Advertentie

Longarts David Prins over de bizarre Corona-maatregelen..!


x
x

Longarts David Prins over

de bizarre Corona-maatregelen..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het verhaal van David Prins, longarts is OVERDUIDELIJK.. Hij vraagt zich af, waarop de aannames van het Kabinet Rutte gebaseerd zijn. En dan vooral de aannames waarop onze VRIJHEID WORDT BEKNOT..! We worden bang gemaakt en kort gehouden, maar waarop baséért Rutte dat precies. Want tegenover zoveel schijnbare veronderstellingen, staan -zo zegt de longarts overduidelijk- staan evenzovele onzekerheden. Het komt erop neer, dat het wacht op een vaccin, een verwoestende werking op onze maatschappij zal hebben..!

Wanneer je luistert en dan HOORT wat deze man zegt, is de énige conclusie die je kunt trekken, dat er een agenda is die het Kabinet Rutte uitvoert, die vooralsnog verborgen ligt. Een agenda, gebaseerd op in ieder geval dezelfde onzekerheden, als een veel positievere en constructievere wijze om met deze Corona-crisis, maar vooral om met BURGERS om te gaan..!! Besef dat dus goed..! Rutte kiest zeer bewust, voor de weg van de beknotting van vrijheid.. Gebruikt allerlei termen voor deze ‘onderdrukking’ als ‘het nieuwe normaal’….?? En daar is dus geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor..!

Daarbij past deze aanpak, naar het idee van David Prins, ook in het censureren van vrij-meningsuiting op bijv YouTube.. Kijk naar de censuur van de beide Californische artsen, die ook weten waar ze over spreken.. WAAROM DAN CENSUREREN..

Er komt dus langzamerhand een HEEL ANDERE WAARHEID bloot te liggen..!
Als de besluitvormingsprocedure van het Kabinet Rutte gebaseerd is op evenzo vele onzeker factoren als waarop je een ánder, meer vrijheids-lievend scenario zou uitrollen, waarom wordt er dan voor deze mens-onterende maatregelen gekozen..!? Wanneer zóveel wetenschappelijk geschoolde medici OVER DE HELE WERELD, het huidige scenario van Corona-aanpak verdoemen en pleiten voor een andere, evenzo gefundeerde aanpak, die mensen WEL IN HUN WAARDE LAAT, waarom wordt er niet naar hen geluisterd? Waarom zijn deze mensen ‘verkeerd bezig’ en wel zódanig, dat ze afgeschilderd dienen te worden als ‘gevaarlijk’ en zelfs gecensureerd worden..!?! Kijk en luister naar longarts Dr. David Prins:

“Ik schrok van het bericht van gezondheidsminister Hugo de Jonge. Het is wachten op een vaccin tot we terug kunnen naar de ‘normale’ samenleving kunnen, totdat het vaccin er is geen grote evenementen of andere grote publieke bijeenkomsten. Dit bericht geeft mij een vreemd onderbuikgevoel, Het roept bij mij fundamentele vragen op. En die vragen die leiden weer tot meer vragen.

Zoals: ‘Moeten we het normaal vinden dat er zoveel censuur wordt toegepast op sociale media rondom het corona onderwerp?’ En de vraag dan, of we Bill Gates zouden moeten nomineren voor de Nobelprijs? Of zitten we hier met z’n allen te kijken naar een ongekende belangenverstrengeling en is er noodzaak tot zeer ernstige waakzaamheid? Ik heb de antwoorden niet, wel de vragen. Dus laten we in hemelsnaam vooral kritisch en open-minded blijven nadenken”

En wil je weten wat de MainStreamMedia waard zijn? Kijk eens naar deze schandalige manier waarop RTL-nieuws meent de slimmerik te mogen uithangen. Waar haal je de moed vandaan als journalist om een erudiete arts te beschimpen en hem als ‘complotdenker’ te classificeren. Hoe dom ben je dan als jong journalistje op de redactie van het ‘grote RTL’…?! Trek je eigen conclusies en besef dit als je naar RTL-nieuws kijkt..!

5 gedachten over “Longarts David Prins over de bizarre Corona-maatregelen..!

 1. En dan te bedenken dan een aantal weken geleden het virus zich al 4300x gemuteerd heeft.
  Wat moet je dan nog met een ‘oplossing’ als deze zelf niet mee muteert?
  Als ik het filmpje van Polly, die ik al enige weken volg, er naast leg, dan heb ik niet veel argumenten extra nodig om de vaccin politieke strategie te verwerpen. Ik was om redenen die o.a.Desiré Röver benoemd, toch al niet zo’n entingsfan.
  ik zie een agenda die zelfs voor mij te begrijpen is.

 2. Zoals was te verwachten wordt David Prins helemaal zwart gemaakt vanwege dit filmpje, net zoals bij veel kritische artsen is gebeurd. Je moet heel sterk in je schoenen staan om dit vol te houden.
  Ik vind persoonlijk dat David Prins hiervoor een lintje moet krijgen. Hij stelt de juiste vragen en dat is tegen het zere been van de machten achter de pandemie. Hij wordt daarom op niet op inhoud, maar op persoonlijke gronden (complotdenker) in het verdomhoekje geplaatst.
  Zo begon het ooit ook in de tachtigjarige opstand. De term “Geus” was een scheldwoord door de adelijke elite gegeven aan het opstandige volk. We weten allemaal wat daar van is gekomen. Het werd uiteindelijk een eer om geus genoemd te worden en de term geuzennaam staat nog steeds voor een eretitel die oorpronkelijk als spot of scheldnaam werd gegeven.
  David Prins, u bent een geus. U mag met recht trots zijn op wat u heeft gedaan. Ik heb bewondering voor uw moed. Als arts doet u wat het beste is voor uw patienten, en het nederlandse volk lijdt onder een (psychische) ziekte van enkelen, die weliswaar buiten uw vakgebied valt, maar waar u terecht vragen over stelt. (en die ziekte is niet COVID-19)

 3. Het een en ander doet mij zeer sterk denken aan,”Wer nicht für uns ist, ist gegen Uns”.
  Nazi troep naar mijn idee.
  En als de prutte maatregelen bekijk dan zit ik er niet veel naast.
  De longarts heeft geen zwaar oordeel uitgesproken maar in hoofdzaak zijn bezorgdheid uitgesproken als passend onderdeel van zijn eed van Hippocrates.
  Daar wordt hij dus kennelijk voor afgemaakt. Doet mij denken aan de ‘heilige’ Inquisitie.
  Een beetje haaksdenken was goed voor marteling en gruwelijke terechtstelling. Iedereen verkeerde in een permanente repressieve kramp en hield elkaar nauw in de gaten.
  Gisteren heb ik gezien dat iemand een beuk voor z’n harsens kreeg omdat ie dacht voor nsb’er moest spelen door iemand aan te geven.
  Gezien het dociele gedrag en volgzaam heid, gebrek aan het vermogen zelfstandig te kunnen denken en pure lafheid zie ik helaas een numeriek overwicht ontstaan aan de kant van de meelopers. De bekende 85% wat de bietenberg opgaat. Het kan even duren maar een betere tijd komt er onherroepelijk aan. Het is een kwestie van koers houden en beseffen dat aan de andere kant van het satanische scenario een veel sterkere kracht onze ware alliantie is.
  Het scheiden van de bokken en de schapen! De afgedwongen tweedeling in de samenleving.
  Het begin van het einde en de geleidelijke tot totstandkoming van Kali Satha.

 4. Als wajonger en reeds 20 zelfbenoemde ulluhoedje en gekkie.
  Ik wist dat al decennia en precies hoe.
  Toen de Wajong werd omgetoverd om 0.2 % fraude wat ik eerder verkeerd besteed pgb geld noem. Voelde ik bij de aanstelling van van Rijn en de “nieuwe” pgb dat overheden kwetsbare bevolkingsgroepen begon op te jagen en inherente als inherente dieven of verslavende bankzitters bestempelde. Die agenda werd daar al gebruikt om de minst draagkrachtige te motiveren ongezonder te worden dmv onbereikbaar maken gezond voedsel sport beweging en veel administratieve stress en het onmogelijk kunnen voldoen van alle opgelegde regels verplichtingen. Waar begeleiders er lustig op los konden frauderen en de kwetsbare die tekende voor het handtekeningrecht de rekening kreeg voorgeschoteld. Zonder ooit hulp of geld gezien te hebben. Toen was de uitfasering reeds gaande en niemand gaf om ons geroep uit de woestijn. Gekken!!
  En nu de agenda de deuren van nu nog wakkere mensen bereikt is er een beetje verwarring en onrust. Maar een seizoen werken en Alles inleveren plus de uwv boete , want werken mag alleen met toestemming , omdat ik als ik werken kan ook een gesubsidieerde baan van 40 upw in de bouw voor 1300€ pm beter voor de economie was. Het is uitbuiten en misbruiken. Gewoon werk levert steevast een boete van img 3000€ voor 2019 op.
  Als Rutte op een U.N. Ontmoeting rustig zegt dat de nieuwe wereld orde er aan komt. Dat hij een nieuwe gouden eeuw wenst en dat er niet zo naar het slaven vraagstuk moet worden gekeken maar vooral naar de opbrengsten en nederland kijkt weg om dat het hun niet raakt maar er onder floreert. Denk ik wat een land van watjes land van fascisten. Bill gate,s is een spirit cooking B”aal al aanbider die met marina abraovich satanische rituelen uitvoert. Ook al die virologen als fauci.
  Allemaal in de pedofielen netwerk van kinderoffers en satanaanbiders gewoon te onderzoeken op ubber you tubbe al jaren.
  Bill gate,s oppert een Final Solution “Die Ent losung van onze vriendelijke buurt adolf
  U weet wel Hitler . Het is genocide maar dan juridisch verantwoord omdat de coup de tat plegers uw waarschuwde en u ging toch allemaal naar buiten. U schreeuwde om weer naar buiten te mogen. De tweede geplande ronde is historisch gezien de zwaarste en meestal 10/1000x zo zwaar.
  En Nederland loopt rustig aan het handje van een pedofiel en verwacht dat zijn rustige kalme woorden overeen komen met wat hij zegt….
  Blinde vinken. Goedgelovige jaknikkers.
  Allemaal met barium/aluminium jaren ge geo ingeneerd tot makke schapen.
  Ba=barium al=aluminium Ba”al
  gen tech monsanto bayern hebben uw rustig voorbereid op een fluwelen overname. De laatste generatie pubers en jeugt geeft nergens om behalve spelletjes in virtuele omgevingen en duimpjes omhoog en lacht als ketters als we 5G aankaarten. Jullie hadden dit allemaal kunnen zien aankomen toen de kwetsbaren op de uitfassser agenda kwamen te staan maar waren bijna allemaal bezig naar an die winst die tegen de plinten opklotste te kijken en zilverlingen verzamelen.
  Dit is de eind tijd! Punt uit. De NWO!
  Alles is gemeld en niemand gaf er om.
  100den jaren lang. Baal al komt , daar geloven zij al 1000den jaren in. CERN is de poort. (Kijk CERN Shiva en zombiekinderen openingplay. Gotthart tunnel satanisch ritueel. Baal is een entiteit die eens in de +-24,500 Jaar langskomt voor verse zielen anders sterft ze. ( zie de Mayan offers 24,500 jaar geleden en hun plotselinge 100% verdwijning) enz enz. Ik neem de chip niet het vaccin niet en ben bereid te mijn lot te accepteren. Maar alle mensen die nu pas achter de oren wrijven , uw hoorde niets toen de jacht op kwetsbaren geopend werd en nu is het TE LAAT!!
  Nederlanders wat een egoïstische watjes.
  Allemaal bang om als alluhoedje of gekkie te worden neer gezet. Schaamte zal u deel vallen als u blijft zitten.
  Vaccin – quantum dot,s – tracking chip – 5G
  Eind vrije wil end ziel eind mensheid.

  1. Dank @Xerneo voor deze uitgebreide reactie. Je hebt helemaal gelijk. Echter…we win!!! Geef niet op, laat je hoofd niet hangen. Politiek, wetenschap en media worden momenteel vakkundig tegen elkaar opgezet op een wijze dat ze dit niet gaan overleven. Jaap van Dissel en Mark Rutte zullen beiden aan de strop eindigen. Ze weten dit inmiddels. Ze hebben verplicht gegokt en gaan verliezen. Kijk in hun ogen en je ziet hun angst. Mietjes (sic homo’s) zijn het, allemaal. Hoort bij HUN religie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.