Advertentie

Tegen alle verwachtingen in kanker overleven..!


x

x

Tegen alle verwachtingen in kanker overleven..!

2015 WantToKnow.nl/.be

x

radicale remissie cover
De cover van het opzienbarend nieuwe boek. (Klik op de illustratie voor link naar de uitgever, Succesboeken.nl, waar u het boek evt. ook kunt bestellen)

Van de uitgeverij: “Nog nooit hebben we zo veel positieve reacties gehad op een boek dat onze uitgeverij gelanceerd heeft. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we ook een aantal negatieve reacties hebben gehad, met name dat mensen denken dat de inhoud van dit boek Radicale Remissie ‘valse hoop’ wekt. Maar wat is valse hoop?

Als een oncoloog tegen iemand zegt dat hij of zij nog maar 6 maanden te leven heeft en als dat, om wat voor reden dan ook, 10 jaar wordt, is dat dan ook geen valse me­de­de­ling? Afgezien van het feit dat geen enkele arts het recht heeft tegen iemand een doodvonnis uit te spreken. Want als iemand deze uitspraak gelooft kan het weleens waarheid worden. Anderzijds, als iemand het gezegde ‘Hoop doet leven’ gelooft, een van de krachtigste Nederlandse uitdrukkingen ooit, kan iemand nog jaren leven.”

Wat is er mis aan als een mens zich ergens aan vastklampt..?
En als je dit nieuwe boek leest val je van het ene ‘hoop doet leven’ in het andere. De uitgever zegt dat hij nog nooit zo’n motiverend en ver­ba­zing­wek­kend boek heeft uitgegeven als ‘Radicale Re­mis­sie’. Maar ook de auteur was in het begin zeer verbaasd toen ze in een ander boek de eerste keer over een geval van radicale remissie las.

Dr. Kelly Turner: “Ik verstarde; verward en verbijsterd. Had dit werkelijk plaatsgevonden? Was deze persoon werkelijk, zonder het gebruik van reguliere geneeskunde, kanker in een vergevorderd stadium te boven gekomen? En als dat zo was, waarom had dat dan niet op de voorpagina van ieder dagblad gestaan?

Zelfs al was het maar één keer voorgekomen, dan nog was het een ongelooflijke gebeurtenis. Per slot van rekening was deze persoon op de een of andere manier op een geneeswijze voor zijn kanker gestuit. De mannen en vrouwen die ik counselde, zouden er alles voor over hebben gehad om het geheim van die overlevende te kennen ? en dat gold ook voor mij.

Geïntrigeerd begon ik direct te proberen om andere gevallen van radicale remissie te vinden. Wat ik ontdekte, schokte me. Er waren meer dan duizend beschreven gevallen, die allemaal stil­le­tjes in de medische tijdschriften waren ge­pu­bli­ceerd. En daar stond ik dan, aan het werk in een belangrijk onderzoeksinstituut naar kanker en dit was de eerste keer dat ik van het bestaan ervan hoorde.

Hoe dieper ik in het onderwerp dook, des te meer frus­tratie ik voelde. Het kwam erop neer dat niemand die gevallen serieus had onderzocht, noch werd er enige poging gedaan om ze op te sporen. Maar wat nog erger was, is het feit dat de meeste radicale-remissie-overlevers waarmee ik in gesprek kwam, zeiden dat hun arts, hoewel die blij voor hen was, geen interesse had in wat ze hadden gedaan om beter te worden. De laatste druppel was voor mij echter het feit dat een paar radicale-remissie-overlevers mij vertelden dat hun arts hen eigenlijk had verzocht om niemand van de andere patiënten in de wachtkamer over hun verbazingwekkende herstel te vertellen. De reden? Om geen valse hoop te wekken.”

“Ik hoop dat kankerpatiënten en hun dierbaren door dit boek met ware verhalen over genezingen worden geïnspireerd, net zoals ik geïnspireerd raakte toen ik mijn eerste geval van radicale remissie ontdekte. Ik hoop dat ze, door het feit dat sommige mensen tegen alle verwachtingen in wél van kanker herstellen, bemoedigd worden.”
Dr. Kelly A. Turner

Dr. Kelly Turner
Dr. Kelly Turner

Over de inhoud van het boek
Het boek ‘Radicale Remissie’ beschrijft onderzoeken en mensen die middels negen speerpunten een radicale remissie van hun kanker teweeg hebben gebracht. Na een wereldwijd onderzoek naar meer dan duizend gevallen van radicale remissie – mensen die na een diagnose van een ernstige of zelfs terminale kanker volledig genezen zijn – geeft dr. Kelly Turner, psychotherapeut en onderzoeker gespecialiseerd in de integratieve oncologie, in dit boek de resultaten van dit onderzoek.

Het eindresultaat van dit onderzoek bevat de verbazingwekkende inzichten van de negen speerpunten, die dr. Turner bij nagenoeg iedere overlevende met een radicale remissie, die ze heeft bestudeerd, heeft aangetroffen en een uitleg van hoe de lezer deze leefregels zelf kan toepassen. Radicale-remissie-overlevers vertellen hun verhaal, waarbij actiepunten aan het einde van ieder hoofdstuk de lezer op weg helpen. Dit boek opent onze ogen voor wat mogelijk is op het gebied van blijvende genezing, van radicale remissie.

Dit boek is een must voor:

* Mensen met kanker die met reguliere zorg behandeld worden (chemotherapie, operatie en/of bestraling).
* Mensen met kanker die na de reguliere zorg naar huis zijn gestuurd om te sterven.
* Mensen met kanker die van reguliere zorg afzien.
* Mensen met kanker die in remissie zijn en willen voorkomen dat de kanker terugkomt.
* Mensen zonder kanker die willen voorkomen dat ze kanker krijgen.

Dit boek toont aan dat het mogelijk is om zelf voor een ‘spontane genezing’, een radicale remissie, te zorgen en je kanker te laten verdwijnen en te voorkomen dat die terugkomt, of te voorkomen dat je überhaupt kanker krijgt.

Wat is ‘radicale remissie’ eigenlijk precies?
Dr. Kelly Turner over haar boek: “Om te kunnen begrijpen wat radicale remissie is, helpt het om eerst na te denken over wat standaard of niet-radicale remissie is. Een arts verwacht dat kanker in remissie gaat als het vroeg genoeg wordt ontdekt en het een van de tegenwoordig meer behandelbarevormen van kanker is. Als bijvoorbeeld bij een vrouw borstkanker stadium I wordt vastgesteld, wordt van haar verwacht − statistisch gezien − dat ze, zolang ze de aanbevolen medische behandeling van operatie, chemotherapie en/ofbestraling ondergaat, gedurende ten minste vijf jaar kankervrij blijft.

radical remission website group

Als bij diezelfde vrouw echter alvleesklierkanker stadium I wordt vastgesteld, bestaat er slechts een kans van 14% dat ze na vijf jaar nog in leven is, zelfs als ze alle aanbevolen behandelingen ondergaat. Dat komt, omdat de reguliere geneeskunde momenteel geen behandelingen voor alvleesklierkanker heeft, die net zo effectief zijn als de behandelingen die er voor borstkanker zijn. Ik definieer ‘radicale remissie’ als iedere remissie van kanker die statistisch gezien onverwacht is. En die statistieken verschillen per soortkanker, het stadium waarin die zich bevindt en de medische behandeling die wordt ondergaan.

Om preciezer te zijn, treedt radicale remissie op wanneer:

 • iemands kanker zonder enige vorm van reguliere behandeling verdwijnt; of
 • een kankerpatiënt reguliere geneeskunde probeert, maar de kanker niet in remissie gaat, zodat hij naar alternatieve methoden van genezing overgaat, die wel tot een remissie leiden; of
 • een kankerpatiënt tegelijkertijd reguliere geneeskunde en alternatieve methoden gebruikt, met als doel een statistisch gezien uiterst dringende prognose − inschatting van het verloop van een ziekte −te overleven (bijv. iedere kanker met een kans op een vijf-jaars-overleving van minder dan 25%).
Hoewel  onverwachte remissies zeldzaam zijn, hebben duizenden mensen ze ervaren. Ik vraag alle kankerspecialisten die ik tegenkom of ze ooit een geval van radicale remissie in hun praktijk zijn tegengekomen, en tot nu toe hebben ze allemaal ‘ja’ gezegd. Vervolgens vroeg ik hen of ze de tijd hadden genomen om dat geval of die gevallen ineen academisch tijdschrift te publiceren, en tot nu toe hebben ze allemaal ‘nee’ gezegd.
Daardoor weten we niet hoe vaak radicale remissie in werkelijkheid voorkomt, totdat we een systematische manier creëren om ze op te sporen. Om dat doel te bereiken biedt de website van dit boek − radicalremission.com − de mogelijkheid aan kankeroverlevers, artsen, genezers en lezers zoals jij, om snel en op een makkelijke manier je gevallen van radicale remissie toe te voegen. Vervolgens kunnen die dan door onderzoekers geteld, geanalyseerd en gevolgd worden.

Deze database is ook voor het grote publiek vrij toegankelijk, zodat kankerpatiënten en hun dierbaren kunnen lezen hoe andere mensen met vergelijkbare diagnosen tegen alle verwachtingen in, in staat zijngeweest om te genezen.
 x

* * *

 

7 gedachten over “Tegen alle verwachtingen in kanker overleven..!

 1. De duitse oncoloog Dr. Hamer heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak oplossingen gevonden voor kankersoorten. Uiteindelijk moest hij vluchten uit Duitsland nadat onderzoek uitwees dat hij 100% gelijk had. Uiteindelijk heeft hij in Hongarije zijn onderzoeken officieel mogen uitvoeren en publiceren.

  The New Medicine of Dr Hamer
  by Walter Last

  Dr Hamer had an exceptionally high success rate with his cancer therapy, by far the highest I have seen of any therapy. During one of several trials of the persecuted Dr Hamer the public prosecutor (Wiener-Neustadt in Austria) had to admit that after 4 to 5 years 6,000 out of 6,500 patients with mostly advanced cancer were still alive. That is over 90%, almost a reversal of the results to be expected after conventional treatment of advanced conditions.

  Dr Hamer started his cancer research when he developed testicle cancer after his son was shot dead. He wondered if his son’s death was the cause of his cancer. Subsequently he investigated and documented over 15,000 cases of cancer and always found the following characteristics to be present, which he termed the Iron Rules of Cancer.

  The Iron Rules of Cancer
  1. Every cancer and related disease starts as a DHS that is a Dirk Hamer Syndrome, which is a serious, acute-dramatic and isolating conflict-shock-experience. It manifests simultaneously on three levels, psyche, brain and organ.
  2. The theme of the psychic conflict determines the location of the focus or HAMER Herd in the brain, and the location of the cancer in the organ.
  3. The course of the psychic conflict correlates with the development of the HAMER Herd in the brain, and the course of the cancer in the organ.

  Lees verder hier: http://www.health-science-spirit.com/hamer.html. Onderaan het artikel staan meerdere links.

 2. In 1998 werd ik geopereerd van prostaat kanker en na 18 jaar terug bestralingen moet ondergaan 37 beurten daarna begonnen met dagelijks hennepolie gedronken nu een jaar later en is alles is voorlopig goed het mag zo blijven.

 3. Jobeo,

  Hoe ben jij aan dr. Hamer gekomen? Heb jij lezingen gevolgd o.i.d.? Die man is echt vreselijk vervolgt en dat alleen omdat hij mensen met o.a. ‘kanker’ voor haast niets kan helpen terwijl en zoveel wordt verdiend aan o.a. chemo. Dat is het juist, men wil er aan verdienen, zoveel mogelijk! Ben zelf erg blij dat 4 jaar geleden hetgeen Hamer heeft (her)ontdekt op mijn pad is gekomen! Heb al velen ook dit pad mogen wijzen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.