Advertentie

30 Wetenschappelijke COVID-studies/rapporten: FRAUDE en manipulatie!!


x
30 Wetenschappelijke COVID-studies/rapporten:

FRAUDE en manipulatie!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

David Sörensen is auteur en spreker en woont met zijn gezin in Amerika en zet zich al 25 jaar in voor een ‘betere wereld’. De drijfveer voor zijn inzet is zijn christelijke geloofsovertuiging, waarin de Godsbron bestaat uit liefde dat deze door de mens kan worden gebruikt om liefde en goedheid te vestigen als basiswaarden in de samenleving.  David Sörensen heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om een werkelijk overweldigende hoeveelheid wetenschappelijk bewijs te verzamelen dat de fraude van de pandemie keihard aantoont.

Hij heeft deze Engelstalig informatie bijgevoegd op de website van Dr Reiner Fuellmich, advocaat consumentenbescherming in Duitsland en Californië. Fuellmich is ook één van de vier leden van het Duitse Corona Investigative Committee. In deze video beschrijft hij hoe er geen juridische twijfel bestaat over de mogelijkheid van een class action-rechtszaak tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor de lockdowns. Een internationaal netwerk van advocaten is een zg.  ‘class action-rechtszaak’ aan het starten.


PCR-TEST ZINLOOS
We hebben er hier op de site al meerdere artikelen aan gewijd. Maar nu, na negen maanden onderzoek en analyse, wordt van veel kanten bevestigd, dat de gegevens en concepten zijn gemanipuleerd om de angstcampagne in stand te houden. De schattingen op basis van de RT-PCR-test zijn zinloos: de RT-PCR-test identificeert / detecteert het Covid-19-virus niet. Wat het detecteert, zijn fragmenten van verschillende virussen. En dit verhaal is niet nieuw, er is verdorie al door de uitvinder van deze test UITDRUKKELIJK  OP GEWEZEN.

Alles wat coronagerelateerd is qua beleid, gebaseerd op werkelijk niets. Honderden miljoenen worden dus wereldwijd uitgegeven aan een niet werkende test. De PCR test kan niet aantonen of men covid19 heeft of heeft gehad. En de organisatoren van de ‘COVID-19-aanpak, WETEN DIT..!  Maar nu WIJ dit weten is letterlijk alles wat we zien en alle maatregelen die zijn genomen gebaseerd op niets. We leven in één grote, manipulatieve leugen. Alle woorden van de media zijn leugens wanneer het corona betreft.

Alle woorden van politici zijn leugens als het over corona gaat. De covid-variant wel te verstaan. Als we dit feit beseffen…Dat de PCR test dus volledig onbetrouwbaar, of beter gezegd, niet werkend is..In wat voor een wereld leven we dan? David Sörensen heeft zich ingespannen om het jou mogelijk te maken, zo’n dertig uitgebreide wetenschappelijke studies en rapporten te bekijken door ze te downloaden.Dan zul je zien dat we met een ongelooflijk fake-pandemisch verhaal zitten.

Is je Engels niet zo goed, dan kun je altijd tekst uit de studies kopiëren naar een vertaalprogramma en het zo alsnog in het Nederlands lezen.  Welke bewijzen kun je allemaal gratis downloaden? In totaal zo’n dertig studies en rapporten, die je gratis ook kunt delen en verspreiden. Al met al een zeer goede bron voor artsen, verplegend personeel, advocaten, scholen, en iedereen die echt de harde bewijzen wil zien, en deze wil gebruiken om zich in te zetten voor behoud van vrijheid.

✔︎ Uitvoerig wetenschappelijk onderzoek naar COVID-19, wat aantoont aantoont dat er sprake is van ongekende medische fraude wereldwijd. Er zijn verschillende onafhankelijke onderzoeksrapporten, die elkaar bevestigen.

✔︎ Gezaghebbende wetenschappelijke studies die aantonen dat de PCR test hoge percentages valse positieven geeft, en niet in staat is een infectie aan te tonen.

✔︎ Onderzoek naar alle beschikbare wetenschappelijke literatuur over mondkapjes, waaruit blijkt dat ze geen virus tegenhouden, maar juist het risico op infectie vergroten.

✔︎ Wetenschappelijke studies die bewijzen dat lockdowns geen virusverspreiding belemmeren en juist onbeschrijflijke schade aanrichten.

✔︎ Wetenschappelijke studies over de beschikbare medicijnen voor COVID-19: HCQ, Budesonide, Ivermectine en Chloordioxide. Deze grondige studies bewijzen dat er geen enkele reden is voor levensgevaarlijke, experimentele vaccins.

✔︎ Wetenschappelijke studies die aantonen dat gevaccineerden veel ernstiger ziek worden als ze COVID-19 krijgen dan ongevaccineerden, plus andere wetenschappelijke informatie over de experimentele vaccins.

Maak deze belangrijke pagina breed bekend in je omgeving aub.
Stuur het naar je huisarts, scholen, overheden, enzovoort. Help mee om de mensen wakker te maken.

4 gedachten over “30 Wetenschappelijke COVID-studies/rapporten: FRAUDE en manipulatie!!

 1. Het begint al met de PCR test.
  Deze moét in een absoluut steriel milieu gebruikt worden. Test per test.
  De test is zo gevoelig dat hij alles uit de omgeving oppikt en wat zien wij?
  Men komt met een buisje naar de mensen toe, haalt er een ‘wattenstaafje’ uit om er eventjes in de neus mee te peuteren. Het ‘wattenstaafje’ gaat terug in het buisje en op naar de volgende in de rij. Zit er toevallig een (niet zieke) drager van covid-19 tussen, pikken alle staafjes dit op. Vandaar de vele valse besmettingen.
  Natuurlijk weten overheid en ‘wetenschappers’ dat maar het maakt ze niet uit, wetend dat het gros van de bevolking dit niet weet en wie dit aanklaagt, wordt gedemoniseerd.

 2. Het rassenMengele gaat niet snel genoeg, dus nemen ze miljoenen DNA strengen per test, dan lekker roeren met andere DNA’s voor een passieve soep en voilà we worden allemaal dezelfde menselijke labmuis m.b.v. één prik. Lekker goed te handler-en. Het is wel even uitpuzzelen want men wil geen c57bl/6- oftewel stoute muis. Vroeger dacht ik dat de Kamers voor ons op kwamen, maar het is zwammen van de lammen. Liedje voor alle regeringen (zangeres is zanger): https://www.youtube.com/watch?v=7HIgiugv3Zw&ab_channel=vprovrijegeluiden

 3. Ik stond gisteren bij de oude boeken van de plaatselijke kringloop, zonder smoelenvod uiteraard, toen ik twee kerels hoorde lullen over de ‘vaccinatie’. Ze bedoelen eigenlijk de experimentele genetische manipulatie maar dat hadden ze nog niet door. Het ging erover hoe de overheid zou moeten omgaan met ‘al die mensen die niet meedoen’, want dan zou de kans bestaan dat het keihard terug komt. Die moesten dan maar uit de samenleving geweerd worden, hoorde ik zeggen. En dat hij ze wel zo nodig kon aanwijzen. Hij zei die mensen ook gehoord te hebben, dat ze niet geloofden in het 9-11 verhaal en dat het anders zat met dat neergestortte vliegtuig. Dat moesten wel wappies zijn.
  En zo zie je de verdeel en heers propaganda aan het werk.
  De domheid regeert.
  Vervolgens schoof hij angstvallig achter mij langs alsof ik melaats was nadat ie alles in de winkel nadrukkelijk had beduimeld, maar wel eerst z’n mandje wel een vijf minuten had zitten afpoetsen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.