Advertentie

India: ‘Bill Gates aangeklaagd met doodstraf’..!!


 


x

India: ‘Bill Gates aangeklaagd met doodstraf’..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De Indiase Orde van Advocaten meldt dat bij het Indiase Hooggerechtshof een aanklacht wegens moord is ingediend tegen twee miljardairs die verantwoordelijk zijn voor AstraZeneca’s COVID-19 vaccin Covishield, wegens de moord op een 23-jarige man die met het serum werd ingespoten, bericht Brian Shilhavy in het bovenstaande artikel op de website van de Indiase orde van Advocaten, ‘The Bar Association’. De twee genoemde verdachten zijn Bill Gates en Adar Poonawalla, de CEO van Serum Institute of India (SII), naar verluidt ’s werelds grootste vaccinmaker. Volgens zakelijke nieuwsbronnen produceert het bedrijf van Adar Poonawalla niet alleen het COVID-19-vaccin Covishield, maar ook meer dan 50% van alle vaccins ter wereld die bij baby’s worden geïnjecteerd.

Eerst even voorstellen, de SII-company:
Weinig fabrikanten kunnen in de buurt komen van de schaal waarop SII in staat is vaccins te produceren. Het bedrijf werd 55 jaar geleden door Cyrus Poonawalla, de vader van Adaar Poonawalla, opgericht. Inmiddels produceert het elk jaar 1,5 miljard vaccins voor mazelen, rodehond, tetanus en vele andere ziekten. De vaccins worden hoofdzakelijk gedistribueerd naar lage-inkomenslanden wereldwijd, waaronder India. Een schatting door het bedrijf zelf, meldt dat iets meer dan 50% van alle baby’s in de wereld afhankelijk is van de vaccins die bij SII worden gemaakt..!

Oud-paardenfokker en de oprichter van SII (Serum Institute India), Cyrus Poonawalla. Inmiddels een van de rijkste mensen van India.

De familie Poonawalla heeft een nogal  ongebruikelijke weg afgelegd om deze positie van ’s werelds meest vooraanstaande vaccinproducenten te bereiken. Sinds de jaren 1940 fokte het bedrijf volbloedpaarden en is in de afgelopen halve eeuw gediversifieerd naar de farmaceutische industrie, de financiële sector en de onroerendgoedsector. Vader Cyrus Poonawalla is nu de zevende rijkste man van India, met een geschatte waarde van meer dan US$ 16 miljard (Bron: Bloomberg Billionaire Index).

Zoon Adar nam in 2011 de leiding over als CEO en heeft zich gericht op uitbreiding op internationale markten. Om de productie van vaccins door/voor AstraZeneca voor te bereiden, heeft Poonawalla naar eigen zeggen US$ 800 miljoen uitgegeven aan de aankoop van chemicaliën, glazen flacons en andere grondstoffen, en aan het opvoeren van de productiecapaciteit in zijn fabriek in de West-Indiase stad Pune. Meer dan US$ 250 miljoen daarvan was afkomstig uit de eigen middelen van het bedrijf.

Nog eens US$ 300 miljoen kwam van de Bill and Melinda Gates Foundation, waarmee SII samenwerkte om goedkope of gratis doses te verstrekken aan landen met lage inkomens. De rest werd door andere landen betaald zodra SII bestellingen van vaccins begon te aanvaarden. In totaal stemde SII ermee in tot 200 miljoen vaccindoses te maken voor maar liefst 92 landen, als onderdeel van de overeenkomst met de Gates Foundation en Gavi, een alliantie voor vaccins.

De niet met name genoemde verdachten zijn:

‘andere regeringsfunctionarissen en leiders die betrokken waren bij de moord op een 23-jarige man, die zijn leven verloor als gevolg van vaccinatie. De overledene nam het Covishield-vaccin door te geloven in het valse narratief dat het vaccin volkomen veilig is en ook vanwege de door de Spoorwegen gestelde eis dat alleen dubbel gevaccineerde mensen zouden mogen reizen.

In het artikel woordt ook gemeld, dat het AEFI eindelijk erkend heeft, dat de dood van Dr. Snehal Lunawat, een 33-jarige arts uit Maharashtra, te wijten was aan een zeldzame bloedstolling die optrad nadat zij Covishield had genomen. De familie van de arts moest zich tot de WHO (Wereldgezondheids-organisatie wenden, om als tussenpersoon op te treden, aangezien de Indiase ambtenaren haar dood niet eens als een ongewenst voorval hadden geregistreerd.

“De AEFI-commissie (Adverse Event Following Immunisation) van de Indiase regering heeft onlangs toegegeven dat de dood van Dr. Snehal Lunawat te wijten was aan de bijwerkingen van het Covishield-vaccin. Het genoemde rapport heeft de valsheid blootgelegd van de bewering van het vaccinsyndicaat dat vaccins volkomen veilig zijn.”

U kunt hier meer lezen over de moord op Dr. Snehal Lunawat door een COVID-19 injectie. Het artikel gaat verder met het citeren van jurisprudentie in India die:

“duidelijk maakt dat, voordat iemand een vaccin of een behandeling krijgt, hij geïnformeerd moet worden over de bijwerkingen van het medicijn en ook over de alternatieve middelen die voorhanden zijn. Indien iemand wordt gevaccineerd door de feiten te verdoezelen of door te liegen dat de genoemde vaccins volkomen veilig zijn, komt dit erop neer dat de toestemming onder bedrog is verkregen. In India is vaccinatie onder misleiding of met geweld/dwang of door het stellen van bepaalde verstikkende voorwaarden, een civiel- en strafrechtelijk vergrijp.”

Volgens het artikel maakt dit Bill Gates en Adar Poonawalla mede-samenzweerders van massamoord.

“Bill Gates en Adar Poonawalla, de partners bij de productie van het Covishield (AstraZeneca)-vaccin, worden beschuldigd van betrokkenheid bij samenzwering. In India wordt degene die toestaat dat zijn product ten onrechte op de markt wordt gebracht, eveneens schuldig bevonden wegens zijn opzettelijk of nalatig handelen.

In dit verband worden de bepalingen van sectie 120(B), 34, 109 enz. van de IPC toegepast om Bill Gates en Adar Poonawalla schuldig te maken aan massamoorden, d.w.z. sectie 302, 115 enz. van de IPC.”

Bij veroordeling hangt hun de doodstraf boven het hoofd. Volgens de deskundige zullen Bill Gates en Adar Poonawalla de doodstraf krijgen, gezien de bewijzen van overduidelijke aard. Ook wordt melding gemaakt van een eerdere zaak tegen Bill Gates wegens de moord op 8 vrouwelijke kinderen tijdens proeven met het HPV-vaccin Gardasil in India.

“Indiener beroept zich ook op de criminele antecedenten van Bill Gates bij het doden van 8 vrouwelijke kinderen door ongeoorloofde proeven met HPV-vaccins in India en de uitspraak van de constitutionele bank van het Hooggerechtshof in de zaak Kalpana Mehta’s (2018) 7 SCC 1, die een sterk bewijs is tegen Bill Gates en zijn vaccinsyndicaat.”

Het India Polio vaccin programma gesponsord door Bill Gates wordt ook genoemd in de aanklacht.

“Indiener heeft ook verwezen naar de bewijzen van sinistere plannen van Bill Gates in het polioprogramma dat het leven van 4,5 lakh kinderen in India heeft verwoest doordat zij een nieuw soort verlamming kregen. Dit is ook een extra bewijs van de perverse en criminele geesteshouding van Bill Gates.”

In het artikel staat dat Bill Gates borgtocht zal worden geweigerd, en dat zijn bezittingen in India binnenkort in beslag zullen worden genomen.

“Volgens deskundigen is er geen kans dat Bill Gates borgtocht krijgt in deze zaak en zullen alle roerende en onroerende goederen van de verdachte binnenkort in beslag worden genomen.”

De burgers van India hebben nu blijkbaar de bevoegdheid om burgerarrestaties uit te voeren tegen zowel Bill Gates als Adar Poonawalla om hen over te dragen aan de autoriteiten.

“Verschillende sociale organisaties en gewone mensen hebben besloten om gebruik te maken van het burgerrecht om de beschuldigden te arresteren zoals bepaald in sectie 43 van Cr.P.C. Volgens de genoemde sectie kan elke burger Bill Gates, Adar Poonawalla en andere beschuldigden arresteren en hen overdragen aan de politie.”

Lees het volledige artikel (HIER) op The Indian Bar Association. Het is bemoedigend te lezen dat er daadwerkelijk een aanklacht van massamoord wordt ingediend tegen miljardairs-globalisten voor hun misdaden tegen de mensheid voor o.a. de COVID-19 injecties. Het is duidelijk dat Bill Gates, door deze hele zaak, een enorme ballast met zich meedraagt, in de zin van én de beschuldigingen én het uit handen blijven van de Indiase autoriteiten. De dure advocaten die directeur Adar Poonawalla zal moeten betalen, om hem door deze aanklachtendoolhof te loodsen en niet veroordeeld te worden, vormen tegelijkertijd ook een wereldwijde aanklacht tegen het klakkeloos volgen van de wereldwijde vaccinatielobby..

* * *

 

3 gedachten over “India: ‘Bill Gates aangeklaagd met doodstraf’..!!

 1. Omnicron….grijns….. een afgeragde boemel. Eindstation……de hel.
  Deze laatste in de reeks stond in de planning voor mei volgend jaar. Zouden ze in paniek aan het raken zijn daar?……het lanceren van dit nieuwe brok waanzin is een compleet half jaar vervroegd. Tjonge…..en worden we nou geacht die lorrenbakkerij nog serieus te nemen?Wouw.
  Ik weet niet hoe het met jullie zit daar, maar ik kan letterlijk niet meer naar dat nieuws kijken…..dat zootje oligofrene babbeltjesverkopers wat daar alleen nog maar lucht verplaatst…..man, niet meer om aan te zien.
  Ik heb dat boek gelezen van Camus….de pest. Dat was verdomme een pandemie. Dit niet. Die smerige gifmengers….er komt een punt dat ze die gaan afschieten, en ik heb er geen compassie mee.
  Inmiddels is het mij echter ook duidelijk dat ik eigenlijk weinig weet van mijn eigen bestaan…..ik twijfel…..aan veel.
  Er kwam iets voorbij aan info over medbeds…..de allernieuwste technologie op het gebied van fysieke regeneratie met behulp van het DNA.
  De ongevaccineerden mochten als de zuivere zielen die ze zijn daar als eerste gebruik van maken….. voor gratis.
  Juist ja.
  Een gezond lijf heeft geen vaccins van node…..geen medbeds….. geen bemoeials en allebedillen die voor mij bepalen wat goed voor me zou wezen.
  Grijns.
  Als dit gelezen wordt door dat vieze factchecker-schorum……steek je smeerlapperij maar in je vervuilde ambtenarenhol…..en stik er in.

 2. Hebben India en de VS eigenlijk een uitleveringsverdrag? Iedereen is gelijk maar multimiljardair, eugenist en ‘filantroop’ Bill Gates staat m.i. boven de wet.
  De Duits/ Amerikaanse jurist dr. Reiner Muellmich kondigde in april van dit jaar het keerpunt aan; sindsdien weinig meer van het door hem geïnitieerde Neurenbergproces 2.0 vernomen.

 3. Het plaatje van de Indiase paardenfukker/gifmenger laat een lichtkrans zien boven z’n harsens. Natuurlijk als je een foto maakt met een bos waxinelichtjes achter je kop wek je indruk dat je ‘verlicht’ bent. Maar dan het licht van Lucifer, kennelijk. Ik hoop dat Rainer Fuelmich doorpakt en dat, waar men in ‘het huis van de democratie’ ha ha ha ha, de tweede slaapkamer zo allergisch op reageert, het woord Tribunaal, inderdaad z.s.m. gaat plaatsvinden.
  Het vergelijk met de 2e wo is ook iets wat allergie opwekt maar dat is door eigen toedoen en helemaal raak. Dat geeft wel aan in welke slangenkuil men zich heeft gewenteld. Ik denk dat na dit echeque het over en uit is met het politieke kartel wat tot nu toe over elkaar heen wentelt om de globale agenda te bevorderen. Ik hoop dan wel dat de executies van de schoften gefilmd worden!!!!! Dan ga ik er met een fles champagne er een dag voor uittrekken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.