Advertentie

Nieuwe studie bewijst opnieuw Ivermectine!!


X
X
Israëlische studie:

Ivermectine kan Covid-19 behandele!

En.. voor minder dan US$ 1,- /dag..!!

2021 © HIER | vertaling en deze versie WantToKnow.nl/be
x

“Ik een andere agenda, die alleen maar vaccins promoot? Omdat ik Ivermectine afkeur?”

Nieuw onderzoek uit Israël heeft uitgewezen dat het toedienen van het anti-parasieten-geneesmiddel Ivermectine aan Covid-19- patiënten kan helpen, de duur van de infecties drastisch te verminderen. En… dit alles voor minder dan US$ 1,- per dag. Prof. Eli Schwartz, oprichter van het Centrum voor Reisgeneeskunde en Tropische Ziekten van het Sheba Medisch Centrum in Tel Hashomer, startte afgelopen mei een gerandomiseerde, gecontroleerde, dubbelblinde studie. Met het doel de doeltreffendheid van ivermectine te evalueren in het verminderen van virale verspreiding bij niet-gehospitaliseerde Wuhan-viruspatiënten met een milde tot matige infectie.

Die studie werd onlangs afgerond en toonde aan dat het geneesmiddel, dat voor het eerst werd goedgekeurd door de U.S. Food and Drug Administration (FDA) in 1987, kan helpen om de gevolgen van de Fauci-griep zowel veilig als doeltreffend te minimaliseren. De ontdekkers van Ivermectine kregen overigens in 2015 een Nobelprijs voor het succesvol gebruik van ivermectine voor de behandeling van onchocerciasis, een ziekte die wordt veroorzaakt door infectie met een parasitaire rondworm.

In de loop der jaren is verder gebleken dat Ivermectine een effectief middel is tegen schurft en hoofdluis, maar ook tegen allerlei virussen, variërend van HIV tot gewone griep en van ’t Zika- tot het West-Nijlvirus. Aangezien een 5-daagse kuur met Ivermectine in de derde wereld ongeveer US$ 0,60 kost (en in Israël ongeveer US$ 10,-) is het een zeer economisch middel dat gemakkelijk een einde kan maken aan de pandemie en iedereen en alles weer bij het oude zou kunnen brengen..!!

Maar omdat het zo goed werkt en bijna niets kost, zeggen de FDA en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): no way, José! Omdat Ivermectine effectief blijkt te werken, wil de regering niet dat u er toegang toe heeft.. In de studie van Schwartz werden 89 vrijwilligers ouder dan 18 jaar die ‘positief’ testten op Wuhan Germs verdeeld in twee groepen:

1. één die Ivermectine kreeg en
2. de andere groep die een placebo-pil kreeg.

Alle deelnemers namen hun pillen drie dagen achter elkaar, een uur voor elke maaltijd. Om de twee dagen en aan het eind van de zesde dag kreeg elke vrijwilliger een standaard PCR-test, die verondersteld wordt de virale belasting van de Fauci-griep vast te stellen. (Let wel: dit wordt sterk betwist nu is onthuld dat PCR-test nooit werd ontworpen om te zoeken naar het Wuhan-virus, maar eerder naar seizoensgriep!).

Toch bleek uit dit proces dat ongeveer 72% van alle vrijwilligers die Ivermectine kregen, negatief testten op het Wuhan Virus tegen dag zes. Daarentegen testte slechts 50% van degenen die de placebo kregen negatief. Wat de kweeklevensvatbaarheid van elke patiënt betreft, d.w.z. hoe besmettelijk ze waren aan het einde van de kuur, was slechts 13% van de Ivermectinegroep nog besmettelijk na zes dagen, vergeleken met 50% in de placebogroep..! Prof. Eli Schwartz, van het Sheba Medisch Centrum die de studie uitvoerde hierover:

“Onze studie toont eerst en vooral aan dat Ivermectine antivirale activiteit heeft; het toont ook aan dat er bijna 100 procent kans is dat een persoon na vier tot zes dagen niet meer besmettelijk is, wat zou kunnen leiden tot het verkorten van de isolatietijd voor deze mensen. Dit zou een enorme economische en sociale impact kunnen hebben.”

De studie van Schwartz is gepubliceerd op de site voor het delen van gezondheidsonderzoek MedRxiv, waar ze nog niet is beoordeeld door vakgenoten. Een andere studie die tot vergelijkbare conclusies kwam, is echter wel door vakgenoten beoordeeld en gepubliceerd in het American Journal of Therapeutics.
Ondanks beweringen van het tegendeel door de gevestigde orde, vertoonde Ivermectine geen significante bijwerkingen in het onderzoek van Schwartz, wat suggereert dat het niet alleen goedkoop is, maar ook veilig en effectief.

DE PRAKTIJK TOONT HET GELIJK..
Weet je nog, de paniekvideo’s over de uit de hand gelopen situatie in India.. Nog wat over gehoord later, ná de paniek/angstdiarree over zuurstofflessen die er niet waren..? De NOS en andere reguliere nieuwskanalen, die je gewoon in de COVID-angstshit lieten zitten en het verhaal over India niet afmaakten…

WAT IS ER DAN IN INDIA GEBEURT,
WAT ESSENTIEEL IS OM TE WETEN..??

Bijzonder in dit verband is ook de overeenkomst tussen het middel HCQ (een cocktail van zink, een malaria-middel en anti-biotica) en Ivermectine nou precies de malaria-component is.. En is het dan niet bizar, dat onafhankelijk van deze onderzoeken, Nobelprijswinnaar dr. Luc Montagnier heeft aangetoond, dat het COVID-19-virus DNA-gnomen heeft van MALARIA-DNA-sequenties..!!! En natuuuurlijk werkt dan een malaria-middel, waarvoor ook de Nobelprijs is uitgereikt, OOK OP DIT SPECIFIEKE DEEL VAN COVID-19..

1 gedachte over “Nieuwe studie bewijst opnieuw Ivermectine!!

 1. Drie artsen:
  https://www.lewrockwell.com/2021/08/no_author/dr-robert-malone-explains-mrna-vaccines-and-the-noble-lie-used-by-the-medical-establishment-to-manipulate-vaccine-propaganda/
  Het begint met een introductie; als je die over wilt slaan, begin dan bij ongeveer 30 minuten.
  En: https://www.globalresearch.ca/video-pathologist-summary-what-these-jabs-do-brain-other-organs/5752593?fbclid=IwAR2AlSEAjfjGC9cWtbjS6X9tb6Z5419xiDuD5qrKVcVaiwMJHjwle6DNg7o&__cf_chl_jschl_tk__=pmd_573c254e83df96c676056ac5ff29da13049c83f1-1628753898-0-gqNtZGzNAs2jcnBszQdO
  Een vlammende getuigenis van Dr. Zylenko voor een rechtbank van Rabbi’s: ‘als je vóór kind-offers bent, moet je vaccineren’:
  https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/poison-death-shot-dr-zelenko-testifies-before-israeli-rabbinical-court/
  Een geluid als dit uit 1981, heeft vaker geklonken’:
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/tyranny/the-stupid-will-believe-it-and-ask-to-be-treated-pandemic-to-depopulate-1981/
  Quote: “We will find something or cause it, a pandemic that targets certain people, a real economic crisis or not, a virus that will affect the old or the big, it doesn’t matter, the weak will succumb to it, the fearful and the stupid will believe it and ask to be treated.
  We will have taken care to have planned the treatment, a treatment that will be the solution. The selection of idiots will thus be done by themselves: they will go to the slaughterhouse on their own. “
  “The future of life” – Jacques Attali, 1981, interview with Michel Salomon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.