Advertentie

Vaccins als zwaar chemisch afval..!?


Hoe is het mogelijk? Die vraag stellen wij ons keer op keer, zeker als het gaat om alles wat te maken heeft met vaccinaties. Waar is de common sense gebleven? Dát mag je je toch wel afvragen, als je het onderstaande artikeltje uit de Süd Ost Schweiz-krant leest, dat we hier vertaald hebben neergezet. Het bericht spreekt verder voor zich..

Veilig genoeg om te injecteren, maar wel als chemisch afval verwerken.. Omdat het kwik in de vaccins een bedreiging is voor de volksgezondheid. Vaccins als chemisch afval; hoe is het mogelijk..?

~~~~~~~~~~

11.02.2010 –

Nu ook nog de kosten voor de verwijdering?

Dat de voorraad vaccins tegen de Mexicaanse griep de Bondsstaten in Duitsland miljoenen hebben gekost, is niets nieuws meer. Nu is echter bekend geworden, dat de overtollige vaccins als buitengewoon chemisch afval dienen te worden behandeld. De reden daarvoor zijn de kleine hoeveelheden kwik, die in het Pandemrix-vaccin aanwezig zijn.
Wie de kosten moet dragen in Zwitserland voor deze afvalverwerking, is nog niet bekend. En of er in Duitsland überhaupt wel iemand is geweest, die hierover heeft nagedacht, was niet te achterhalen. Maar het antwoord zal tegen 2011 wel komen, omdat dan namelijk dan de meeste vaccins hun houdbaarheidsdatum bereikt hebben.

(http://www.schweinegrippe-h1n1.seuchen-info.de/)

22 gedachten over “Vaccins als zwaar chemisch afval..!?

 1. De waanzin stijgt ten top. We kunnen ons langzamerhand af gaan vragen of we niet een psychiatrische instelling moeten gaan reserveren voor al die psychopatische crooks, die deze waanzin hebben bedacht en ook uitgevoerd.

 2. Mijn Duits is niet zo sterk, maar volgens mij heeft Schweinegrippe iets te maken met de greep op zwijnen. En daarmee wordt waarschijnlijk bedoeld, dat we de greep op het zwijnentrio Klink, Osterhaus en Coutinho niet moeten verliezen. Ook al zal Klink samen met het complete kabinet het veld moeten ruimen, moet dit trio verantwoordelijk worden gehouden voor de kosten van de ten onrechte uitgeroepen pandemie. Dus neem dat tuig hun ten onrechte vergaarde vermogen af.

 3. zoals alle medicatie die over de datum is tjonge jonge ophef over niets.

  Oude geneesmiddelen
  Oude geneesmiddelen kunt u beter niet zomaar weggooien. Dit is schadelijk voor het milieu en kan gevaarlijk zijn voor de omgeving (met name voor kinderen). U kunt oude geneesmiddelen en geneesmiddelen die u niet meer gebruikt het beste terugbrengen naar uw Kring-apotheek of deponeren in de chemobak. Op deze manier worden ze op een verantwoorde wijze vernietigd en vormen ze geen belasting voor het milieu.

  Het is raadzaam om de geneesmiddelen in uw medicijnkastje regelmatig te controleren op de uiterste gebruiksdatum. Als deze is overschreden, mag u de geneesmiddelen niet meer gebruiken. De werking ervan is nu namelijk niet meer gegarandeerd.

 4. Kwik is één van de 3 meest giftige stoffen op Aarde.
  Lekker in je lijf, kan geen kwaad, omdat het -volgens ‘deskundigen’- een ‘lichaamseigen stof’ is. Maar wel in de chemobak, bij die andere medicijnen. Daar gaat het over.
  Schweinerei, jawohl, Aart!

 5. @ Gait

  Maar wordt dat wel gedaan, is men wel te vertrouwen in dit soort dingen?
  Als ik een verwijderings bijdrage moet betalen voor me koffie apparaat en deze braaf inlever bij een recycling bedrijf van de Gemeente, laat men vallen dat bakken vol richting Afrika gaan en men hier geen tijd voor heeft om alles uit elkaar te gaan of zitten te halen.
  Ik kan er naast zitten maar in hoeverre is dat veilig dat medicijnen inderdaad wel wordt vernietigd op de aangewezen plekken.
  Wil er aan toevoegen dat medicijnen een verloop datum hebben, maardat medicijnen wel chemische stoffen zijn die geen organisch verbindingen bevatten, dus de levensduur van het produkt een langere houdbaarheids datum bevat dan de werkelijke datum op de verpakking zelf.
  Kan me echt niet voorstellen dat na 2 dagen over het eind datum dat het medicijn ineens niet meer functioneel zou zijn.
  Maar gezien het artikel als er inderdaad wat men beweert deze stoffen in de vaccins zitten en dze moeten dab vernietig worden in een grote hoeveelheid dan is de vraag of dit wel erg veilig toe gaat en niet inderdaad onverwachts op een belt in Afrika of India ligt tussen de arme mensen daar.

 6. @Gait
  Je begrijpt toch wel dat iedere cent er 1 teveel is na de verspilling die reeds plaatsgevonden heeft?
  Pharmaceutische “medicatie” is in mijn optiek een duur woord voor chemisch afval.

 7. @ Gait

  Inderdaad heel begrijpelijk dat dat de weg is van de lopende zaken, zonder meer ga ik er ook vanuit dat het zo is, maar toch schrik je als je ander nieuws hoort.
  Kwa je vriend Gait, op je blog, geef ik je helemaal gelijk, iemand die iets ergs is overkomen kan baat hebben bij geavenceerde MRI scans in 3d en andere toepassingen om te zien of men stabiel kan krijgen.
  Weet wat het is om een geliefde te hebben die zoiets overkomt, maar ken ook de andere kant van het verhaal dat zo’n persoon helemaal tot plantje is afgeschreven en tegen alle commutie van artsen en specialisten in, weer als normaal mens gewoon rond loopt zonder enig probleem.
  Doet me denken aan mijn eigen vader die enkelzijdig verlamd raakte en afasie had, de strijd tegen de heren dokters was alleen in het Nederlands dat hij zich niet uit de voeten kon maken, maar in Duits of Engels en Frans precies op maat kon uitleggen wat ie ondervond, enkel de specialisten lieten het afweten want het was onmogelijk.
  Dan zit je tussen 2 werelden in waar je tegen vechten moet en dat is niet makkelijk ook al staat de huisarts vierkant achter je.

 8. De te veel aangeschafte H1N1-vaccins moeten worden verwijderd als chemische afval…
  Hoezo, kapitaalvernietiging?
  En waarom wilde Klink de tweede helft van de uitlevering niet annuleren? Wat zit daar voor hem aan?

  De H5N1-vaccins zijn vogelgriepvaccins die al een aantal jaren, bestaan, en op http://www.biopharma.com worden geclassificeerd onder “US- en EU 666 biodefense stockpile”)…
  Amerika wilde deze H5N1-vaccins niet ter beschikking stellen aan bepaalde landen, ‘in verband met het gevaar voor misbruik: als wapen van biologische oorlogvoering…
  ( http://www.huffingtonpost.com/huff-wires/20081011/as-bird-flu-biological-warfare/ ).

  Ik denk dat het voor ons Nederlanders heel gezond is om de gedachte los te laten dat de overheid het goed met ons voor heeft, en dat de Westerse ‘genees’kunde ooit iets werkelijk kan, zal of wil genezen.

  Westerse geneeskunde wordt immers — al sinds het in 1910 door Rockefeller gefinancierde Flexner Report — aangestuurd door Big Farma , en die kan alleen bestaan bij de gratie van veel zieken en ziekten!

  Verder zijn Ministers dienaar van de Kroon (lees: Bilderberg), zij zijn nadrukkelijk geen dienaar van het volk.
  Die rol is weggelegd voor de Staten Generaal.
  Kijk maar in de Grondwet:

  Art. 42. [Samenstelling regering | Onschendbaarheid koning en ministeriële
  verantwoordelijkheid]
  -1. De regering wordt gevormd door de Koning en de ministers.
  -2. De Koning is onschendbaar; de ministers zijn verantwoordelijk.

  Art. 43. [Benoeming en ontslag ministers]
  De minister-president en de overige ministers worden bij koninklijk besluit benoemd
  en ontslagen.

  Art. 50. [Volksvertegenwoordiging]
  De Staten-Generaal vertegenwoordigen het gehele Nederlandse volk.

  Art. 51. [Samenstelling]
  -1. De Staten-Generaal bestaan uit de Tweede Kamer en de Eerste Kamer.
  -2. De Tweede Kamer bestaat uit honderdvijftig leden.
  -3. De Eerste Kamer bestaat uit vijfenzeventig leden.
  -4. Bij een verenigde vergadering worden de kamers als één beschouwd.

 9. @Désirée Röver
  Nederland is een nep-democratie, mee eens. Anders gezegd:
  Direct ná de verkiezingen worden de parlementariërs beëedigd. Op het moment dat dat gebeurt, keren zij het electoraat de rug toe en zweren trouw aan de koning. Níet aan het souvereine volk van Nederland, want dat zijn wij allang niet meer.
  Hoe kraken we dit systeem en bouwen een nieuw land op, dat is de vraag.

 10. @ Röver:

  De kapitaalvernietiging valt nog wel mee. De ajuvans (MF59) die we i.c.m. met de vaccins hebben aangeschaft blijven nog jaren goed. Dat was veruit de duurste component van het vaccin. Voor de milieuactivisten, die kunnen als we ze kwijt moeten eventueel gewoon in de groencontainer.

  waarom wilde Klink de tweede helft van de uitlevering niet annuleren?

  Misschien kón hij de vaccins niet annuleren. Sommige landen hebben annuleringsclausules in het contract met de vaccinatieproducenten afgesproken. Het is niet duidelijk hoe dat in het geval van Nederland zit. Even de WOB-papieren van Stralingsarm afwachten. Daar ben ik namelijk wel benieuwd naar.

  Voor de rest ben ik van mening dat je je eens na moet laten kijken met je Rockefeller-Bilderberg-BigPharma hersenspinsels.(doe geen moeite)

 11. Hi Guido.
  Doe zoals onze Ab Klink heeft gedaan.
  Verkoop het overtollig antigriepvaccin massaal naar de armere EU landen. Bulgarije en Roemenie. Daar zitten ook legal pharma criminals in de regering. Die verdienen er antuurlijk ook zelf wat aan middels smeergeld en bedragen onder de tafel.
  Ik zal nog eens zoeken naar de link van wat ik hier schrijf, maar het stond ongeveer twee maanden geleden al in de Bulgaarse kranten, dat hun regering de overtollige antigriepvaccins van onze regering kocht.
  Vin d ik de link, dan zalik hem alsnog posten.
  Groet.
  Vili Ross

 12. Graag wil ik iedereen erop attent maken, dat dit artikel ook amalgaam betreft. Nog steeds hebben miljoenen mensen amalgaam in hun gebit; wordt dat uitgeboord, dan wordt het vervolgens ook als zwaar chemisch afval afgevoerd in speciale containers met zo’n doodskop en een groot gevaren-kruis erop.

  Ik zal eens gaan uitrekenen hoeveel kwik er in 1 amalgaam-vulling zit en hoeveel in een vaccin.

  I’ll be back.

 13. @Annelies

  Doe geen moeite, amalgaam is 50% kwik.
  Iemand met een paar vullingen heeft al gauw meer dan 1 gram van die troep in de tanden zitten. 50% daarvan is dus kwik en dat is beduidend meer dan in de vaccins zit.
  Maar….vaccins worden direct in het lichaam gespoten en is dus honderden zo niet duizenden malen effectiever dan iets wat in je gebit hangt…
  Amalgaam geeft langzaam wat kwik af.
  Regelmatig poetsen vermindert de schadelijke effecten van amalgaam.

 14. (naast de vieze maar bekende paradontax zonder fluor weten de meeste mensen niet dat ook kruidvat een frisse tp zonder fluor van eigen merk heeft, rood/witte tubes)

 15. Er zijn al mediaberichten in omloop die paniek moeten veroorzaken, vanwege een eventuele mexicaanse griepgolf tijdens de WK voetbal. Zou men hetzelfde verkoopstruukje nog een keer uithalen met De Afrikaanse landen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.