden , eenvoudig omdat ze niet willen opdraaien voor de ellende die deze onruststoker teweegbrengt. Het gezag hoeft zich geen zorgen te maken omdat de groep dit probleem zelf gaat oplossen.
  Dit zijn maar twee voorbeelden uit mijn eigen praktijk maar er zijn nog vele andere technieken om de massa in bedwang te houden.

  1. Hier in Frankrijk waar ik woon en verblijf, hebben de Democratische overheids krachten, al vast voor de komende herfts en winter, voor 22 millioen aan chemise opstand bestrijdings middelen gekocht, om hun democratische denken verder uit te dragen en kracht bij te zetten, wordt een heel politiek heet najaar, Jenne

  2. Marcel
   Wie zijn dat dan wel om kritiek te geven, of liever nog wat hebben zij ondernomen, buiten stukjes schrijvend in hun leunstoel, om de vrijheid van denken te bevorderen ! Jenne

  3. @ Jenne
   Jij kent ze beter dan ik , zou ik zo zeggen . En het gaat er niet om namen te noemen . Het was meer een reactie van mij over je uitspraken over arend .

  4. Marcel @ 4, was jij te jong, ja het ging opeens landelijk via de studenten, maar goed het is verleden tijd, heb toch sterk het gevoel dat de mensen een stuk l’etarchieser zijn, kan niet goed tegen kritiek, en helemaal niet als hij uit een pseudo hoek komt, het wordt echt tijd voor een nieuw provo gebeuren, de Fransen manifisteren zich wel een stuk duidelijker, we zullen zien, groet Jenne

 9. Een recent bericht over de pedofiele toestanden in G.B. Ik geef het met het nodige voorbehoud, maar het geeft al wel een beeld van wat er zich achter de schermen afspeelt :
  http://aanirfan.blogspot.be/2017/09/john-hemming-esther-baker-and-child.html
  met een citaat :
  “In 2013, 31 Liberal Democrat MPs voted to attack Syria.
  Did some voters decide that some of these 31 were working for the security services and/or were being blackmailed by the security services as a result of child abuse? Only 5 of these 31 were re-elected in 2015.”
  Dit citaat sluit aan bij wat ook in andere gevoelige dossiers gebeurd is, en waar beslissingen werden getroffen, die alleen maar door “chantage” kunnen verklaard worden.

  1. Thucydides 1 :
   Het is dankzij de chantage op E. Heath dat G.B. in de EUSSR gekomen is. Men ziet hier dus het belang van de pedofiele praktijken voor deze chantage. Een wereldwijde praktijk. In dit verband is het nuttig te verwijzen naar Stanley Kubrick die tijdens het draaien van zijn laatste film „Eyes Wide Shut” overleed(!!).
   http://derhonigmannsagt.org/2017/09/15/gestand-stanley-kubrick-dass-er-an-der-gefaelschten-mondlandung-beteiligt-war-2/
   In deze link zijn er de uitspraken van Nicole Kidman :
   “Die Schauspielerin Nicole Kidman erzählte offen von einem Gespräch, welches sie mit Stanley Kubrick beim Dreh seines letzten Films „Eyes Wide Shut“ führte. Kubrick erklärte ihr, dass Pädophile die Welt beherrschen. Er erklärte ihr, wie die Welt wirklich gesteuert wird und wer wirklich die Fäden zieht.
   Kidman sagte: „Stanley erzählte mir, dass die Welt von Pädophilen gesteuert wird. Er studierte sein ganzes Leben lang Geheimgesellschaften und war von ihnen fasziniert. Er sagte, die Elite, die sehr geheimen Gesellschaften, sind voll mit Männern, die eine bestimmte Vorliebe haben. Sie sind untereinander durch ein Netzwerk der Pädophilie verbunden. Sie kennen gegenseitig alle ihre dunklen Geheimnisse. Es gibt für keinen von ihnen einen Weg, dort herauszukommen, wenn sie einmal dort drin sind. Es ist ein Bund fürs Leben. Sogar wenn einer von ihnen wieder herauskommen will, kann er es nicht. Seine Kollegen werden ihn daran hindern. Sie sind dort gefangen bis zu ihrem Tod und arbeiten daran, die Welt zu ruinieren. So hat es mir Stanley erklärt, aber es ist alles sehr kompliziert. Ich kann es wahrscheinlich nicht sehr gut erklären.“
   Dit korte citaat verwoordt duidelijk wat dan ook het doel is van deze pedofiele praktijken. Het is dus geen doel op zichzelf, maar een middel, een wapen.. dat aan een “International Crime Syndicate” een ongebreidelde macht verschaft, en dit op wereld niveau. Iedereen die dan ook in de weg loopt wordt geneutraliseerd, op welke manier ook.

  2. Ja het is nog veel groter als dat wij denken te weten, nou misschien beter uit gedrukt, als dat wij in onze stoutste dromen kunnen bevroeden, persoonlijk heb ik er nooit veel van mee gekregen, in Engeland is het denk ik wat erger en meer verbreid als bijvoorbeeld Frankrijk, gewoon gevoelsmatig, een aanname dus.
   Zou het niet zo zijn dat deze gemeenschap het pedofile, homo zijn al lang zijn ontstegen,
   gewoon een enorme opgelegde broederschap cq vrouwen bond vormen, het is allemaal erg onduidelijk, Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.