Advertentie

Florida waarschuwt: mannen stop mRNA-injectie!


x


x

Florida waarschuwt: mannen stop mRNA-injectie!

2022 WantToKnow.nl/be

x

Veel gekker moet het toch niet worden. Waar de overheidsinstanties proberen zoveel mogelijk mRNA-injecties te laten zetten, is in Florida nu de hoogste medische gezaghebber, de ‘Surgeon General’ in actie gekomen, om mensen te waarschuwen voor deze ‘vaccins-die-geen-vaccin-zijn’.. De Amerikaanse staat Florida heeft op basis van sterfte-onderzoek onder zijn bevolking een advies uitgebracht (HIER pdf) tegen het vaccineren van mannen tussen 18-39 jaar met mRNA-vaccins.

In een medisch-wetenschappelijke studie werd geconcludeerd, dat er een verhoogde kans van overlijden is, als gevolg van hart-gerelateerde aandoeningen, zoals hartstilstand, acute myocarditis of acute pericarditis, binnen een periode van 28 dagen na het toedienen van het mRNA-middel via injectie.

Dat verhoogde risico gerelateerd aan deze mRNA-injecties, werd in deze 28-dagen-periode voor mannen van 18-39 jaar geschat op maar liefst 83%. Bij mannen van 60 jaar en ouder was dit extra risico 10%. In andere leeftijdsgroepen boven de 18 jaar of bij vrouwen werd geen verhoogde sterftekans gedetecteerd. (HIER pdf)

Deze resultaten sluiten aan bij het beeld van myocarditis en pericarditis na Covid-mRNA-injecties, dat eerder vooral bij jongens en jonge mannen werd vastgesteld. De kans op deze hartschades door vaccins is veel groter dan door Covid-infectie (HIER). Op grond hiervan adviseerde het Nederlandse Artsen Collectief de ‘vaccinatie’ van jongens en jonge mannen met mRNA-middel onmiddellijk te stoppen.

Deze hele toer levert deze groep geen enkel gezondheidsvoordeel op, want het kan -in tegenstelling tot eerdere beweringen- de overdracht van het virus naar andere mensen niet voorkomen. De nieuwe studie uit Florida suggereert keihard, dat de door mRNA-vaccins veroorzaakte hartschade bij jongens en jonge mannen ook tot sterfte kan leiden.

Kan geen kwaad; is niet levensbedreigend…!!??
Overigens wordt vaak beweerd dat door deze ‘vaccinatie’ veroorzaakte myocarditis en pericarditis ‘mild’ en ‘niet ernstig’ zouden zijn. Volgens het Artsen Collectief is dit pure misleiding! Hartschade door myocarditis en pericarditis kan zéker PERMANENT zijn! En hoewel patiënten met deze aandoening, over het algemeen na een korte ziekenhuisopname weer naar huis gaan, kan het functionele herstel wel weken tot maanden in beslag nemen. En daarbij kunnen beperkingen wat betreft intense inspanning (sport bijv.) blijven bestaan.

Langetermijngevolgen van myocarditis en pericarditis door deze GMO-injecties, zijn uiteraard nog niet bekend. Tel daarbij op dat mRNA-vaccinaties momenteel geen extra bescherming bieden tegen infectie, als er al natuurlijke immuniteit is opgebouwd (HIER ). Het overgrote deel van de jeugd kwam immers al in aanraking met het SARS-CoV2 virus. Waardoor de medische rechtvaardiging voor (indirecte) dwang of drang van COVID-19 vaccinaties bij jongeren, wat het Artsen Collectief betreft, afwezig is.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.