Advertentie

Koeien in paniek door 5G-netwerktest..??


x
X

Koeien in paniek door testen 5G-netwerk..?!

2019 WantToKnow.nl/be
X

Veehouders in Friesland willen dat er een onderzoek komt naar de relatie tussen het 5G-netwerk en de paniek die dit mogelijk veroorzaakt bij koeien. Er worden vreemde gedragingen van koeien waargenomen, tijdens 5G-tests. Bijvoorbeeld de twee keer in twee jaar tijd, waarbij de ruim 500 koeien tellende koppel van Maatschap Visser-Bakker uit Menaldum volledig in paniek raakten… “De koeien liepen beide keren in het land en vlogen gewoon door afrastering heen”, vertelt Dieuwke Bakker. “Het heeft ons verschillende dode koeien gekost en je kunt je voorstellen dat als meer dan 500 koeien alle kanten opvliegen, dat heel wat teweeg brengt.”

Ook wanneer de koeien op stal stonden, waren ze een aantal keren stevig onrustig. Na een poosje in het duister te hebben getast, kwam de maatschap er via een plaatselijk installatiebedrijf achter, dat er 5G-testen werden gedaan met een nabijgelegen zendmast. “Nou, dan is voor ons de kans groot dat daar de oorzaak ligt. Want voor de rest zijn er geen variabelen aan te wijzen, waardoor deze koeienpaniek ontstaat.”

Ook op het bedrijf van melkveehouder Freerk Abma uit het 50 km verderop gelegen Oudehorne laten de koeien afwijkend gedrag zien. “Onze koeien gaan dan het liefst allemaal achterin de stal liggen.” Boer Abma legt eveneens een verband tussen een zendmast in de buurt, waar naar verluidt ook testen zijn uitgevoerd met het nieuwe 5G-netwerk.

Tot in de Tweede Kamer is er aandacht voor de gevolgen van het nieuwe 5G-netwerk, dat dé nieuwe standaard zou moeten gaan worden voor mobiel internet. De Tweede Kamer eist echter eerst onafhankelijk onderzoek naar eventuele gevolgen voor de volksgezondheid. Maar volgens Abma wordt er niet gekeken naar de gevolgen voor de dieren. “Koeien zijn veel gevoeliger voor straling dan mensen. De straling van het nieuwe netwerk is veel krachtiger, omdat het op een hogere frequentie werkt, zo heb ik mij laten vertellen. Het zou goed zijn als er stevig onderzoek naar wordt gedaan.”

Koeien aan een 5G-netwerk..?
Volgens persbureau Reuters, is Cisco, fabrikant van netwerkproducten, samen met enkele Britse veehouders, begonnen met het testen van 5G en koeien, op het Britse platteland. Dit gebeurt natuurlijk met ‘smart’-technologie (want wat zijn we anders dom..) Er wordt op geen enkele wijze gekeken, naar de invloed van de 5G-straling op het welzijn van de koeien, maar de test is een praktische test voor het melken en houden van de beesten.

De koeien zijn hiertoe, onder meer uitgerust met slimme halsbanden, die via een 5G-netwerk verbonden zijn met een melkmachine en dat betekent, dat als een koe klaar is om gemolken te worden, ze dan door hekken kan lopen, die automatisch open gaan. De melkmachinerobot herkent de koe aan diens halsband. Daardoor kan de melkmachine dan heel nauwkeurig de zuignappen aan de spenen van de uiers van de koe bevestigen om haar te melken, terwijl de koe ondertussen als beloning te eten krijgt..

En op een andere locatie in Zuidwest Engeland op het Agricultural Engineering Precision Innovation Centre (Agri-EPI Centre) vinden een reeks 5G-tests plaats. Daar zijn 50 van de 180 koeien in een kudde uitgerust met een ‘slimme’ 5G-halsband. Die seint steeds gezondheidsdata van een tracker aan de oren van de koeien door naar de verzorgers. Zij kunnen bovendien zien waar iedere koe zich in de stal bevindt. “We testen de mogelijkheid van 5G om sensordata veel sneller te versturen, zonder dat dit via een pc op de boerderij en langzame verbindingen loopt”, zegt Duncan Forbes, Agri-EPI Centre’s projectleider.

Op het platteland, waar afstanden groot zijn en het te duur is om een bekabelde infrastructuur voor breedband internet aan te leggen, zou 5G volgens Forbes snel internet voor boerderijen kunnen bieden. Dat dit ook kan met bestaande draadloze 4G-internetstructuur wordt er niet bijverteld..!  Ook zouden afgelegen gemeenschappen beter verbonden kunnen worden met 5G.

Naast het doorseinen van gezondheidsdata van de koeien, test het Agri-EPI Centre allerlei toepassingen van technologie, waaronder borstels die automatisch gaan ronddraaien als een koe er tegenaan schurkt, een slim voedingssysteem dat automatisch voer aanvoert en gordijnen die zich openen of sluiten, afhankelijk van het weer.

In hoeverre bij al deze zegeningen de 5G-techniek noodzakelijk is, wordt er niet bij verteld. Maar besef dat voor deze relatief simpele handelingen van koeien, absoluut geen 5G-netwerk nodig is. Met bestaande technieken is het vanzelfsprekend uiterst eenvoudig, dezelfde procedures te computeriseren. Maar het lijkt erop alsof 5G met een boel ‘mogelijkheden’ verkocht wordt, zoals een nieuwe auto met features, die ook gewoon op de oude auto aanwezig waren..

13 gedachten over “Koeien in paniek door 5G-netwerktest..??

 1. Je kunt er op wachten dat als een overheid (zeker in deze krankzinnige tijd) iets promoot, het zeker niet in het belang van de bevolking in het algemeen is. De bevindingen zoals hier boven beschreven zullen zoals altijd wel weer aan de kant worden geschoven door de belanghebbenden. Zoals je al schreef, er is helemaal geen 5G netwerk nodig, het melken gaat al jaren automatisch en zonder problemen. Zouden de belanghebbenden enig bestaand gevaar voor mensen bekend maken na al die investeringen? Denk het niet.

 2. Je kunt er op wachten dat als een overheid (zeker in deze krankzinnige tijd) iets promoot, het zeker niet in het belang van de bevolking in het algemeen is. De bevindingen zoals hier boven beschreven zullen zoals altijd wel weer aan de kant worden geschoven door de belanghebbenden. Zoals je al schreef, er is helemaal geen 5G netwerk nodig, het melken gaat al jaren automatisch en zonder problemen. Zouden de belanghebbenden enig bestaand gevaar voor mensen bekend maken na al die investeringen? Denk het niet.

 3. https://nieuwspaal.nl/shell-wil-subsidie-voortaan-liever-zwart-ontvangen/ Is het niet vreemd dat aan de ene kant de briefjes van € 500,- in verband met witwassen van de markt gehaald dreigen te worden terwijl ik vervolgens te lezen krijg dat Shell in het vervolg liever cash in briefjes van € 1000,- betaald wenst te krijgen? Wie dienen de volksvertegenwoordigers nu eigenlijk echt?
  Door de eed af te leggen aan een koningshuis die aandelen bezitten lijkt mij dat deze vraag niet zo moeilijk te beantwoorden is want meer winst voor dergelijke bedrijven betekend waarschijnlijk ook meer in de pocket van het koningshuis.Maar het gaat nog verder want door deals tussen Shell en Wiebes zou het ivm de gaswinning om € 90.000.000 kunnen gaan wat de staat aan Shell zou moeten betalen en als ik dan lees dat Shell 0% winstbelasting afdraagt dan is dat een grof schandaal en wordt het tijd dat dergelijke lieden die dergelijke deals sluiten aan de kant worden geschoven.Met de inwoners van Groningen is Wiebes ook niet zo snel om mensen met schadedoor olieboeren veroorzaakt schadeloos te stellen per slot van rekening.
  Velen in de tweede en eerste kamer en hun dienende ambtenaren menen recht te hebben op hun vaak nogal hoge salarissen terwijl ze in veel gevallen ervoor zorgen dat Nederland recht op de afgrond afgaat met als uiteindelijk resultaat dat alleen de grote multinationals,banken en natuurlijk de aandeelhouders alle macht krijgen.Het toeval wil dat Shell minder mensen heeft ontslagen dan alle andere multinationals of banken,maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ambtenaren dan maar moeten overgaan op het betalen van subsidies terwijl dergelijke bedrijven niet eens winstbelasting betalen.Zij die als ambtenaar dergelijke dealtjes met dergelijke bedrijven maken zouden wanneer ze echt zouden krijgen wat ze verdienen geld mee moeten nemen wat natuurlijk niet kan omdat ze dan allang bij de voedselbank zouden mogen aankloppen.Met boeren en kleinere aannemersbedrijven,de zorg,het onderwijs enz hebben ze kennelijk niet zoveel en daardoor wordt veel wat vorige generaties hebben opgebouwd nu in snel tempo afgebroken. Gisteren zag ik bij Pauw de heer Omtzigt (één van de weinigen die vaak zichtbaar laat zien dat hij het volk wil helpen) en hij zei dat het niet alleen bij de belastingdienst een zootje is maar bij veel meer overheidsinstellingen waarbij hij ook het UWV noemde en hij kan en zal het wel kunnen weten neem ik aan.Dat zijn handelen niet op prijs wordt gesteld was natuurlijk al eerder te zien toen hij aan Rutte ivm de mh 17 ramp vragen stelde waarop Rutte boos werd en wegliep,vervolgens werd Omtzigt van de mh 17 zaak gehaald door Buma (die nu ondertussen burgemeester is) wat erop kan duiden dat de waarheid achterhalen of het volk helpen door hen te dienen niet gewaardeerd wordt door de huidig zittende regering en bepaalde ambtenaren.Wanneer er nog recht is dan zouden toplieden die er een zootje van hebben gemaakt bij de belastingdienst en andere overheidsinstellingen per direct ontslagen moeten worden zodat zij eventuele verbetering niet kunnen blokkeren.Dit is alleen maar mijn mening en de manier waarop ik het zie en geen oproep of wat dan ook voor wat dan ook.
  Ondertussen las ik wel dat de aanvulling op het salaris van Dijkhof nu ineens wel stop gezet is wat ze wel zullen moeten omdat anders elke uitkeringsgerechtigde ook een aanvulling zou moeten krijgen omdat ze toen ze nog werk hadden of gezond waren ook meer verdienden.
  Het enige verschil is dat zij die ziek of werkloos worden daar niet zelf voor kiezen in tegenstelling tot Dijkhof die dat wel heeft gedaan.

  1. Je hebt het nu toevallig ook over het koningshuis, maar wist je dat Nederland volgens de grondwet geen koninkrijk meer is omdat Wilhelmina met “haar” regering in mei 1940 vluchtte naar Engeland? Daardoor verplaatste de troon naar een ander land/gebied buiten het koninkrijk der Nederlanden en daarmee werd afstand gedaan van de troon. Dus Wilhelmina kwam terug als een gewone burger en niet meer als koningin. Ze heeft dus illegaal een troon bezet die officieel niet eens meer bestond en dat zelfde geldt ook voor haar nazaten.

  2. https://www.youtube.com/watch?v=apcywcqFYf8 Vanmorgen om ongeveer 08.00 uur was er op Historychannel een aflevering van Hunting Hitler en wie deze uitzending bekijkt kan zien dat een naaste medewerker destijds van Juan Perron zegt dat Martin Borman bij Peron op bezoek is geweest en dat daarover gezwegen diende te worden.We weten dat Bernhard goede banden met de familie Peron had wat dan automatisch de vraag oproept wat allemaal bij hem bekend geweest moet zijn.(Deze serie is absoluut de moeite van het kijken waard en de onderzoekers zijn niet zomaar onderzoekers maar dat is hun vak).

 4. Willem 1.
  In de grondwet stond zelfs beschreven dat Nederland niet van buiten de landsgrenzen bestuurd mocht worden en laat dat artikel nu geschrapt zijn.Toen ons koningshuis vluchtte met de daarbij behorende ambtenaren maakten ze de weg vrij voor de Duitsers want Seyss Inquart nam gelijk hun plaats in.Vervolgens is het zo dat de NAVO en de EU tot stand zijn gekomen met hulp van veel oud Nazi,s (lees het boek de naziachtergronden van de eu te Brussel maar) Zo was Walter Hallstein in ik meen 1957 de eerste president van de Europese Commissie terwijl hij in Duitsland in de jaren dertig vorige eeuw wetten heeft gemaakt die in grote lijnen hetzelfde zijn als de grondwet waar Nederland NEE tegen gestemd had maar Balkenende toch ondanks dat voor tekende en daarmee heeft hij Nederland uitgeleverd.Artikel (ik meen 25) ook wel het vijgeblad genoemd is toegevoegd om het toch te laten lijken dat landen die getekend hadden toch nog iets te vertellen zouden hebben wat absoluut niet zo is want het Europees parlement mag wel wetsvoorstellen indienen bij de Europese commissie maar die kunnen dat zonder opgaaf van reden gewoon naast zich neerleggen.De EU is een club die nooit gekozen zijn maar door (mij onbekenden) daar geinstalleerd zijn en vermoedelijk zijn dat de machten achter de schermen geweest zoals de aller rijksten en natuurlijk de welbekende profiteurs die ook geen winstbelastng betalen maar wel subsidies opstrijken.Dat het een stel hebzuchtigen zijn mag duidelijk zijn gezien ze telkens meer afdragingen van landen eisen waar gedwee gehoor aan gegeven wordt.Koningin Emma meen ik was een gezetene die aangewezen was als koningin omdat er geen kinderen of opvolgers van de echte koning waren en toen had er een volksstemming moeten gehouden worden en dat is nooit gebeurd.Wat ik onbegrijpelijk vind is hoe het kan dat Rutte en consoorten de EU gehoorzamen wat vaak botsingen met de Nederlandse grondwet opleverd.Je kunt niet de Nederlandse grondwet en gelijktijdig de EU gehoorzamen maar toch lijkt dat te gebeuren en misschien moet dat maar eens uitgezocht worden en aan het volk uitgelegd worden.

  1. Bedankt voor deze aanvullende informatie Arnold, zeer waardevol. Ja dat verdrag van Lissabon waar alle ellende van nu in vastgelegd ligt. Het is maar papier natuurlijk, maar ja. Er zijn allang geen echte afstammelingen meer van het huis van Oranje de laatste verdronk bij de Moerdijk in 1899 nog wat als ik mij niet vergis. Het is allemaal een grote leugenachtige bende dat is zeker.

  2. In het boek, geschreven door annejet van zijl met als titel: bernhard staat o.a. te lezen dat emma toen bevrucht is, ze was getrouwd met willem 3e, die leed aan syfilis?!, door een getrouwe adjudant, en ja, meer weten, lees het boek…………

 5. Wat betreft WO II en de vlucht naar Londen van de NL Koningin Wilhelmina, en de juridische gevolgen daarvan, is het m.i. de verwijzen naar het geheime Churchill – Stalinpact.
  Dit had immers ook gevolgen voor zowel Nederland als België. Ik voeg enkele bronnen bij, voor de geïnteresseerde lezers :
  http://prokarelia.net/de/?x=artikkeli&article_id=667&author=10
  met titel : “FINLAND IN THE EYE OF THE STORM”
  https://revblog.codoh.com/2009/12/finland-in-the-eye-of-the-storm/
  met citaat : “Churchill and Stalin’s war operation agreements of October 15, 1939 in Moscow.
  Following the occupation of Finland, Norway, Denmark and Sweden, agreement can be reached between English and Soviet forces as to the distribution of troops and their targets, as well as the timing of the attack against Germany; that according to already established plans, so that: Troops of the English and French expedition force will jointly initiate an attack along the Cherbourg-Rotterdam line with the Siegfried-Line as their target, while at the same time Poland and Czechoslovakia are attacked by Soviet forces. The defense forces of Holland and Belgium have agreed to join British/French troops. French and English naval forces will close the North Sea, as well as the English Channel, to any naval traffic of German ships until Germany’s forces are defeated and Germany is forced into a peace agreement. “ (=einde citaat)
  In de volgende link zijn vooral de reacties van belang :
  https://juliusmilaitis.blogspot.com/2011/05/finland-in-eye-of-storm-erkki.html
  Ik voeg de volgende toe : Lycan Thrope2018 m. liepos 1 d. 03:47
  It is Hautamäki himself, he is in possession of all the copied documents.
  Many Finns wait eagerly for the second book.As for Hitler’s secret documents:
  The last plane that took off from Berlin, carried Hitler’s secret archive. The Americans shot it down in Bayer. Everything was destroyed. They say Hitler went pale when hearing about it and said: “That was my last chance to prove what really happened, now the victors will tell the opposite”.
  In the Paris Peace Accord, Finns were forbidden to present any information from S-32, because it would have showed the real criminals, Soviet Union, Britain, France and United States. In 1985, Britain’s Chief Prosecutor gave a statement:
  “We blamed Germany, who was innocent. Now we are going to face the threat of an absurd communistic and bolshevist Europe, which we may not even be able to control. We turned down all Hitler’s desperate appeals for peace. All nine of them BTW. ”
  Hitler gave copies of the documents to Mannerheim, to ensure Finland doesn’t fall in the trap and asks for foreign troops. Mannerheim had Russian friends in high places, right next to Stalin. Vilho Tahvanainen, his secret agent, received and delivered secret messages from them. In Lithuania and Estonia, already occupied. Mannerheim’s dear friends informed him right away about the pact 15.10.1939 – they were in direct contact with Stalin. Codename “Irina” was a chief commander in the Red Army. “(=einde citaat).
  De teksten in de voormelde linken geven m.i. dan ook een totaal ander beeld over wat er zich afspeelde voor mei 1940. Zowel Nederland als België waren toen actief betrokken bij de oorlogsplannen van Londen, Parijs en Moskou. Ik verwijs vooral naar de verklaring van G.B. hoofdaanklager in 1985. Was hij toen al op de hoogte van de Perestroika Deception en de val van de muur en de verdere uitbouw van de EUSSR. Speelt dit ook een rol bij de Brexit problematiek.

 6. Uit de documenten die ik middels een WOB verzoek heb gekregen blijkt nergens dat er actief onderzoek wordt gedaan naar de schadelijkheid van 5G. Er wordt alleen gesproken over de ICNIRP norm waar alle veldsterktemetingen ruim onder blijven.
  Nou is die ICNIRP nauw verbonden met de telcom industrie en ook berucht vanwege de norm die ze hanteren voor veilige veldsterktes bij hoogspanningsleidingen. Deze was ook geldig in Nederland, totdat het RIVM aantoonde dat bij veldsterktes die veel lager waren in verband stonden met kinderleukemie. De ICNIRP norm zegt dat 100 microtesla veilig is, het RIVM houdt het op 0,7 microTesla.
  Ook het onderzoek dat in opdracht an de EU is gedaan met menselijk weefsel toont aan dat genetische schade optreedt bij lage stralingsniveau’s. https://www.jrseco.com/eu-reflex-study-shows-dna-damage-caused-by-radiation-from-wireless-devices-and-mobile-phones/

 7. SUPERMAN met stalen zenuwen, gatecrasher (Mark ruïneert het CABAL-feestje) en de absolute specialist van 5G! 5G is een wapensysteem, DEW ( geen dauw maar Directe Energie Wapen) , brengt diabetes, hartaanvallen, en kankers met zich mee en uiteindelijk is het ons einde! Het klimaatspektakel is een afleiding voor 5G. SMART= Secret Militarized Armaments in Residential Technology = Geheime, Militaire Arsenaal in Residentiële Technologie; de brand in de Grenfell Tower in Londen is hierdoor veroorzaakt. Gezichtsherkenning op Schiphol is 5G. Hier is De Man met de zonnebril, oftewel de LEDbril, de beschermer van de mensheid en nu in de waarheidtijd is het tijd voor Actie! https://www.youtube.com/watch?v=8auuR8ffXng God wint altijd zegt Mark Steele!! Gelukt-ig 2020 ! Mr. Alexander geeft goede gelukwensen. https://www.youtube.com/watch?v=wOzCJItCjOU

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.