Advertentie

JFK werd vermoord door CIA e.a…!


Meer en meer serieuze onderzoekers hebben geconcludeerd, dat de echte reden waarom Kennedy werd vermoord, zijn bereidheid was, om clandestiene black ops militaire industriële projecten vrij te geven, die voortkwamen uit technologieën van buiten deze wereld..! En zie, nu, zes decennia later, is datzelfde Intelligentie Industrieel Complex uitgegroeid. tot de 4e en belangrijkste tak van de regering, die nog steeds hun misdaden toedekt, terwijl ze het volk vergiftigen met staatspropaganda en trage biowapens. Hen dom houden om dátgene niet te ontdekken wat ieder mens is.. Een vrij en onafhankelijk wezen. Het was John F. Kennedy die dit de wereldbevolking duidelijk maakte, in zijn speeches. Die als ware kogels de ‘elite’ troffen in hun grenzeloze streven naar onderdrukking en manipulatie.

JFK en ‘zijn’ vice-president Lyndon B. Johnson Zeer waarschijnlijk is deze Johnson VOLLEDIG op de hoogte geweest van, en gaf hij instemming voor de moord op JFK. Met de ‘beloning’ dat Johnson natuurlijk de nieuwe VS-president werd.

X

JFK werd vermoord door CIA e.a…!

2022 WantToKnow.nl/be

x

Het is Fox News-presentator Tucker Carlson die deze week beweerde, dat een zéér betrouwbare bron hem vertelde, dat de CIA waarschijnlijk ‘betrokken’ was bij de moord op John F. Kennedy. Hij hekelde in een uitzending deze week het vrijgeven van duizenden nieuwe bestanden in verband met de moord op JFK (HIER), waarbij hij zowel voormalig president Donald Trump als president Joe Biden onder uit de pan gaf, voor het niet vrijgeven van alle bestanden in overeenstemming met de wetgeving van 1992 dat alles tegen 2017 moest worden vrijgegeven. Tucker Carlson beweerde daarna, dat hij met ‘een zeer vertrouwd’ persoon had gesproken, die vertrouwd was met het JFK-gerelateerde materiaal dat NIET door het publiek mag worden gezien. Kennelijk onder het mom van ‘het vermijden van maatschappelijke onrust’..

De grote mastermind zat op zijn troon, eindelijk. George Bush sr. werd directeur van ’s werelds meest geheime macht-achter-de-schermen: de CIA. Machtiger dan de president, die wél verantwoording dient af te leggen aan zijn volk. De CIA doet zg. alles in het belang van het land, maar vooral ‘geheim’. George Bush was betrokken bij de moord op JFK en steeg zo een trapje hoger! ijn CIA-macht niet meer verliezend..! Drugs waren en zijn de financiële levensader van de CIA..!

We spraken met iemand die toegang had tot deze nog verborgen CIA-documenten, een persoon die goed op de hoogte was van wat er in stond. We vroegen deze persoon rechtstreeks: “Had de CIA de hand in de moord op John F. Kennedy, een Amerikaanse president?” En hier is het antwoord dat we letterlijk kregen. Citaat: “Het antwoord is ja. Ik geloof dat ze erbij betrokken waren. Het is een heel ander land dan we dachten. Het is allemaal nep.”

Carlson, die eerder al wees op de CIA als een ‘duidelijke verdachte’ in de dood van Kennedy, benadrukte:

“Mijn bron is geen samenzweringstheoreticus; het is iemand met directe kennis van de informatie die opnieuw wordt achtergehouden voor het Amerikaanse publiek. En het antwoord dat we kregen was ondubbelzinnig. Ja, de CIA was betrokken bij de moord op de president.”!!

Carlson richtte zich vervolgens op elke CIA-directeur sinds de moord op JFK, en suggereerde dat ieder van hen de waarheid kende en weigerde die aan het publiek bekend te maken, inclusief Tucker Carlson’s ‘vriend’ Mike Pompeo. Daaraan voegde Carlson toe dat hij Pompeo had uitgenodigd om over JFK te praten, maar dat hij dat had geweigerd, ondanks het gegeven dat Pompeo ‘zelden’ TV-optredens afsloeg. Carlson hierover:

“Deze lijst van CIA-directeuren, zou ook, we moeten het helaas zeggen, onze vriend Mike Pompeo bevatten, die de CIA leidde in de laatste regering. Mike Pompeo wist dit. We vroegen Pompeo om vanavond bij ons te zijn, en hoewel hij zelden een televisie-interview afslaat, weigerde hij te komen.”

Hier een stuk uit de presentatie van Tucker Carlson:

In deze uitzending van 15 december, die je hieronder kunt zien, spreekt Carlson de eerste 12 minuten (helaas geen vertaling!) over deze gruwelijke moord, die nog steeds onder de pet gehouden kan worden. Bedenk dat de CIA ook de organisatie is, die de term ‘complottheorie’ bedacht, waarbij de waarheid kan worden afgeschilderd als door domme mensen bedachte ideeën rondom aanslagen, vaak door de CIA zélf gepleegd..!! Dat zijn dan de zg. valse-vlag-aanslagen, die gecamoufleerd worden/zijn door een valse-‘officiële’-verklaring

Inmiddels heeft ook Robert Kennedy jr. gereageerd op deze uitzending van Tucker Carlson. Zie hieronder diens Tweet. De neef van John F. Kennedy reageerde daarmee op Carlson’s explosieve onthulling over zijn oom. “De moedigste nieuwsuitzending in 60 jaar,” zei Kennedy. “De moord op mijn oom door de CIA was een geslaagde staatsgreep waarvan onze democratie nooit is hersteld.”

Robert F. Kennedy beschuldigt de CIA van de moord op zijn oom de VS-president in 1963. Hij beschrijft deze moord als ‘een geslaagde staatsgreep waarvan Amerika nooit is hersteld’. Het was Kennedy’s reactie, nadat The National Archives zojuist duizenden nooit openbaar gemaakte JFK-documenten hadden vrijgegeven.

JFK links, enkele momenten voor zijn dood. Rechts Robert Kennedy jr. wiens vader ook werd vermoord.

En toch zijn ze niet allemaal vrijgegeven ondanks dat er 50 jaar zijn verstreken sinds zijn dood. Er is nog zo’n 3% van de JFK documenten dat nog nog steeds wordt achtergehouden voor het publiek. Het gaat om 13.173 documenten over het officiële onderzoek naar de moord op president Kennedy in 1963.

Historici zullen zich over de wel vrijgegeven documenten buigen, op zoek naar antwoorden. Het blijft in deze opzienbarend dat Fox’ Tucker Carlson beweert dat zijn bron, CIA-betrokken is en dat deze bron de link tussen de CIA en de moord op John F. Kennedy bevestigt.

Het gedraal met vrijgeven is een teken op zich..!!
De vrijgave afgelopen week, van duizenden documenten, betekent dat 95% van de dossiers van de CIA over de moord nu beschikbaar zijn voor het publiek. Als laatste stap zal er een ‘intensief onderzoek van een jaar’ plaatsvinden van alle resterende, gesloten dossiers voordat de boeken op 30 juni 2023 volledig worden vrijgegeven. De onthulling van de CIA-documenten is jarenlang uitgesteld.

Op zich -in onze ogen- een stevig teken aan de wand. Wat is er te verbergen, dat er zo moeilijk gedaan wordt over deze vrijgave. Kennelijk dus iets, wat NIET vrijgegeven zou mogen worden.. In 1992 beval het Congres hun volledige vrijgave tegen oktober 2017, maar de deadline werd verschoven door presidentiële decreten van zowel Donald Trump als Joe Biden..!!

 

3 gedachten over “JFK werd vermoord door CIA e.a…!

 1. Lyndon B. Johnson (1908 – 1973) heeft kort na de aanslag (staatsgreep is een beter woord) aan zijn maîtresse toegegeven, dat hij de mastermind was van de gebeurtenissen op 22.11.1963 in Dallas. LBJ heeft een dag voor de aanslag samen met burgemeester Earle Cabell de route aangepast, zodat de Dealey Plaza, waar de aanslag plaatsvond, zou worden gepasseerd. Saillant detail: in november 1961 ontsloeg JFK de directeur van de CIA Allen Dulles en plaatsvervangend directeur Richard Cabell, broer van Earle, onderging hetzelfde lot in januari 1962 vanwege de betrokkenheid van de CIA bij de mislukte invasie op de Varkensbaai in Cuba om Castro te verjagen.

  Congreslid Albert Thomas zat ook in het complot, want nadat LBJ de eed als president in de Air Force One had afgelegd, geflankeerd door Jackie Kennedy en zijn vrouw lady Bird draaide LBJ zich om naar rechts om met Thomas te knipogen. De aanwezige Witte Huis-fotograaf Cecil Stoughton noemde dit het meest cynische moment in zijn leven.

  De aanslag heeft een gigantische impact gehad op de Kennedy-familie want JFK’s zus Patricia – Pat – Kennedy (1924 – 2006) en broer Ted (1932 – 2009) zijn aan drank geraakt. Pas in 2018 heeft voor het eerst sinds 1963 een lid van de Kennedy-clan een bezoek gebracht aan Dallas en het betrof de oudste zoon van JFK’s jongste zus Jean Kennedy Smith (1928 – 2020) Stephen Kennedy Smith (1957).

  Eind november 1963 heeft LBJ de Warren-commissie geïnstalleerd om de aanslag te ‘onderzoeken’ en door Warrens drukke werkzaamheden als opperrechter van het hooggerechtshof was Allen Dulles de facto voorzitter en het rapport werkt slechts naar een centrale conclusie: Lee Harvey Oswald is de enige schutter. Overigens heeft de Warren-commissie 551 getuigen opgeroepen; 5 + 5 + 1 = 11!
  Deze 100% fake commissie zat zeer diep in de zakken van de vrijmetselaars.

  1. Dank Ron.
   Grappig dat je over numerologie begint. De datum 22 11 1963 is ook bijzonder: 22 11 19 = 22 11 2

   Daarnaast zou ik iedereen willen aanraden, deze toespraak van de OpperRat te bekijken: George W. Bush, tijdens de begrafenis van Gerald Ford (oud-president).
   De smerige, geraffineerde lach, wanneer hij spreekt over ‘een verwarde schutter’ spreekt boekdelen. Weinigen kennen dit verhaal, kijk op 1:07 (en evt. rest): https://www.youtube.com/watch?v=jWdv2BsShwE

   Heel weinig mensen kennen deze beruchte knipoog van die Thomas naar LBJ, ‘de nieuwe president’ (HET IS VOLBRACHT, WE HEBBEN HET GEFLIKT)… Kijk hier hoe de fotograaf aan boord van de AirForceOne deze 2 foto’s maakte.
   albert thomson airforceone wink LBJ

  2. Op 11.09.1826 is de hooggeplaatste vrijmetselaar captain William Morgan gearresteerd in Batavia (New York), omdat hij uit de school dreigde te klappen middels zijn boek ‘The Mystery of the Freemasonry’. Enige tijd later wordt hij vermoord terug gevonden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.