Advertentie

Wérkelijke verdachten van Boston gemeden in het nieuws!!


craft international

x

Luitenant Kolonel Roy Potter:

“Een oefening is ALTIJD een teken van een cover-up!”

“There is a war going on in our government!”

x

* * *

x

– Totale media-black-out rondom gewapende, particuliere dienst! –
x

Wérkelijke verdachten van Boston gemeden in het nieuws!!

Natural News – 2013 © WantToKnow.nl/.be
x

Het is werkelijk ongelooflijk hoe obstinaat de MSM, de main-stream-media een totale ‘media blackout’ na lijkt te streven, en het daarbij volledig nálaat om aandacht te besteden aan de wereldwijd bekend geworden foto’s van ‘The Craft’, een particulier-militaire organisatie die aanwezig was bij de Boston Marathon.  (klik op bovenstaande illustratie voor lead naar de ‘Craft’-site)
De beide Amerikaanse sites, ‘NaturalNews.com’ and InfoWars.com hebben inmiddels al een enorme hoeveelheid foto’s gepubliceerd, die bewijzen dat een groot aantal leden van deze particulier-militaire huurlingenclub ‘The Craft’, actief betrokken was bij operaties rondom de finish van de Boston Marathon. 

De twee jongens die de schuld zullen krijgen van de bomaanslagen. Zeg eens eerlijk, zien deze jongens op deze FBI-foto's eruit alsof ze iets in hun schild voeren. Of ziet het eruit alsof deze twee mannen een opdracht vervullen om rond te lopen, zoals hun werd gevraagd..? Klik op de foto voor nóg meer beelden van deze twee zondebokken.
De twee jongens die de schuld zullen krijgen van de bomaanslagen. Zeg eens eerlijk, zien deze jongens op deze FBI-foto’s eruit alsof ze iets in hun schild voeren. Of ziet het eruit alsof deze twee mannen een opdracht vervullen om rond te lopen, zoals hen bijvoorbeeld gevraagd zou kunnen zijn..? Klik op de foto voor nóg meer beelden van deze twee zondebokken..

Het is keihard fotografisch bewijs, wat in gewoon politiewerk ‘bewijsmateriaal’ heet. Maar het is werkelijk verbijsterend te zien, dat er geen enkele melding van de aanwezigheid van de mensen van ‘The Craft’ het nieuws haalt..! Noch in de ‘Boston Globe’, noch in de ‘New York Times’, noch in de ‘Los Angeles Times’, nérgens wordt er één woord aan besteed. Het lijkt erop dat dit evenement snel op weg is de grootste media-doofpot uit de geschiedenis te worden..!!

FBI presenteert kennelijk liever een ‘vals script’ dan het werkelijke bewijs te tonen..
De FBI is diep betrokken bij het meebouwen aan deze doofpot. Ze doet dit vooral door heel precies de foto’s te kiezen die passen in het verhaal. Foto’s die de komende verdachten zullen aanwijzen, mensen die bij de marathon rond hebben gelopen en de schuld zullen gaan krijgen..

Zeg eens eerlijk, ziet deze slome, ontspannen jongen eruit alsof hij straks koelbloedig een bomaanslag gaat plegen..?
Zeg eens eerlijk, ziet deze slome, ontspannen jongen eruit alsof hij straks koelbloedig een bomaanslag gaat plegen..?

En natuurlijk… als onderdeel van deze hele doofpot-affaire, heeft de FBI aangekondigd dat het ‘andere foto’s als ‘niet-geloofwaardig’ zal kwalificeren’…! Jazeker.. De enige foto’s die ‘meetellen’ zijn de foto’s waarvan de FBI zegt dat ze ‘meetellen’… Heb je ooit zoiets ongeloofwaardigs gehoord..? Hoe komt dit over vanuit een ‘FBI-onderzoek’..!?

Dus even voor de goede orde.. Er is dus een berg foto’s waarvoor de FBI zelfs een oproep deed om ze in te leveren, (maar wellicht om heel andere redenen dan de officiële!) en op een groot aantal van deze foto’s blijkt dat er kerels opstaan in gevechtsuniformen, zwarte rugzakken en technische apparatuur, en de FBI verdomd deze foto’s te becommentariëren??

The_Craft_Shirt_Logo
Overal waren mensen te zien van ‘The Craft’…! De doodskop van het bedrijf prominent op hun kleding..! Allemaal dezelfde broeken aan, ook het ‘rode kruis’-personeel kennelijk met hun rolstoelen..?!

Eén van de mannen draagt ook nog eens een stralingsmeter, waarmee hij zelfs op de finish is gefotografeerd..!! Overigens dragen deze kerels allemaal zwarte rugzakken, die de vermeende verdachte ook droeg..!

Journalist gecensureerd tijdens een persconferentie..!
Dan Bidondi is een journalist voor de website Infowars.com en woont aan de Oostkust van de VS. Hij trachtte foto’s van ‘The Craft’-huurlingen te laten zien op een persconferentie, zodat daarmee iedereen zou zien hoe deze club zich onder het publiek van de marathon begaf. Maar tijdens deze persconferentie werd Bidondi onmiddellijk gecensureerd, doordat overheidsagenten clipboards omhoog hielden, waardoor de foto’s werden afgeschermd..!! Ongelooflijk toch, dat alleen foto’s die de FBI wil dat het grote publiek ziet, de foto’s zijn die ook werkelijk mogen worden gezien..(HIER videomateriaal ervan op YouTube)

The_Craft_Communications_Van
Het centrale voertuig van ‘The Craft’-organisatie. Iedereen verzamelde ná de bomaanslag. Klik voor een high-res-foto. En zie hoe deze mensen kalm blijven en kennelijk ‘iets’ verwachtten dat inmiddels gebeurd was…

En natuurlijk kom je dan op de meest logische vraag, die je de FBI dient te stellen..! Wat is er zo gevaarlijk aan de foto’s die niet getoond mogen worden van ‘The Craft’-mensen, dat er zelfs een totaal ‘verbod’ op komt in de VS..?? Is er wel een simpele, onschuldige verklaring voor dit allemaal, want waarom is het een probleem om deze foto’s te tonen.. Is dat niet toegestaan..? We moeten gewoon oppassen voor die overheidsfiguren die je gaan vertellen dat je bepaalde zaken niet mag zien..!

The_Craft_Logo_Motto
Het logo van Craft laat aan duidelijkheid niets te wensen over.. ‘Violence does solve problems’..! Dat hebben we dus gezien afgelopen maandag..!!

OK, dan laten wij de gecensureerde foto’s hier wél zien..
Het feit dat deze foto’s uit de media worden gehouden, dat de MSM ze niet plaatst, is niet anders dan lafhartige, keiharde censuur..! Nóg een reden dus om voortaan de CNN’s van deze wereld links te laten liggen en je focus te houden op de alternatieve media, die niet worden geregeerd door de zittende macht. Of zoals ze ook worden genoemd, the powers-that-be.. (TPTB)

En onthoud bij het bekijken van deze foto’s dat er officieel wordt gemeld dat deze foto’s feitelijk dus niet bestaan..! En dat de bestaande media, door het niet plaatsen en tonen van deze foto’s, zichzelf buitenspel aan het zetten zijn. Even in andere woorden, waar geen woord Spaans bij zit: “Je wordt door omroepen als CNN, MSNBC, Fox en elke andere grote ‘nieuwsbron’ gepiepeld..! Je wordt ingepakt in een mind-control-media-spektakel, dat jou een voorgekauwd scenario toont!”

Een klokkenluider klapt uit de school!

Als we spreken over een voorgekauwd scenario, laten we dan ook melding maken van een plaatje van een paar dagen geleden, waarin een heftige waarschuwing van een ‘insider’ staat, die in het openbaar aan de wereld verklaart, hoe alles rondom de bomaanslagen in Boston afgelopen maandag op script stond..! De melding is van maandagavond 18:42 uur. Deze klokkenluider heeft tot op heden precies de juiste zaken aangekondigd. Laten we kijken hoe het FBI-scenario zich nu ontrolt. Kijken of we het verhaal over het buskruit van kogels dit weekend te horen zullen krijgen..!

paK3lGJh.png

Dit is de vertaalde tekst van dit bericht:

Waarschuwing: Wetten worden geschreven om je te besodemieteren. Ik werk bij een veiligheidscommissie en kreeg zojuist de melding om de campagne te starten waar ik de laatste 2 maanden aan gewerkt heb. En nu blijkt het allemaal in elkaar te vallen.. Ik zal het zo kort mogelijk houden. 

Deze aanslag zal worden toegeschreven aan een jongeman, een twintiger, waarvan gezegd zal worden, dat hij de aanslagen heeft gepleegd, omdat hij ‘instabiel’ is. Ze gaan vuurwapens en een NRA-handboek in zijn huis vinden. Er zal worden gezegd dat hij buskruit gebruikt heeft voor de explosie, en dat dit kruit feitelijk niet beschikbaar zou moeten zijn voor het grote publiek. Dan zullen ze claimen, dat dit kruitpoeder in kogels gebruikt kan worden voor het maken van explosieven, en dat er een beperking moet komen op de hoeveelheid munitie die je zou mogen kopen. Er dienen ook belastingopslagen op dit soort munitie te komen, waardoor dit soort gebeurtenissen kan worden gefinancierd..!

Ik kan nu niets doen, ander verlies ik mijn baan, of krijg zelfs met een rechtszaak te maken. Laat ze ajb hiermee niet wegkomen. Ze vinden de verdachte pas aan het einde van de week en de speurtocht is gepland voor vrijdag.. De mensen die gewond zijn, zijn écht, maar deze gebeurtenis was gepland; laat hen niet onze rechten afnemen.  Ik ben op mijn werk, maar gebruik een plaatje van een andere reactie. Laat me hier verder buiten alsjeblieft, het zal me serieus beschadigen.

Tot slot dan een paar van de vele, vele foto’s waarop de werkelijke verdachten van de valse-vlag-operatie te zien zijn!!

The_Craft_Two_Guys_Boston_Marathon

The_Craft_Skull_Logo

The_Craft_Three_Guys-600

Bomb_Resembles_Black_Backpack

En ‘last but not least’…

Het lijkt heel verstandig te luisteren naar deze gepensioneerde Luitenant Kolonel Potter uit het VS-leger. Een publieke oproep over de situatie in de VS, die volledig te vergelijken is met een staatsgreep..!! 

x

The_Craft_Expo
Tot slot een plaatje dat geschoten werd op een bewakingscongres. Op de stand van ‘The Craft’ was het een gezellige boel met die kak-broeken-bedrijfskleding. Ook weer te zien afgelopen maandag bij de ‘Boston Marathon’..!

 

 

371 gedachten over “Wérkelijke verdachten van Boston gemeden in het nieuws!!

  1. …en dit is hoe ‘klem’ de mensen zitten:

   http://filodivers.blogspot.nl/2013/04/psychologie-de-normaalmens.html

   De reden dat geen wetenschapper of wie dan ook in officiele kringen durft te zeggen dat de mensheid totaal de verkeerde weg is ingeslagen. De laffe, zichzelf censurerende mens die zich niet durft uit te spreken, bang om door zijn even zo bange vakbroeders als ‘besmet’ te worden gezien.

   Nee, van de wetenschap, de politiek en de media hoeven we het niet te hebben. Maar dat er iets moet gebeuren – ook in de ogen van Chomsky – is wel duidelijk. Want de wereld is keihard op weg om naar de fillistijnen te gaan.

  1. Ik ben heel, erg misselijk en toch kan ik goed tegen bloed . Waarom ben ik zo misselijk….? hoe kunnen wij dit soort acties nog vergoeilijken. Doen alsof het een kwestie is van uitzoeken hoe het zit ? Fuck em , And fuck em hard. ik ben het heel erg zat . Hebben ze echt doden en gewonden op hun geweten of was het nep? maakt niet meer uit ! we leven in een wereld van intentie dus de vraag is wat was hun intentie? Dat antwoord willen we liever niet weten , maar we kunnen niet langer struisvogeltje spelen dus moeten we het onder ogen zien . Ik wordt er niet bepaald vrolijk van laat me dat vertellen .dus hier stopt de trein !! Hier eindigt mijn participatie , ik doe niet meer mee en zal alles achter mij laten .

  2. Beste Marcel,

   Ik lees net je posting en schrik hier wel een beetje van.
   Het is allemaal shockerend, maar eigenlijk wisten we dit al.
   We leven in een matrix, waar bepaalde groepen mensen met eigenbelang blijkbaar aan de knoppen zitten.
   Ik hoop dat je het nog enigzins relativeren kunt en het zo een plaatsje kunt geven.

   Lou Reed – Perfect Day (with lyrics)
   http://www.youtube.com/watch?v=pgviDNeXQ2w

   Maar ik vraag me één ding af.
   Wanneer de eerste aanslag nep is, waarom ligt daar dan de focus met alle risico’s van beelden.
   Zoals ik in het begin al schreef, denk ik dat dit de bedoeling is of er is een soort van coup aan het plaatsvinden.

  3. @ V
   Vrees niet ik stap niet uit het leven , maar stap uit deze maatschappij. Ik ga alles zetten op zelfredzaamheid en losmaken van alles wat maar met deze shitzooi te maken heeft. Ik ben er helemaal klaar mee. Als dit het beste is dat wij als mensheid kunnen neerzetten is dat diep diep triest, en wil ik daar op geen enkele manier meer mee verbonden zijn.

  4. @Marcel
   Blij dat mijn zorgen onterecht waren.
   Had al contact gezocht met Guido.

   Groetjes Henk

  5. Marcel, dezelfde misselijkheid heb ik al 1,5 week bij me hangen. Fijn dat je het deelt, ik herken het! Alsof de illusie, waarvan je wél weet dat het een illusie is, nu definitief is doorgeprikt. Dat komt gewoon heftig binnen, waar ik dat niet verwacht had..
   En dan aan de andere kant de MSM, die maar dóórblaten over de conspiracy die gewoon de waarheid is.. En de waarheid die als conspiracy wordt betiteld.. Pfff, we zitten op een heel heftig collectief veld van onderdrukking en massa-manipulatie..
   Doe rustig aan, geniet van de oprechtheid van de natuur!! Ik voel met je mee!

  6. Ach Marcel, die keuze heb ik allang gemaakt mijn beste, ze kunnen allemaal de POT OP!
   De ene nog meer dan de ander, vooral wanneer ze een poging ondernemen mij het nog beter willen voorspiegelen dat de werkelijke waarheid zelve is. Aan touwtrekkerij, welles of nietes doe ik allang niet meer mee, het kan me kompleet gestolen worden, ook al die lui met hun regeltjes optisch bedrog en propaganda kunnen allemaal de boom in.
   False Flag, False Start, False Finish, allemaal aangenomen gewoontes zonder verband, zonder kern van de zaak, zonder verworvenheid van pracht!

   Enige troost, je bent niet alleen, er zijn er meer die het ZAT zijn, de hele wereld die ARM heet zit er al vol mee, dat zijn nog de enige mensen die lachen kunnen, de rest kan en mag stikken naar hartelust.

   Morgen trekken we ook de stekker er uit, hopelijk voor eens en goed en wel, een oneerlijke dief worden zit er bij mij niet in, dan maar eerlijk het leven weg geven. Mijn schip is al gestrand, ook de ratten en muizen zijn al van boord, nu rest enkel het silhouet van wat ik ooit was aan de horizon van mijn eigen leven. Het leven kent keerzijdes ook de velen \_____/ die reeds al gevuld zijn mogen indrogen….

  1. @Marcel Blij dat mijn zorgen onterecht waren.
   Had al contact gezocht met Guido.

 1. Deze hele vertoning is nou een goed voorbeeld van MINDCONTROL. Zie hoeveel mensen er nu weg vallen op deze ‘False Flag’ propaganda effect. Iedereen die zelfs schreeuwt wakker te zijn tuint er met open ogen er in en willen niet de keerwaarde overzien van het geheime wapen beleid wat opgeroepen wordt om ons gaan te verzetten tegen een illusie die er eigenlijk helemaal niet is.

  Neem je tijd en kijk hier maar eens naar dan heb je misschien nog een kans om te mogen ontsnappen aan de realiteit van de MINDCONTROL BOSTON BOMBING;

  Who Is Elisa Lam?
  http://www.youtube.com/watch?v=EfqxN5DHFvU&feature=player_embedded

  1. @Paul
   Erg goede film. Dit is nu precies wat ik ook al vanaf het begin denk.
   Dit was mijn reactie:

   forVendetta
   22 april 2013 om 15:22

   @Hans
   Ik wilde ook net dit linkje erop zetten.
   Heb er sinds vanmorgen over na zitten denken of ik dit wel wilde.
   Volgens mij is dit bewijsmateriaal keihard.
   Het is niet meer te ontkennen!
   Wanneer je het hele verhaal volgt en onderzoekt zijn er schokkende details.
   Heb veel linkjes bewaart die het hele verhaal vertellen met alle uitzonderlijke tegenstrijdigheden.
   MAAR het ligt er allemaal te dik bovenop.
   Er wordt hier een spel gespeeld, dat veel grotere conseqeunties gaat hebben dan wat iedereen op dit moment maar bevroeden kan.
   Ik hou nu werkelijk mijn hart vast.
   Dit is absoluut de aanzet tot een soort van coup door bepaalde mensen.
   Vanaf verleden week is er ook een verandering bij de msm.
   Bij diverse mainstream media zie je dat de optie van een false flag operatie gewoon wordt benoemt, wat natuurlijk uitzonderlijk is.
   Net of ze mensen het idee op een presenteerblaadje proberen aan te reiken. Als je dan kijkt naar diverse interviews in de alternatieve media (Alex Jones, Kolonel een hele bekende schrijver), wordt het duidelijk dat er een direct beroep gedaan wordt op de Amerikaanse bevolking om een revolutie/opstand te beginnen.
   (Wist je trouwens dat de vrouw van Alex Jones van Joodse afkomst is.
   En dat hij blijkbaar er alles aan doet om dit te verbergen).
   Alex is ook één van de eersten die de connectie benoemde tussen de aanslag en Saudi Arabié, met als bron de geheime dienst van Israël.
   En nu wordt Obama beschuldigd van meineed.
   Dit zou weleens de splinter kunnen zijn die een tweedeling gaat veroorzaken onder de Amerikaanse burgers.
   Met als gevolg een burgeroorlog en dan uiteindelijk martial law.
   Het hele doemscenario ontvouwt zich voor onze ogen.
   Dan zijn de munitieaankopen ook heel makkelijk te verklaren.
   Ik heb heel erg sterk de indruk dat het doel van deze aanslagen is om het volk te verleiden tot geweld.
   Het is een black ops in een black ops met twee onschuldige patsys.

  2. @Paul
   Erg goede film, maar waar komt deze professioneel uitziende film nu zo snel vandaan.
   Dit ondersteunt natuurlijk wel het idee dat er iets fundamenteels mis is in onze wereld.
   Deze film roept ook verzet op.
   Datgene wat zij zo graag willen.
   Mensen van zowel links als rechts met in hun ogen extreme visise zijn de pineut.
   Het enige wat je mag doen is consumeren en je bek dicht houden.
   Dat wordt een enge, ja zeer enge wereld!

  3. Goeie docu inderdaad , minpuntje vind ik dat gristelijke allesoverheersende “tintje” waarmee het doorspekt is .

  4. mindcontrol, brainwash; niks nieuws onder de zon. Hier de bekende aflevering ‘Assasin” van Derren Brown waarin iemand onder hypnose een ander neerschiet:

   http://www.youtube.com/watch?v=oC9J6O6soHA

   er is niemand die nu nog kan of zal ontkennen dat mindcontrol realiteit is. Maar het is niks nieuws. In de reclamewereld zijn ze al decennia bezig om mensen te beinvloeden op basis van kennis die is verkregen onder de fMRI-scanner.

   Bekend van het neurologische Libet-experiment (http://www.youtube.com/watch?v=IQ4nwTTmcgs) is dat de mens een soort van ‘slaaf’ is van zijn brein. Impulsen komen uit het brein en het bewustzijn hobbelt er achteraan. Impulsen kunnen op vele manieren worden opgewekt in het brein. Zie Pavlov en de psychologie van het leren. En zeker anderen zullen impulsen in anderen hun brein opwekken, al of niet opzettelijk.

   Schopenhauer zei het al: de meest mensen zijn slaaf van hun ‘lagere’ wil, en maar weinigen kunnen zich ervan bevrijden.

   Wat dat betreft kun je je afvragen of een’NWO’ erg zou zijn voor de mensen. De mensen zijn nu al volstrekt onvrij. Iedereen doet elkaar na. Allemaal auto, woning, 2 kids, carriere, internet etc.. Zogenaamd vrijwillig maar in wezen is het allemaal uit onvrijheid geboren, uit volstrekte fantasieloosheid. Nu al is iedereen slaaf, maar we hebben het niet eens door. We denken allemaal gelukkig te zijn. Staat ook regelmatig in de krant, dat de Nederlander erg gelukkig is. Hij weet niet eens wat het is. Hij verwart geluk met ‘ niet opgewonden leven’ of ‘zorgeloosheid’. Een saai en onverschillig leven. Das geluk voor de meesten.

   En zo rollen we volledig gelukkig en onbewust onvrij een nieuwe – elektromagnetische – orde in.

  5. @ Daan
   De laatste tijd staan jouw comments nogal onder invloed van een vorm van fatalisme , in de trend van ; de mens is waar hij is vanwege zijn eigen acties of het gebrek eraan . Ik kan daar een eind in meegaan , echter zit het fatalisme bij mij niet ingebakken . Is er niet een vorm van hoop , een antwoord/oplossing ? Ook al is het maar voor de enkeling die WEL de ballen heeft om de confrontatie aan te gaan , want die zijn er namelijk . Zouden dat geen spell-breakers kunnen zijn ? Ik wordt zo godvers depressief van jouw visie , gelukkig is het niet mijn visie .

  6. o jee, das niet mijn bedoeling! Het is meer een waarschuwing. En een stuk onverschilligheid die ik om mij heen zie waar ik ook ga of sta. Ik denk dat onverschilligheid de grootste vijand is van de mens momenteel. En ik hoop dat mensen minder onverschillig worden wanneer voor een zwarte toekomst wordt gewaarschuwd. Ik lees momenteel Hannah Arendt en die zag het kwaad ook in onverschilligheid, of ‘niet nadenken’. Dat nav proces Eichmann, een typische onverschillige bureaucraat in haar ogen. En daarvan lopen er momenteel ook weer heel veel rond. Proceduremensen, ambtenaren en ’treinen-op-tijd-laten-rijden-mensen’. Arendt stond er versteld van dat die Eichmann zo ‘gewoon’ was. Typische ambtenaar.

   Dat is wat ik hoop tegen te gaan door iig emoties aan te roeren, positief dan wel negatief. Wat positief betreft: Ik zag vanavond de film ‘I am’: http://iamthedoc.com/

   werd ik erg positief van. We zijn allen een. In Lak’ech. En dat is niet enkel een gezegde maar realiteit. Maar heb je eenmaal dat standpunt ingenomen, dan sla je stijl achterover van de dierlijke stupiditeit die er nog onder de mensen is. Al die egoistische obese mensen. Onverschillig met een zak chips je een obese reet aanvreten terwijl je naar Paul de Leeuw zit te kijken. Een onthutsend en ontmoedigend beeld.

   Maar ik denk dat de ‘voorzienigheid’ vanzelf wel ingrijpt: de huidige financiele crisis is een zegen voor de aarde en de mensheid. Ook dat stemt me positief…

 2. Ik weet niet of ik de enige ben maar dit hele Boston gedoe geeft me een vreemd onbestemd gevoel . Enigszins hypnotiserend , betoverend zou ik het willen noemen . Waarom ? Simpelweg omdat ik er geen chocolade van kan maken . De hele setup lijkt op een B-film met klunzige stuntmannen , een rookbom ala Hans Kazan die amper de vlaggen in beweging krijgt en de ruiten naar de verkeerde kant laat kletteren , invaliden die ingezet worden om als slachtoffer te acteren en in alle klunzigheid hun namaakverwondingen verliezen terwijl ze een ererondje in een rolstoel rijden . Verderop , uit zicht van de camera’s ontploft een echte bom die dan ook WEL slachtoffers eist….. iets klopt er niet . Het is veel te makkelijk gemaakt voor de complottertjes om met recht FALS FLAG te kunnen roepen , met overduidelijk bewijs . Iets stinkt harder dan de incontinentieluiers van welke majesteit dan ook .
  De trouwe krantenlezende , journaalkijkende burger die toch niet verder kijkt zal plichtsgetrouw roepen dat die klotemoslims achter tralies moeten , terwijl de argwanenden bijna spontaan ejaculeren (m/v) omdat ze duidelijk bewijs hebben dat het hier om FF gaat . Worden we erin geluisd , worden we FF-moe gemaakt ? Waarom wordt het zo makkelijk gemaakt om aan te tonen dat het om een Hollywoodachtige scene gaat ? Is het arrogantie als in een vorm van ’territorial pissing’ om te laten zien dat wie de media beheerst degene is die de werkelijke touwtjes in handen heeft ? Het hele gebeuren heeft “Fuck you , we do what we want” over zich heen geschreven , niks subtiels meer . Optimisten zouden het blufpoker van een radeloze in het nauw gedrevene elite kunnen noemen , helaas ben ik hier effe geen optimist en vrees een ander scenario . Wanneer waait dit over naar Kikkerland en omstreken ? De media is hier al gekocht dus het bedje is gespreid . Klaas Vaak lijkt zand te gaan strooien in de ogen van degenen die ze nog niet gesloten heeft .
  Wees alert .

  1. @Cozmic
   Vanuit nationale oogpunt zijn Amerikanen veel meer gebrand op hun bij wet vastgelegde grondrechten.
   Deze zijn voor sommige Amerikanen bijna heilig.
   Wat 4 dagen geleden in de Nederlandse kranten stond over de maatregelen tijdens 30 April zou een storm van protest uitlokken in Amerika.

   Ons kikkerlandje gaat nu ook zijn steentje bijdragen bij onwetmatige maatregelen.
   Ook een soort van Martial Law voor een aantal dagen.
   Nu nog specifiek gericht op één doelgroep: The lonely wolves.
   Bij de aankondiging wordt er vermeld dat de overheid doelbewust de grenzen van de wet opzoekt en zelfs overschrijdt.
   En heel Nederland is muisstil, net of iedereen in slaap gevallen is.
   Er zijn 100 mensen geselecteerd die op speciale dagen een uitzonderlijke behandeling kunnen verwachten.
   Ze worden zonder pardon van straat gehaald en gevangen gezet of opgenomen in een GGZ instelling!
   Totaal Shocking!

   http://nos.nl/koningshuis/artikel/498888-politie-jaagt-op-lone-wolf.html

   Dus Cozmic verberg je maar alvast.

  2. Van deze lone wolf heeft men niets te vrezen , helaas ik moest hier effe wezen . Wie het artikel over de Jezuiten heeft gevolgd en de term egregoren heeft begrepen snapt dat er mechanismes aan het werk worden gezet ie voor het oog niet zichtbaar zijn . Het zijn echter energiën waar men in kan tappen en een collectief denkbeeld creëren . Dat gecontroleerde collectieve denkbeeld houdt de zoekers naar waarheid wederom weg van wat er werkelijk speelt , een beweging waarin ik Daan wel gelijk moet geven want de meerderheid is te dom om voor de duvel te dansen en de rest lijkt alleen naar de zgn slechte elite te wijzen . Het bedje voor een NWO lijkt gespreid te zijn omdat slechts een enkeling in het miljard zichzelf de excistentiele vragen durft te stellen . Die enkeling maakt wijselijk weinig golven omdat de meerderheid de vragen niet prettig vindt , laat staan de antwoorden .
   Licht en liefde sturen of de barricades op , zo reageert het reptielenbrein , dat is waartoe dusdanige provocaties bij de meerderheid naar zullen uitdagen . Slechts een enkeling zal zich weten te onttrekken uit deze matrix door al de voorgeprogrammeerde reacties te neutraliseren en de show te laten voor wat het is ; een opvoering van het oneindige drama binnen de kaders van deze schepping die niet de werkelijkheid is .

 3. In 2011 werd er in Boston een gruwelijke 3 voudige moord gepleegd op 3 Israelische mannen.
  De mannen werden 12 september 2011 gevonden met doorgesneden keel.
  Hun lichamen zaten onder de marihuana en er werd voor 5000 dollar aan geld gevonden.
  Eén van de mannen was de beste vriend van Tamerlan Tsarnaev, de overleden verdachte van de aanslag in Boston.
  De FBI wil deze moorden nu aan hem linken.

  http://mobile.boston.com/news/local/massachusetts/articles/2011/09/16/autopsy_finds_waltham_murder_victims_had_throats_cuts/

  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/did-boston-bomber-murder-3-jewish-men-on-september-11/

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2312814/Tamerlan-Tsarnaev-Friends-suspect-Boston-bomber-murdering-American-friend-2011.html

  Sinds 16 maart werd de 22 jarige Sunil Tripathi vermist.
  Hij werd door de sociale media aangemerkt als mogelijke dader.
  Op 24 april werd zijn lichaam gevonden in een meer 60 km. ten zuiden van Boston. Vlak na zijn vermissing werden er explosieven bij de universiteit gevonden en tot ontploffing gebracht.

  http://abcnews.go.com/US/body-pulled-river-brown-university-student-sunil-tripathi/story?id=19031402

  http://www.punditpress.com/2013/04/dzhokhar-tsarnaev-aka-sunil-tripathi.html

  http://www.thedailybeast.com/articles/2013/04/23/tamerlan-tsarnaev-s-best-friend-brendan-mess-an-unsolved-killing.html

  Deze link zorgde voor nogal wat commotie.
  http://www.punditpress.com/2013/04/was-sunil-tripathis-family-in-on-boston.html

  Oom Ruslan blijkt getrouwd te zijn geweest met de dochter van een CIA topman.
  Ook werkt hij voor een Amerikaans overheidsinstelling die vaker gelinkt wordt bij het omverwerpen van regimes in het buitenland

  Boston bombers’ uncle married daughter of top CIA official
  http://www.madcowprod.com/2013/04/26/boston-bombers-uncle-married-daughter-of-top-cia-official/

  Tamerlan Tsarnaev blijkt na de drievoudige moord 6 maanden te hebben verbleven in Dagestan(?).
  En een workshop te hebben gevolgd via Jamestown Foundation die gelinkt wordt aan de CIA.

  http://www.prisonplanet.com/tamerlan-tsarnaev-attended-cia-sponsored-workshop.html

  De verdachten werden 4 jaar gemonitord door de FBI.
  Na een verzoek uit Rusland is er onderzoek gedaan naar veiligheidsrisico’s.
  De termijn van onderzoek werd overschreden en er waren geen aanwijzingen, dus case closed.
  Nu is er officieel toegegeven dat zowel Tamerlan als zijn moeder op een lijst voorkwam van potentiële terroristen.

  Dit zijn toch wel heel veel “toevalligheden” bij elkaar.

  1. @Cozmic
   Zit je nu ineens op de spirituele toer?
   Hoe je nu reageert vind ik in tegenspraak met je reactie bij 59.
   En ik vind het aanmatigend en arrogant overkomen.
   Of zit je in een trip?

  2. Trip ? Ja , sterk spul joh die sterrenmix , niet voor de poes zogezegd .
   En wanneer wordt iets spiritueel ? En wie bepaalt dat ? Vanuit holistisch standpunt is alles met elkaar verbonden en beïnvloedt alles elkaar dus ook . Een zoekopdracht met “Boston bombings” levert ruim 3 miljard resultaten op , lijkt me toch wel een aardige energie-afleider , niet ? Wie dat niet wil zien kan altijd nog met Alex Jones mee blijven brullen , mag allemaal van mij hoor .
   Aanmatigend en arrogant vind ik ook prima , het zal me eerlijk gezegd een worst wezen .
   Nu effe lekker naar buiten , de zon in om mijn zweefteef uit te laten voordat de thoughtpolice op de stoep staat . 🙄

  3. @Cozmic
   Ik denk dat je heel goed weet wat ik bedoel.
   In je eerdere reactie’s heb je het zelf over verzet en elites.

   -Ook al is het maar voor de enkeling die WEL de ballen heeft om de confrontatie aan te gaan , want die zijn er namelijk . 56.6

   -Optimisten zouden het blufpoker van een radeloze in het nauw gedrevene elite kunnen noemen , helaas ben ik hier effe geen optimist en vrees een ander scenario . Wanneer waait dit over naar Kikkerland en omstreken ?

   Dan geef ik je antwoord, dat hier de wet dus nu ook wordt genegeerd en krijg ik zo’n rare reactie.
   Terwijl het feit op zich ernstig genoeg is.
   Als alles met elkaar verbonden is, moet je sommige groepen mensen ook niet wegzetten.
   In mij zit energie van een verzetstrijder, maar ook van een lafaard op zijn tijd.
   De ene keer ga ik de confrontatie aan, de volgende keer loop ik er voor weg.
   Wanneer het er ooit op aankomt, kun je je nog wel eens heel erg verbazen over de flexibiteit van mensen die nu nog passief lijken.

   Verder hoop ik dat je genoten hebt van de zon!
   Bedoel het niet zo kwaad, maar voelde me aangesproken.
   Ik weet het, is mijn eigen keuze.

  4. @ Vfor
   Hihi , no hard feelings 😉 gooi het er lekker uit , blijf je scherp van .
   Mijn mindset staat vooral gericht op het energetische deel van de gebeurtenissen , wellicht vormde dat een deel van de miskrommunicatie . Daarom dus hebben ze op 30 april niks van mij te vrezen . Soms is het wat lastig om dergelijke zaken goed over te brengen , zeker in letters , omdat de inleiding vaak langer dan de climax is .
   Met de confrontatie aangaan , doelde ik op de confrontatie met jezelf aangaan , ook al willen velen een betere wereld zien stemden ze laatst toch uiteindelijk op Samson&Rutte , veiligheid boven alles . Wellicht als men niets meer te verliezen denkt te hebben dat dan pas de ware strijder naar boven komt bij het gros . Voorlopig zit debiel Nederland over twee dagen nog met oranje vlaggetjes voor de buis of op straat hun nieuwe heerser in te huldigen .

   Dat er dinsdag een berg anti-oranje fans achter tralies gaan is inderdaad triest te noemen , lang leve de vrijheid van meningsuiting , het staat gelukkig nog niet gelijk aan een psy-op zoals we die in Boston en London zagen . Ach , we zullen wel zien , niets verbaasd me meer ;s

   Sunny day

 4. @ VforVendetta,

  De manipulatie wordt steeds groter en intensiever, je geeft veel sites, maar who=who, wie is Cosmic ?, heb net weer op een andere site hevig mijn neus gestoten, aan een psychopaat die onder veel namen reageerd, op heel veel sites.

  Op het net is alles onecht, je kunt er niet van uit gaan dat je iemand denkt te kennen !

  Valt mij de laatste tijd op dat een smerige manipulatie in hevigheid toeneemd, het koppelen van Holland en de Hollanders aan de slavenhandel, terwijl deze exclusief in handen was van de Joden, en niet Zionisme maar gewoon de Joden.

  Bij zijn false vlag aanval op de zuidelijke Amerikaanse staten, gebruikte hij Benjamin Franklin de slavernij als dragend onderwerp, in al zijn geschriften schrijft hij geen één keer over de Joden, terwijl zij de hele slavenhandel beheersten, als dank hebben zij nu een leugenachtig filmtje over hem gemaakt.

  Nou Vfor, groeten Jenne

  1. Ik heb het nooit persoonlijk gezien, in Nepal gebeurde het ook zo, daar ben verschillende keren geweest, mijn vader heeft het persoonlijk bijgewoond in Tibet.
   Moet zeggen dat dit weer typies westers psychopatisch handelen is om dit te fotograveren en op het internet te zetten, niets is heilig voor sommige criminele minds. O zo jij voerd de psychopaten aan de vogeltjes, rauw of gekookt.
   Cozmic, het is toch zo op het internet, is en blijft het giswerk, intuïtitie om het met een mooi woord te zeggen.

  2. @Cozmic reactie 62.2
   Hallo Cozmic, heb net een stukje van je verhaal gelezen.
   Heb zelf ook veel met deze energieën gewerkt.
   Heb de prachtigste ervaringen meegemaakt, maar ook de andere/duistere kant.
   Ben zelfs een aantal keren aangevallen, zelfs mijn ketting(bescherming) werd van mijn hals getrokken.
   Wanneer je je verbindt met helende energie, vanuit positieve intentie om de ander te helpen, ben je toch ook zelf aan het creeëren.
   Als je dan duistere stukjes bij jezelf tegenkomt tijdens het proces kunnen dit toch ook je eigen manifestaties zijn.
   Wanneer je blokkades bij een ander losmaakt, zodat de levensenergie weer vrijelijk kan stromen, breng je toch in feite licht in de verstarde duisternis.
   Kan mij voorstellen dat daar dan soms ook een reactie op volgt, vanuit duistere energievelden.
   Hoe interpreteer jij het verschil tussen een zuivere healer en iemand bij wie nog andere negatieve energieeën meevoeren?
   Een healer is ook gewoon mens met alle energetische invloeden om zich heen. Dus ook vanuit de vele demensies.
   Is dit niet net als bij iedereen?

   Ik ga je verhalen zeker nog wel verder lezen.

  3. Kijk best Cozmic, ik heb in mijn lange leven veel, heel veel mensen gekend, en allemaal met hun eigen verhaal.
   Ik lees ik lees, en ik lees, wordt er soms gek van, maar ik moet weten, zul je wel begrijpen.
   Nooit zo’n geestelijk verwarrende gebeurtenis meer gehad sinds mijn jeugd, door een persoon bejegend, en geestelijk overvallen, een psychiater, van af toen, laat ik nooit meer wie dan ook binnen treden in mijn mind, die is voor altijd gesloten, en van mij.
   Maar door contacten blijf ik zelf staande, een soort geestelijke pomp ik pomp hun geest in de mijne, het is een soort levensbloed.

   Ik heb jouw verhalen gelezen en zal dat zeker nog eens doen, ik zal er lang en goed over na denken, maar ik ga niet oordelen, want dat doe wij soort mensen niet onder elkaar, ik herken al wel enkele gelijke ondervindingen uit mijn jeugd van bezoeken aan Nepal, maar zo als ik al zij, geef niets prijs wat van mij is.

   Verder wil ik je vriendelijk bedanken voor deze lawine van toch prachtige en zeker bijzondere vertellingen, bedankt Jenne

  4. @ Vfor
   Verschil tussen een zuivere healer en iemand die nog negatieve energiën meevoert ? Poeh , moeilijke vraag , eigenlijk een strikvraag waar geen eenduidig antwoord op is imo .
   Mijn visie ; De enige zuivere healer ben je zelf , op de tweede plaats degene die je leert jezelf te genezen , en de rest ……alle tinten grijs .
   Door goed op je fysieke en geestelijk voedsel te letten en je gezelschap zorgvuldig uit te kiezen kan je als gevoelig mens al een hoop energetische bagger voorkomen . Stuk voor stuk de koorden verbreken en je emotionele beschadigingen repareren werkt ook zeer bevrijdend . Komt eigenlijk weer het holistische plaatje om de hoek kijken want alles heeft met alles te maken en een ketting is zo sterk als de zwakste schakel . Talk the talk AND walk the walk , zoiets .

  5. @Cozmic
   Heel erg bedankt voor je reactie hierop!
   Heel veel van de koorden heb ik de afgelopen 7 jaar losgemaakt.
   Dit geeft inderdaad veel rust en een bepaalde evenwicht.
   Dan is goed het onderscheidt te maken tussen wat van mij en de ander is.
   Nu na deze schoonmaak voelt het soms wel een beetje leeg aan.
   En soms mis ik de spielerei van het leven ook wel eens, maar toch niet echt.
   De emotionele houdgrepen, heb ik als zeer pijnlijk ervaren.
   Waar ik door de emotionele verbintenissen maar moeilijk controle over kreeg. Totdat ik het gewoon losliet.
   De schoonmaak in mijzelf vind ik wel een stukje moeilijker.
   Ik weet dat ik mezelf iets te vergeven heb, alleen zie het nog niet helemaal?
   Tegelijkertijd dat ik dit schrijf voel ik dat het over (on)volmaaktheid gaat.

   Thanx Coz.

  6. Al jullie commentaar gelezen, conclusie, jullie stellen je Asociaal op verbreken de banden die jullie denken, jullie niets zullen brengen, of opleveren.
   “HET” beeld van de huidige samenleving, rammelend van het super egoïsme, jullie zullen vereenzamen, en dan volgt de conclusie, ongelukkige mensen zoekend op alle sites om hun verschrikkelijke onmenselijke stelling te bevestigen.

  7. @Jenne
   Wat ben je toch een vreselijke trol. Heb je allang achterhaald op andere sites. Het enige wat je daar doet is gif spuwen.Je commentaren zitten vol van haat naar bepaalde groepen.
   Dit soort bloedzuigers heb ik uit mijn leven verwijdert. Je zult wel PVV stemmen, want jouw ideeën liggen daar volgens mij heel dicht bij. Als je dan maar wel weet dat onze Geertje wordt gefinanciert door Zionistische geldschieters.Zijn taak was om de verhoudingen tussen verschillende groepen in de Nederlandse samenleving op scherp te zetten.
   Ondertussen net doen of hij het zo goed voor heeft met Nederland. Terwijl hij hiermee juist de belangen van een ander land dient.

   Jenne, als je dan zoveel moeite hebt met spirituele visie’s, vraag ik me af wat je hier doet.
   Ga ergens anders je klodders uitschieten man.

  8. Vfor,
   Jullie zijn zo lekker willekeurig in jullie wegen en berechten van elkaar. Je kunt mij niet wegen, en ook niet in een hokje plaatsen, daar heb je gewoon niet genoeg kapisiteiten voor. Jullie praten als kleine kinderen, over helen, en wie en wie niet, dat heet willekeur.
   Wordt eens een beetje volwassen, en sta met bijde benen op de grond, en laat je superieure egoïstische gevoelens eens achterwege. Sta open voor kritiek, en noem niet iemand die veel ouder en wijzer is een trol.

  9. @Jenne
   Ga voor de spiegel staan en zeg dit nu maar eens tegen jezelf.
   Zelf in verschillende landen hebben gewoond en dit andere mensen ontzeggen.
   Beetje hypocriet, vindt je niet.
   Zoek je eigen commentaren nog eens op en zie dat jezelf je eigen mind hebt afgesloten omdat je daar niemand meer wilt toelaten.

   -laat ik nooit meer wie dan ook binnen treden in mijn mind, die is voor altijd gesloten, en van mij.
   Maar door contacten blijf ik zelf staande, een soort geestelijke pomp ik pomp hun geest in de mijne, het is een soort levensbloed.

   Succes!

  10. GuidoJ,
   Ik dacht dat dit een site was maar men vrij onder elkaar kon discuseren, waar een kleine provocatie wel op prijs werd gesteld. Maar nee jullie sluiten de gelederen zo als goede handlangers/soldaten van dit egoïsten systeem betaamd. Voor Vfor, ik heb mijn mind al lang geleden afgesloten, om dat heel veel individuen proberen binnen te komen en je pijn te doen, vandaag je vriend, morgen je vijand.
   Ik vind het jammer dat jullie je zo onbeschaafd gedragen, waarom geven jullie toch niet meer geestelijke vrijheid, het typeerd jullie zo, maar het schijnt jullie niet op te vallen, jammer.

  11. Beste Jenne , van mij mag je provoceren wat je wilt . Hopelijk vind je het niet erg als ik een provocatie als dusdanig herken en het negeer in alle vrijheid .
   Aan de andere kant ; wie de bal kaatst kan hem terug verwachten . Mocht iemand terugmeppen moet je dus ook niet direct als een verwend bullebakje gaan lopen jammeren en iedereen voor rotte vis uitmaken .
   Ik had je iets hoger ingeschat , helaas weer een illusie armer en een ervaring rijker .

  12. dit is de stinkende make believe evil corporatieve tempel waar het allemaal om draait in de wereld, daar waar we gezamenlijk gevoegelijk genoegzaam oneindig passief met medewerking van de corrupte media onze kracht en individuele beslissingsbevoegdheid aan uit handen hebben gegeven, onder het mom van ‘veiligheid’, en welk lelijk stealth monster in de lagere 4d schaduw verschuilt zich achter het bordje “De Verenigde Staten” ?!

   Gerald Celente: Temple of The Bankers

   http://www.youtube.com/watch?v=WCcnd-6fqME#!

  13. Over de UCC handelscode die wereldwijd gebruikt wordt door elke handelaar en die nergens onderwezen wordt op geen 1 juridische rechten school en over de De Tweede Jou die ze creëren door Capitale Hoofdletters op je Credit Card en blauwe aanmaningen..

   Jordan Maxwell on Uniform Commercial Code (UCC), Roman Admiralty
   http://www.youtube.com/watch?v=Tong9QsPoSA

  1. Niet zo’n raar idee Guido!
   Moest wel lachen.
   Artikel stond er al dus.
   Een tijdje alles niet meer zo nauwkeurig gevolgd.
   Even helemaal klaar mee.

  2. @Cosmic, lees je nu wel goed wat ik schrijf, ik maak nooit iemand uit voor rotte vis, dat zit niet in mijn aard.

   Het is precies zo je schrijft, jullie meppen terug, waarom ik weet het waarachtig niet.

   Kijk in de laatste alinea van je relaas zit het addertje, het is dit waar voor ik mijn mind afsluit; jij had mij hoger ingeschat, ik weet niet op welke gronden jij andere mensen mag inschatten, jij leid aan een enorme zelfoverschatting, je moet nog veel leren.

   Ik heb nog niemand op deze site ingeschat, ik zie daar het nut niet van in, het is allemaal een pot nat, appels nog peren.

  3. Tja Jenne, je post een beetje mis, je overschat of onderschat niemand, tis alleen een pot nat hier. Ik zo’n nullijn voor me. Ze ziet geen zwart/wit alleen maar grijs?

  4. Willem kan niet wachten tot ie Armin van Buren mag horen met orkest! De rest kan hem gestolen worden haha.

 5. De werkelijke verdachten van de Monarchie dan maar op deze heu(ui)glijke vooravond!?

  Leve de Koning(in)!? http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/180809/maxima-zorreguieta-achternichtje-van-willem-alexander-en-bernhard.html (en was die Bernhard niet een oud SS-er en IG FArben – maker van het gas in WW2 – spion trouwens (naast de oprichter van het illustre Bilderberg gezelschap dat achter de schermen opereert)!?

 6. Inplaats dat jullie al je energie verdoen, met jullie ku klux clan denken en doen door als jullie iets niet bevalt aan het kruis te verbranden.

  Kunnen jullie misschien beter The Veteran Today lezen, hebben jullie
  echte inligtingen en uit de eerste hand, heb je dit door geef luik niet meer nodig.

  1. @ Jenne

   Laat je niet zo gauw weg ‘jennen’, als je maar van je zelf weet dat je ook iets inhoudelijks voor je zelf te melden hebt. Niet iedereen die hier komt is over een kam te scheren. Ik ook niet, denk wel eens geheel de andere kant op dan iedereen probeert te denken. Wees blij voor je zelf dat je ook een Uniek gevalletje bent en wees daar maar ook trots op, meer kan ik er niet aan toe voegen. Heb dit soort instinkers hier vaker mee gemaakt, ‘youre not alone!’.

   😉

 7. http://www.facebook.com/teamstork

  http://crisisactors.org/

  Ik ben nog steeds niet 100% zeker dat het een in elkaar gedraaid spel was, maar het lijkt er toch wel op. Blijf daarom zoeken.
  Iemand gaf de link van crisisactors en die vond ik heel opvallend. Waarom staan er op hun homepagina video’s over Sandy Hook? Alleen moet je inloggen om de video te kunnen bekijken. Zomaar een account aanmaken gaat helaas niet. Je hebt een speciaal nummer nodig. Dat vond ik echt jammer, want hét bewijs zo zomaar daar kunnen staan. Maar zoals gezegd, opvallend vond ik het zeker. Het lijkt er toch inderdaad op dat daar acteurs gebruikt zijn. In ieder geval na de schietpartij. En als dat daadwerkelijk zo is, mag je je toch afvragen waar wij dan naar het kijken zijn in onze journaals. Er zal echt wel iets gebeurd zijn, maar de vraag is: wat is echt en wat is nep? En is het allemaal zo gepland? En dan bedoel ik dus niet door de terroristen die nu als dader worden gezien, maar door anderen achter de schermen, wie dat dan ook moge zijn.
  Zelf heb ik zojuist een kijkje genomen op de facebookpagina van Team Stork. Er zijn foto’s van Jeff Bauman dat hij aan Team Stork gelinkt is. Zijn vriendin zou meelopen aan de marathon.
  Maar Team Stork meld op 15 april het volgende:
  A perfect morning turned into a tragic day. Team Stork runners and family are safe. Thank you for your support and concern. The victims and injured are in our thoughts and prayers.
  Deelnemers van Team Stork én familie zijn dus ongedeerd. Toch vreemd, zeker als er ná 15 april met geen woord over Jeff Bauman wordt gesproken.

  En als Team Stork het over familie heeft die dus ongedeerd zou zijn vergeet het dus niet alleen Jeff Bauman, maar ook regelrecht een lid van hun club en dat is dan nog vreemder.

  Kijk maar eens goed naar de volgende link.
  Deze toont Jeff Bauman namens Team Stork vóór de marathon. Samen met nog twee dames, compleet met shirt (en logo) van Team Stork.

  http://www.youtube.com/watch?v=Nl83DWhkeF0

  En de volgende link toont bij de op één na laatste foto (site opent langzaam bij mij, maar doet het wel) dezelfde vrouw als bij de youtube hierboven, ook met shirt en logo van Team Stork, maar nu dus als slachtoffers van de aanslag.

  http://www.fromthetrenchesworldreport.com/are-you-just-a-believer-or-do-you-think/41807

  Maar via de facebookpagina van Team Stork wordt er over deze twee slachtoffers niets vermeld, integendeel, men zegt dat deelnemers én familie safe zijn. Ook op 25 april plaatst Team Stork een mededeling. Dat er een persconferentie is met een dokter en een slachtoffer van de aanslag van de tweede bom. Deze kan je ook bekijken. Het slachtoffer is niet Jeff Bauman en ook nu wordt er weer met geen woord over Jeff Bauman gezegd. Bovendien wordt wel het betreffende ziekenhuis waar Team Stork en zogezegd ook Jeff Bauman geld voor inzamelt getoond (zie achtergrond bij de persconferentie). En als men dan hét symbool van de marathon (Jeff Bauman) niet noemt vind ik vreemd omdat juist hij ervoor “gezorgd” heeft dat het geld nu binnenstroomt.

  Ook op deze site wordt nog een keer bevestigd dat de leden van Team Stork ongedeerd zijn.

  http://giving.brighamandwomens.org/teamstork

  Zoals ik begrepen heb is de Boston Marathon een non-profit marathon waarbij verschillende teams geld inzamelen voor hun goed doel. Verschillende goede doelen dus.
  Nu zou het misschien zo kunnen zijn dat Jeff Bauman en zijn aanhang wel het shirt dragen met logo, terwijl ze geen lid van de club zijn. Ik kan immers ook eender welk shirt kopen van professionele teams. Dus het hoeft niets te zeggen. Maar dan nog blijft het vreemd dat juist Jeff Bauman zoveel geld opgehaald heeft voor het goede doel van Team Stork en dat deze dan nergens vermeld wordt.

 8. Het is 1 groot Illuminati-complot rondom de Boston-hoax. En is dit niet het enige complot wat deze mensheid- en planeetvernietigers hebben veroorzaakt.

 9. waarom word er niet eens aan maarten van rossum(notabene amerikadeakundige!)gevraagt ivm boston bombing marathon!!!het is overduidelijk de het een grote rampenoefening was. of vraag daan de wit om een mening,of peter r de vries!!!!!!!dat hier in nederland nog nooit over gepraat wordt is wonderbaarlijk!!!!!!!zie allews op you tube:peekay 22 boston bombing en interviews van heather abbott,adrieanna haslet,calos arredondo etc…en zie het bedrog!!!!

 10. wie heeft het artikel gelezen in de nieuwe revu 16-4-2014 t/m 23-4 2014-boston bombing met o.a mat herben,charles groenhuijsen en ik.lees vooral wat charles groenhuijsen zegt!!!!!!maar nu komt het!!!!!!charles groenhuijsen vind het maar lariekoek,en is jaloers op mensen(zoals ik…)die zoveel tijd erin steken in die onzin(ik doe gewoon onderzoek…en het fascineert mij dat mensen het bedrog/in scene gezet,met crisisacteurs/amputee/nepbloed/nepverwondingen(of ze hadden deze verwondingen al voor 15 4 2013!!!)het is zooo goed te zien!!!!

  alleen al de interviews 1,2,3,4,5,6,7,8,9 etc dagen erna na 15 4 2013-boston “bombing”vliegende keukenmeid marathon met de “slachtoffers”(265??????????????gewonden waar zijn ze??????)de 3 doden is idem dito in scene gezet/ze bestaan niet/of onder een andere naam..?/photoshop/lu lingzi was al dood!!!namelijk in uk overleden!!!(check op you tube:alles van martin richard,lu lingzi,krystlle campell….vooral de nieuwe video’s/bewijsvoering/onderzoek etc….)maar nu ff terug op charles groenhuijsen artikel nieuwe revu 16-4-2014 t/m 23-4-2014-boston bombing in scene gezet…weten jullie dat charles groenhuijsen zijn eigen vrouw genaamd:karin van der cammen terplekke was op 15 4 2013 boston marathon bombing!!!!!!!!!!!en ook de marathon heeft gelopen!!!!en van zeerr kortbij doden mensen,gewonden,afgerukte ledematen,bloed,chaos,paniek,2 zware bomexplosies van zeer kortbij terplekke op 15 4 2013!!!heeft meegemaakt/gezien met eigen ogen….(google:charles groenhuijsen vrouw)en bekijk de uitzending met haar(karin van der cammen)”live”ïn boston 15 4 2013 terplekke in het journaal uitzending 15 4 2013!!!!!

  via de telefoon beijk het en luister goed wat ze zegt,ze is superkalm,totaal niet in paniek,zegt onwaarheden ivm de bomexplosies(de tweede bom was na 3 sec zegt ze)de tweede bom was pas na 15 sec,dat is een heel groot verschil!!!!tel maar eens hardop 1,2,3 of 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15(catch my drift…)maar oke ze is ook maar een mens(karin van der cammen)maar let wel:ik citeer haar ff wat ze nog zegt terwijl ze doden,gewonden,bloed,chaos,bomexplosies,terroristenaanslag,paniek,amerika under attack!!!etc,,,van zeer kortbij meemaakt,beleeft,er midden inzit…15 4 2013!ik ga dadelijk een biertje drinken…???!!!!(dat zegt ze in de uitzending in het journaal!!!check maar op google:charles groenhuijsen vrouw(bij b.v de telegraaf-er is ook een videofragment van het journaal 15 4 2013 etc..)nu heb ik een aantal simpele vragen.

  vraag1:waarom vertelt charles groenhuijsen er niks over in de nieuwe revu-boston bombing 16 4 2014 t/m 23 4 2014????notabene zijn eigen vrouw(karin van der cammen)was erbij heeft alles van kort bij gezien,de doden,bommen,zwaargewonden,chaos,amerika under attack,afgerukte ledematen etc…!!!15 4 2013 boston!!!!dat zou hij dan toch zeker moeten zeggen in het artikel of ben ik nu gek???
  vraag2:hoe is het in godsnaam mogelijk dat ik geen 1 foto kan vinden van karin van der cammen in boston 15 4 2013(let wel ze heeft ook meegelopen/en iedereen maakt foto’s als hij/zij zo’n evenement meedoet en dan ook nog 2 bommen,terroristenaanslag,doden,zwaargewonden,chaos,paniek,afgeblazen benen,amerika under attack…!!(catch my drift..) en ook nog de vrouw is van amerikadeskundige charles groenhuijsen..en iedereen heeft een mobiel/fotocamera etc…!!)

  antwoord op vraag1:charles groenhuijsen vertelde hier niks over in de nieuwe revu 16 4 2014 t/m 23 4 2014 omdat:zijn vrouw karin van der cammen helemaal niet in boston was 15 4 2013!!!want waarom vind ik geen 1 foto van haar in boston marathon 15 4 2013!!!want als hij dat had gezegt dan had de verslaggever kunnen vragen om foto’s van haar etc…(catch my drift)en hadden lezers dat kunnen opzoeken etc…want nogmaals waarom zegt hij hier geen woord over in de nieuwe revu,want dan had hij alle twijfel kunnen wegnemen ivm dat de boston bombing marathon in scene is gezet!!!zijn eigen vrouw was er toch bij……???!!!!

  antwoord op vraag2:er zijn geen foto’s van karin van der cammen 15 4 2013 boston marathon omdat zij er simpel gezegt niet!!!was!!!!vriendelijke groetjes aan iedereen die een beetje verstand heeft ivm boston “bombing”vliegende keukenmeid 15 4 2013/charles groenhuijsen-nieuwe revu 16 4 2014 t/m 23 4 2014/karin van der cammen/google:charles groenhuijsen vrouw-bekijk de uitzending met karin van der cammen 15 4 2013-de telegraaf/nos journaal etc../het is een grote leugen!!!!!!!!!bekijk ook op you tube:peekay22-boston (+-85 video’s)google:revere2 was second bomb a hoax let’s roll forum.google:questionable injury images let’s roll forum.you tube:boston marathon bombing man losses all of his blood and died…(6.30min)hilarisch!!!!!!!!!!you tube:bombing victims tell their stories boston(1.45 min)vind de in de 1.45 min fragment de 10 zeerrrrr vreemde eigenaardigheden!!!you tube:carlos arredondo-fraud etc….de boston marathon bombing 2013 is de cluedo op zijn best,wees je eigen peter r de vries…en vind de slechste acteerprestatie/verwondingen/leugens etc……..keep on running…………………….

 11. it’s easier to fool people,than convince them they have been fooled…mark twain…………….you can’t handle the truth…………jack nicholson(a few good men)…….carriere maken voordat de bom valt………doe maar(voor alls crisis/amputeeacteurs van de boston marathon vliegende keukenmeid “bombing” 15 4 2013)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.