Advertentie

Pfizer manipuleerde COVID-vaccin-testresultaten..!


De publicatie van het artikel inzake de fraude van Pfizer bij de testfaciliteiten in Texas. (KLIK VOOR VOLLEDIG ARTIKEL IN PDF)

x
X

Pfizer manipuleerde COVID-vaccin-testresultaten..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Dit bericht uit het BMJ/Britisch Medical Journal willen we je niet onthouden. Het blijkt namelijk dat onderzoekers die de veiligheid van het PFIZER-vaccin Covid-10 testten, voordat het wereldwijd op de markt werd gebracht, gegevens hebben vervalst. Het blijkt onder andere, dat zij enkele van de ergste gevallen van bijwerkingen verborgen hebben gehouden. Een klokkenluider van een van de testcentra werd ontslagen, op dezelfde dag dat zij de FDA, de Amerikaanse toezichthouder voor geneesmiddelen (Food & Drug Administration), attent maakte op deze louche praktijken.

Brook Jackson is regionaal directeur van Ventavia Research Group, een door Pfizer gebruikt testcentrum. Zij heeft haar bezorgdheid geuit tegenover de pers, door o.a. te onthullen dat het bedrijf gegevens heeft vervalst, patiënten die in het onderzoek zaten, heeft ‘gedeblindeerd’. Mensen die tot dan toe niet wisten, of zij het covid-vaccin, dan wel een placebo hadden gekregen. Daarnaast was Pfizer in haar commentaar uiterst traag met het opvolgen van de gebleken bijwerkingen van het vaccin.

Kortom, uiterst dubieuze en dus slechte veiligheidsonderzoeken lagen ten grondslag aan een van ’s werelds grootste gezondheidsprogramma’s ooit, voor de verspreiding van nieuwe (Covdi-19) vaccins. Met andere woorden: mensen kregen te horen dat het vaccin veilig was/is, terwijl er feitelijk onvoldoende bewijs was om die bewering te onderbouwen! In haar getuigenis aan het BMJ zei Brook Jackson dat het personeel van Ventavia, dat toezicht hield op de kwaliteitscontrole van het vaccin, overweldigd werd door het aantal problemen waarmee ze werden geconfronteerd!

 

De jongens van het ‘Pfizer-vaccin’.. Feitelijk dus spreek je over ‘pharma criminals’…!

En dat ze in september 2020, slechts een enkele maanden voor de lancering van het vaccin, heimelijk een opname maakte van hun zorgen. In het gesprek zei een directeur: “In mijn beleving, is het elke dag iets nieuws, waarvan we weten dat het belangrijk is.” Verschillende van de ca. duizend patiënt/deelnemers die Ventavia had gerekruteerd, rapporteerden ‘ernstige symptomen of reacties’ op het vaccin, terwijl deze gevallen niet werden opgevolgd/nader bestudeerd!!

Gefrustreerd door het wanbeheer van de proef, rapporteerde Jackson haar zorgen aan de FDA in september 2020, en werd later die dag, volledig verbijsterd, op staande voet ontslagen. Kennelijk was er dus een direct contact tussen de FDA en de leiding/directie van Pfizer..!! Jackson had meer dan 15 jaar ervaring in klinisch onderzoek. Een FDA-ambtenaar belde haar een paar dagen later op en vertelde haar dat het agentschap geen verdere informatie kon verstrekken over een lopend onderzoek naar haar beweringen.

Vervolgens werd het COVID-19-vaccin met veel bombarie in december daarop goedgekeurd. ER WERD GEEN ENKELE MELDING GEMAAKT van enige bezorgdheid over de veiligheid ervan. Noch door de FDA, noch door Pfizer, zoals je zult begrijpen.. Afgelopen augustus maakte de FDA de negen onderzoekslocaties bekend, die zij tijdens de periode van veiligheidstests had bezocht. En heel bijzonder, daaronder was NIET ÉÉN van de door Pfizer gebruikte Ventavia’s centra!

Jackson heeft The BMJ tientallen interne bedrijfsdocumenten, foto’s, geluidsopnamen en e-mails verstrekt.

Sinds zij haar beweringen heeft gedaan, hebben verschillende andere voormalige werknemers van Ventavia zich ook gemeld; vooral om hun collega Jackson te steunen. Een van hen vertelde aan het Engelse tijdschrift BMJ: “Ik heb nooit hoeven doen wat ze me vroegen, nooit. Het leek gewoon iets dat een beetje anders was dan normaal – de dingen die werden toegestaan en verwacht.”

(Bron: BMJ, 2021; 375: n2635)

Kennelijk is NL-Pfizer-directeur Kaptein van hetzelfde ‘juiste’ hout gesneden, als de Pfizer-directie vereist..!? (klik voor dit artikel over de leugens van Kaptein!)

3 gedachten over “Pfizer manipuleerde COVID-vaccin-testresultaten..!

 1. Het grootste misdadige bedrog van Pfizer komt nu toch langzamerhand naar buiten. Xandernieuws wijdt daar een artikel aan. Citaat:

  ”De FDA probeerde onlangs via de rechter af te dwingen dat de documenten op basis waarvan het Pfizer ‘vaccin’ noodtoestemming (EUA) kreeg om in mensen te worden gespoten, maar liefst 55 jaar achter slot en grendel zouden worden gehouden. De rechter heeft nu bevolen dat iedere maand 500 documenten moeten worden vrijgegeven (van de in totaal 360.000). Uit de eerste serie blijkt dat Pfizer met het Covid ‘vaccin’ zijn beruchte reputatie als één van de meeste criminele bedrijven die deze planeet ooit heeft gekend meer dan waar heeft gemaakt. Alleen al in de eerste drie maanden werden duizenden ernstige bijwerkingen en 1223 doden voor het publiek verborgen gehouden.

  ‘Onvoorstelbaar dat dit product niet meteen in de eerste maand van de plank is gehaald,’ luidt een van de eerste reacties op de nu vrijgegeven FDA/Pfizer documenten. Al in februari bleek de teller namelijk op 1223 doden te staan – een krankzinnig hoog aantal, omdat toen nog maar net begonnen was met injecteren. Ter vergelijk: het Mexicaanse griepvaccin werd in 2009 in de VS volledig teruggetrokken nadat er ‘slechts’ 25 doden waren gevallen.”

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/rechter-beveelt-vrijgave-pfizer-documenten-enorm-aantal-doden-en-bijwerkingen-verhuld/

 2. Het is echt te gek voor woorden wat er allemaal gebeurd want vallen er geen doden door het vaccine dan wel door het afschalen van de zorg omdat Rutte zonodig moest bezuinigen en nu al bijna twee jaar vertikt de IC capaciteit te verhogen en mensen een ingekorte opleiding te geven zodat ze kunnen helpen aan de bedden (mensen die wilden helpen werden zelfs gewoon naar huis terug gestuurd en anderen mogen ivm regeltjes niet eens helpen).De FDA en EMA blijken onbetrouwbaar en wat er ook wordt onderzocht op het gebied van vaccines op voorhand kun je bijna met zekerheid al verwachten dat het goedgekeurd wordt.Wat zijn eigenlijk de gevolgen van het mengen van vaccines is dat al onderzocht? Elke geleerde of viroloog die beweerd dat vaccineren veilig is loopt uit z,n/haar nek te l.llen want feit is dat niemand weet wat de gevolgen op langere termijn zijn dus kunnen ze simpel niet beweren dat vaccines veilig zijn.
  Teveel wordt afgegaan op niet bewezen uitingen.Is bewezen dat er nu corona is of moeten we afgaan op het beweerde zonder onomstotelijk onafhankelijk wetenschappelijk bewijs.
  Wat mij telkens blijft verwonderen is dat terwijl er tekorten in de zorg zijn men toch in staat lijkt te zijn om in heel korte tijd te onderzoeken en constateren dat iemand aan corona gestorven zou zijn (hoe doen ze dat toch zo snel wanneer je gelijktijdig beweerd een gebrek aan gekwalificeerd personeel te hebben?). En waarom wordt dat zo snel bijna dagelijks gemeld is dat om de angst erin te blijven houden? Ik meen dat het op TV was afgelopen week waar naar buiten kwam dat artsen die al tientallen jaren vaccineren en zich aangeboden hebben om te helpen vaccineren niet werden uitgenodigd maar eerst een opleiding moeten volgen van maanden. (ik meen dat dit bij omroep zeeland was).Teveel klopt niet,te vaak toevalligheden waardoor ze corona langer kunnen aandragen om maatregelen in/door te voeren terwijl ze dan ook nog scholen open houden terwijl ze weten dat daar veel besmettingen zijn die ook overgedragen kunnen worden aan anderen zoals papa/mama en uiteraard de zwakkeren zoals opa en oma en alsof dat nog niet genoeg is laten ze uit Afrika waarvan ze weten dat daar het Omikron virus komt gewoon vliegtuigen van daar naar hier komen (maar goed volgens Cora van Nieuwenhuize was en zal er nu natuurlijk nog steeds goede ventilatie zijn). Toch vreemd dat wel is gebleken dan dat in die toestellen toch besmette mensen zaten of hebben ze die voor instappen dan niet gecontroleerd?
  Hoe dan ook ze houden zelf het niet bewezen corona in stand.Zo is ook die hele hype omtrent opwarming van de aarde/Co2 probleem niet onafhankelijk bewezen waardoor alle maatregelen te rechtvaardigen kunnen zijn want komt het niet gewoon door een natuurlijk verschijnsel wat al duizenden jarengaande is? Ooit hebben we hier ook een ijstijd gehad toch en dat bevestigd dat er gewoon natuurlijke klimaatveranderingen plaats vinden. Wel past het in het plaatje van een agenda 20-30 waarover de bestuurders/sters als het graf zwijgen maar volgens velen aan het uitvoeren zijn zoals dweilen met de kraan open ivm asielzoekers en woning tekort bv.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/12/11/broekers-knol-draagt-gorinchem-op-extra-asielzoekers-op-te-vangen-a4068659
  Om alles te kunnen controleren hebben ze en voeren ze nog steeds digitale apparaten door/in om dat mogelijk te maken met natuurlijk lantaarnpalen erbij die aan controle helpen en natuurlijk overal camera’s onder de noemer voor uw veiligheid terwijl het juist één van de grootste gevaren vormt voor ieders vrijheid en veiligheid zelfs bedrijven en instellingen komen in gevaar wat hieruit blijkt: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2409121-cyberwaakhond-waarschuwt-voor-gevaarlijk-beveiligingslek
  Ik vraag me wel af waarom die cyberwaakhond nu pas hiermee naar buiten komt er wordt al langer voor gewaarschuwd dat digitaliseren onveilig is en alles kan stilleggen waarom deden ze daar niets mee maar lieten en laten ze nog steeds digitaliseren toe? Tja je hebt het nodig om die QR-code te checken toch? Wat heeft de regering onder Rutte nog meer kapot gemaakt?
  Mensen-Groningen,toeslagen ouders omdat multinationals in bescherming worden genomen en vieze spelletjes van de belastingdienst.
  justitie en politie kapot bezuinigd
  Defensie kapot bezuinigd
  zorg kapot bezuinigd
  MKB wordt nu kapot gemaakt door verplichte sluitingen (die dinsdag waarschijnlijk verlengd gaan worden) en daar komt nu dat digitale beveiligingslek nog bij.
  Belastingdienst koppen heb ik nog niet zien rollen wel dat de belastingbetaler moet betalen voor die opgelegde boete van 2,7 miljoen
  Banken krijgen steeds meer macht ondanks dat ze strafrechtelijke overtredingen hebben begaan waarvoor dan weer de cliënten de boetes waarschijnlijk betalen.
  armoede stijgt
  Multinationals hebben tienduizenden mensen ontslagen tijdens eerdere reorganisaties.
  Uitzendbureau’s zorgen voor goedkopere vervangers die dan ook nog voorrang lijken te krijgen bij huisvesting,mensen die vroeger in vaste dienst werkten voor een baas konden kiezen ZZP er worden anders heeft het bedrijf geen werk meer voor je en dat is om kosten als doorbetalen bij ziekte af te schuiven geweest
  ZZP er wordt kapot gemaakt.
  Werkloosheid zou dalen maar dat zou betekenen dat iedereen die een bijstandsuitkering heeft geen werk meer zou zoeken en dat is onzin.Voor elk gewerkt jaar krijgt iemand ww en daarna komt iemand in de bijstand en tellen ze dat niet meer als werkzoekende en de duur van ww stopt automatisch na zoveel tijd wanneer een ex werknemer lang heeft gewerkt.
  Sparen is voor velen onmogelijk en zelfs veranderd in schulden ook al heb je geen onnodige uitgaven maar wel nog werk.
  Boeren worden kapot gemaakt en mogelijk zelfs onteigend of uitgekocht.
  Asielzoekers uit veilige landen worden niet uitgezet of nauwelijks terwijl ze herrie schoppen,buschauffeurs bespuwen of erger enz.Wanneer Broekers Knol deze lieden uitzet komt er ook plaats vrij voor echt mensen in nood en hoeft ze gemeenten niet te dwingen opvang te zoeken waardoor gemeentes mogelijk onleefbaar worden.
  Dit alles zou het resultaat van toeval zijn of hebben ze het bewust zo geregeld (ik denk het laatste). Dat is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.