Advertentie

EIS DUIDELIJKHEID! ‘Building Back Better’…!


x

EIS DUIDELIJKHEID!

‘Building Back Better’…!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Is het je ook opgevallen? We meldden het al in ons artikel over de bewijsvoering van de MASSALE MANIPULATIE rondom deze Corona- ‘pandemie’. (HIER) Plotseling, uit het niets, gebruiken wereldleiders de slogan Build Back Better. Ook onze koning (HIER op seconde 49) en premier Rutte (HIER op seconde 20) verwezen onlangs in hun videoboodschappen voor de Verenigde Naties naar de noodzaak to Build Back Better. Maar waar komt deze slogan zo plotseling vandaan?

Wat bedoelen ze met dit idiote ‘Build Back Better’? En waarom is deze slogan nooit een onderdeel geweest van het publieke debat in Nederland? Waarom spreken zowel de koning als de premier op allerlei internationale bijeenkomsten in het buitenland over de noodzaak to Build Back Better en hebben wij ze hierover in ons land nog nooit gehoord?

Henk Krol en Thierry Baudet zijn 2 van de Kamerleden die geprobeerd hebben een debat hierover in de Tweede Kamer te initiëren. Rutte geeft niet thuis, terwijl ook hij de club-yell stond te stamelen, in een praatje voor de VN. Het is dus meer dan nodig een dergelijk initiatief van de grond te krijgen. Want onze volksvertegenwoordigers zijn uitsluitend verantwoording schuldig aan ons, de soevereine Nederlandse bevolking, en niet aan allerlei internationale organisaties, globalistische instellingen en multinationals.

Daarom eisen we
bij onze volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer
dat deze Kamer een duidelijk antwoord afdwingt
van de regering op bovenstaande vragen.

Hoe?

Door de Kamer expliciet te vragen
afstand te nemen van
het Great Reset Initiative van
het World Economic Forum.

En daarnaast te eisen dat onze regering voortaan initiatieven en plannen die van grote invloed zijn op onze samenleving (zoals Build Back Better) eerst (!) bespreekt met de Tweede Kamer voor ze internationaal te entameren. Want zo hoort dat in een fatsoenlijke democratie!

Wij hebben HIER op de site het boek van deze nieuwe Führer al besproken. (we gebruiken dit woord ‘führer’ opzettelijk, in relatie tot het boek ‘Mein Kampf’ van Adolf Hitler, waarin hij zijn strijd beschrijft van de ‘oude wereld’ naar een volledig nieuwe..)Kijk naar dat verhaal en besef wat HIER SPEELT..!! Het is gewoon creepy..

Een verborgen agenda, die -het kan niet anders- wordt uitgerold in het hele COVID-19-pandemie-verhaal..!!! Besef je, of je nou als ‘complotdenker’, ‘klak-vaxxer’, ‘koekhapper’ of een ‘Wappie’ door het leven gaat, wat hier speelt..!? INFORMEER JEZELF EN DOE WAT IN JOU MACHT LIGT..

10 gedachten over “EIS DUIDELIJKHEID! ‘Building Back Better’…!

 1. https://beveiligingnieuws.nl/nieuws/slimme-steden-op-zoek-naar-overtreders-en-criminelen
  Voor iedereen die denkt dat controle op mensen door digitale apparaten zelfs tot gezichtsherkenning aan toe in Nederland ondenkbaar is.(hoe gezichtsherkenning werkt en wat VOORAL de gevolgen kunnen/zullen zijn is in de video met professor Bob de Wit te zien).
  Tel daarbij op digitale medische gegevens die opgeslagen worden.
  digitale belastingaangiften waar in staat waar u inkomsten vandaan komen en hoeveel elk jaar opnieuw wat ook opgeslagen wordt (Belastingaangiften moeten ik meen 7 jaar bewaard blijven).
  Internet bankieren geeft dan weer inzage in hoeveel u op de bankrekening of spaarrekening heeft staan en OOK waar en wanneer u iets uitgeeft of eventuele andere inkomsten van elders zijn ook zichtbaar.
  Denk niet dat het allemaal wel mee zal vallen of IK HEB NIETS TE VERBERGEN want zoals de professor al aangeeft in de video het gaat erom welke politieke lieden er aan de macht zijn en welke kant zij op willen gaan.Dat Nederland een tweede “gecontroleerde” staat net als China kan worden is NU AL IN ZICHT.Zelfs bedrijven geven hun gegevens in de computer in en we zien telkens opnieuw dat overal data lekken plaats vinden en gegevens op straat terecht komen en ook dat er gehackt wordt wat aangeeft dat het niet veilig is en toch gaan de overheden en hun instellingen gewoon als een blind paard door met digitaliseren zelfs wetende dat ca half Nederland digibeet is en dus uitgesloten worden met alle negatieve gevolgen van dien.
  Wel heeft de overheid en hun instellingen alles digitaal in beeld en daar gaat het om controle.

 2. Tsja. …als er in de rechterlijke macht nog iemand te vinden is die niet gecorrumpeerd is tot op het bot, maken we nog een kans. Zolang er mensen als Feulmich kans toe zien middels internationale rechtszaken de hele vuiligheid tegen het licht te houden, is er hoop. Als dat niet meer lukt …wel, dan sterkte voor iedereen.
  Maar ik denk dat het einde van de idioterie dichterbij is dan je denkt. Het grove geweld verliest uiteindelijk altijd van zichzelf……en daar komt bij dat de evolutie gewoon doorgaat. De illusie dat we op het hoogtepunt van het wetenschappelijk denken zitten, mag dan hebben postgevat in de beperkte visie van de WEFkeffers, maar daar hou je groei, inzicht en ontwikkeling toch echt niet mee tegen zonder grove moordpartijen, en daar durven deze keffertjes toch echt niet aan. Dan komen ze zelf in de gevarenzone….grijns….da’s onwijs eng. Die kan er niet zijn voor henzelf.
  Hoe dan ook…..ook het leger bestaat uit mensen….en als deze keffertjes te ver gaan….. een staatsgreep?
  Last je niet meeslepen in de waanzin.

  1. Het is één en al ellende en vuiligheid wat door de overheden voor een groot deel veroorzaakt wordt.Niets hebben zij geleerd uit het verleden en dat zouden ze wel moeten hebben gedaan om herhaling te voorkomen.
   Gister keek ik naar HvN en daar zag ik precies dezelfde beelden die mensen herkennen zoals dat ook in China het geval is compleet met rood gekleurde lijntjes die iemand markeren.
   Dit was een FIELDLAB waar zogenaamd gekeken wordt wat wel en niet mogelijk zou zijn.
   Ik meen dat het ging om MUDMASTERS die wanneer ze een negatief testbewijs konden overleggen weer mochten deelnemen aan door de modder kruipen zonder bepaalde beschermingsmiddelen zoals een mondmasker bv.Het is begrijpelijk dat mensen weer blij deelnemen aan dergelijke “evenementen” maar ik vrees dat zij NIET IN DE GATEN HEBBEN
   DAT ZIJ DOOR AAN DERGELIJKE EVENEMENTEN DEEL TE NEMEN MEEWERKEN AAN DWANGMAATREGELEN DIE LANG ZULLEN GELDEN BINNEN DE MAATSCHAPPIJ Alleen al die beelden die mensen herkennen zijn nergens voor nodig tenzij men wil sorteren en mensen wil gaan uitsluiten wanneer zij zich niet laten vaccineren of een negatief testbewijs of vaccinatiepaspoort kunnen overleggen. Zeg nu zelf de koning werd teruggeroepen toen hij naar ik meen Griekenland op vakantie wilde gaan en dan laat men wel geselecteerden op vakantie gaan?Heel veel NEDERLANDERS willen hun vrijheid terug en eigenlijk is het best wel asociaal van hen die kennelijk alleen aan zichzelf denken en de gevaren niet zien
   om dan met een klein selectief groepje deel te gaan nemen aan dergelijke fieldlabs met alle gevolgen van dien.Ook de MSM deugd niet want ook zij maken “reclame” voor bv het Eurovisiesongvestival of eerder voor een feest van 538 waar in beide gevallen ook duizenden mensen samen zouden zijn gekomen of gaan komen zodat ook daar gekeken wordt welke beperkingen opgelegd kunnen gaan worden TERWIJL GELIJKTIJDIG DIEZELFDE MSM voetbalsupporters bv in een kwaaddaglicht proberen te zetten wanneer die een feestje hebben als gevolg van een kampioenschap bv waarbij uitdrukkelijk wordt vermeldt dat zij zich niet aan de maatregelen zouden houden.Ook doet die MSM nu zielig omdat journalisten van de MSM aangevallen zouden worden maar is dat terecht of niet?
   De journalist in de auto die door een shovel op z,n kop in de sloot terecht kwam was gewaarschuwd en heeft de mogelijkheid gekregen om weg te gaan maar heeft dat niet gedaan.(WIE IS ER DAN DOM BEZIG?).
   MSM bij samenkomende voetbalsupporters die weten met welke mogelijke bedoelingen deze MSM journalisten komen en dat zij in een negatief beeld naar voren in beeld worden gehaald staan daar ook niet op te wachten. (aan wie ligt het dan wanneer het fout gaat?).
   Dan die journalist die door die auto bijna omver werd gereden ook daar kun je je afvragen wie fout was.De betreffende journalist stond op een parkeervak voor motorvoertuigen terwijl achter hem een stoep lag voor voetgangers en ik vermoedt dat wanneer hij zich op de stoep had bevonden hij nooit door die auto geraakt zou zijn.(Wel ben ik van mening dat die automobilist ook beter had kunnen nadenken).
   Bij HVN vroege editie deze zondagmorgen zag ik dat de politie ook iemand aanreed die notabene op een zebrapad stond terwijl het toch zo is dat bij een zebrapad een auto moet stoppen op 5 meter van dat zebrapad af wanneer mensen zich daarop begeven of aanstalten maken het te gaan betreden? Of mag de politie een auto wel als wapen gebruiken en lak hebben aan de regels?Ook zag ik dat een terras weer werd gesloten door een boa terwijl de gemeente toestemming voor open had verleend maar de BOA zou dit gedaan hebben omdat het opdracht was van de veiligheidsregio maar weet die BOA eigenlijk wel naar wie hij moet luisteren en wie zijn opdrachtgever is?
   Afgelopen week kreeg ik een wekelijks advertentieblad waarin vanuit de gemeente de belangrijkheid van deze BOA’s werd beschreven want zij zijn de ogen en oren van de gemeentes.Het vreemde is natuurlijk wel dat we hen nooit nodig hebben gehad omdat we gewoon bij eventuele problemen een wijkagent hebben of gewoon de politie konden bellen.Dat de politie het te druk krijgt omdat de overheid eerder bezuinigt heeft en gereorganiseerd heeft waardoor politiebureau’s zijn verdwenen is de fout van de overheid en juist door steeds meer onnodige dictatoriale regels in te voeren die door de politie gehandhaafd dienen te worden maakt de overheid het probleem alleen maar erger.
   We zitten niet te wachten op handhavers en BOA’s die niets meer zijn dan spionnen van de burgers en voor ALLES schrijven of bevelen menen te moeten geven.Politie die komt wanneer het nodig is zou voldoende moeten zijn.Dat is mijn menig.

  2. PS.
   In de zorg bezuinigd waardoor tekorten in ziekenhuizen aan personeel is ontstaan waardoor de maatregelen ivm corona onnodig lang gerekt kunnen worden.
   Bij de politie bezuinigd wat voor overbelasting bij de politie zorgt en tegelijk door overheden wordt gebruikt om handhavers en BOA’s in het leven te roepen en in te zetten.(TOEVAL ALLEMAAL OF GEPLAND?).Rutte had het er overigens over dat het vaccinatiepaspoort mogelijk in augustus ingezet en afgerond wordt.Vreemd terwijl de kamer nog moet beslissen of er wel of geen testsamenleving of vaccinatiepaspoort moet komen of staat ook dit alweer vast en komt dat vaccinatiepaspoort en testbewijs er gewoon? In Europa leven ca 450 miljoen mensen en de EU heeft bovenop de al bestelde vaccines nog eens 1,8 miljard vaccines besteld.Ze verwachten nogal wat behalve dan dat corona overwonnen en verdwijnen zal.

 3. B.B.B. Black, Bedriegen, Belazeren. Imbecielen zijn het. Er wordt wel nonstop gebouwd, veel hoogbouw, natuur weg en kill beton met cement, van o.a. gemalen botten en bloed, die grote schaduwen maken.
  Iedereen aan de computer, zelfs een kinderfeest voor alle leeftijden kan niet zonder smart(verdriet)apparaat, want daar kan je de spelregels opzoeken. Ouderen vertikken het vaak maar die moeten uit de weg worden geruimd. We worden onmondig gemaakt, de ziekelijke elite hopen dat wij niet beseffen hoe krachtig we zijn! Betty Shine en Bruno Gröning konden gewoon elektriciteit uitschakelen en met een groepje mensen is AI zo op zijn knieën!!!
  Hier is Davos ontcijferd: https://www.bitchute.com/video/0QFdXiz9lE3B/ met Sancta Klaus. Sir Ian Chalmers, arts, die een eredoctoraat kreeg van de Vrije Universiteit van Amsterdam zei onomwonden dat de medische wetenschap niet meer te vertrouwen is, handelwandel [uit het boek De depressie epidemie van Trudy Dehue]. Hier is nog een blauwe tijger productie met Huig: https://www.bitchute.com/video/Nlo21EYhCRyB/ met op 6.20 Jan Walravens, de speechschrijver van Mark, die doet aan dilemmalogica, mensen meenemen in je overwegingen, maar het goede scenaario staat er niet bij! Onderwijs in Jacob-Roelandslyceum(naar Jezuïet genoemd)in Boxtel en Radboud in Nijmegen waar mensen voor de regering worden opgeleid volgens M.S. Hele goede jongen die meneer Plug!

  1. Precies akoeta ook nu bestaat de mogelijkheid steeds meer om essentiële apparaten uit te schakelen door simpel de stroom eraf te halen waardoor paniek zal ontstaan omdat mensen dan (bijna) niets meer kunnen.Wat betreft dat nonstop bouwen en in jouw woorden de imbecielen die het beleid maken ook dat klopt vrij aardig al zou ik het anders verwoorden.
   Maxime Verhagen die nu een hotemetoot bij bouwend Nederland is terwijl hij eerder onder Rutte1 de vice premier was en mogelijk de Rutte gedachten gang om Nederland af te breken wil voortzetten zat deze morgen bij buitenhof met aan de andere zijde Henk Nijboer van de huidige PVDA en beiden kraamden in mijn zienswijze nogal wat onzin uit zoals dat de komende tien jaar 1 miljoen huizen bijgebouwd zouden moeten worden en volgens Nijboer was meer geld de oplossing. Een kind weet dat wanneer je elk jaar 100.000 arbeidsmigranten binnen laat dat de nu nog te bouwen huizen waarschijnlijk door een groot deel van hen bewoond zullen gaan worden wat betekend dat het huizentekort op deze wijze NIET opgelost zal gaan worden.Daarbij kunnen we nu al weten dat nu er bedrijven failliet gaan of zullen gaan er veel NEDERLANDSE werkelozen bij zullen komen en dan zou ik denken laten we deze mensen dan eerst aan werk helpen zodat zij van inkomen verzekerd zijn.Dat zal niet gebeuren omdat deze mensen door door de regering vaak opgelegde hoge belastingen en vaste lasten duurder zijn dan goedkopere arbeidsmigranten en daardoor niet voor minder KUNNEN werken.Vaak hoort men mensen als Verhagen kakelen dat er geen Nederlanders zijn die bepaald werk willen doen en dat is flauwekul want de mensen willen wel maar veel werkgevers vinden goedkopere krachten (arbeidsmigranten) wel lekker omdat ze dan meer in hun zak overhouden.In de zorg waren duizenden mensen die ook wilden helpen en ook daar werden ze afgewezen.Lagere belastingen en vaste lasten zou al veel problemen oplossen denk ik.Wanneer Nijboer pleit voor meer geld waarom zou hij dan niet pleiten voor lagere belastingen voor werkgevers en werknemers? Zou het geen taak van overheden in het land van herkomst zijn waar deze arbeidsmigranten vandaan komen om hun werk eens te gaan doen zodat deze arbeidsimmigranten onder goede voorwaarden in hun eigen land aan het werk kunnen?
   Nederland lijkt wel een filantropische instelling onderhand die zowat alle problemen die wereldwijd spelen op moet lossen en dat kan nooit natuurlijk.Zouden de bestuurders echt niet weten hoe ze problemen kunnen oplossen of moet Nederland gewoon kapot? want op het laatste lijkthet wel erg veel is mijn mening.

  2. De Nederlandse mensen zijn te onafhankelijk, te rijk en komen op voor zichzelf en anderen, dat kan niet in de nieuwe duivelse werkelijkheid die de ziekelijke 1% tot stand wil brengen.
   Je moet afhankelijk zijn van de regering voor geld bv.: subsidies, uitkering, scholing, regeltjes, enz. Werk is er bij honderden uitzendbureaus; 10 euro per uur en je moet als een robot werken! Onzekerheid, slecht voor lichaam en energiereserves en je wordt behandeld als slaaf. Veel buitenlanders, omdat het loon 3x zoveel waard is in hun eigen land, ze geven geen weerwoord; praten geen Nederlands en de belastingkwestie. Neem bv Post.nl, miljarden winst, vooral met de Covid, CEO Hernia Verhagen (familie van Maxine?), Radboud onderlegd en commissaris ING Groep N.V. o.a., beursgenoteerd: winst naar aandeelhouders i.p.v. bedrijf, geef mij maar de PTT. Vroeger had je vakbonden die vochten voor hun rechten, nu is al hun hard werk zo teniet gedaan: even papiertje tekenen dat je geen betaald half uurtje lunch meer krijgt, half uur extra werken, maar wel meer geld (voor het moment).SCHANDE.
   Al de goede boeren en zelfstandigen gaan op de fles, is de bedoeling! SCHANDE.
   Wij zijn baas over ons eigen lichaam, gedwongen afstand, zuurstoftekort etc. SCHANDE.
   We moeten elkaar helpen, bv als je iets niet gebruikt, zet het op: gratis op te halen. Mooi rood jasje gekregen met gratie en liefde.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.