Advertentie

Donald Trump tekent revolutionaire ‘Executive Order’..!!


 

 

x

Donald Trump tekent revolutionaire ‘Executive Order’..!!

x
2017 ©WantToKnow.nl/be

x

Hierboven zie je een screenshot van de officiële website van het Witte Huis, de officiële publicatieplatform van (de regering van) de president van de Verenigde Staten van Amerika. Het is de -in onze ogen- meest indringende en krachtige maatregel, die Donald Trump tot nu toe heeft ondernomen, in zijn functie als president van de VS. Op 20 december jl. tekende hij deze ‘Executive Order’, die iets doet wat keihard ingaat tegen het basisprincipe van de Amerikaan; zeker de rijke Amerikaan.. De overheid is door deze order van de president in staat, eigendom en geld van personen en instanties te confisceren/in beslag te nemen, wanneer er verdenking bestaat op ‘Human Rights Abuse’..

Die term behelst natuurlijk meer! Dit wil iets méér zeggen dan ‘misbruik van mensenrechten’, zoals de letterlijke vertaling luidt. Want het gaat om het bestraffen van de personen/instanties, die tevoorschijn komen uit het onderzoekswerk van de commissie waar Trumps dochter Ivanka, voorzitter van is. Wij maakten op 25 februari een verslag van de beëdiging van deze commissie. Kijk nu even écht naar het artikel, om de achtergronden te lezen. HIER.

Al eerder maakten we je deelgenoot van de

NIET IN DE NL-PERS VERSCHENEN INFO

over het in werking stellen van deze commissie, die een eind moet maken aan het wereldwijde kindermisbruik. Kennelijk is het voor RTL en NOS niet genoeg, dat er jaarlijks MILJOENEN kinderen VERDWIJNEN.. Wist jij dat..?? Geen reden kennelijk voor NOS en RTL om dit verhaal actueel te houden en het smerige misbruik aan de kaak te stellen..? Alleen al in de VS gaat het om een aantal van rond de half miljoen (460.000 in  2014 (HIER) Afgezien van wat side-news en Teletekst-berichtjes, doen de Nederlandse media geen aan het onder de aandacht brengen van deze wereldwijde schandalen, waar het verhaal de gruwelijke Jimmy-Saville-zaak nog maar ‘kinderspel’ is..!

De Engelse ‘artiest’ Jimmy Savile bleek meer dan 1350 kinderen te hebben misbruikt, gedurende zijn ‘carrière’.. RIght in the face of the English.. Zijn verhaal toont aan, hoezeer we te maken hebben met een maatschappelijke en structurele ontwrichting!!

En betreffende het misbruik, zoals dit plaats vindt, in ‘kringen van macht en manipulatie’ is het kennelijk de NOS en RTL ook een zorg… Jij als wanttoknow-lezer hoeven je daarover niet veel te vertellen. Dát het verhaal nu aan de oppervlakte is gekomen, is nu méér dan duidelijk. Het enige wat er in de ‘handen van de Trump-commissie’ is gebeurd, is dat de naam/benoeming van dit kindermisbruik en -handel, is afgezwakt. (Je kunt juridisch gesproken ook alleen maar op basis van door een rechter verklaarde, bewezen feiten, spreken over kindermisbruik en -handel.)

Toen de commissie werd geïnstalleerd, had president Donald Trump op 23 februari jl de volgende tekst voor de aanwezige pers:

“Dank iedereen. Fijn dat jullie er zijn. Ik wil Tina bedanken en iedereen die zo hard gewerkt heeft om onze collectieve focus te richten; dat is zo belangrijk voor hen. Ik wil vandaag hier heel duidelijk maken dat mijn regering zich zal richten op het beëindigen van de absoluut gruwelijke praktijken van ‘human trafficking’. Daarvoor ben ik bereid om de volledige macht van onze overheid naar federaal niveau te brengen, met het doel een einde te maken aan deze gruwelijke problemen, die steeds maar kwaadaardiger worden. Die plaatsvinden in de VS en in de rest van de wereld. En dat is verschrikkelijk.
x
De pedofiele netwerken zijn een zeer ernstig probleem, zowel in eigen land als internationaal en een werkelijke uitdaging die nu mogelijk is vooral via een modern fenomeen, dat plaatsvindt via het internet, zoals u waarschijnlijk weet. Het probleem van deze ‘human trafficking-epidemie’ -want dat is het- op te lossen, is één van de prioriteiten van mijn regering. Ik zal het Ministerie van Justitie en het Departement voor Binnenlandse Veiligheid (DHS) en andere federale agentschappen, die een rol spelen in de preventie van ‘human trafficking’ opdragen om uitermate goed te letten op de fondsen die, en het personeel dat ze op dit moment op deze zaken hebben gericht. Ze doen al veel, maar we gaan er nog meer aandacht aan geven.
x
Toegewijde mannen en vrouwen bij de federale overheid zijn al een tijd meer bezig zoals je weet. Sinds de laatste 4 weken gaat er nóg meer aandacht uit van de federale overheden. Ik kan niet genoeg dank uitspreken voor deze toegewijde mensen die mijn en jullie medewerkers zijn. Dat jullie deze taak op je nemen en iedereen bij elkaar brengen, is fantastisch. Ik ben zo blij dat ik hier nu aanwezig kan zijn. Jullie beginnen met een ongelooflijk dosis energy en bloed, zweet en tranen.
x
De overheid kan jullie bijstaan, maar zonder jullie zou er niets gebeuren. Dus nogmaals mijn dank aan iedereen, die deze zaak in het publieke domein brengt. Er wordt te weinig over gesproken en dat moet meer gaan gebeuren. Hopelijk gaan we ervoor zorgen dat we een stuk van deze gruwelijke, écht gruwelijke misdaden die plaatsvinden kunnen voorkomen. Ik kan zeggen dat mensen in dit land niet beseffen hoe slecht de situatie is in dit land, maar ook over de hele wereld.. Dus dank dat jullie hier allemaal zijn.”
x

Human Trafficking zoals in ‘Pizzagate’…!
Voor de mensen die nog niet zijn ingelicht over de essentie van deze gruwelijke praktijken, een aanrader om je eens te verdiepen op YouTube over de ernst van deze misbruikcultus.. Ook in de VS ligt dit verhaal aan de oppervlakte, want kijk naar het verhaal over de uitgelekte e-mails van de DNC, de Democratische Nationale Convention in de VS. Ook wel bekend onder de naam ‘Pizzagate’. Hier plaatsen we nogmaals ook de podcast van de uiterst erudiete James Corbet (wordt lid van zijn nieuwsbrief!) over de politieke banden met deze pedofiele netwerken..

Maar de essentie blijft staan als een huis: de essentie van dit bericht?
De Amerikaanse overheid is gerechtigd, op basis van deze ‘Executive Order’ van Donald Trump, bezittingen te confisceren van personen en/of organisaties die verdacht worden van ‘human rights abuse’.  Wil je deze ‘executive order’ van Trump in detail doorlezen, doe dat vooral. HIER klik je voor een link naar de volledige pagina op de site van het Witte Huis. Vertel dit verhaal verder ajb, als jij ook wilt, dat er aandacht voor dit verhaal komt en NOS en RTL hun verantwoordelijkheid gaan nemen. En mensen ook wat genuanceerder naar deze ‘rare’ president gaan aankijken..!

* * *

4 gedachten over “Donald Trump tekent revolutionaire ‘Executive Order’..!!

 1. Ik heb steeds gezegd wie Donald Trump is. Als je werkelijk weet wie de macht achter hem is, om die op te rollen heb je daar tijd en inzicht voor nodig. Hij is nog lang niet klaar met zijn “klus”.

  Misschien is onderstaande link nog niet bij velen bekend. Daar zitten mensen die echt verstand van zaken hebben:

  https://aim4truth.org/

  Verder wens ik iedereen fijne feestdagen toe en dat de processen in de wereld die nu in beweging gezet zijn naar betere tijden zijn voortgang mogen hebben.

 2. Wat mij begint te dagen is dat er nu meerdere facties zijn die om de macht strijden. Er is geen sprake van goed of fout maar meerdere smaken. Trump was nooit mijn vriend maar ik ben ‘blijer’met hem dan die heks van van Klingon.
  Hitlery Klingon had na de inauguratie direct de wereld in brand gestoken hetgeen Trump op sommige fronten heeft voorkomen. Niet dat hij niet in staat zou zijn tot hele foute daden want hij is een macht en geld liefhebber in de overtreffende trap. Maar wat mij opvalt is dat er in de burelen van de NWO-luciferiaanse organisaties meerdere ‘stammen’ bestaan die streven naar de macht.
  Je ziet heel duidelijk aan de internationaal aan dezelfde touwtjes hangende media dat er een Reuterskultuur is ontstaan die kritiekloos aan de kant staan van Klingon en keer op keer iedere gelegenheid te baat nemen om Trump af te vallen.

 3. Donald Trump hoort niet bij de Cabal. Hij is stinkend rijk geworden, dat gaat zelden hand in hand met schone handen. In zijn politiek zal hij zijn compromissen moeten maken waar we hem op af kunnen rekenen zolang we geen inzicht hebben in het hele plaatje, en zelfs Trump kan het hele plaatje niet zien. Zelfs al hij het hele plaatje kan zien kan hij alleen stukje bij beetje verandering brengen.
  Voor het eerst sinds lange tijd is er geen cabal president in het Witte Huis, nu Het Binnenhof nog, de ratten verlaten het schip en komen weer terug naar Europa. Nederland is het rioolputje van Europa.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.