Advertentie

De werkelijke psychische en fysieke Corona-schade..!


X
X

Over de werkelijke psychische

én fysieke Corona-schade..!

2020 WantToKnow.nl/be

x

Dr. Erwin Kompanje (klinisch ethicus aan het Erasmus M.C. Rotterdam) schreef 15 april een openhartige column op zijn persoonlijke Blog, getiteld: ‘Een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een coronadode?’ Daarin relativeerde hij de officiële sterftecijfers van Covid-19, maar vooral benadrukte hij de humanitaire ramp die zich voltrekt ten gevolge van de politieke maatregelen. De tekst was de aanleiding waarom Flavio Pasquino contact met hem zocht.

Hij haalde Erwin op in zijn woonplaats Barendrecht en reed met hem naar zijn favoriete plek, de Europoort. Op deze plek nestelt een mantelmeeuwenkolonie en deze plek brengt nieuwe meeuwen voort, maar is tevens de laatste rustplaats voor veel zwakke meeuwen. De column werd verfilmd in een ‘Spoken Word’-vorm, na aanpassing van de initiële webtekst ( www.kompanje.org ) en vormt een filosofisch manifest voor het wijdere perspectief dat verder kijkt dan enkel de IC-krapte en de sterftecijfers op korte termijn. Laten we hopen dat er meer kritische geluiden komen van dit intellectuele niveau.

9 gedachten over “De werkelijke psychische en fysieke Corona-schade..!

 1. Onderstaand relaas heb ik vanmorgen vroeg an diverse mensen verstuurd;

  Het is vandaag precies één jaar gelden, dat ik op mijn scootmobiel werd aangereden door een bestelbus, die mij geen voorrang verleende. Het gevolg was een operatie waarbij een kunstheup is geplaatst met een 3 maanden durende interne revalidatie in het zogenoemde GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg) Het Wiedenbroek te Haaksbergen. Omdat ik op het punt stond de leeftijd van 65 jaar te vieren (5 dagen na het ongeval) werd ik ingeschaald als een geriatrische patiënt.

  Nu had ik met de betiteling geen probleem en de zorg van met name de verpleegkundigen, huishoudelijke dienst was voor mijn gevoel/smaak uitstekend, maar er was een ander aspect van mijn interne verblijf en dat was, dat ik een jonge zo niet de jongste patiënt was in het GRZ Het Wiedenbroek.

  Er waren veel meer patiënten, die een ziekte hadden opgelopen, die tijdelijk net als ik, voor revalidatie intern waren. Het waren allen oudere mensen! Diverse mensen heb ik gedurende mijn verblijf geobserveerd. Af en toe vroeg ik waar meneer/mevrouw X was gebleven. Dat kon natuurlijk betekenen dat de betreffende persoon ontslagen was en bijvoorbeeld thuis na kon revalideren, maar ook, dat de persoon in kwestie was overleden. Ik heb me bij diverse mensen, die waren overleden afgevraagd of zij werkelijk waren overleden aan de ziekte of het ziektebeeld waarvoor gerevalideerd werd.

  Waarom leg ik pas nu deze vraag aan jullie voor?

  Omdat ik een meer dan fantastisch onderbouwd verhaal van iets meer dan 32 minuten heb aangehoord in een video van Dr. Erwin Kompanje, Klinisch ethicus, die n.a.v. de Corona-pandemie, waarvan ik blijf zeggen, dat het een fake voorstelling van zaken is en er steeds meer mensen zijn, ook vanuit de medische wereld, die zich als bewustwordend mens afvragen of er geen ander doel wordt gediend voor de Corona-pandemie!

  Ik laat het aan een ieder zelf over om hierop te antwoorden.

  Maar als je de onderstaande weblink bekijkt en beluistert, zal er één aspect uitspringen van de heer Kompanje, dat tot nog toe door géén enkele voor- of tegenstander van de Corona-maatregelen is genoemd, en ik moet je uit de grond van mijn hart vertellen, dat zijn verhaal resp. mening dan wel inzicht, zéér zeker dusdanig op Waarheid en Liefde is onderbouwd, dat een lezer/lezeres absoluut aan het denken wordt gezet.

  Harrie, kun je ons niet vertellen wat dan dit onderbouwde gegeven dan is?

  Nee, dat doe ik bewust niet, want het gaat over o.a. de kwaliteit i.v.m. de kwantiteit van het menselijk leven. Chapeau Dr. Erwin Kompanje!!!!

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/de-werkelijke-psychische-en-fysieke-corona-schade/#comments

 2. Jongere mensen hebben veel meer energie en daarom is het van levensbelang dat ouderen met iedereen in contact staan en niet alleen hun eigen groep. De bejaardenQuarantine horrorfilm is Niet nodig want de besmetting wordt doorgegeven van oud naar jong, volgens Professor Dolores Cahill, min.38: https://thebasesproject.og/prof-dolores-cahill-by-dave-cullen-debunking-the-narrative/
  Vitamine C en D + zink voor immuunsysteem en Hydroxychloroquine tabletjes voor behandeling.
  Eens gehad: immuun voor het leven! Regering; Weg met de HOOGMOED, beken de vergissingen.

 3. Ze willen ons gaan programmeren met het ‘Nieuwe Normaal’, zodat we dit gaan accepteren als iets vanzelfsprekends.
  Nou dat is het dus niet, het is het ‘Nieuwe Abnormaal’, en als ik daar niet aan mee hoef te werken dan ga ik dat ook niet doen.
  Dat betekent dat ik niet meer uit ga eten, summier mijn tank vul, gewoon naar mijn werk ga terwijl veel thuis werken, ik pik dit niet en als meer mensen deze nieuwe abnormaal niet pikken en niet meer uit gaan eten en erop uit gaan dan is de politiek verplicht om terug te gaan naar het oude normaal omdat anders de economie crasht omdat wij niks meer uitgeven.
  Zeg nou eerlijk, uit eten doe je voor je plezier maar door dat nieuwe abnormaal wordt dat plezier volledig teniet gedaan. Daar zit je dan met je partner of kleine familie in plastice hokjes, cafe’s zijn abnormaal geworden, net als de rest dus trek er je lering uit, ga je uit eten, of werk je mee aan het ‘nieuwe abnormaal’ dan wordt dit dus het nieuwe normaal.
  Ik denk dat wij nu in een unieke positie staan om de politiek keihard te laten weten wat wij ervan vinden door geen geld meer uit te geven.
  Moet je eens kijken hoe snel ze eea terug gaan draaien.
  Veel plezier en veel success om het ‘nieuwe abnormaal’ tegen te werken……

  1. Lokiban 5.
   Veel mogelijkheden zijn ontstaan voor de lieden die de welbekende agenda ten uitvoer willen brengen die naar de NWO moet leiden.
   Onder de noemer “het bestrijden van de coronapandemie” worden nu wet en regelgeving in versneld tempo aangepast wat alleen in het voordeel van de krachten achter de schermen is ten koste van ieders rechten die niet tot die groep behoren.Dat gaat mogelijk zelfs zover dat het levens kost en gekost heeft.
   Gezond eten moet weg want ze willen in laboratoria ontwikkeld voer gaan verkopen vandaar dat eerst de boeren de prooi waren en zo het lijkt nu de vleesindustrie.
   Veel zaken zijn ook tegenstrijdig zoals afstand bewaren (op straffe van boetes wanneer men dat niet doet) terwijl diezelfde overheid mensen opeengepakt terug haalt uit het buitenland in vliegtuigen.
   Ondanks dat in 2011 de IARC (onderdeel van de WHO) onderzoek heeft gedaan naar de gevolgen van 5G en waaruit bleek dat 5G mogelijk kankerverwekkend is heeft een rechter toch besloten dat 5G uitgerold mag worden.Hier wordt dus een enorm risico genomen met de gezondheid van iedereen en spelen financiële belangen misschien wel de belangrijkste rol.Providers zullen in hun nopjes zijn nu 5G uitgerold mag worden maar het lijkt erop dat de overheid er iets voor terug wil hebben want het RIVM zou nu ook nog ineens data van die providers mogen gebruiken in (hoe kan het anders) de strijd tegen Corona. Dit is regelrecht ieders privacy schenden zoals dat nu op meerdere vlakken lijkt te gebeuren.Niets geven ze om de burgers en zo het zich laat aanzien doen ze net of al die (vaak tegenstrijdige of onzinnige beperkingen) mensenlevens zouden redden terwijl het mogelijk op andere vlakken juist mensenlevens kan kosten.
   https://www.bndestem.nl/nederlands-voetbal/koeman-afspraak-cardioloog-was-uitgesteld-door-coronacrisis~ae304738/?referrer=https://nortonsafe.search.ask.com/web?chn=3310&cmpgn=&doi=2016-03-15&geo=NL&guid=09C474A2-B47F-4719-BFF8-05348F96C2A8&locale=nl_NL&o=APN11915&p2=%5EEQ%5Eih10nl%5E&page=1&prt=NS&trackId=&ver=22&q=Koeman+laat+van+zich+horen&tpr=5&ots=1590827983855 Een stukje citaat: Nu vraag ik mij af hoeveel mensen nu niet meer leven van wie ook zo’n afspraak is uitgesteld. (einde citaat.)
   Politieke doelstellingen lijken belangrijker te zijn dan mensenlevens en daar komen ze nog mee weg ook.

  2. PS.
   Mensen in de zorg krijgen al maanden lang niet de beschermingsmiddelen die ze nodig hebben en beloofd zijn.
   Velen zijn hierdoor besmet geraakt wordt gezegd dus hoe moet dat dan bij een heropleving van het virus op wie gaan ze dan terugvallen?
   Miljarden willen ze aan milieudoeleinden uitgeven terwijl ze de grootste vervuilers in bescherming nemen en zelfs financieel steunen zoals ongeveer 4 miljard aan KLM (Merkel 7 miljard aan Luft Hansa) De Co2 belasting voor de grootste vervuilers wordt verschoven,met andere woorden dames en heren multinationals ga lekker uw gang en wanneer dat nog niet genoeg is zijn we bezig met de winstbelasting te verlagen terwijl iedereen weten kan dat jullie toch al vaak de belastingen omzeilen.
   Tel daarbij de mogelijke schade voor ieders gezondheid op wat mogelijk door 5G veroorzaakt kan worden en u ziet dat de bezorgdheid vanuit de overheden niets anders is dan een hallucinatie of te wel fake. De Duitsers deden volgens de geschiedenis aan kunstroof en namen alles van waarde bij mensen af en hetzelfde lijkt nu weer te gebeuren maar dan rechtstreeks op financieel gebied en indien mogelijk zullen ze lenen bij de ECB waardoor iedereen slaaf van de bankiers zal zijn.Misschien lijkt dit overdreven maar wanneer bedrijven failliet gaan en mensen (belastingbetalers) werkeloos worden hoe kunnen wij dan ooit de miljarden schulden aflossen? Hoe gaan ze al die uitkeringen betalen.Geld wat je niet hebt moet je niet uitgeven of lenen want dat vergroot de problemen alleen maar,laat liever die rijken nu maar eens betalen die tot nu toe alleen maar hebben geprofiteerd door oa belastingontduiking waarbij ze niet zelden ook nog gesubsidieerd werden/worden.Alles moest geprivatiseerd worden en winst verdween in hun zakken en in de zakken van aandeelhouders terwijl bij tekorten de belastingbetaler mocht bloeden dus is het hoog tijd dat de rollen veranderen en het geld gehaald wordt waar het zit,dat is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.