Advertentie

Israël: effectiviteit van Covid-19-‘vaccin’ stort in..!


X
X
Israëlisch onderzoek: ‘vaccin’-effectiviteit stort in..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid laat weten, dat mensen die tot de eersten behoorden die een Covid-vaccin kregen, nu kwetsbaar zijn voor infectie. De effectiviteit van het vaccin neemt af en biedt, bij de mensen die in januari zijn gevaccineerd, nu slechts 16% bescherming! Deze afname van de effectiviteit van het vaccin blijkt heel snel te gaan. Maar mensen die vier maanden later, in april, zijn gevaccineerd, hebben nog steeds een bescherming van 75%.

Het land heeft bijna uitsluitend het experimentele mRNA-middel (géén vaccin) van Pfizer gebruikt voor zijn Covid-reactie, die een van de meest uitgebreide en efficiënte in het Westen is geweest. Maar het aantal gevallen is de laatste tijd plotseling gestegen, en wetenschappers vrezen dat ernstige gevallen die ziekenhuisbehandeling vereisen in de komende maanden kunnen verdrievoudigen..! Onderzoekers van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem kregen de opdracht de plotselinge stijging van ernstige gevallen te onderzoeken.

Dr. Yotam Shenhar, de hoofdonderzoeker hierover: “We hebben gekeken naar tienduizenden mensen die in juni zijn getest, naast gegevens over de tijd sinds hun tweede vaccinatie, en we hebben ontdekt dat degenen die vroeg zijn gevaccineerd een grotere kans hadden om positief te testen.”

Deze geleidelijke vermindering van de doeltreffendheid van het vaccin stelt de meest kwetsbaren in het land bloot aan een ernstige Covid-infectie, aangezien zij de eersten waren die het vaccin afgelopen januari kregen.

(Bron: Times of Israel, 27 juli, 2021)

Advertentie

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.