Advertentie

Info over HCQ ‘false, fraudulent, inaccurate, deceiving’..!??


Vele mensen kunnen nog niet gelóven, dat het oorlog is.. Het gaat om een regelrechte informatiestrijd om waarheid versus manifestatie van LEUGENS, BEDROG en MANIPULATIE. Het gaat om het blijven manifesteren van deze fundamentele onwaarheden, teneinde de zittende macht in het zadel te blijven houden. En dan hebben we het niet over de regering Trump, maar over de ‘krachten-achter-de-schermen’, waar wij al 12 jaar over schrijven. Je kunt ze de ‘Deep State’ noemen, of ‘de Elite’, maar één ding is duidelijk: Ze willen hun macht -verkregen over de ruggen van de vele miljoenen doden die de afgelopen decennia vielen- niet opgeven en zijn desperaat.

Waarom desperaat..? Omdat ze in het open veld zijn gekomen en iedereen kan zien wat voor idiote, radeloze acties ze uithalen..! Maar om deze manipulatieve groep te verslaan, dienen we slechts ÉÉN DING TE DOEN.. Op te staan voor rechtvaardigheid en waarheidsvinding. We dienen met elkaar in een dialoog te blijven, waarbij waarheidsvinding het doel is en daarbij onze bereidheid om OP TE STAAN als essentieel te zien. Zwijgen is meedoen met deze groep manipulatieve elite. Kijk naar de alles-zeggende uitspraak van één van de artsen, dr. die als America’s Frontline Doctors de publiciteit heeft gezocht. Veel duidelijker kunnen we het niet uitleggen..

Wij ondervinden/voelen met deze site dagelijks de tentakels van deze censuur. Nieuwsbrieven die niet worden doorgestuurd aan mensen die zich abonneren. Artikelen die we op FB plaatsen en worden gecensureerd. Filmpjes die we posten in artikelen van YouTube (HIER bijv.) die worden gecensureerd en onder de site uitgetrokken. Etc. etc. BESEF je, dat er een oorlog aan de gang is, uitgevoerd door een sluipmoordenaar, die ACHTER de schermen bezig is, om te proberen via o.a. censuur, de WAARHEID de nek om te (blijven) draaien.

Heb je hier nog geen weet van, verdiep je dan in deze regelrechte fascistische daden. Of, tja, slaap lekker verder en zie hoe de wereld verder wordt ondermijnd. Dus WAKE UP, er is ‘work to do’..! Kijk naar dit voorbeeld van censuur, waarbij het regelrecht de bedoeling is, dat mensen NIET hun focus richten op de heilzame, LEVENSREDDENDE werking van het middel HCQ, dat kéér-op-kéér deze werking bekrachtigt en wordt aangeraden door 100.000 artsen, wereldwijd.

Waarom mag er niet eens GESPROKEN worden over deze heilzame werking en moet het middel in de verdomhoek, afgeschilderd als ‘bedreigend’ en zelfs ‘levensgevaarlijk’.. Dienen we allemaal onze focus te houden op ‘het vaccin’..? We gaan het zien, maar ondertussen klopt van deze censuur HELEMAAL NIETS..!

* * *

 

x

x

Info over HCQ ‘false, fraudulent, inaccurate or deceiving’..!??

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Volgens nieuwssite Breitbart, heeft het bedrijf ‘Squarespace’, dat website-hosting-provider is, de website van de groep America’s Frontline Doctors afgesloten, nadat zij afgelopen maandag een persconferentie in Washington D.C. hadden gehouden. Dit verklaart Dr. Simone Gold, één van de artsen die bij dit collectief is aangesloten. Volgens een screenshot dat door Dr. Gold is geplaatst, heeft de webhostingdienst de website van de groep afgesloten voor ‘activiteit die vals, frauduleus, onnauwkeurig of misleidend is’...! Zo komen deze artsen er kennelijk achter wat de claim ‘Unlimited Web Hosting’ betekent op de site van ‘Squarespace’..

Breitbart News -dat de persconferentie live/streaming uitzond- meldde kort na de persconferentie, dat ook de hun live stream werd gecensureerd en werd gesponsord door de republikeinse ‘Tea Party Patriots’. De republikeinse Ralph Norman (R-SC) was op het evenement aanwezig en hield de inleiding. En de artsen op het evenement deelden hun mening over de coronaviruspandemie en de behandeling van het virus door de medische gemeenschap. En met name de oproep om het HCQ-middel te gebruiken en nader te bestuderen, VANWEGE DE ENORME LEVENSREDDENDE RESULTATEN, blijkt niet in het straatje te passen van ‘anderen-die-andere-belangen-hebben’.. Kennelijk moet voor deze ‘anderen’ de focus volledig op ‘HET VACCIN’ worden gericht..?

Ondanks alle censuur genereerden de beelden van de livestream op ‘Periscope’, het livestreaming-platform van Twitter, 1 miljoen views, vóódat ze door de site werden verwijderd. En hadden de beelden op Facebook binnen 8 uur meer dan 17 miljoen kijkers en 185.000 actuele kijkers op het moment dat de persconferentie werd gestreamd. Op YouTube kreeg een filmpje van het evenement 80.000 keer bekeken voordat het door het platform werd verwijderd wegens ‘overtreding van de Community Guidelines van YouTube’. Het zal voor iedereen, die luistert en HOORT en kijkt en ZIET duidelijk zijn, dat dit in ieder geval geen normale gang van zaken is, om wetenschappers de mond te snoeren.

Maar vooral wordt duidelijk wat voor

negatieve, manipulatieve GEZAMENLIJKE energie

achter deze censuur zit..!!

Het vervolg, je website uit de lucht, zonder waarschuwing/kennisgeving..!
HOE DESPERAAT BEN JE DAN ALS WEBSITE-HOST..!!??

Dr. Simone Gold, de arts die je hierboven op de foto bij de microfoon ziet staan, is de oprichter van deze ‘America’s Frontline Doctors’. Ze verklaarde in een recent bericht:

“Onze website host @Squarespace heeft zojuist onze website volledig en willekeurig afgesloten, en beweert een schending van hun servicevoorwaarden.”

Gold publiceert dit screenshot hiernaast, van een door Squarespace verzonden e-mail. Hierin verklaart ene ‘Nicole L.’  van de hostingprovider dat de site van de groep “in strijd was met Sectie 3.1 van ons beleid voor acceptabel gebruik met betrekking tot activiteiten die vals, frauduleus, onnauwkeurig of bedrieglijk zijn”.

In haar bericht laat dr. Simone Gold tevens weten dat de provider ‘SquareSpace’, zich het recht voorbehoudt om het account van de organisatie, te allen tijde op te schorten om welke reden dan ook. Maar sinds de site is verdwenen van internet, hebben meerdere Twitter-gebruikers al aangeboden om de website van de groep opnieuw te hosten. De schandalige handelswijze van SquareSpace en de personen die achter deze censuur zitten, zet natuurlijk vooral henzelf te kijken..!

Wordt ongetwijfeld vervolgd..!

 

‘America’s Frontline Doctors’.

Simone Gold, MD – Emergency Medicine Specialist in Los Angeles, CA. Heeft meer dan 31 jaar ervaring op medisch gebied. In 1989 afgestudeerd aan de Rosalind Franklin University of Medicine Science/The Chicago Medical School medical school. Nu verbonden aan het Centinela Ziekenhuis Medisch Centrum.

Dr. Bob Hamilton – kinderarts uit Santa Monica, Californië. Medical School UCLA Geffen School of Medicine, Los Angeles, CA.

Dr. Stella Immanuel – arts voor eerstelijnszorg in Houston, Tx. Ging naar de medische school in West-Afrika, Nigeria. Heeft geoefend in Louisiana en woont nu in Texas waar ze meer dan 350 Covid patiënten heeft behandeld.

Dr. Dan Erickson, DO – Emergency Medicine Specialist in Bakersfield, CA, Heeft meer dan 16 jaar ervaring op medisch gebied. Afgestudeerd aan de Western Univ Of Health Sciences/College of Osteopathic Medicine Of The Pacific, Western University of Health Sciences medical school in 2004.

Dr. James Todaro, MD – specialist in oogheelkunde, behaalde zijn medische graad aan de Columbia University, Vagelos College of Physicians and Surgeons in NY, en voltooide zijn chirurgische opleiding met vier extra jaren in oogheelkunde.

Dr. Joe Ladapo MD, PhD – Arts aan de UCLA en klinisch onderzoeker. Interne Geneeskunde, Amerikaanse Raad van Interne Geneeskunde, 2011.
Residentie Interne Geneeskunde, Beth Israel Deaconess Med Ctr-Oost Campus, 2009-2011.
Stage Interne Geneeskunde, Beth Israel Deaconess Med Ctr-East Campus, 2008-2009. Diploma Harvard Medical School, MD, 2008 Harvard University Grad. School of Arts, Wetenschappen, PhD, 2008.

Deze mensen zouden Amerikaanse helden moeten zijn die belangrijke informatie en dialoog aan het licht brengen, maar in plaats daarvan worden ze gecensureerd en gepest… denk je niet dat het tijd is dat je begint te vragen waarom???

3 gedachten over “Info over HCQ ‘false, fraudulent, inaccurate, deceiving’..!??

 1. Deze informatie heb ik OVERGENOMEN uit facebook>>>De groep “Nee tegen 1.5 meter” werd even verwijderd op Facebook nadat een kennis van mij dit stuk had geplaatst. Zeer opmerkelijk en ook de inhoud is schokkend!
  Wie is de speciale Coronagezant Feike Sijbesma eigenlijk ?
  Voor velen was hij onbekend tot hij een paar dagen geleden plotseling op TV met de dringende oproep kwam dat er strengere maatregelen moeten worden genomen om een lockdown te voorkomen.
  Sijbesma is in maart al benoemd door Hugo de Jonge om als speciaal Coronagezant het tekort aan Coronatests aan te pakken en op zoek te gaan naar een vaccin.
  Maar wie is Feike Sijbesma ? Sijbesma nam in februari jl. als bestuursvoorzitter afscheid van Bio-Chemie reus DSM.
  Sijbesma is een echte grootverdiener die naast bestuursvoorzitter van DSM ook nog met een aantal lucratieve bijbaantjes er nog wat bijverdient. Alles bij elkaar goed voor…minimaal €2.000.000,00 per jaar.
  Benoemd door Minister Hugo de Jonge als Coronagezant en waarschijnlijk een hele dure man om in te huren….
  Niet lang na de benoeming van Feike Sijbesma sluit Hugo de Jonge een geheime (ja… het is zelfs staatsgeheim..) overeenkomst met AstraZeneca om miljoenen nog niet bestaande vaccins te leveren. Heel toevallig heet
  de directeur van MedImmume (onderdeel van de AstraZeneca groep) Martinus de Jonge…. Dat kan natuurlijk toeval zijn er zijn meer hondjes die Fikkie heten..
  Maar er is meer toeval in de wereld…
  Zo is een zekere Hans Sijbesma sinds januari 2017 president van AstraZeneca Duitsland (van januari 2009 tot december 2015 was Hans directeur AstraZeneca Nederland, dus de baas van Martinus de Jonge).
  Precies… dezelfde achternaam als onze Coronagezant !
  Ik begin een vermoeden te krijgen waarom het contract tussen Hugo de Jonge en AstraZeneca, waar honderden miljoenen van ons belastinggeld mee gemoeid is, tot staatsgeheim is verheven.
  Ondertussen is Hugo de Jonge met vakantie en predikt Feike Sijbesma hel en verdoemenis als we 1.5 meter niet naleven, geen mondkapjes dragen en als we ons niet laten testen. Natuurlijk gelooft hij heilig in een vaccin.
  Nu is Sijbesma natuurlijk wel gewend dat, overal waar hij aanschuift, dat hij dan de leiding neemt. Je krijgt niet voor niets minimaal €2.000.000,00 per jaar. Maar om dan meteen op de stoel te gaan zitten van de (vakantievierende) minister, het RIVM en het OMT, dat vind ik wel wat te veel van het goede.
  Wat mij betreft mag er een gedegen onderzoek komen naar de staatsgeheime vaccindeal. Te veel personen in slechte toneelstuk met dezelfde achternaam<<<

 2. Dames en Heren,
  Ik kwam deze link tegen op Internet met een tekst van, ‘2 minuten die je MOET gezien hebben’, en ik kan je zeggen dat deze meneer in twee minuten perfect de agenda van de ‘elite’ openbaart.
  Het is in Engels maar je kan de ondertiteling aanzetten en zo beter lezen want een Ierse accent is lastig.
  Dit is 2 minuten lang keihard de waarheid van waarom dit nu gebeurd, waarom ze willen dat we facediapers gaan dragen en kijk maar voor jezelf voor Youtube de video weg haalt (ik heb hem al gedownload in dat geval).

  https://www.youtube.com/watch?v=ZUU7Q92aPgY&feature=emb_logo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.