Advertentie

Vaccinaties, grootste mis-daad aller tijden..!


x
X

Vaccinaties, grootste mis-daad aller tijden

2021 © Harriet Algra / deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

We zitten nu al bijna 2 jaar wereldwijd gevangen, als gevolg van een virus dat tot op heden niet geïsoleerd is. Laboratoria overal ter wereld hebben hun best gedaan, maar zonder resultaat. Dit is onthuld in CDC FOIA-documenten. De FDA heeft ondertussen toegegeven dat de PCR testen zijn ontwikkeld zonder geïsoleerde Covid-19 virusmonsters. Ze hebben dus een virus gesimuleerd. Dit is niet alleen met Covid het geval, maar blijkt ook met het AIDS/ Hiv-virus en het HPV-virus en waarschijnlijk nog andere virussen het geval te zijn, met uitzondering van polio.

Polio ontstond door een zware metaalvergiftiging uit pesticiden, die in die periode rijkelijk door de boeren werd gebruikt. Ze maakten er vervolgens een gepatenteerd virus van, om zo hun vaccinaties te kunnen verkopen. Ze hebben blijkt nu, tot op heden niet kunnen aantonen dat geen van deze ziekten werkelijk bestaan. Erger nog, de vaccinaties veroorzaken zelfs de ziekte en zijn de oorzaak achter autisme en alle allergieën..

We hebben hier dus te maken met een pandemie gebaseerd op gecoördineerde wetenschapsfraude. CDC-directeur Walenski heeft nu zelfs ook toegeven, dat het Covid-vaccin de Covid infecties niet stopt. Maar wat is het vaccin wel?

 1. Het is een cocktail van verkoudheidsvirussen met het label Covid, die bij sommige mensen griep veroorzaken, hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een verlaagd immuunsysteem als gevolg van de mondkapjes; 1,5m etc. tijdens alle wereldwijde Lock downs.
 2. Het is een bewapend spike-eiwit-toxisch nanodeeltje, dat in mensen wordt geinjecteerd als een stolselschot. Deze wordt vervolgens afgestoten door het lichaam, wat schadelijke bijwerkingen veroorzaakt bij andere, niet- gevaccineerde, mensen.
 3. Er is een volledig frauduleus PCR ‘casedemisch’ schema ontworpen, om bijna iedereen als positief te kunnen markeren. De testen zijn bijna volledig gebaseerd op het aantal cycli van de PCR-monstervoorbereidingsinstrumenten, inclusief fragmenten van genetisch materiaal van de griepprikken die uit voorgaande jaren waren verzameld.

Deze 3 zaken, gecombineerd met de massahysterieprogrammering van de Media en de overheid, hebben een niveau van wereldwijde angst en psychologisch terrorisme bereikt, dat de wereld nog nooit eerder heeft gezien. Het is allemaal, zoals nu blijkt, gebaseerd op leugens.

Er bestaat géén gecertificeerd referentiemateriaal voor geïsoleerd SARS-CoV-2 ‘Covid-19’ virus.

Door het vaccin word je ‘programmeerbaar’ bewustzijn.
Je bent dan zoiets als een zeer geavanceerde robot. Je geest en lichaam zijn nu gevuld met zelf replicerende en zelf-organiserende nanotechnologieën, die op afstand kunnen worden geprogrammeerd, en instructies op lange afstand kunnen ontvangen. Is je geest op deze manier gehackt, dan zijn je gedachten niet meer je eigen. Gedachten en ideeën kunnen namelijk op afstand in je bewustzijn worden geplaatst. Hiermee word je een soort coma gebracht, wat de reden is dat je niet kunt zien wat er werkelijk gaande is.

En aangezien je dit nooit eerder hebt meegemaakt, zul je denken en geloven dat deze gedachten van jezelf zijn. Je zult moeten leren vechten tegen gedachten, die niet normaal voor je zijn. Vooral gedachten en ideeën, die crimineel of afwijkend zijn. Bovendien is het mogelijk dat je stemmen in je hoofd kunt horen (V2K- Voice to God/ Voice to skull), waarvan je in eerste instantie zou denken dat het je eigen innerlijke stem is.

Die stem vertelt/ beveelt je om dingen te doen, die crimineel of kwaadaardig zijn, en zeker niet in lijn liggen met je persoonlijkheid of je karakter. Je zou het kunnen ervaren alsof er een kracht in je zit, die je ertoe aanzet in bepaalde richtingen te lopen, of om naar plaatsen te gaan, die je niet van plan was te bezoeken.

Je centrale zenuwstelsel van je lichaam werkt misschien niet meer zo goed, en/of je zou voedsel niet zo gemakkelijk kunnen verteren waardoor allerlei fysieke problemen en symptomen kunnen ontstaan. Je kunt dromen krijgen over dingen die je nooit gedacht had te doen, en deze zullen levendig en krachtig zijn alsof je dit moet doen. Dit kan van alles zijn, van jezelf pijn doen, anderen pijn doen, tot het plegen van misdaden.

Je zult beginnen te voelen dat je leven niet langer van jou is, en je afvragen hoe dit allemaal met jou is gebeurd. Het is de nanotechnologie in jou, die je krachtig aanstuurt, en jou probeert te gebruiken op manieren, die niet je vrije keuze zijn.

Je DNA en je fysieke lichaam zullen, wanneer je bent gevaccineerd, veranderd zijn. Officieel draag je nu gepatenteerd DNA, wat je eigendom maakt van Big Farma. Je accepteerde de vaccins, en je luisterde naar mensen die tegen je logen. Je nam alles aan voor waar, zonder zelf op onderzoek uit te gaan. Je vond dat gehoorzaam zijn aan gezag comfortabeler en handiger was, om een lui leven te kunnen leiden, waarin ze je beloofden, dat je hiermee je vrijheid terug zou herwinnen en weer zou mogen reizen.

Maar niets is minder waar. Want volg je de aangeboden boosters niet op, dan worden al je rechten ontnomen, en ga je weer verder als zijnde een ongevaccineerd iemand. Je gaat hiermee van lui zijn, waar het leven altijd heel gemakkelijk was, naar een leven als een soldaat, die op elk moment voorbereid moet zijn op een plotselinge aanval van de nanotechnologie in jou.

Het grafeenoxide is de ‘Black Goo’, waar Harald Kauts Vella de wereld al vele jaren voor waarschuwt. Het is pure AI dat een eigen leven leidt en niet langer aangestuurd hoeft te worden. Ze doen er alles aan om de waarheid verborgen te houden en gaan hierbij niets uit weg.

Zo zou op 26 november jl. een Duitse wetenschapper, genaamd Dr. Andreas Noack vermoord zijn, nadat hij een gruwelijke ontdekking had gedaan met betrekking tot de vaccins. Eerder al werd hij midden in een YouTube-livestream overvallen door gewapende politieagenten, omdat hij de Duitse Coronaviruswetten zou hebben overtreden. Binnen 5 dagen na het plaatsen van de volgende video, werd de Duitse arts volgens zijn eigen vrouw, aangevallen door een energiewapen waarmee hij is vermoord. Hij had ontdekt, dat in alle onderzochte vaccins ‘grafeenhydroxide’ is aangetroffen. (HIER)

Deze grafeenoxide vormt volgens hem, structuren van ongeveer 50 nano-meter breed en 0,1 nm dik in de bloedbaan. Ze zijn flinterdun maar erg sterk, en werken als kleine scheermesjes waarmee ze bloedvaten kunnen doorsnijden. Ze kunnen niet breken, en zitten ze eenmaal in de bloedbaan dan blijven ze daarvoor altijd, tenzij de persoon een volledige bloedtransfusie krijgt, om ze te verwijderen. Hun effect op bloedvaten is cumulatief. Hoe langer ze in de bloedbaan blijven, hoe meer de bloedvaten na verloop van tijd beschadigd raken.

Dit leidt tot bloedingsproblemen door het hele lichaam. In de video vertelt hij over het onderzoek van Dr. Campa (HIER) en stelt dat de grafeenoxide in het lichaam verandert in grafeenhydroxide. Op nanoschaal kunnen ze worden omschreven als niet biologische afbreekbare messen, die tijdens een autopsie onzichtbaar blijven. Zodra het vaccin een ader gespoten wordt, circuleren de mesjes in het bloed en snijden het epitheel door.

Dit zou een verklaring kunnen zijn, waarom zoveel gezonde sporters dood neervallen en mensen stuiptrekkingen krijgen na de vaccinatie. Het is een Russische roulette, die door de bloedvaten heen snijdt. Dr. Noacks beweringen ondersteunen bevindingen van andere wetenschappers dit jaar. Een Amerikaanse klokkenluidster heeft zich onlangs uitgesproken over de inhoud van het eerste en tweede vaccin en de daaropvolgende boosters. Dit is de link (HIER) en hier zie je deze video:

Het eerste vaccin zou een kleine hoeveelheid zoutoplossing bevatten naast een heleboel ingrediënten, die zeer catastrofaal zijn voor je cellulaire systeem. Dit vermindert de productie van witte bloedcellen met 50% en daarmee je afweersysteem, dat o.a. bestaat uit het diepe beenmerg, thymusklier en milt. Witte bloedcellen hebben 8 weken tijd nodig om zich te herstellen, en dat is nu exact het moment dat je tweede vaccinatie wordt toegediend. Deze schakelt opnieuw 25% van je afweer uit, waarmee je 75% van je leger hebt weggevaagd, plus het vermogen om ooit nog nieuwe aan te maken.

De booster bevat 8 strengen vreemde bacteriën, die je cellen nog nooit zijn tegengekomen en waar dus geen antistoffen voor zijn aangemaakt. Je hebt slechts 25% van je witte bloedcellen intact, om deze te kunnen bestrijden. Dat is dus bij voorbaat een verloren strijd. Je begint chronische ontstekingen te ontwikkelen. Dit kan bij iedereen op andere plekken ontstaan, afhankelijk van de zwakke delen in je lichaam.

De tweede booster bevat 8 strengen van het Hiv-virus. Deze sluiten je vermogen om witte bloedcellen te maken volledig uit. Je hebt dus niet langer een werkend immuunsysteem, en ontwikkeld daarmee AIDS. Om in leven te blijven zul je boosters moeten blijven nemen, is dat wat je wenst? Big Farma zal op zoek gaan naar mensen, die overlijden voor populatiecontrole, en naar degenen die dit overleven. Voor deze laatste groep zullen er steeds opnieuw nieuwe boosters worden gemaakt. De reden hiervoor is, om de mensen die het overleven volledig afhankelijk te maken van deze boosters. Hiermee behoud Big Farma zijn inkomen, en kunnen ze het door hun geïnvesteerde geld terugverdienen.

Het vaccin is nooit goedgekeurd en de producenten proberen af te dwingen, dat de ingrediënten pas over 75 jaar gepubliceerd hoeven worden. En elke gevaccineerde persoon moet tekenen dat hij zelf de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt. Om deze reden zal het nooit zover komen, dat ze mensen onder dwang gaan vaccineren. Hier staat universeel de doodstraf op, en dat weten ze. Hun tactiek is mensen zo bang proberen te maken, dat ze uit vrije wil besluiten het vaccin alsnog te nemen. Trap daar dus nooit in.

En nu willen ze de kinderen vaccineren.
Er is dringend een wetenschappelijk debat nodig. De mRNA is een afleidingsmanoeuvre, want daaraan overlijd je niet. Dus al je pas bent geprikt, maar nog niet het tweede of derde vaccin hebt gekregen, ga bij jezelf te rade hoeveel nanotech je nog in je lichaam wilt stoppen. En heb je tot op heden geen klachten dan is de kans reëel dat je een placebo of een griepvaccinatie hebt gehad.

Want er waren/zijn, zo blijkt nu, 3 verschillende soorten vaccins. Er was een soort vaccins, waarvan de productienummers eindigt/eindigde op een codenummer 1, dit waren de placebo’s. De soorten eindigend op een 2, de griepinjecties, en de soort eindigend op een 3 de killershots. De boosters vallen onder de laatste categorie..!

Dr. Geert Vanden Bossche

Zelfs Dr. Geert Vanden Bossche, een gerenommeerd vaccinexpert, viroloog en voormalig senior functionaris van de Bill & Melinda Gates Foundation, dringt erbij degenen die tot op heden geen vaccin hebben genomen op aan, om als ze hun aangeboren immuunsysteem willen beschermen niet gevaccineerd te blijven’. Vanden Bossche zond dit bericht uit in de vorm van een video, die op 20 november werd uitgebracht, om samen te vallen met een grote betoging in Wenen, Oostenrijk, tegen de laatste ronde van COVID-19-beperkingen in het land.

En weet, dat er veel minder mensen zijn die zich hebben laten vaccineren, dan dat ze ons willen laten geloven. Zouden ze namelijk alles onder controle hebben, dan zou er geen reden zijn om die druk zo op te voeren. De aantallen worden enorm opgeblazen, om daarmee het idee te schetsen dat de ongevaccineerden tot de grote minderheid behoren. Dit is ondertussen ook door belangrijke bronnen toegeven.

Mensen worden wereldwijd wakker en geloven niet langer de angstporno, die nu al bijna 2 jaar over ons heen is gestrooid. Het Omicron-virus is enkel overdrachtelijk via de televisie en de media.,!! Landen met een zeer lage vaccinatiegraad waaronder in Afrika, hebben ondertussen aangetoond, het virus volledig onder controle te hebben. Het leven is daar zo goed als weer helemaal normaal.

De reden dat ‘Omicron’ verbonden werd met Zuid-Afrika heeft totaal niets met het virus te maken. Het is de naam van het reptilliaanse ras, dat zich daar ondergronds gedurende duizenden jaren heeft schuilgehouden, en nu door de vrijheidsstrijders is/wordt uitgeschakeld.

De ‘Main Stream Media’, verliest met de dag meer volgers en de DeepState raakt meer en meer in paniek. Alles keert zich tegen hun omdat de mensen het officiële verhaal van de overheid niet langer geloven. Ze beginnen hun leugens te doorzien, nu de ene na de andere ‘complottheorie’, de echte waarheid blijkt te bevatten.

Het nieuwe Kwantuminternet van ‘Starlink’, lijkt volledig geïnstalleerd te zijn en gaat deze maand van start. Trump’s nieuwe ‘Truth Social’ platform zal begin 2022 gelanceerd worden. Dit zal ondersteund gaan worden door Rumble. We naderen de eindfase, waarin de waarheid met betrekking tot de verkiezingsfraudes wereldwijd; de virushoax; de waarheid omtrent Epstein Island en Ghislaine Maxwell; Julian Assange met Wikileaks; de internationale kinderhandel; Pedofilie; Satanische rituelen, waar allerlei grootheden van de aarde bij betrokken blijken te zijn, als een lawine over de wereld uitgestort gaat worden.

De bestaande platforms als Google, Facebook, Twitter e.a. proberen er alles aan te doen deze waarheid te blokkeren. Want het is die waarheid die de mensen wakker zal schudden. Daarmee zal voorkomen worden, dat een dergelijke situatie zich in de toekomst zou kunnen herhalen. ‘The Black Swan’ event, waarmee alle Chinese ondergrondse laboratoriums verbonden zijn, zal het startsein zijn voor een gigantische verandering. De revaluatie van het huidige geldsysteem is hieraan gelinkt, evenals het vrijgeven van meer dan 6000 patenten op het gebied van gezondheid en vrije energie.

Dit zal onze vrijheden in ere gaan herstellen, en het einde inluiden van de grote banken en Big Pharma. De huidige Lock downs, hebben te maken met de enorme strijd die er woedt tussen de vrijheidsstrijders en de reptilliaanse Rothschild Families. De financiële aanvoer van de Rothschild’s is volledig geblokkeerd, nu ze geen toegang meer hebben tot het nieuwe geldsysteem. Ook zijn ze geïnformeerd, dat er op de nieuwe aarde geen plek meer voor ze zal zijn. Dit houdt dus in, dat hun hele bloedlijn zal ophouden te bestaan, omdat de 3de dimensionale structuur zal ophouden te bestaan.

Ze hebben vele kansen gehad om zich aan te sluiten bij de kant van het licht, maar ze weigerden. Dit werd mede veroorzaakt door hun arrogantie, waarin de optie, dat ze zouden kunnen verliezen, niet bestond. Hun hele netwerk zal geopenbaard gaan worden tijdens de rechtszaak tegen ‘Ghislaine Maxwell’, die momenteel gaande is. Zij zelf, blijkt nu aan het hoofd te hebben gestaan van een enorme misdadige en criminele organisatie, die met behulp van de ‘Mossad’, de Israëlische inlichtingendienst, zo goed als alle overheden wereldwijd in hun zak hadden. LEES DIT ARTIKEL HIER, ZO JE HET NOG NIET KENT!

Dit, kregen ze voor elkaar door middel van chantage, en grote financiële voordelen waarmee mensen in topposities werden omgekocht. Jeffrey Epstein was haar schildknaap en loopjongen. Dit systeem om hooggeplaatsten te compromitteren, heet ’the honey pot’..

Het sein dat alles wereldwijd onder controle van het vrijheidsleger staat, zal het bericht worden dat de Britse koningin is overleden. In het echt heeft dit al in 2018 plaatsgevonden, maar is nodig om het officiële gedeelte af te ronden. De matrix, oftewel het doosje dat ons duizenden jaren gevangen heeft gehouden, is geopend. De meesten van ons zijn zich daar net zomin van bewust, als van hun eigen scheppingskracht.

Het proces is te vergelijken met een vogel, die zijn hele leven opgesloten heeft gezeten in een kooi. Wordt het deurtje van de kooi geopend, dan blijft de vogel gewoon zitten waar hij zit, omdat hij niet beter weet. Dit, is dus iets waar we weer mee zullen moeten leren om gaan. We zullen iedere gedachte en woorden die we uitspreken, zorgvuldig moeten afwegen, om te voorkomen dat we precies het tegenovergestelde dan wat we voor ogen hebben, zullen gaan manifesteren.

Die zogenaamde blauwe bloedlijnen die over de aarde hebben geheerst, hebben geen scheppingskracht en bezitten slechts het DNA van maar 1 ras. Om hun bloed zuiver te houden, werd het niet toegestaan dat ze zich vermengden met ander bloed. Daar werd zeer streng op toegezien. Wij mensen daarentegen, bezitten het DNA van 22 verschillende rassen. Je zou je dus kunnen afvragen, wie de échte koninklijken zijn hier op aarde.

Hoe ver moet je als bedrijf gaan, als je eigen werknemers gaan waarschuwen voor haar boosaardige karakter..!?

Hier zijn ze zich altijd bewust van geweest, en is de reden dat ze de mensheid hebben willen vernietigen ofwel volledig tot slaaf willen maken. Via religies, geloofsovertuigingen, televisie en media, lieten ze de mensheid geloven in door hun bedachte angstscenario’s. Deze werden vervolgens door onze eigen scheppingskracht gecreëerd, waarmee we dus onze eigen gevangenis bouwden en we hadden het niet in de gaten.

We zullen dus moeten stoppen nog ergens in te geloven. Want worden deze angstscenario’s niet langer gevoed, dan zullen ze letterlijk verdwijnen.

Start je eigen onderzoek. Er is genoeg materiaal te vinden als je gaat zoeken via de zoekmachine ‘Duckduckgo’. Doe het niet via Google, omdat daar de echte waarheid is weg gecensureerd.

Doe afstand van je televisie en leer weer te doorvoelen wat wel, en wat niet resoneert. Hierdoor leer je weer varen op je eigen morele kompas.

Stop met oordelen en veroordelen, maar neem het enkel waar, en verander wat je niet aanstaat in iets waar je blij van wordt.

Laat het verleden los en probeer morgen een beter mens te zijn dan vandaag. Dit is hoe een veilige en betere wereld met zijn allen zullen opbouwen.

We zullen hiermee weer de kapitein op ons eigen schip worden.

 

Harriet Algra

dec.2021

www.totalhealthfoundation.nl

 

Bronvermelding:

mike-adams-hhs-documents-admit-the-cdc-has-never-isolated-any-covid-19-virus-pcr-tests-nothing-but-instrument-noise-the-global-hoax-is-rapidly-unraveling/

jabbed-people-listen-up-you-are-now-a-carrier-of-advanced-technology/

Gene Decode https://www.bitchute.com/video/Wi4s6BysxxyR/

Has-Dr.-Noack/2916300d9a9317ac0f62191e83be098679b5707d

mind-blowing-dr-david-martin-exposes-the-the-great-reset-and-covid19-vaccines-agenda/

vaccine-expert-says-never-take-covid-vaccines.html

patrick-orlando-bankroller-of-donald-trumps-truth-social-severs-china-connections

scavino-message-received-assange-key-to-dnc-source-hack-187/

graphene-oxide-otherwise-known-as-black-goo/

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Vaccinaties, grootste mis-daad aller tijden..!

  1. robvdz
   https://www.nrc.nl/nieuws/2021/12/20/senator-joe-manchin-torpedeert-bidens-miljardenplan-build-back-better-a4069575
   Nu met (door Rutte ca 20 nieuwe benoemde ministers of bestaande ministers van nu op een ander departement omdat hij formateur is) komt er o.a meer Rutte doctrine terwijl de oude al bestaande Rutte doctrine niet eens is opgeruimd.Over de VS ook daar wil men meer dan 1000 miljard besteden voor milieu problemen waarvan wordt gezegd dat ze er zijn maar niet bewezen is zoals ook corona niet bewezen is.Hetzelfde willen ze in de EU ook doen miljarden voor bv de Groene onzin van Timmermans met aan zijn zijde oud PVDAer Samsom.Er zijn wel problemen maar door minder oerwouden te kappen of bomen overal en als we geen rotzooi in het milieu lozen en onze rotzooi opruimen zou het al stukken beter gaan denk ik.Ook H.A.A.R.P doet natuurlijk niet veel goeds zoals ook onzichtbare straling door de lucht mogelijk niet veel goeds doet.Waar willen ze eigenlijk al dat geld gaan uitgeven? Steeds meer lijkt het erop dat er schulden gemaakt moeten worden om heerschappij te krijgen.Ook in de VS en dan met name Chili zijn verkiezingen gehouden en gisteren hoorde ik op tv een dame zeggen dat één van de kandidaten een kind van oud nazi’s zou zijn met extreem rechtse gedachten (ene Cas dacht ik dat hij heet) en dan kunnen ze wel zeggen dat Baudet het niet over de holocaust mag hebben of vergelijkingen hiermee maken maar feit is dat we toch steeds weer met nazi(achtergronden) geconfronteerd worden en steeds meer maatregelen die te vergelijken zijn met nazimethoden van destijds zoals avondklok en QR code wat gezien kan worden als het toen ingevoerde boekje wat je bij je moest hebben en als het zo doorgaat zijn voedselbonnen ook later niet ondenkbaar.

  2. Ter aanvulling over de kandidaat die niet gewonnen heeft maar wel verkiesbaar was.
   https://www.hetobservatorium.be/2021/12/17/maakt-chili-een-electorale-ruk-naar-extreemrechts/ Toch opvallend dat veel nazi’s naar landen als Chili,Argentinië e.d konden vluchten en daar opgevangen zijn terwijl de geallieerden (inclusief Amerikaanse mensen) hun leven in de waagschaal stelden door tegen Duitsers te vechten voor onze vrijheid.Nu staan zelfs nakomelingen van gevluchte Duitsers op de lijst om gekozen te worden inclusief dezelfde overtuigingen als destijds.De EU in 1956/57 was Walter Hallstein de eerste president van de Europese Commissie terwijl hij wetten had bedacht die door Hitler gebruikt konden worden en veel gelijkenissen had met de grondwet waar we NEE tegen hebben gestemd maar waar Balkenende toch voor tekende.Dat geeft wel aan dat ze het volk niet vertegenwoordigen maar gewoon hun zin doordrammen.Logisch dat sommigen moeite hebben met vergelijkingen van nu met toen want maak geen slapende honden wakker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.