Advertentie

Kijk deze censuur komt eraan van EU…!!


x

x

Kijk deze censuur komt eraan van EU…!!

2020 © WantToKnow.nl/be – Café Weltschmerz

x

Bij dit verhaal hoeven we geen uitgebreide inleiding te plaatsen. Ramon Bril spreekt meer dan duidelijk taal. Het creepy gegeven is natuurlijk dat deze hele ‘nepnieuws’-operatie een camouflage is, om een fascistisch beleid uit te rollen, onder het vermeende mens-vriendelijke motto, dat de EU je zal beschermen tegen onjuist informatie, die je bijvoorbeeld heel bang zou kunnen maken… Je volledig van je pad zou kunnen brengen.. En nee, dat beslis je niet zelf, of dat het geval is.

En nee, de grondwettelijke vrijheid van meningsuiting is geen bescherming van deze censuur. Dat GRONDWETTELIJKE RECHT wordt gewoon buiten werking gesteld.. Wie zijn deze onzichtbare, in onze mening, duivelse krachten die deze beleidsmaatregelen willen gaan uitrollen.. TWEEDE KAMER wordt wakker.. Of hoor je ook bij dit elite-groepje..!?

We voegen hier een stevige video aan toe
Onder het motto van ‘vrije menings-uiting’.. Een verhaal van een ‘wakkere man’, die geen blad voor de mond neemt. Hij spreekt over de wolf die ons gijzelt in ons eigen ‘huis’.. Het betekent dat de mensheid is omsingeld door maatregelen en nauwelijks in staat is te overzien wat er werkelijk gebeurt..! Luister en besef wat er aan de hand is. En ja, dit geluid dient te worden gedempt door degenen die van plan zijn de agenda uit te rollen..! Er zijn zó weinig mensen écht wakker, dat voor de vele ‘slapenden’ deze informatie een overdreven, aangezet verhaal lijkt te zijn.. Kijk en behoudt hetgeen je aanspreekt in dit verhaal..!!

 

ONNODIG TE ZEGGEN DAT DIT

‘EXTREMELY DANGEROUS’ IS,

VOOR ONZE DEMOCRATIE..

7 gedachten over “Kijk deze censuur komt eraan van EU…!!

 1. Valt wel mee, de informatie is nog steeds vrijhelijk te vinden op Internet al is het dan niet meer via de ‘officiele instanties’ zoals facebook, twitter, google etc.

  Het plan is om eerst de economie totaal en volledig te crashen, we zitten nog maar in de beginfase.
  Dan is het zaak om het voedsel te controleren, niemand mag meer voedsel zelf groeien (want je zou maar eens zelfsupporting zijn) en dan komen ze met de oplossing.
  ‘Jullie krijgen van ons maandelijks geld om te kunnen overleven, je eten bij ons te kopen etc. maar daarvoor moeten jullie wel de chip hebben en gevaccineerd zijn’, we zien het toch gebeuren?
  Het 5G netwerk is het controlenetwerk waardoor wij mensen gecontroleerd gaan worden. Iedereen lekker de chip, ze kunnen ons realtime tracken vanwege de ongelooflijke snelheid van dit netwerk.
  Toevallig dat Covid er gekomen is als 5G in de steigers staat om uitgerold te worden.
  Er zijn al velen wakker geworden maar het overgrote merendeel niet, die zien dit als alu-hoedje conspiracy maar ze weten niet hoe ‘de kokende kikker’ syndroom werkt tot het te laat is.

  Dit is het plan voor hun nwo, daar zijn ze mee bezig.
  De oude realiteit zoals die was tot vorig jaar komt niet meer terug.
  Dus verwacht dit jaar nog veel meer, de totale ineenstorting van de economie, tenzij genoeg mensen wakker zijn en het niet pikken en ertegenin gaan, dan komt de damagecontrol en draaien ze het terug.
  We leven in ongelooflijke tijden, dit is het moment van erop of eronder voor de mensheid en stel je voor dat je hier nu mag zijn, fantastisch toch?
  Ik weet niet wat de toekomst gaat brengen maar iets in mij zegt dat de strijd nog niet gestreden is en dat het erop lijkt dat de nwo eraan komt maar als ze zulke noodgrepen moeten gaan doen als dit, dat ze wetten moeten gaan maken om ons te onderdrukken dan is dat meestal de laatste poging voor hun, gaan we het pikken met ons allen of gaan we voor de vrijheid?
  Tijd zal het leren, spannende tijden dit jaar 2020 en we zijn pas halverwege, er komt nog heel wat aan.

  1. Ik denk dat jij héél dicht bij het scenario zit wat ons voor de boeg staat.
   En ik denk dat wanneer ik de Bron zou zijn, misschien wel hetzelfde gedaan zou hebben om uit te vinden wie wat waard is.
   Één grote queeste om de zuiverste zielen te scheiden van zij die met een knipoog naar het duister denken te kunnen meeliften.
   Uiteindelijk zijn wij het die op de een of andere manier de rol op ons genomen hebben om de schepper te laten zien wat deze zelf nu eigenlijk voorstelt, omdat we een evenbeeld zijn.(een aspect van de bron zelf)
   De eugenetica van Gates is zonder dat deze sukkel het zelf beseft de finish van de oude wereld en het begin van de nieuwe.
   Het gaat een ten hemel schrijnende afvalrace worden van epische orde.
   Maar ik ben zeer benieuwd wie over zal blijven. Dood of leven is geen criterium maar is de merites van de persoon wat bepaald wat het equipe van de nieuwe tijd zal zijn.
   Maar dat er een heftige tijd staat aan te komen, daar heb je helemaal gelijk in.

 2. Aardige kanarie, die ons komt redden? Hoe wil hij overal tegelijk zijn? Agressie kweekt agressie, Love will save the day: https://www.youtube.com/watch?v=HpATCYoe1e8
  I have a dream; welwillende mensen lopen samen met opgeheven heilige handen, 20 minuten en dan huiswaarts, 100 aapjes-effect; genoeg mensen en de wereld verandert onmiddellijk.
  Onze vijand is AI, het werktuig van negatieve krachten;http://ageoftruth.tv/cyrus-a-parsa-a-i-super-brain-hijack-smart-bio-weapons Het gele gevaar grijnst ons toe, gisteren gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=9FqBuJ9AbjI

  1. China: een duivelse commune; lachen of je gaat eraan. CPC(Communistische Partij van China) heeft de wereld platgelegd, Black Lives matter geïnitieerd (zijn bang van de natuurlijk(onbedorven) sterke groep) en leveren automatische wapens voor 2de BLM en (wat ze hopen) de komende burgeroorlog. https://dcdirtylaundry.com/gavin-newsom-caught-wiring-half-a-billion-dollars-to-communist-china-in-massive-face-mask-money-laundering-scheme/ NewsOM is natuurlijk een bedorven pion van de Jezuïeten; scholing+Getty’s big money. Trump steekt er een stokje voor, om te struikelen: https://2fxq9y25b9ub11b2g545smj0-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2019/08/CA-Tax-Returns-FIling.pdf China is de mierenhoop van de wereld, coming-soon-to-your-neighbourhood!!!!

  1. Gecondoleerd, misschien was het te opruiend, slim als een slang moet je zijn en opofferend.
   Een voorbeeld van de 2de WW: de vader van mijn vriendin had kokend water over zijn voet gestort zodat er een open wond ontstond. Waarom? De Moffen kwamen werkers ronselen voor Duitsland, hij zei: Ik laat mijn gezin niet alleen! De dokter hielp mee zodat het Niet genas. Zijn fiets werd diep begraven met hooi anders gestolen door de bezetters. Er was toen geen geld, mensen hielpen elkaar. https://historiek.net/oorlogszangeres-vera-lynn-opnieuw-in-hitlijsten/5626/ Mensen willen elkaar ontmoeten in het Echt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.