Advertentie

De sluwe ‘desinformatie’-bestrijders..!


Wendy Mittemeijer is medisch-ethisch adviseur en humanist. Werkt o.a. ook als kritisch marketeer voor enkele pharmaceutisch cliënten. Ze is volstrekt tégen dwang en censuur, maar vóór keuzevrijheid en de open dialoog. Ze schrijft uitermate kritische artikelen en columns, op basis van het simpele gegeven, dat ieder mens respect dient op te brengen voor een ander mens. En dat daarbij slechts de dialoog, de onderlinge uitwisseling van kennis, inzichten en ervaringen, ons kan helpen de wereld beter te maken en de polarisatie UIT de wereld.

*


*

De sluwe ‘desinformatie’-bestrijders..!

2023 © Wendy Mittemeijer | deze versie WantToKnow.nl/be

x

‘Al 3 jaar lang word ik op sociale media door trollen en zelfbenoemde debunkers beledigd, bedreigd en ‘gerapporteerd’. Wanneer de content van mijn posts hen niet aanstaat en deze ingaat tegen de ‘formele’ coronaverhalen, het ‘overheids-corona-narratief’  van de overheid. In een poging mij de mond te snoeren spelen zij veelal op de man, niet op de bal. Veel van deze mensen hebben directe of indirecte banden met de zittende politieke partijen. De trollen zitten samen in app-groepjes en stemmen de narratieven en censurerende acties af, onder het mom van ‘desinformatiebestrijding’.

Een bekende van een van de ministers diende een klacht in bij een voormalig opdrachtgever van me. Een oud-TweedeKamerlid wenste mij 5 jaar eenzame opsluiting toe. Een Denktank-lid heeft binnen mijn sector getracht mij publiek te framen en aangegeven dat mijn content gecensureerd moet worden. Een staatstrol plaatste een bericht waarin ik zeer ernstig werd belasterd.

Toch zijn mijn posts altijd goed onderbouwd en netjes; ze gaan ook over mijn expertise en werkveld: de medische, wetenschappelijke en ethische kwesties op het gebied van gezondheidszorg. Ik schuw daarbij geen heilige huisjes of taboe’s. Ik kan niet met meel in de mond spreken.. Organisaties en bedrijven huren mij juist om die reden in. Daarbij mag het schuren; DAT MOET ZELFS. Mijn doel is immers mensen aan het denken -en voelen!- te zetten.

“Veel mensen zijn de onoprechtheid, angst- en haatzaaierij, de vooringenomenheid in de media, wetenschap en politiek zo zat.

ZO VRESELIJK ZAT!”

Juist dat geeft verandering en innovatie!!
Het leidt tot een dieper contact en begrip tussen mensen. En je raadt het niet? Daar is behoefte aan merk ik. Mijn posts over corona bereikten op LinkedIn ook recent nog tussen de 60.000 en 80.000 mensen! En in de actuele coronatijd soms wel 200.000 mensen. Veel mensen zijn de onoprechtheid, haat zaaierij en vooringenomenheid in de media, wetenschap en politiek zo zat. Zo vreselijk zat.

Wekelijks ontvang ik lieve berichten van mensen uit alle lagen van de bevolking, en van overal ter wereld. Zij zijn, net als ik, bezorgd om de ingezette koers, en ’t gebrek aan ethische reflectie en evaluatie van alle mentale, fysieke en sociale schade van het coronabeleid. In coronatijd belden mensen mij soms zwaar geëmotioneerd op, maar ook pharma-managers op hoge posities, dankbaar dat iemand durfde te schrijven wat zij niet durfden…

“Maar er is ook een schaduwkant. Als ik check wie mijn profiel bekijkt is dat al 3 jaar lang vooral defensie, bz en politie. Ik word gemonitord, alsof ik een gevaar ben voor de samenleving..”

Anderen waren blij iets te lezen wat de overheid of hun arts naliet te communiceren, of wat een ander licht scheen op de zaak. Maar er is ook een schaduwkant. Als ik check wie mijn profiel bekijkt is dat al 3 jaar lang vooral defensie, bz en politie. Ik word gemonitord, alsof ik een gevaar ben voor de samenleving. Sinds ik mij bezig houd met vaccinschade, WOB-documenten, de ‘Denktank Desinformatie’, C19 en de spoedwet, word ik, zo lijkt het, nog zwaarder in de gaten gehouden en worden mijn berichten nog vaker onderdrukt of verwijderd.

Ook nemen medewerkers van de overheid soms contact met mij op, zogenaamd omdat zij ‘fan’ van me zouden zijn en zeggen me te willen ontmoeten. Deze week is voor de 3e keer in 3 jaar mijn professionele LinkedIn account, zonder opgaaf van reden, verwijderd. Velen gingen mij al voor. Meestal krijg je dan eerst 6 weken radiostilte, en dan een medewerker die zichzelf ‘Heisenberg’ noemt o.i.d., die iets prevelt over ‘desinformatie’.

(klik voor artikel hier op de site)

Maar de beste man heeft echter geen idee wat er dan ‘onjuist’ is aan de content; hij voert slechts een opdracht uit. Er wordt gedreigd met permanente verwijdering, en dan krijg je na een paspoort controle meestal je account terug. Het voelt al normaal; maar dat is het TOTAAL NIET. Ik voel mij door deze staatscensuur niet meer vrij en ook niet veilig meer in Nederland.

Daarom trek ik aan de bel, of beter, de noodrem. De intimidatie en censuur van kritische professionals, politici en burgers, onder coordinatie van de censuur-organisatie van Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid.. Deze NCTV moet stoppen met de sluwe veiligheidsbedreigings-toetsing… Evenals de Europese wetgeving die onze democratie en vrijheid van meningsuiting blijft uithollen.

Het woord ‘desinformatie’ wordt misbruikt om het staatsnarratief te beschermen en alles dat dat bedreigt in de doofpot te stoppen. Het enige waar dit zal eindigen is in een totalitaire samenleving, waar mensen niet meer anders durven denken of voelen. Waar de staat bepaalt wat waar is. Dat wil toch niemand?’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.