Advertentie

De opstanding is nu..!


De Oude Belofte vervuld,

De opstanding is nu!

2021 © Judith K. Moore – De Grote Wijsheid
2021 © deze versie (NL-vertaling) WantToKnow.nl/be

Judith Moore / ‘Cosmic Messenger’

x
Jullie ziel heeft in een ver verleden een overeenkomst gesloten om nu te incarneren in deze tijd van grote transformatie. Jullie vervullen een oude belofte om het bewustzijn te verlichten en de mensheid te doen ontwaken. Jullie kwamen tevoorschijn uit de lange donkere nacht van de ziel en ontwaakten tot de Geest van Eenheid. Jullie schudden de schaduwen van de disharmonische werkelijkheid van je af en ontdekten de Wet van Universele Eenheid. Jullie kiezen ervoor om in een nieuwe realiteit te leven en te kiezen voor onvoorwaardelijke liefde.

De wereld is in transitie en bruist van de chaos die verandering met zich meebrengt. Diep begraven angsten en negativiteit zijn aan de oppervlakte gekomen om geheeld te worden. De mensheid kan niet langer onrechtvaardigheid en vernietiging van het milieu negeren. Op een diep niveau weet je dat dit waar is. Hoe navigeer je door deze uitdagende en onzekere tijden?

Soms is je geloof sterk en soms lijkt het te verzwakken. Toch blijf je je richten op de belofte die je in de oudheid hebt gedaan. De belofte om de bestemming van je ziel te vervullen en dienstbaar te zijn aan het licht dat je wereld verandert. Jullie zullen door deze tijden navigeren met de kracht van geloof en geloof alleen.

Jullie zijn de verandering; jullie zijn het begin van een nieuw Tijdperk van Vrede. Jullie waarneming weerspiegelt zich in de grotere werkelijkheid als een levende geometrie van licht die zich manifesteert als het hologram van de Nieuwe Aarde. Vertrouw op de reis en het proces, zelfs wanneer je verstand je geloof tart. Je vraagt jezelf af hoe deze wereld geheeld kan worden? Hoe is het mogelijk dat het Tijdperk van Vrede tevoorschijn komt in de nevelen van zoveel lijden en milieuverwoesting?

Maak je geest leeg, geliefden, luister naar de stem van je ziel, open je hart en je zult de waarheid kennen en de waarheid zal je inderdaad bevrijden. Wat is deze waarheid? Is het te vinden in de veelheid van tegenstrijdige meningen en overtuigingen die de scheiding vergroten en mensen ertoe brengen zich tegen elkaar te keren vanwege hun eigen angst.

Nee, het is niet mogelijk om uit te zoeken wat waarheid is in de informatie die je ontvangt en wat een illusie is, als je je verstand en gevoel voor logica gebruikt. De Waarheid kan gevonden worden door je verstand het zwijgen op te leggen en zoals je weet je hart te openen. De Waarheid van Eenheid tart de logica, het is een Wonder van de Schepping.

De Waarheid van Eenheid tart de logica, het is een wonder van de Schepping. Je kunt en zult er getuige van zijn als je je richt op de daden van vriendelijkheid en de kracht die de mensen hebben om onderdrukking te weerstaan. Zij worden geïnspireerd om de verandering te zijn. En deze kracht wordt sterker, waardoor een energiestroom in het collectief ontstaat die niet te stoppen is.

De kracht van de stroom van Eenheid..!
Je kunt er getuige van zijn als je je richt op de daden van vriendelijkheid en de kracht die de mensen hebben om onderdrukking te weerstaan. Zij worden geïnspireerd om de verandering te zijn. En deze kracht wordt sterker, waardoor een energiestroom in het collectief ontstaat die niet te stoppen is.
Jullie zijn je bewust van agenda’s, plannen om de mensheid te beheersen met allerlei slinkse middelen.

De kracht van de stroom van Eenheid is zo sterk dat deze plannen niet zullen slagen. Het DNA van de mensheid is aan het veranderen terwijl het de infusie van kosmische krachten ontvangt en het DNA van het God-deeltje activeert. De versnelling van de energietrilling van de aarde heeft de dynamiek verschoven van krachten die zich in de werkelijkheid manifesteren. Dit is een daad van Schepping, en een wonderbaarlijke kracht die de agenda, 5G, micro chippen en digitale programmering neutraliseert.

Want de enige manier waarop je gecontroleerd en geprogrammeerd kunt worden is als je in angst verkeert. En de nieuwe vibratie en verhoogde staat van bewustzijn neutraliseert op zichzelf deze manipulaties. De mensheid komt uit zijn slavernij, omdat de aard van het ontwaakte menselijke bewustzijn een kritieke massa heeft bereikt en er elke dag meer mensen wakker worden. Jullie zijn een katalysator voor deze verandering, en wanneer jullie in je hart blijven kanaliseer je het Licht van de Schepping dat zich manifesteert als de Nieuwe Aarde.

De tijd is nu en er is geen plan of agenda die het ontwaken en de verandering van bewustzijn kan verhinderen. De mensheid zal opstaan en de planeet bevrijden van angst en geweld en het milieu herstellen. Dit is de vervulling van de oude belofte. De belofte die jullie lang geleden hebben gemaakt om nu te incarneren als een lichtwezen en het Licht van Eenheid te kanaliseren.

Het is door geloof en geloof alleen dat jullie de reis zullen maken. Jullie ervaren meer goddelijke synchroniciteit en hulp van de Master Planes. Jullie zijn niet alleen, vele wezens in het multiversum zijn nu bij jullie, zoals de Aarde Moeder kostbaar is voor de Schepping. Jullie zijn de essentie van een deel van de kracht van creatie die dit alles in manifestatie brengt. Gun uzelf genade en geef genade aan anderen. Alles is zoals het moet zijn en de tijd van opkomst van De Nieuwe Wereld van Vrede is nabij.

Het goede nieuws is: DE APOCALYPS IS GEANNULEERD!
Door de kracht en autoriteit van de Goddelijke Schepping.

* * *

De uitgever van WantToKnow is ook de uitgever van deze indrukwekkende boeken. Klik op de cover van het grootmoedersboek hierboven, voor alle info en bestelmogelijkheden.

Het boek over graancirkels, ‘Werken met de Graancirkel Codes’ waarvan je de cover hieronder ziet afgebeeld, is geschreven door Judith Moore en de Nederlandse Johan Keijser. De boodschap áchter veel graanformaties wordt in dit boek duidelijk gemaakt. De ‘cropcircle makers’ geven deze informatie vrij aan de genoemde auteurs. Wil je meer weten over dit boek, lees dan het  artikel dat eerder op deze site verscheen. (HIER)  Een indrukwekkend boek, dat je kunt bestellen door € 22, – ( € 19,- + € 3 ,- bijdrage verzendkosten) over te maken op IBAN rekening NL35 INGB 0004 3131 74 van Dolphins & Whales publishing in Heemstede.  Vermeld duidelijk je VOLLEDIGE ADRES en de bestelcode ‘GCB’.

.

x* * *

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.