Advertentie

Ard Pisa over kanker..


angelina kanker ard pisaOp zondagmiddag 8 november is Ard Pisa een van de 4 sprekers op een uiterst interessant gezondheidscongres in Amersfoort, dat de titel draagt: ‘Gezondheid, uw belangrijkste bezit!’ Je vindt de aankondiging hiervan HIER op de agenda op de homepage, indien je er meer van wilt weten.

Wij vonden het in ieder geval aanleiding Ard de ruimte te geven hier op de column ‘Meelezen, meeleven’ zijn verhaal te vertellen over zijn gedrevenheid om kanker als fenomeen meer transparant te maken en het weg te halen uit de monopoly-positie die de huidige reguliere gezondheidspolitiek heeft verworven, rondom deze ziekte.

We plaatsten hier op de site al vaker artikelen van Ard, zoals HIER. Maar we verwijzen je met name naar zijn indrukwekkende boek, dat hij schreef na de verbijsterende beslissing van filmster Angelina Jolie, om haar borsten preventief te laten verwijderen, als ‘voorzorgsmaatregel’ om borstkanker te voorkomen.. Klik op de cover van dit boek, die je hiernaast ziet afgebeeld, voor een compleet artikel over dit boek en de achtergrond van Ard Pisa’s. We geven graag het woord aan Ard:

* * *

x

x

Ard Pisa over kanker..

2015 WantToKnow.nl/.be

x

ardpisa
Ing. Ard Pisa, aangenaam!

‘Stop kanker vandaag en niet over 20 jaar’, dat is mijn motto.. Want al jaren houdt mij de vraag bezig waarom er nog geen oplossing is gevonden voor doodsoorzaak nummer 1: kanker. Vanuit mijn passie voor gezondheid heb ik jaren geleden eigen onderzoeken opgestart om te achterhalen wat wél en niet gezond is. Na het uitkomen van het grootste, best wetenschappelijke rapport over de relatie tussen lifestyle en kanker van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds in 2009 en lezen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ van professor Brian Peskin uit 2011, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heb ik nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het wetenschappelijke bewijs over het verlagen van de kans op kanker met tientallen procenten heeft mij geïnspireerd om op te staan tegen kanker, want het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is maar de kankerindustrie met zijn farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten.

Ik vind dat het tijd is om het grote publiek te informeren over wat ze zelf kunnen doen om risico’s flink te verlagen en hoe mensen hun immuunsysteem kunnen optimaliseren, omdat het immuunsysteem een cruciale rol speelt bij zowel preventie als genezing. Daar gaan mijn lezingen en mijn boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten’ over.

Tijdens een van de onderzoeken verwoordde een gespecialiseerde arts in kanker mijn passie als volgt: “Ik heb Ard Pisa leren kennen als een bevlogen man. Een man die vanuit eigen ervaring een passie heeft voor een gezonde levensstijl. Ard wil mensen niet alleen bewust maken van gezondheidsfactoren en dat ze hun kans op welvaartsziekten kunnen verkleinen, ik heb de indruk dat zijn werkelijk passie ligt in het mensen willen helpen hun oorspronkelijke vitaliteit en levenszin terug te claimen”.

We zijn het allemaal gaan geloven..
Het is tijd om met elkaar de stilte te doorbreken. Want de reguliere geneeskunde heeft met de enorme sommen geld en mankracht het menselijk lijden rondom kanker nog steeds niet weten te verminderen. We zullen met een nieuwe kijk op kanker nieuwe paden moeten gaan bewandelen om het probleem eindelijk op te lossen; dat is mijn stellige mening. Eigenlijk gaat het allang niet meer over wetenschap, maar over wie wie gelooft. “We zijn namelijk allemaal gaan geloven dat kanker domme pech is, genetisch bepaald is en er maar 1 protocol is voor behandeling: operatie, chemo, bestraling en antihormoonbehandeling.”

Maar de hoofdoorzaak was in 1926 al bekend..!
bijwerkingen leven LoesjeDe oorzaak van kanker ligt niet in onze genen, maar is een tekort aan zuurstof in de cel. Zal de DNA-theorie de 2de keer worden dat de wetenschap het verkeerde pad op wordt gestuurd..? Wist jij dat al in december 2003 (GSK) GlaxoSmithKline-directeur dr. Allen Roses in de gezaghebbende Engelse krant ‘The Independent’ zich liet ontvallen, dat 75% van de kankermedicijnen niet werkt, maar wel dikke winst oplevert voor de farmaceutische industrie.. (Als je het gehele verhaal wilt lezen, klik je HIER voor het artikel als .pdf)

Zoals gezegd, had ik na het uitkomen en lezen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ van prof. Brian Peskin, had ik nog maar één missie: dit moet iedereen weten! Want het kan toch niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met zijn farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten…??

Het is werkelijk de tijd voor een ware grootschalige gezondheidsrevolutie! Niet alleen omdat uiteindelijk voorkomen beter is dan genezen is. Maar ook omdat ieder mens het recht heeft op volledige (gezondheids)informatie, beschikbaarheid over het totale zorgassortiment (regulier en alternatief) en vooral het maken van eigen keuzes.
Want volgens mij zit de huidige zorg in een wurggreep van de wetgever en door het belang van farmaceutische bedrijven wordt de patiënt het zicht op het totale assortiment aan zorg ontnomen met als pijnlijke gevolg dat het aantal gezonde jaren afneemt en er steeds meer zieken komen. Mijn voordracht op 8 november a.s. tijdens het congres ‘Gezondheid, uw belangrijkste bezit’ zal vanzelfsprekend over mij drive en motto gaan; ik kan niet anders..!

* * *

X

vertrouwen gezondheid

6 gedachten over “Ard Pisa over kanker..

 1. Eindelijk!!! Ik was er persoonlijk al vele jaren geleden achter dat zuurstof tekort op celniceau de oorzaak is van mijn klachten. dat is de hele essentie van de video die ik heb gemaakt. Het is niet alleen de oorzaak van kanker maar van de meeste chronische ziekten. Als ik een dokter daarop wees dan werd dat altijd als onzin bestempeld. Echter de manier om zuurstof terug te brengen op celnivieau zal alleen gaan lukken als we luchtvervuiling gaan elimineren. Met name de chemische toevoegingen in “schone” brandstoffen als benzine en kerosine zijn de oorzaak van de zuurstof blokkade. De alternatieve kanker community denkt nu met behulp van vitaminen dit probleem op te lossen. Maar ik heb jarenlange ervaring met dit probleem. En de tot nu toe enige manier om meer zuurstof op celniveau te krijgen is luchtreiniging. En niet zomaar een luchtreiniger kopen en neerzetten. Dat is een druppel op de gloeiende plaat. Een ruimte moet daarvoor aan cleanroom voorschriften voldoen en dan zal ook de luchtvochtigheid op moleculair niveau gecontroleerd omhoog moeten worden gebracht. https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

  1. Richard 11, ik heb met zeer grote belangstelling gelezen over jouw kennis van de luchtvervuiling. Mijn schoonzoon is autospuiter sinds kort (ZZPer) en mijn dochter is er iedere dag om te helpen. Ze hebben een afzuiginstallatie maar ik vraag me af of die wel voldoende afzuigt. Geen idee hoe oud die afzuiginstallatie is. Ik neem aan dat hij niet die kleinste nano=deeltjes afzuigt. Bovendien staat hun werkplaats op een terrein waar auto,s komen tanken en hun auto,s wassen. Met welke apparatuur kan ik de luchtkwaliteit meten of door wie laten meten?

 2. Doordat we iedere week bij de pomp staan en onze auto voltanken houden we zelf kanker instand, financiëren we de olie oorlogen met triljoenen en daarmee de vluchtelingen stromen.

  1. Hoe moet het dan anders beste Richard11?
   Iedereen op de fiets? Waarom ga je je niet aan bedrijven wenden die ook een oplossing kunnen bedenken. Een filter voor de uitlaat, net als de filter in de binnencabine van de nieuwere auto’s?
   Wat verwacht je van de mensen, dat een van de dingen die je nog een beetje een gevoel van onafhankelijkheid geven, te laten staan en dan b.v. 40 km lopen naar het werk? Dat gaat nooit gebeuren.
   Je bent er al jaren mee bezig, goed werk, echt waar, maar wij kunnen niets veranderen…je moet je verhaal bij een autobouwer gaan presenteren (vw). Ooit geprobeerd?
   Verder weet ik niet of je bekend bent met het fenomeen van de manifestatie van je gedachtes?

 3. @monika

  Alle oplossingen liggen in de lades van de multinationals. Albert Einstein was een leugenaar en aangesteld bij de patentfuik door de bankiers om alle nieuwe uitvindngen weg te houden van het volk. Als er een uitvinding is die de armoede en ziekte in de wereld kan veranderen dan wordt het door een multinational opgekocht zodat niemand er iets mee kan doen. Wij kunnen met mobiele telefoons de hele wereld bekijken. Maar we rijden nog steeds op fossiele brandstoffen. We hadden al jaren geleden solar autos, fietsen en brommers kunnen hebben waarmee je voor niks kunt rondrijden. Het draait allemaal om geld. Ik heb een kennis in Nieuw Zeeland en die woont op een enorm landgoed. Schat hemelijktje rijk. Verdient aan patenten in de auto industrie. Hij heeft ook een motor op water gebouwd en bij Toyota aangeboden. Ze waren niet geinteresseerd, vanwege de banden met de olie industrie. Zo zit het. En als ie het zelf gaat produceren dan leeft ie niet lang meer. Om die reden is ie maar gaan rentenieren.

 4. De aap begint uit de mouw te komen. Ik begin nu kompleet gelijk te krijgen. Koolstof nanobuisjes van 10 nanometer. Preceis wat ik beschrijf in mijn video De benzine auto katalysator. En reken maar dat de auto industrie hier al 10talle jaren van op de hoogte is. Maar als ze daar een filter op zetten wat ze geheid al hebben, dan loopt Farma Maffia hun trilarden mis. In hetzelfde artikel is het grote downplayen ook al begonnen, zonder dat ze enig bewijs hebben over de schadelijkheid. Dat bewijs heb ik wel!!! http://www.c2w.nl/longen-vol-koolstofnanobuisjes.413056.lynkx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.