Advertentie

Fake-paniek rondom Omikron..?!!


Er is nog veel onduidelijk over de nieuwe coronavariant die in Zuid-Afrika is ontdekt. Deze COVID-variant heeft opmerkelijk veel mutaties. In Zuid-Afrika lijkt Omikron de oorzaak van een recente toename aan besmettingen. De eerste keer dat de variant werd geïdentificeerd, was op 23 november in Zuid-Afrika. Dat gebeurde bij het bestuderen van monsters die tussen 14 en 16 november waren genomen. Op 25 november (HIER) zei de minister van Volksgezondheid in Zuid-Afrika, Joe Phaahla, dat hij denkt dat de variant de oorzaak is van de exponentiële toename aan Covid-besmettingen die de dagen ervoor in het hele land had plaatsgevonden.

Kort daarna bleek Omikron ook in o.a. Nederland en België op te duiken. Er werd toen, net als in meerdere andere landen, een inreisverbod vanuit landen in zuidelijk Afrika ingesteld. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft Omikron inmiddels geclassificeerd als een ‘zorgwekkende variant’, nadat het eerst had verklaard, dat Omikron geen direct gevaar vormde…

Deze nieuwe variant heeft een ‘zeer ongewone verzameling van mutaties’, zegt microbioloog Sharon Peacock van de Universiteit van Cambridge. Zo zitten er meer dan dertig mutaties in het spike-eiwit, het deel van het virus dat op menselijke cellen inwerkt; mutaties die het virus mogelijk helpen om ongezien langs ons immuunsysteem te glippen. Dat zou Omikron makkelijker overdraagbaar en moeilijker te behandelen maken, stelt het Britse Agentschap voor Gezondheidsbeveiliging (HSA). Maar… DE ORGANISATIE MELDT.. DAT DIT NIET BEWEZEN IS..!  (HIER).

Momenteel weet NIEMAND wat de mutaties voor gevolgen hebben. Er is alleen ANGST, HEEL VEEL ANGST.. Aangewakkerd door Hugo de Jonge, die met zijn mantra ‘ vaccineren, vaccineren en nog eens vaccineren’, verder niets hoeft te doen.. De ideeën over de impact van Omikron zijn tot dusver gebaseerd op wat bij eerdere coronamutaties bleek. EN NIET OP LABORATORIUMTESTS.

Volgens viroloog Wendy Barclay van het Imperial College in Londen ‘weten we niet echt’ of de mutaties de effectiviteit van vaccins beïnvloeden. Wel voegt ze daaraan toe dat de vele aanpassingen op het spike-eiwit in theorie gevolgen hebben voor de effectiviteit van de antilichamen die vaccins produceren.

x


X

Fake-paniek rondom Omikron..?!!

2021 WantToKnow.nl/be

x

Dr. Angelique Coetzee is voorzitter van de South African Medical Association (Sama) en liet onlangs in een radio-interview met gastheer Tom Swarbrick, van een Brits radioprogramma, dat er geen reden tot paniek is, rondom de Omikron-variant. Dat hij vertrouwen moet hebben in de medische deskundigen in Zuid Afrika, die de Omikron-variant van COVID-19 bestudeerden. Het zijn daar geen domme mensen. Natuurlijk kan het Omikron-virus zich verder muteren, maar het gaat om de essentièle basis. Dr. Coetzee krijgt alom lof toegezwaaid van medisch deskundigen over de hele wereld.. ´LATEN WE ONSZELF OPJENNEN DOOR ANGST EN ONBEVESTIGDE GERUCHTEN´, of zijn we reëel en staan we met voeten op de grond..?

Dr. Coetzee, behoorde tot de eerste artsen, die alarm sloegen over deze nieuwe stam en is er nog steeds stellig van overtuigd, dat de nieuwe stam ‘ veel milder’ is dan eerdere Covid-19 varianten. Ze gaf in het interview toe, dat het aantal patiënten dat in het ziekenhuis wordt opgenomen met complicaties, als gevolg van Covid-19 toeneemt, maar beweerde dat de meesten binnen vijf dagen herstelden. Dr. Coetzee hierover:

Er is geen reden waarom u ons niet zou kunnen vertrouwen als we u zeggen dat het een milde ziekte is. Het is niet nodig om veel van de milde gevallen in het ziekenhuis op te nemen. De meeste patiënten herstellen binnen ongeveer vijf dagen, of ze nu kind of oudere zijn, gevaccineerd of niet gevaccineerd. Dit is een voorbeeld uit het echte leven.”

Op sociale media kwamen er reacties op het interview, waarbij sommigen beweerden dat Coetzee gastheer Tom Swarbrick had ‘onderwezen’ Simpel door de woorden: “Er is geen reden waarom je ons niet kunt vertrouwen als we tegen je zeggen ‘het is een milde ziekte’ !” 

Coetzee vertelde de BBC eerder dat patiënten met Omicron wel ‘ongewone symptomen’  vertonen, die enigszins verschillen aantonen met de Delta-variant. Een van haar mannelijke patiënten, ongeveer 33 jaar oud, vertelde haar, dat hij al een paar dagen moe was met lichaamspijnen en een lichte hoofdpijn. Ze zei dat de patiënt geen keelpijn had, maar eerder een ‘schrapende keel’ en dat hij niet hoestte of zijn smaak verloor.

Tijdens zijn recente staatsbezoek aan Ghana bekritiseerde de Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa de reisverboden van het Verenigd Koninkrijk (HIER) en andere landen, waaronder enkele Afrikaanse landen. Hij duidde ze als ‘ hypocriet, hard en niet gestaafd door de wetenschap’ . Hij omschreef de beperkingen zelfs als ‘reisapartheid’.. Ramaphosa:

“Helaas, en het moet gezegd, hebben ze associaties met wat wij in SA kenden als het ‘swart gevaar’ Het is een term in het Afrikaans die door onze vroegere onderdrukkers werd gebruikt om de blanke bevolking bang te maken voor de vermeende dreiging van de overheersing door de zwarte meerderheid, en om zichzelf aan de macht te houden.”

x
En kijk, dit bericht uit de MailOnline, dat heel duidelijk maakt, dat de opnamecijfers ver achter blijven bij het aantal besmettingen met omikron.. Volgens de NHS (National Health Service) in het VK, zitten de opnames op 11% nu in december, i.v.m. afgelopen januari.

* * *

9 gedachten over “Fake-paniek rondom Omikron..?!!

 1. Norcimo is een palindroom van Omicron en het betekent in het stedelijk Engels taalgebruik: Perfectie in alle aspecten, toonbeeld, goed afgerond, een manier om iemand te waarderen terwijl het lijkt alsof je ze beledigt.

 2. Een hoogopgeleide man doet een thuistest en hoort bij die categorie
  mensen die na een positieve thuistest naar de teststrast hollen om het toch maar zeker te weten…….
  Dat is ziek……..!
  Hoeveel zouden er nog rondlopen in dit land die het gewoon weten als ze ziek zijn?….en die staat van zijn gewoon uitzieken in derlui bed zoals het hoort?
  Dat weg willen kruipen achter die school ambtelijke drolbaarzen die aan het eind van het riool ligt te wachten om te mogen sabbelen aan de stront uit die hoerenkast…..dat stinkhol van een 2e kamer…….alsof dat giftige tuig in staat zou zijn een positieve bijdrage te leveren aan je staat van zijn van het moment. Verder dan isoleren, opsluiten en daar controle op uitoefenen met de volgelingen van Mengele, komt dat toch echt niet.
  Wat mij hieruit duidelijk wordt, is dat hoogopgeleid zijn geen garantie is voor intelligentie.
  Hoorde hem vanmorgen heel stoer zeggen, ” ik ga er voor”…..waarmee hij doelde op het stevig aanpakken van de symptomen.
  Hij had 2 mandarijnen genomen……grijns. triest vind ik het echter wel. Ik schijn mijn beeld van het mensdom steeds wéér te moeten bijstellen……mijn hulp is ongewenst. Ik draag geen witte jas en geen pestkap…..loop niet met een grote muil rond over hoe geweldig ik wel ben.
  Op dit moment ben ik ze zelf aan het herstellen van iets wat alle verschijnselen heeft van een beruchte griep. Hoofdpijn, duizeligheid, hondsmoe, spierpijn en compleet verlies van smaakzin…..het ergste was de eerste dag met die berenklauw op bronchiën en longen…..hoestte mij kapot…..en dat leverde niets op, behalve een enorme spierpijn in middenrif en buikspieren.
  Recept…..(chloorquirine)
  Neem de schillen van drie biologische grapefruits, gooi die in een pan met ongeveer 8cm water daar boven. Kook/sudder die twee uur met deksel op de pan. Laat afkoelen met deksel op de pan. Daarna elke twee uur een halve koffiekom……werkt als een speer. Ik was de volgende dag van die bankschroef op mijn borst af.
  Ieder uur 1000mg vitamine c. Zink en magnesiumsuppletie kun je beter laten uittesten door een goede……?…….ja wat?…..even de kaas en zeker het vlees uit je dieet. Smaakt toch nergens naar…..je nest in, drinken, stinken, zweten.
  Daar heb je geen witte jassen-hoer voor nodig.
  En ja…..tis er een nijdige griep, maar ik ben dik in de zestig en heb me geen seconde zorgen gemaakt.
  Sterkte……van mij mag je dit recept ook in een artikeltje plaatsen, Guido.

  1. inhetmeer.
   Omdat je het over de tweede kamer hebt waar een stel idioten lijken te zitten of in ieder geval de hersenen niet gebruiken denk ik aan wat ik vanmorgen weer zag bij WNL .Jan Paternotte (D66) was daar en die gaf gewoon de schuld aan de niet gevaccineerden omdat die de bedden en ic zouden bezetten. Vreemd is wel dat hij het niet over gevaccineerden heeft die eveneens bedden en IC bezet houden terwijl die juist uit het ziekenhuis zouden moeten weg blijven omdat ze gevaccineerd zijn.Wanneer nu al capaciteit tekort is wat gaan ze dan doen met mensen wanneer er bv op een fabriek een ramp gebeurd wat ook om opname vraagt? Daar hoor ik ze niet over.Alles gaat alleen maar over corona.Mensen die hulp aanbieden worden geweigerd en terug naar huis gestuurd inplaats van ze in te zetten voor makkelijke taken zodat de “specialisten” zich op hun taak kunnen focussen.Deze morgen kwamen ze bij mij bloed prikken wat meer gebeurd na de hartoperatie omdat ze bang zijn voor bloedklonters en de laatste keer waren die waarden te laag en ook de dame die kwam controleren zei dat ook zij zich aangemeld hadden om te helpen maar ook afgewezen zijn omdat de GGD het zelf wilde doen.Nou is het bij de GGD een puinhoop want eerder gaven ze in het Zeeuwse Oostburg vrouwen al een verkeerd vaccine en nu geven ze verkeerde testuitslagen door en is een prikafspraak maken zowat onmogelijk hoor ik telkens en overal. https://nos.nl/artikel/2410307-ggd-honderden-mensen-kregen-foutieve-testuitslag Ook lijken ze het weer voor komende week bv niet eens te kunnen voorspellen maar Ernst Kuipers verwacht nu al dat eind eerste week januari de druk op ziekenhuizen weer zal toenemen (dat is meer dan twee weken verder) heeft die man een glazen bol waarin hij dat kan zien en heeft die lockdown dan wel zin? Te vaak zien we dat het net lijkt of ze corona in stand willen houden door onbegrijpelijke maatregelen in/door te voeren en tegenstrijdige dingen te doen. Ik vergelijk corona met een gaswolk en wie daar door loopt krijgt gas binnen,wie ergens loopt waar corona rond zweeft heeft ook grote kans geraakt te worden.Uitzonderingen maken omdat scholieren anders een achterstand zouden oplopen is dan ook de grootste onzin dat verzonnen is terwijl ze weten dat velen besmet zijn volgens hun eigen berichten.Het MKB moet op slot terwijl men thuis maar twee bezoekers mag ontvangen en met kerst vier (ook nogal vreemd) maar op grote fabrieken komen bij shiftwisselingen honderden mensen samen en ook die kunnen elkaar besmetten natuurlijk maar die mogen dan weer wel open blijven (telkens zien we dat multinationals gespaard worden door Rutte en aanhang). Over de voorspelling van Kuipers: https://www.zeelandnet.nl/nieuws/kuipers-opnames-corona-stijgen-mogelijk-begin-januari-weer Ook een vaccinatie plicht lijken ze door te willen drijven want de economie zou teveel schade ondervinden door lockdowns bijvoorbeeld.Ook weer grote flauwekul want ja schade wordt veroorzaakt door lockdowns maar zijn die lockdowns wel nodig?
   Ben je gevaccineerd dan kan je nog ziek worden en anderen besmetten,ben je niet gevaccineerd dan kan hetzelfde gebeuren en dat onzin verhaal dat gevaccineerden minder ziek zouden worden is larrykoek want hoe kan je dat weten en welk vergelijkings materiaal heeft men want niemand weet hoe ziek iemand zou zijn geworden wanneer hij/zij geen vaccinatie gekregen zou hebben.Om nou vaccineren verplicht te maken terwijl de vaccines nauwelijks werken gaat echt te ver. (bij 100% zou ik me er nog iets bij kunnen voorstellen en meer begrip hebben). Voor een slecht werkend vaccine mogen ze niet de grondrechten van mensen afnemen en verplichten te vaccineren want dan is het hek van de dam en kunnen ze alles verplicht inspuiten.Zeker al een jaar is men aan het vaccineren en nog steeds is er corona geeft dat niet aan dat vaccineren niet veel zin heeft? Wat rest is het risico op bijwerkingen over enige tijd omdat ze tijd tekort hadden om dat te onderzoeken en dus niet weten wat vaccines op langere termijn doen.Mogen ze ons verplichten dergelijke risico’s te nemen met nauwelijks werkende vaccines? Wanneer corona weg zou zijn dan is hun reden weg om maatregelen te nemen en wet en regelgeving te veranderen en dat zou kunnen verklaren waarom ze tegenstrijdige dingen doen zodat hun reden blijft.

  2. inhetmeer 🙂 Bedankt voor het recept. Ik heb mijn haast jaarlijkse hoest bulder periode die ongeveer 3 weken duurde weer achter de rug hoop ik. Het recept ga ik uitproberen in de volgende (hoop het niet) hoest bulder periode.

 3. Inderdaad Arend, en waar voor die moet dienen blijkt het uit volgende :
  https://www.henrymakow.com/2021/12/-is-the-passport-in-the-vaccine.html?_ga=2.205443799.639871673.1639851499-1951242050.1639734677
  met citaten : “ Using the pretext of injection status, the Luciferian elite will have the power to control the world’s economy and everyone who wants to be a part of the Great Reset. When the old money systems crashes, the vaccine passport becomes the focal point for all economic transactions. The passport is IN the vaccine. Injection Fraud: “They Want A Backdoor Into Our Mind”
  No wonder the vaccines don’t work. They are computer chips……….
  “In case you weren’t aware IBM is in charge of creating and implementing the vaccine passports for the entire world. The vast swaths of digital information gleamed from these vaccine passports would indicate who is and isn’t compliant via a social credit score.”……………..
  “It is not about the vaccine. It’s not about the virus. It’s about your data. It can be merged with your PayPal account, with your digital currency,” she warns. “Your network can be sucked up. It geo-locates you everywhere you go. Your credit history can be included. It is absolutely so much more than a vaccine pass … it has the power to turn off your life.”…………

  During an interview Catherine Austin Fitts, publisher of the Solari Report, summed up the goal of the vaccine agenda :
  “They want to download a Microsoft Office System into your body, into your brain and hook it up to the Jedi Cloud Contract and the Amazon Cloud Contract at the CIA. And if they can get seven billion people hooked up directly to their cloud contracts and use the virus…I mean it’s very clever. Use viruses to keep those updates coming. It’s the same exact models you use in the computers. Just like Bill Gates made it possible for the intelligence agencies to get a back door into our data and our computers. They want a back door into our mind. They are trying to load an operating system into our bodies. I call it the injection fraud.”
  (=einde citaten).
  En het uiteindelijke doel van The Great Reset :
  https://www.henrymakow.com/2021/12/2030-no-property-freedom-pets.html?_ga=2.205453015.639871673.1639851499-1951242050.1639734677
  met citaat :
  “ We’re being frogmarched into an Orwellian future.

  The United Nation’s Agenda 21 intends to ban all “unsustainable” practices including irrigated crops, animal farming, having pets, freedom of movement, private cars, air travel and sea freight. ……….They intend to outlaw the ownership of all private property, (yours not theirs) as this promotes inequality. What’s “unsustainable” is locking down the human race forever. What’s “unsustainable” is 10% of the people owning 55% of the wealth which they will address by getting rid of 80%, and keep 10% as servants. ………
  To recap, we can expect a cashless society, negative interest rates, social credit system, mass surveillance, mandatory vaccines, ID2020, AI, restriction of movement, health passports, rationing of food and energy, confiscation of private property, banning of private motor vehicles and crippling taxation. Eventually? Depopulation and rewilding of the planet. Several leading medical experts and scientists have stated that they believe the vaccines will eventually be used for depopulation….. (=einde citaat).
  Eenvoudig gezegd hebben we m.i. dan ook nog enkel de keuze tussen de dood of de slavernij. Dit is dan ook geen complottheorie meer maar een feit … het volstaat rond te kijken en te zien wat er te zien is. Volledigheidshalve verwijs ik naar de volledige teksten in de bruggen. We zien hier opnieuw het verband tussen Agenda 21-30 en Covid 19(84).
  “1984” van George Orwell wordt hier wel danig overtroffen. Wie wil en kan er leven in een dergelijke terreursysteem ??

  1. Veel bestuurders/sters lijken telkens opnieuw goede toneelspelers te zijn want meestal zijn ze eerst ergens tegen (dan effe wachten ongeveer een week) en ineens zijn ze als een blad aan een boom van gedachten veranderd en stemmen ze toch in met waar ze eerst tegen waren.
   Nu las ik weer over dat te bouwen datacenter bij Zeewolde dat de senaat zich daar eerst nog over wil buigen,maar natuurlijk komt dat datacenter er dat staat voor mij als een paal boven water (hooguit zullen ze het een stukje verplaatsen maar komen doet het).List,bedrog en corruptie zijn kennelijk in het eens zo mooie Nederland geen uitzonderingen meer maar meer routine en men staat erbij en kijkt ernaar tot het te laat is.Dan de vraag wie De Jonge kan gaan opvolgen ik denk J.Paternotte een kamerlid dat bijna alles geloofd en fel is wanneer het gaat om vaccineren en vrijheidsbeperkende maatregelen doorvoeren.Ook dat uitsluiten van niet gevaccineerden zal doorgaan want volgens peilingen bleek nu al dat veel kamerleden van gedachten aan het veranderen zijn en dat gaat meestal zo toch? Wat hebben we aan dergelijke lieden zonder ruggengraat?

 4. Voor mij wordt het steeds duidelijker dat Rutte en de Jonge corona NIET wensen te bestrijden maar in stand te houden om maatregelen te kunnen doorvoeren en wetten aan te passen wat we (ongeacht hoe men erover denkt) toch zien gebeuren.Gisteravond 21-12-2021 was gewoon bij het nos journaal van 20.00 uur te horen dat huisartsen willen helpen bij de booster prik zetten maar dat het ministerie dat niet goed vond omdat er dan administratieve fouten zouden kunnen optreden.
  Conclusie kan dan ook niet anders zijn dat administratie voor het bestrijden van een virus gaat.
  Het draait gewoon om controle van alles en iedereen en NIET om corona wat ze wel als reden gebruiken om hun zin door te drijven.Zo las ik dat Denemarken gevangenen naar Kosovaarse gevangenissen wil overbrengen (wat 250 miljoen zou kosten) in verband met gevangenis tekort.Voor 250 miljoen lijkt het mij dat je best wel het aantal gevangenis plaatsen in eigen land zou kunnen oplossen.Wanneer dit doorgaat (gaat gebeuren) dan kunnen mensen straks overal naar toegebracht worden en kunnen ineens rechten voor mensen vervallen omdat ze dan ineens onder het recht van het het betreffende land gaan vallen.(De vraag van andere landen om mensen uit te gaan leveren zal toe gaan nemen).Dat kan betekenen dat mensen die bv in Nederland de wet niet hebben overtreden op vraag van het buitenland toch uitgeleverd kunnen gaan worden omdat volgens de wet van het desbetreffende land iemand wel de wet zou hebben overtreden.Nog even over het weigeren van hulp in de strijd tegen corona een andere smoes is dat huisartsen die al jaren vaccinaties zetten een maanden durende cursus moeten volgen eer ze mogen prikken,Mensen hebben hulp aan bed en IC aangeboden en worden eveneens terug naar huis gestuurd en nou begrijp ik ook waarom ze telkens achter de feiten aan blijven lopen en te laat reageren. Ze hebben corona nodig om hun agenda uit te rollen en het feit dat Baudet geen gehoor vind in de kamer maar door de meeste kamer leden als idioot wordt gezien en behandeld (ondanks dat ze vaak met onderbouwende papieren in de hand staan waaruit men zou kunnen opmaken dat er geen onzin wordt verteld wordt daar gewoon niet naar gekeken) dat kan betekenen dat heel de kamer weigert om de realiteit onder ogen te willen zien wat op corruptie zou kunnen duiden.Ook las ik dat de Europese Commissie brievenbus firma’s wil aanpakken.Niet doen want de EC is het verlengstuk van deze grote bedrijven en doet daar alles voor.De slager wil ook hier zijn eigen vlees keuren en ik vind dat de EC zich teveel laat horen en hun wil oplegt aan landen en daarmee nationale regeringen buitenspel zet zelfs al is het niet in het belang van het land en alleen in Europees belang.Dat is zoals altijd mijn mening en hoe ik het zie.

 5. Die 2ekamer hoerenkast wordt niet aflatend gevuld met het tuig uit die hoerenkast uit Leiden…getiteld als Minerva.
  Alles op leidende posities komt uit dat riool vandaan. In dat stinkhol vind je diegenen die daar samenklittend de grondslag hebben gelegd voor dat smerige naar ik meen in 1996 opgetuigde ‘Pikmeer-arrest’, wat die hele verzameling viesnesten uit de ambtenarij vrijwaart van rechtsvervolging.
  Dat hele Baybasin schandaal, een man die levenslang heeft, om de doodeenvoudige reden dat Turkije de documentatie van die vuile rotschoft van Demmink vrij dreigde te geven, als Baybasin vrijgelaten zou worden. Had iets geheims met de Koerden van doen.
  Kortom…..om Demminck en de rest van die geile rotschoftentroep te beschermen…..om te voorkomen dat die beerput van aan Dutroux verwante smerige geilneigingen van die miserabele pedofielentroep open ging, zit Baybasin dus nog vast, en komt nooit meer vrij. Punt. En die verwrongen aardappelkop met bril die minister van justitie uit zit te hangen, zit nu nog steeds te voorkomen dat die Bodegraven-zaak in onafhankelijke handen komt omdat die beerput van justitie dicht moet blijven. In die hier hoernalistenbladen en de rest van die hoernalisterij die volledig wordt aangestuurd door Demoncraten66, wordt uiteraard alles over deze beerput weggeschamperd.
  Hoe serieus willen jullie de inhoud van dat pedofielenriool nog nemen.
  Godnogtoe……optuigen die Neurenberg tribunalen, en de hele vervuilde stinkende pedofielenbende opknopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.