Advertentie

Even de feiten rondom Ivermectine…!


Dr. David R. Henderson is onderzoeker aan het Hoover Institution van Stanford University en hoogleraar economie aan de Graduate School of Business and Public Policy van de Naval Postgraduate School in Monterey, Californië. Samen met Dr. Charles Hooper schreef hij onderstaand artikel, dat we je graag aanreiken, in het kader van zuiverheid en het ontmaskeren van gruwelijke praktijken, waarbij het ontzeggen van geneesmiddelen, bijv. op basis van de betiteling ‘kwakzalverij’, regelrecht geleid heeft tot MENSENLEVENS..! Het weg houden immers van deze middelen, aan patiënten, die er baat bij gehad zouden hebben, en vervolgens overleden zijn, leidt natuurlijk tot DOOR DOOR SCHULD, vanuit opzettelijke en ernstige nalatigheid..!

Het verduisteren van de kwaliteiten van Ivermectine (én HCQ) ging natuurlijk niet ‘zomaar’.. Daarvoor was BEWUST DAADKRACHT vereist. Misdadig en met het gebruik van Judassen, zoals deze ‘dokter’ Andrew Hill (klik voor artikel!)

Dr. Charles Hooper is directeur/medeoprichter van ‘Objective Insights Inc.’ Voordat hij dit bedrijf in 1994 oprichtte, werkte hij bij ‘Syntex Labs’, een onderdeel van Big Pharma’s ‘Merck & Co’. Daarna had hij een leidinggevende positie bij NASA. Hij heeft zeer veel ervaring met beslissingsanalyse, economie, productprijzen, prognoses en modellering. Hij wil ook farmaceutische bedrijven wijzen op een ‘heldere denkwijze’ over hun zakelijke mogelijkheden.

Het resultaat van hun samenwerking in dit artikel, leidt tot een zakelijke en zuivere analyse van het wereldwijd (!!) verbieden van Ivermectine als bestrijding van Covid-19.

(klik voor artikel)

De Frontline Doctors uit Amerika hebben bijvoorbeeld van meet af aan campagne gevoerd tegen dit verbod. Ondanks de verboden bleven ook veel andere doktoren in andere landen vasthoudend in hun aanvankelijke stellingname. En In India heeft men op grote schaal Ivermectine gebruikt om de pandemie in te dammen.

Daarbij is het ook belangrijk op te merken dat de ontwikkelaars van Ivermectine, waarvan ook een versie voor de mens ontwikkeld is, in 2015 daarvoor de Nobelprijs voor Geneeskunde ontvingen..!! Op de site waarop de Nobelprijzen bekend worden gemaakt valt hierover te lezen:

‘William C. Campbell, een in de VS werkzame deskundige op het gebied van parasietenbiologie, verwierf de Ōmura’s Streptomyces-culturen en onderzocht hun werkzaamheid. Campbell toonde aan dat een bestanddeel van een van de culturen opmerkelijk efficiënt was tegen parasieten bij huisdieren en landbouwhuisdieren.’

De bioactieve stof werd gezuiverd en Avermectine genoemd, dat vervolgens chemisch werd gemodificeerd tot een effectievere verbinding met de naam Ivermectine. Ivermectine werd later getest op mensen met parasitaire infecties en doodde doeltreffend parasietenlarven. De bijdragen van Ömura en Campbell leiden tot de ontdekking van een nieuwe klasse geneesmiddleen, met een buitengewone werkzaamheid tegen parasitaire ziekten. Hiervoor kregen zij dus in 2015 de Nobelprijs voor geneeskunde.

* * *

“Ivermectine is wereldwijd op grote schaal beschikbaar,
het is goedkoop én
een van de VEILIGSTE medicijnen
in de moderne geneeskunde.”

x
x

Even de feiten rondom Ivermectine…!

2022 © Dr. David Henderson | Dr. Charles Hooper

2022 © deze versie WantToKnow.nl/be

x

De COVID-19 pandemie bracht ons een hele reeks leugens en belastende verklaringen, die minder bedoeld waren om de Amerikanen en burgers wereldwijd te informeren, dan om de macht te consolideren en tijd te winnen. Onder de personen was, zover is inmiddels duidelijk, Anthony Fauci met zijn beruchte verschuiving van het pleiten tegen het dragen van maskers, naar het aanbevelen van het dragen van wél een masker; om tenslotte zelfs het dragen van twee maskers te ‘adviseren’.

Ook probeerde Fauci ons er ook van te overtuigen dat het SARS-CoV-2 virus niet gemanipuleerd was in een laboratorium, ook al had zijn inner circle hem gemaild over ‘ongewone kenmerken’ van het virus die ‘mogelijk gemanipuleerd’ leken. En natuurlijk hadden we “vijftien dagen om de verspreiding een halt toe te roepen”, een concept dat hij twee jaar lang aansleepte.. En natuurlijk zijn we niet vergeten, dat er ook nog de controverse was over de bizarre ‘gain-of-function’-term, die bij onderzoek gebruikt wordt, naar levensgevaarlijk virussen..! (Vertaald betekent ‘functievermeerdering’ het onderzoek om te kijken, waar het/een virus nog meer toe in staat is)

De valse adviseur op de achtergrond. Soms recht voor de camera’s president Trump vernederend met een glimlach-over-zoveel-domheid..

En dan was er de gerichte beschermingsstrijd tegen het virus, de sluiting van scholen, de opsluiting van mensen wereldwijd via ‘lockdowns’, de vrijheidsbeperkende vaccinatieplicht en de onjuiste voorstelling van zaken over vaccins-die-feitelijk-geen-vaccins-zijn! Deze onderwerpen hebben veel publieke aandacht gekregen.

Ivermectine, nou de waarheid op tafel:
Het enige pandemische onderwerp dat dat niet heeft gedaan, maar toch belangrijk is, is het verguisde Ivermectine. Het is tijd om het recht te zetten. Als je het nieuws de afgelopen twee jaar hebt gevolgd, heb je zeer waarschijnlijk een paar dingen over Ivermectine gehoord:

  • Ten eerste dat het een diergeneesmiddel is voor paarden en koeien.
  • Ten tweede, dat de FDA en andere overheidsinstanties het gebruik ervan -voor COVID-19- afraden.
  • Ten derde, dat zelfs de uitvinder en fabrikant van Ivermectine, Merck & Co., zich ertegen uitsprak..
  • Ten vierde, dat één van de grootste studies die aantoonde dat Ivermectine werkte voor COVID-19 werd ingetrokken wegens gegevensfraude.
  • En tenslotte dat de grootste en beste studie van Ivermectine, de zg. ‘TOGETHER-trial’, aan zou hebben getoond, dat Ivermectine niet werkte.

Laten we het bewijs bekijken. Ivermectine heeft een opmerkelijke geschiedenis, en het kan voordelen hebben die vergelijkbaar zijn met die van penicilline. De ontdekking van het antiparasiticum leidde tot een Nobelprijs en vervolgens tot miljarden veilige toedieningen over de hele wereld, zelfs bij kinderen en zwangere vrouwen. Ivermectine is wereldwijd op grote schaal beschikbaar, goedkoop en een van de veiligste medicijnen in de moderne geneeskunde.”

Het FDA-‘dubbelspel’..?
Schandalig hoe de Amerikaanse FDA (GGD’s) keihard een speciale waarschuwing publiceerde, tégen het gebruik van Ivermectine voor COVID-19. Deze waarschuwing van de FDA, met woorden als ‘ernstige schade’, ‘opgenomen in het ziekenhuis’, ‘zeer gevaarlijk, ” toevallen’, ‘coma en zelfs de dood’ en ‘zeer giftig’, doet vermoeden dat de FDA waarschuwde voor pillen met gif, niet voor een geneesmiddel dat de FDA zélf al had goedgekeurd als veilig..!! Waarom werd het gevaarlijk bij gebruik, specifiek voor COVID-19? Dat zei de FDA niet.

Vanwege de regels van de FDA, verbiedt het de promotie van medicijnen voor niet goedgekeurd gebruik; en daar zou hier sprake van zijn. Aangezien de bestrijding van SARS-CoV-2 een niet-goedgekeurd gebruik van Ivermectine zou zijn, kon de FDA -naar eigen zeggen- het gebruik niet bepleiten zonder duidelijke hypocrisie. Maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen te maken en zeker ook in noodgevallen die vele levens hadden kunnen besparen.

Merck & Co zet haar geld op ander middel..
Ook de ontdekker van Ivermectine, Merck & Co, had meerdere redenen om zijn eigen medicijn in diskrediet te brengen. Merck kon ook niet legaal Ivermectine ‘promoten’ voor COVID-19 zonder volledige FDA goedkeuring, iets wat jaren en vele miljoenen dollars zou hebben gekost. Bovendien -laten we dat ook niet vergeten- verdient Merck niet veel geld aan dit soort goedkope, generieke middelen, zoals Ivermectine. Maar hoopte het succes te vinden met zijn nieuwe, dure geneesmiddel Lagevrio (molnupiravir).

Een grote studie van Ivermectine voor COVID-19 door Elgazzar et al. werd ingetrokken wegens beschuldigingen van plagiaat en vervalste gegevens. Veel mediaberichten lijken gefixeerd op deze ene, uiterst dubieuze studie, terwijl het een van de vele klinische studies was. Na verwijdering van de teruggetrokken studies zijn er 15 studies die duiden op de niet-werkzaamheid van Ivermectine tegen COVID-19, maar 78 studies doen dat WEL.!  Sowieso aanleiding met hoge spoed studie te maken van ‘ongevaarlijke toepassing van Ivermectine’

‘Ivermectine leidt tot 91% voorkoming van ziekenhuisopname.’

De TOGETHER studie kreeg veel ‘positieve’ pers.
De New York Times citeerde twee ‘deskundigen’ die de resultaten hadden gezien. De ene verklaarde: “Er is echt geen enkel teken van voordeel van Ivermectine,” terwijl de andere zei: “Op een gegeven moment wordt het een verspilling van middelen, om door te gaan met het bestuderen van een weinig veelbelovende aanpak.” Terwijl de Elgazzar paper snel werd verworpen, werd de TOGETHER trial geprezen. Dat had niet gehoeven.

Onderzoekers die het hebben geanalyseerd, vonden 31 kritieke problemen (onmogelijke gegevens; extreme belangenverstrengeling; falende blindering), 22 ernstige problemen (resultaten werden zes maanden vertraagd; tegenstrijdige gegevens) en 21 grote problemen (meerdere, tegenstrijdige randomisatieprotocollen). Kortom: gerommel met statistieken en onderzoek(sresultaten)..!

Hoewel het populaire verhaal is dat de TOGETHER-studie aan zou hebben getoond, dat Ivermectine niet werkte voor COVID-19, weerleggen de feitelijke resultaten die conclusie!!

Ivermectine werd in verband gebracht met een 12% lager risico op overlijden, een 23% lager risico op mechanische beademing, een 17% lager risico op ziekenhuisopname en een 10% lager risico op langdurige ER-observatie of ziekenhuisopname. Wij hebben berekend dat de waarschijnlijkheid dat Ivermectine de patiënten in de TOGETHER-studie hielp, varieerde van 26% voor het mediane aantal dagen tot klinisch herstel tot 91% voor het voorkomen van ziekenhuisopname. De resultaten van de TOGETHER-studie moeten nauwkeurig worden gerapporteerd.

Uitgaande van het klinisch bewijs van de 93 proeven dat Ivermectine het sterftecijfer met gemiddeld 51% vermindert, en van het geschatte sterftecijfer van COVID-19, zouden ongeveer 400 besmette Amerikanen in de leeftijd van 60-69 jaar met Ivermectine moeten worden behandeld om statistisch gezien één sterfgeval in die groep te voorkomen.

De totale kosten van de Ivermectine om dat ene sterfgeval te voorkomen: 40.000 dollar. Volgens de GoodRx website kost een generiek recept voor Ivermectine ongeveer 40 dollar. Per persoon zouden ruwweg 2,5 recepten nodig zijn voor de gemiddelde dosis van 150 mg per patiënt.

Hoeveel is uw leven waard? We wedden dat het veel meer waard is dan US$ 40.000..!

Wanneer de volgende pandemie toeslaat, zullen we noodgedwongen terugvallen op oudere geneesmiddelen omdat nieuwere jaren van ontwikkeling vergen. Ivermectine is een hergebruikt medicijn dat helpt, en zoveel meer had kunnen helpen. Het verdient erkenning, geen minachting. Maar wat we echt nodig hebben is een manier om ons in te enten tegen de leugens en verkeerde voorstellingen van machtige publieke figuren, organisaties en medicijnfabrikanten. Helaas zijn er geen vaccins voor die besmetting.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.