Advertentie

Het ’theater van de mondkapjes’…!!X
X

Het ’theater van de mondkapjes’...!!

2021 WantToKnow.nl/be – © Leon de Winter

x

Waarom zijn we ons land gaan overspoelen met die dingen? We zijn beland in een kolossaal psychologisch experiment, op basis van reële zorg over de gevolgen van Covid-19. We werden onderworpen aan historisch ongekende regels die de individuele vrijheden in de moderne rechtsstaat opschortten. Het plezier om te bestaan in een unieke samenleving waar overvloed, en ook overmaat, kon worden ervaren, werd door de politieke machthebbers gedoofd. Je kon niemand knuffelen. Mensen die in een park te dicht bij elkaar zaten of stonden, kregen een boete – ja, een boete voor te dicht bij elkaar staan in de openlucht. Je mocht een of twee mensen thuis ontvangen. Dit was gisteren nog aan de orde – het is bizar wat de elites ons hebben aangedaan.

Lastpak
Ondertussen werd een lastpak als Maurice de Hond weggehoond, omdat hij op basis van bronnenonderzoek tot de conclusie was gekomen dat het virus zich voornamelijk via aerosolen verspreidde. De elites hielden zich doof en lieten ruimtes in zorginstellingen, waarin de meest kwetsbaren geïsoleerd werden, zonder luchtverversing aan hun lot over. Inmiddels is algemeen aanvaard dat het virus zich hoofdzakelijk verspreidt via aerosolen in slecht geventileerde ruimtes.

Niemand bood De Hond een verontschuldiging aan. Zijn inschatting klopte, maar was niet welkom: het virus kon toch niet zo makkelijk bestreden worden? Stel je voor dat besmettingen via zoiets simpels als goede ventilatie kon worden verminderd. We moesten op de vaccins wachten, en wat daarmee in conflict kwam, werd begraven.

Het lijkt niet van belang, maar in sommige media kwam ik regelmatig de volgende vraag tegen: “Mijn bril beslaat als ik een mondkapje draag. Hoe voorkom ik dat?” Het was duidelijk: het kapje sloot niet goed aan. Ik weet niet hoe het u is vergaan, maar als brillendrager kan ik daarvan getuigen: mijn bril besloeg. Waarom? Omdat die kapjes domme dingen zijn. Het advies over beslagen brillenglazen luidde steevast dat opticiens anticondensspray verkochten die voorkwamen dat de glazen besloegen.

Schoorsteen
Maar het volgende essentiële feit bleef onbesproken: kennelijk walmt mijn adem via de bovenkant van het kapje weg. En niet alleen via de bovenkant, maar aan alle kanten. Ik heb het de afgelopen maanden talloze malen meegemaakt: als ik van de koele buitenlucht de supermarkt binnenliep, besloegen mijn brillenglazen. Ofwel: als ik het virus had gedragen, was ik een gevaarlijke schoorsteen geweest.

Het was allemaal theater, dat dragen van die kapjes. Het kapje doet helemaal niets aan het filteren van mijn adem maar verspreidt het. Door de blokkade van het kapje adem ik, net als alle andere kapjesdragers, uit naar alle kanten.

Een machtige, dwingende overheid kan dus elke vorm van zelfbedrog toepassen. We hebben die dingen niet opgezet omdat ze besmettingen zouden voorkomen – want dat doen ze niet, en iedereen in de top van het RIVM en het Binnenhof wist dat – maar om het symbool van sociale distantiëring te dragen. We hebben er kinderen mee laten lopen, we hebben er normaal contact mee verstoord – en dat allemaal om de angst optimaal in stand te houden?

Daar blijft het niet bij. Ik kom de laatste weken steeds meer berichten tegen over het gebruik van middelen als Ivermectine in de vroegste fase van besmettingen. Sociale media voeren harde censuur uit om berichten daarover, ook van hooggekwalificeerde specialisten, van hun platforms te verwijderen aangezien er niet openlijk over mag worden gediscussieerd.

Alle aandacht moet gaan naar vaccinaties, terwijl bestaande, goedkope en veilige medicijnen die al decennia hun werkzaamheid hebben bewezen door medische autoriteiten verboden moeten blijven. Wie in Nederland een onschuldig middel als HCQ (HydroxyChloroQuine) voorschrijft bij de eerste symptomen, kan zijn doktersjas aan de wilgen hangen – hij wordt een paria en tot de bedelstaf veroordeeld door de Gezondheidsinspectie.

Noodsituatie
Ondanks de beperkte ontwikkelings- en testperioden zijn de vaccinaties die we nu krijgen door de Amerikaanse autoriteiten toegelaten op basis van regels rondom een noodsituatie. Daarbij geldt een zware voorwaarde: er mag geen alternatief medicijn bestaan. Ik lees hier en daar dat de felle veroordelingen van middelen als Ivermectine samenhangen met die voorwaarde.

Het verhaal luidt dat aan vaccins nu fortuinen worden verdiend, en niemand verdient aan Ivermectine of Hydroxychloroquine. Die verklaring gaat ver, te ver, maar ik ben inmiddels zo murw dat ik dat niet eens meer kan uitsluiten. Een paar jaar geleden wilde ik absoluut niet aanvaarden dat onze elites en autoriteiten als de WHO, de World Health Organization ons op deze schaal zouden manipuleren. Maar nu? Ondertussen wacht ik op m’n tweede Astra-prik..

2 gedachten over “Het ’theater van de mondkapjes’…!!

 1. Beste mijnheer de Winter,

  Wat fijn, dat u de nutteloosheid van de mondkapjes hebt ingezien. En zo goed verwoord in uw artikel. En de manipulatie van onze overheid, cq andere machthebbers, komt gelukkig nu eindelijk naar boven.
  Maar dan vraag ik me toch het volgende af.
  U hebt zoveel research gedaan naar de werking van de mondkapjes, hebt u dat ook gedaan naar de vaccinatie?
  Een mondkapje kun je nog afdoen, maar een vacc* is er nooit meer uit te halen?
  Weet u zeker dat u “wacht op uw 2e Astra *???

  Succes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.