Advertentie

De werkelijke psychische en fysieke Corona-schade..!


X
X

Over de werkelijke psychische

én fysieke Corona-schade..!

2020 WantToKnow.nl/be

x

Dr. Erwin Kompanje (klinisch ethicus aan het Erasmus M.C. Rotterdam) schreef 15 april een openhartige column op zijn persoonlijke Blog, getiteld: ‘Een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een coronadode?’ Daarin relativeerde hij de officiële sterftecijfers van Covid-19, maar vooral benadrukte hij de humanitaire ramp die zich voltrekt ten gevolge van de politieke maatregelen. De tekst was de aanleiding waarom Flavio Pasquino contact met hem zocht.

Hij haalde Erwin op in zijn woonplaats Barendrecht en reed met hem naar zijn favoriete plek, de Europoort. Op deze plek nestelt een mantelmeeuwenkolonie en deze plek brengt nieuwe meeuwen voort, maar is tevens de laatste rustplaats voor veel zwakke meeuwen. De column werd verfilmd in een ‘Spoken Word’-vorm, na aanpassing van de initiële webtekst ( www.kompanje.org ) en vormt een filosofisch manifest voor het wijdere perspectief dat verder kijkt dan enkel de IC-krapte en de sterftecijfers op korte termijn. Laten we hopen dat er meer kritische geluiden komen van dit intellectuele niveau.

Advertentie

6 thoughts on “De werkelijke psychische en fysieke Corona-schade..!

 1. Onderstaand relaas heb ik vanmorgen vroeg an diverse mensen verstuurd;

  Het is vandaag precies één jaar gelden, dat ik op mijn scootmobiel werd aangereden door een bestelbus, die mij geen voorrang verleende. Het gevolg was een operatie waarbij een kunstheup is geplaatst met een 3 maanden durende interne revalidatie in het zogenoemde GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg) Het Wiedenbroek te Haaksbergen. Omdat ik op het punt stond de leeftijd van 65 jaar te vieren (5 dagen na het ongeval) werd ik ingeschaald als een geriatrische patiënt.

  Nu had ik met de betiteling geen probleem en de zorg van met name de verpleegkundigen, huishoudelijke dienst was voor mijn gevoel/smaak uitstekend, maar er was een ander aspect van mijn interne verblijf en dat was, dat ik een jonge zo niet de jongste patiënt was in het GRZ Het Wiedenbroek.

  Er waren veel meer patiënten, die een ziekte hadden opgelopen, die tijdelijk net als ik, voor revalidatie intern waren. Het waren allen oudere mensen! Diverse mensen heb ik gedurende mijn verblijf geobserveerd. Af en toe vroeg ik waar meneer/mevrouw X was gebleven. Dat kon natuurlijk betekenen dat de betreffende persoon ontslagen was en bijvoorbeeld thuis na kon revalideren, maar ook, dat de persoon in kwestie was overleden. Ik heb me bij diverse mensen, die waren overleden afgevraagd of zij werkelijk waren overleden aan de ziekte of het ziektebeeld waarvoor gerevalideerd werd.

  Waarom leg ik pas nu deze vraag aan jullie voor?

  Omdat ik een meer dan fantastisch onderbouwd verhaal van iets meer dan 32 minuten heb aangehoord in een video van Dr. Erwin Kompanje, Klinisch ethicus, die n.a.v. de Corona-pandemie, waarvan ik blijf zeggen, dat het een fake voorstelling van zaken is en er steeds meer mensen zijn, ook vanuit de medische wereld, die zich als bewustwordend mens afvragen of er geen ander doel wordt gediend voor de Corona-pandemie!

  Ik laat het aan een ieder zelf over om hierop te antwoorden.

  Maar als je de onderstaande weblink bekijkt en beluistert, zal er één aspect uitspringen van de heer Kompanje, dat tot nog toe door géén enkele voor- of tegenstander van de Corona-maatregelen is genoemd, en ik moet je uit de grond van mijn hart vertellen, dat zijn verhaal resp. mening dan wel inzicht, zéér zeker dusdanig op Waarheid en Liefde is onderbouwd, dat een lezer/lezeres absoluut aan het denken wordt gezet.

  Harrie, kun je ons niet vertellen wat dan dit onderbouwde gegeven dan is?

  Nee, dat doe ik bewust niet, want het gaat over o.a. de kwaliteit i.v.m. de kwantiteit van het menselijk leven. Chapeau Dr. Erwin Kompanje!!!!

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/de-werkelijke-psychische-en-fysieke-corona-schade/#comments

 2. Jongere mensen hebben veel meer energie en daarom is het van levensbelang dat ouderen met iedereen in contact staan en niet alleen hun eigen groep. De bejaardenQuarantine horrorfilm is Niet nodig want de besmetting wordt doorgegeven van oud naar jong, volgens Professor Dolores Cahill, min.38: https://thebasesproject.og/prof-dolores-cahill-by-dave-cullen-debunking-the-narrative/
  Vitamine C en D + zink voor immuunsysteem en Hydroxychloroquine tabletjes voor behandeling.
  Eens gehad: immuun voor het leven! Regering; Weg met de HOOGMOED, beken de vergissingen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.