Advertentie

Eerst het donker, dan het Licht..


X
X

Eerst het donker, dan het Licht..

2020 © Dr. Lillian Richell / deze versie WantToKnow.nl-be

 

“Het nieuwe is allang begonnen. Het oude maakt alleen een beetje veel lawaai bij het doodgaan”. Dit citaat van Eckhart Tolle was kort geleden hier te lezen. Het kabaal begint inmiddels groteske vormen aan te nemen..!  Pater Pio kondigde in 1950 aan dat we 3 dagen duisternis zouden krijgen, waarin de toorn van God korte metten zal maken met hen “die Mij bespotten en niet geloven in Mijn openbaringen.” (hier) Ook Little Grandmother en Drunvalo Melchizedek hebben in een recenter verleden gesproken over de 3 dagen van duisternis. Dus lijkt de vraag gerechtvaardigd, of we nu in deze ‘Drie Dagen van Duisternis’ zijn beland..?

Je zou het bijna denken als je ziet en hoort wat mensen vertellen over wat hetgeen ze meemaken, want de getuigenissen stapelen zich op. Hier een paar recente voorbeelden op medisch gebied, in geval de corona ontaardt in een ernstige vorm.

Covid-19 is geen longontsteking..!
Longontsteking is een potentieel dodelijke complicatie van corona, volgens het medische denkbeeld. Als longweefsel ontstoken raakt, komen er plaatselijke ophopingen van vloeistof, met als gevolg dat we minder zuurstof kunnen opnemen. Covid-19 wordt als zeer virulent aangemerkt. (Virulent is een maat voor de hoeveelheid schade die een micro-organisme aanricht. Een kwantitatief begrip voor de mate van ziekmakend vermogen)

Dit Corona/virus wordt als zodanig gekwalificeerd, omdat met dit virus de ontstekingsreactie veel massiever is, dan bij een gewone longontsteking. Dit wordt gezien als een buitensporige reactie van het immuunsysteem. Vanuit dit denkbeeld wordt er extra zuurstof toegediend, beginnend met een neussonde. De patiënt daarbij op de zij leggen kan ook de longen ietwat ontlasten, van het daarin aanwezige vocht.

Als de patiënt nog steeds ademnood heeft, komt de mechanische beademing om de hoek kijken, via de beademingsapparatuur, waar zo om geschreeuwd werd. Apparatuur die de oververmoeide ademhalingsspieren van de COVIDpatiènt een handje helpt. Maarr..

Beademing is de verkeerde behandeling ..?!
Maar volgens Dr. Cameron Kyle-Sidell, arts op een intensive care voor coronapatiënten in New York, klopt dit denkbeeld niet..! Dát zou betekenen dat al die IC-patiënten verkeerd behandeld zijn en worden. Wat dr.Kyle-Sidell tot dusver heeft gezien, is niet het ziektebeeld van een longontsteking. Het ziektebeeld dat hij waarneemt, lijkt op het beeld van een, door een virus aangestuurde hoogteziekte. En wel alsof iemand van de top van de Mount Everest wordt afgegooid zonder acetazolamide (een vochtafdrijvend preventiemiddel). De benauwdheid neemt toe door een oplopend tekort aan zuurstof.

Er treedt vervolgens een panische onrust op, waarbij de patiënt blauw aanloopt en vervolgens stikt. Dit verloop is absoluut niet het klinische beeld van een longontsteking. Want, let wel, het is niet een ademhalingsprobleem, maar een zuurstofprobleem!! De druk waaronder de zuurstof de longen in wordt geperst is te groot en de longblaasjes knappen en gaan kapot, want ze kunnen de overdruk niet aan. We jagen dus Coronapatiënten de dood in met deze behandeling! Of, als ze het overleven, leveren we ze af met een longschade voor de rest van hun leven..!

Dit is dus overduidelijk de verkeerde behandeling.
Het medische denkbeeld en de protocollen die hieruit opgesteld worden dienen te veranderen. Hij doet een wanhopig klemmend beroep om dit ziektebeeld helemaal opnieuw, met een open blik, te gaan bekijken. (HIER) Het is niet alleen deze arts die deze waarschuwing afgeeft. Ook vaatchirurg Sherif Sultan uit Ierland wijst erop dat beademing niet de juiste aanpak is voor coronapatiënten, omdat covid-19 niets met longontsteking te maken heeft. “We moeten ophouden de patiënten voor de verkeerde ziekte te behandelen”.

Covid-19 hecht zich aan het hemoglobine in de rode bloedcellen en vervangt daarbij de zuurstof-component. Hierbij laat het ijzer-deeltje los en wordt omgezet in porphyrine en dat is giftig. Ons lichaam reageert hierop met een ontstekingsreactie, die zich eerst afspeelt in de longblaasjes. Deze ontsteking in de longen wordt aangevuld door het onvermogen om zuurstof op te nemen en koolzuur uit te scheiden. Mensen zijn er veel erger aan toe, dan ze in de gaten hebben.

Want het hemoglobine in de rode bloedcel kan, zonder de ijzer-component, geen zuurstof meer binden.:! Dus de rode bloedcellen kunnen geen zuurstof meer naar de cellen in het lichaam brengen. De organen kunnen dan vervolgens ook niet meer hun werk doen. Het verstopte zuurstof-tekort zit dus in het bloed en niet in de longen, die ´tekort´ zouden schieten. Dus mechanische beademing helpt niet en is dus de verkeerde behandeling die nog meer schade toebrengt in de storm die al in de longen woedt. (HIER)

Medisch mismanagement..!!
Nicole Sirotek, verpleegkundige (VS) doet een boekje open over de behandeling van Covid-19 patiënten. Zij meldt dat de patiënten niet overlijden aan Covid-19, maar dat medisch mismanagement en verwaarlozing de wérkelijke oorzaak is!  En dan gaat het vooral over het gebrek aan zorg voor de minderheidsgroepen. Toen zij opkwam voor de belangen van de aan haar zorg toevertrouwde patiënten werd ze overgeplaatst naar een andere afdeling. (HIER)

Hoe is het mogelijk? De`medische protocollen` staan therapie in de weg..!
Huisartsen als Kathrin Korb in Duitsland melden het verstikkende protocol-probleem en in Nederland geeft Rob Elens (HIER op de site)- patiënten het middel HydroxyChloroquine met zink, aangevuld met een antibioticum en boekt succes! Kijk naar de verklaring van dr. Kathrin Korb:

DE VIDEO DIE HIER OORSPRONKELIJK STOND IS DOOR YOUTUBE GECENSUREERD.
HIER DEUGT NIETS VAN..!
MIJDT DAAROM DEZE GOOGLE-SITE EN..
ZOEK VIDEO’s OP BITCHUTE en/of BRIGHTEON.com

Gelukkig plaatsen steeds meer mensen gecensureerde video’s terug..! Daarom alsnog de oorspronkelijke video van dr. Kathrin Korb:

En zij spreken zich duidelijk uit over de dwingende protocollen van hogerhand. Ze mogen niet praktiseren naar eigen inzicht en ervaring en komen door de protocollen in de klem met hun afgelegde ´Eed van Hippocrates´. Arts Jan van der Meulen verbaast zich er in ernstige mater over, dat het RIVM nergens rept over het nut van vitamine D, speciaal voor de ouderen, die een risicogroep vormen. Ook vitamine C bewijst goede diensten en weer is het officiële commentaar afwijzend. Ga voor nadere info, o.a. naar de eigen website van dr. Rob Elens (HIER)

De ´Trace Act´
H.R.6666 – COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act, kortweg de Trace Act, is de naam van een Amerikaans wetsvoorstel, die na acceptatie, een volmacht geeft aan de gezondheidszorgautoriteiten om actief Coronadragers op te sporen. Deze wet is voorgedragen door Bobby L. Rush, democraat uit Illinois. (HIER)

Een wanhopige dr. Rashid Buttar legt in zijn video uit wat deze ´Trace Act´ inhoudt.  Wat hij ervan begrijpt is dat je mensen in je huis moet toestaan om corona vast te stellen. Als je ook maar een beetje hoest of wat verhoging hebt dan wordt je als ´Coronapositief´ beoordeeld, zelfs zonder test. Er wordt wel getest, maar we weten inmiddels al, dat de tests onbetrouwbaar zijn. Ze geven vaak vals-positieven. Kijk naar het bijna desperate verhaal van Dr. Buttar:

DE VIDEO DIE HIER OORSPRONKELIJK STOND IS DOOR YOUTUBE GECENSUREERD.
HIER DEUGT NIETS VAN..! JIJ MAG DIT KENNELIJK NIET WETEN..!!!

MIJDT DAAROM DEZE YOUTUBE..!!!
Het is een zustersite van GOOGLE EN AlS JE VIDEO WILT KIJKEN..

ZOEK VIDEO’s OP BITCHUTE en/of BRIGHTEON.com
Gelukkig plaatsen steeds meer mensen gecensureerde video’s terug..!
Daarom alsnog de oorspronkelijke video van dr.Buttar (via BITCHUTE.com:

Met dank aan.. DE GRIEPPRIK..?
Zelfs is er coronavirus aangetoond in het katten-model. Deze katten waren nooit blootgesteld aan het Coronavirus. Maar als ze een griep-prik hadden gehad, gaf de test ´corona-positief´ aan. Veel mensen hebben allerlei vaccins gehad tegen andere ziekten (oa. griep, herpes, gordelroos) en we hebben er geen idee van of hier dan ook Corona~vals-positieven uit rollen. Het zit er dik in dat alle gevaccineerde mensen (vals) positief getest gaan worden op Corona, die helemaal geen corona hebben. De vals positief getesten kunnen dan in quarantaine worden gezet.

Dr. Buttar kan dit alles alleen maar zien, als een strategie om mensen van elkaar te scheiden.
En nu ook nog om families uit elkaar te splijten..!!

Wat volledige onzin is, want je bent al in isolatie als je thuis bent. En de kans dat je je huisgenoten besmet, als je al Covid-19 hebt, is 99,9%! Dr. Buttar kan dit alleen maar zien als een strategie om mensen uit elkaar te halen en nu ook nog families uit elkaar te splijten..!! Dit zijn slechts een paar voorbeelden van duistere acties die het daglicht nauwelijks verdragen. Besef dat ze MET OPZET zijn ingevoegd en dat de aankomende ´vaccindemie´ die boven ons hoofd hangt, ook een zwarte wolk zal zijn.

Terug naar de profetie..
Het zou best eens kunnen, dat we nu ´de 3 dagen van duisternis´ beleven, al duurt ie niet 3 dagen. Een periode van 2020-2023 wordt ook wel genoemd in spirituele kringen. Dan zou het wel eens om 3 jaren van duisternis kunnen gaan. Er schijnt nog geen licht op de tijdspanne. Maar ….. de profetie gaat verder en belooft ons een nieuwe dageraad van een gouden tijdperk.

‘Galactisch hart in de Kosmos’ © Willeke Hendrikx

De Kosmische precessie van onze plek in dit deel van de Kosmos, heeft onze Blauwe Planeet Aarde in een Waterman-kwaliteit gebracht, wat wil zeggen, dat een nieuwe periode van 26.000 jaar is begonnen. De Maya’s hebben 2012 al als het begin van dit nieuwe tijdperk beschreven. Kortom, we snuffelen nog maar net aan het nieuwe tijdperk en de huidige situatie waarin we met de Aarde en de ´mensenwereld´ al een tijdje zitten, heeft wel iets weg van barensweeën.

En de duisternis die we nu ervaren zou wel eens de passage door het geboortekanaal kunnen zijn. Niet zo´n gekke gedachte toch? Maar deze fase in het geboorteproces is een lastige etappe: een hele nauwe doorgang voor het babylijfje.

Er is dus veel weerstand en het is een pijnlijk proces voor de moeder. Wat we nu zien is de toenemende weerstand tegen de maatregelen, kritische geluiden aan het adres van het medische paradigma groeien met de dag, de collatarale damage van de lockdowns krijgt steeds meer aandacht. De corona-strategie staat onder druk. En de vertegenwoordigers hiervan meppen om zich heen.

De Apocalyps; een kosmisch gevecht tussen ‘geest’ en ‘stof’

Een kosmisch plan en de spagaat..
Maar de kosmos heeft ook een programma lopen en deze geboorte van het nieuwe tijdperk is niet meer te stoppen. Er wordt gestaag doorgewerkt om de aansluiting van de Aarde op het galactische systeem te voltooien. Mensen met ontwikkelde spirituele voelsprieten, brengen ons de informatie die de hoopgevende tegenhanger is van de donkere buien die de mensheid teisteren. Er is écht Licht aan het eind van de tunnel, maar we zitten nu tijdelijk in een dubbele spagaat.

De kosmische verbindingsladder zit in ons; ‘DNA’ is de naam.. Geen ´ontsnappen´ aan dus..

Aan de wereldse kant zitten we in een strijd tussen licht en donker, waarheid en leugen. Aan de kosmische kant worden we bestookt met nieuwe frequenties die in golven de aardesfeer binnen dringen. Dat schudt onze broze balansen door elkaar. De precies afgestemde regelsystemen in ons gestel worden flink op de proef gesteld in hun aanpassingsvermogen. Verwarring van binnen en verwarring van buiten, zijn de uitdagingen die nu op ons bord liggen. Innerlijke opschudding maakt dat onverwerkte trauma’s in beweging komen.

Als oude vastgekoekte klonters komen ze los en in ons bewustzijn. Wellicht ervaar je deze periode in dit opzicht ook als intens. Ook ons lichaam moet flink aan de bak om de nieuwe frequenties te assimileren. Er is dus al de nodige onrust vanuit de kosmos. Uiterlijke opschudding doet nog een schep onveiligheid hier boven op. We voelen ons bedreigd van buiten en onveilig in onszelf.

Toch is het kosmische plan ons positief gezind.
De grote kosmische beweging is een aanpassing van de Aarde naar de 5e dimensie. En sleurt de hele wereld mee in een immense upgrade. Maar het betekent ook dat we nu in de gelegenheid zijn om ons te ontwikkelen naar ´Méér Mens´..! Het is een kans die we te baat kunnen nemen en het is als een geschenk van de goden. Ze zijn de Aarde dicht genaderd in de vorm van gidsen, engelen en andere lichtwezens.

Kosmisch bewustzijn; jij bént de onlosmakelijke verbondenheid met Al-dat-Is. Geen hoogdravende tekst, maar alledaags en praktisch passend..!

Dit geschenk in ontvangst nemen is ´Ja´ zeggen tegen het leven! Een dieper en verfijnder bewustzijn is de toekomst. Een verfijnder bewustzijn heeft het vermogen om een alomvattender, onvoorwaardelijker Liefde te bevatten en hanteren. Dit proces van verfijning is het pad naar de 5e dimensie. Judy Satori noemt dit het ascensieproces. (HIER)

Vele mensen met stevige spirituele verbindingen hebben in essentie dezelfde boodschap. Er leiden ontelbare wegen naar Liefde en Licht en er zijn vele gidsen langs de verschillende routes. Zij ondersteunen ons 24/7 om te vertrouwen op een goede afloop. Het gouden tijdperk van de 5e dimensie.

Tot slot, last but not least!
Hier een paar praktische adviezen voor deze tijd:

  •  bezinning op de keuzes die we hebben gemaakt en nu kunnen maken. Meditatie en mindfulness helpen je om sterker je voeling te ontwikkelen met onze wezenskern en de dimensies waarmee we verbonden zijn. De aandacht naar binnen brengen is het devies. Wie ben ik? Wat ben ik? Hoe doe ik? Waarom doe ik? Ik ben de enige die hier antwoord op kan geven. Besef dat jijzelf het antwoord in je draagt!
  • Frisse, schone lucht en voedselrijke voeding, aangevuld met supplementen en natuurlijke middelen, ondersteunen ons lichaam in de handhaving van gezondheid. Ons lichaam doet haar best, maar ze staat fysiek en emotioneel heel stevig onder druk. Er komen veel afvalstoffen los en door veel (water) te drinken, kunnen we deze ´rommel´ sneller en efficiënter afvoeren.

2 gedachten over “Eerst het donker, dan het Licht..

  1. MOOI >>>Ze zijn de Aarde dicht genaderd in de vorm van gidsen, engelen en andere lichtwezens.<<< Ik zie deze wezens( om ze wezens te noemen is voor mij vreemd geworden .Ik noem ze vrienden) al vele jaren. Zij zijn het licht en het donker ,en de verbintenis tussen alles wat leeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.