Advertentie

Doodstraf India voor Ivermectine-afrader…!!


Doodstraf India voor Ivermectine-afrader…!!

2022 © WantToKnow.nl/be (met dank aan Ad Broere)
2022 © origineel / BRON

x

Op 25 mei heeft de Indiase orde van advocaten (IBA) een zaak aangespannen tegen hoofdwetenschapper Dr. Soumya Swaminathan van de WHO, omdat zij de dood van Indiase burgers zou hebben veroorzaakt door hen te misleiden over ivermectine. Ook hier in Nederland is eenzelfde discussie gevoerd, onder aanleiding vooral van ‘de-man-met-de-schoenen’, onze Minister van Volksgezondheid.. Hij sprak kwaad van zowel Ivermectine en HCQ, een ander middel dat werkzaam zou zijn, in een vroeg stadium van Covid-19. Mevrouw Swaminathan, de WHO-wetenschapper in kwestie, wordt ervan beschuldigd op 10 mei 2021 een misleidende tweet te hebben gepleegd, tégen het gebruik van Ivermectine.

“Ik een andere agenda, die alleen maar vaccins promoot? Omdat ik Ivermectine afkeur?”

Zij verklaarde dat deze behandeling niet effectief was tegen Covid-19, hetgeen ertoe leidde, dat de deelstaat Tamil Nadu daaropvolgende Ivermectine uit het protocol heeft gehaald. Als deze Dr. Soumya Swaminathan schuldig wordt bevonden, kan haar de doodstraf of levenslange gevangenisstraf worden opgelegd..! Advocate Dipali Ojha, hoofdadvocaat van de Indiase orde van advocaten, dreigde Dr. Swaminathan met strafrechtelijke vervolging ‘voor elke dode die door haar handelen en nalaten werd en wordt veroorzaakt’.

Zoals je weet is Ivermectine is een goedkoop geneesmiddel, dat wordt voorgeschreven als antiparasiticum. Het middel is volledig uit de patentbescherming gekomen, omdat het uit de jaren 1950 dateert. Het heeft aan populariteit gewonnen voor de preventie van COVID-19. Vele wetenschappers wereldwijd waren uiterst furieus, toen de WHO en de FDA Ivermectine niet goedkeurden voor de behandeling van COVID-19.

Ken je dit verhaal over de ‘wetenschappelijke’ bewijsvoering om Ivermectine kapot te maken..?? En zo wordt ‘wetenschap’ tot instrument tot misleiding: het verkopen van leugens, het manipuleren van de mensheid EN aanleiding voor ‘dood door schuld’..! (klik voor artikel op de afbeelding)

Veel artsen en wetenschappers geloven dat het doeltreffend is. In Nederland bleek een uiterst degelijk onderzoek van een collectieve groep universiteiten, opnieuw de werkzaamheid van het middel te bevestigen (HIER). Volgens sommigen hebben in India een aantal staten Ivermectine gebruikt, en hebben zij veel betere resultaten gehad en veel minder sterfgevallen door Covid dan Indiase staten, die geen Ivermectine hebben gebruikt.

In Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand en Goa daalde het aantal gevallen met respectievelijk 98%, 97%, 94% en 86%.

In Tamil Nadu daarentegen, waar ervoor werd gekozen geen Ivermectine te gebruiken, steeg het aantal gevallen explosief en werd het het hoogste in India. Het aantal doden in Tamil Nadu vertienvoudigde. In een test met meer dan 4.000 mensen in India (meer dan 3.000 namen Ivermectine) en meer dan 1.000 niet.
Uit de resultaten bleek:

  • 2% van de mensen die Ivermectine innamen hadden PCR-bevestigde covid en
  • 11,7% van de mensen die geen Ivermectine innamen hadden PCR-bevestigde covid.

In een verklaring roept het ministerie van Volksgezondheid de burgers nogmaals op ‘de door het Nationaal Wetenschappelijk Comité en de gezondheidsautoriteiten van het land aanbevolen preventieve maatregelen tegen Covid-19 strikt in acht te nemen’..

Specifieke aanklachten van het advocaten/juristen-collectief, omvatten het voeren van een desinformatiecampagne tegen Ivermectine en het publiceren van verklaringen in de sociale en de reguliere media om het publiek ten onrechte te beïnvloeden tegen het gebruik van Ivermectine, ondanks het bestaan van grote hoeveelheden klinische gegevens waaruit blijkt dat deze stof zeer doeltreffend is bij de preventie en behandeling van Covid-19. Eigenlijk preciés het programma dat Hugo de Jonge in Nederland afdraaide.. WAT VOOR COLLECTIEVE AGENDA VAN HET BASHEN VAN IVERMECTINE, ZIT HIERÁCHTER..?!!

WHO misinformatie campagne?
TrialSite heeft aanwijzingen dat de WHO belangrijke gegevens over de behandeling van Covid19 achterhoudt.
Onlangs publiceerde zij een verslag over de grote plaatselijke inspanning van de volksgezondheidsoperatie in Uttar Pradesh, maar liet daarbij het fundamentele feit weg, dat Ivermectine in feite op grote schaal wordt gebruikt in het initiatief. Waarom zou de WHO zoveel moeite doen om deze belangrijke informatie, namelijk een behandeling die echt werkt, te onderdrukken?

Terecht vragen TriaSite en wij ons ten diepste af, wat voor agenda deze ‘gezondheidsorganisatie’heeft, wanneer zij verkeerde informatie lijkt te gebruiken om naties te misleiden en te ontwrichten, die deze pandemie onder controle proberen te krijgen? Is deze recente rechtszaak in India slechts een symbolisch gebaar of is het een voorbode van meer rechtszaken in de toekomst?

Kijken we naar het Nederlandse rechtssysteem, dan kennen wij hier het begrip ‘dood door schuld’. Dat kan wel degelijk op Hugo de Jonge van toepassing worden verklaard, omdat hij in ieder geval, zonder enige twijfel, ‘laakbaar handelen’ aan de dag legde.

Dat ‘laakbare handelen’ is heel simpel te vinden in het gedrag van Hugo de Jonge, door NIETS te laten onderzoeken rondom de POSITIEVE GELUIDEN van de geneeskracht van Ivermectine en door -integendeel- Ivermectine volledig te verbieden, te beboeten en het middel te verkwanselen als ‘kwakzalverij’ en ‘onwerkzaam en gevaarlijk’…

1 gedachte over “Doodstraf India voor Ivermectine-afrader…!!

  1. Wat ze in India in petto hebben voor deze mevrouw is niet best maar wat mij betreft kan de doodstraf in NL wel weer uit de mottenballenkast voor die schoenenmeneer. En als ze dan toch bezig zijn, weet ik er nog wel wel een paar meer….
    De reden naar mijn idee waarom er zo fel en onlogisch is opgetreden tegen een ronduit werkzaam middel naast hydrochloroquine is omdat het beiden antiparasitaire middelen zijn die wanneer ze werkzaam zijn gebleken, wat ze ook zijn, ingezet kunnen worden waarmee de noodzaak om direct te prikken vervalt! En dat mag natuurlijk nooit. Dat alleen al zou meer dan genoeg vraagtekens moeten oproepen om uiterst voorzichtig te zijn met de prik. Maar men wilde met vakantie dus…..
    Een ander ding is, en dat ligt mogelijk wat spiritueler en dat is dat volgens de agenda van Ahriman (lucifer) er een entree gemaakt kan worden in het lichaam van de gastgever door de koppeling van de verwoestende ingrediënten van de prik met entiteiten die zich gedragen als een parasiet. Dan komt een antiparasietenmiddel dus al helemaal niet van pas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.