Advertentie

Het virus is géén ziekte; het absurde COVID-19..


De onzichtbare macht van deze 3 ‘gezondheidsautoriteiten’, maar vooral hun ONZICHTBARE AGENDA(‘s) nopen niet alleen tot voorzichtigheid, maar zouden wereldwijd tot een massaal ‘ontwaken’ aanleiding moeten geven..!

x

x

Het virus is géén ziekte; het absurde COVID-19..

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het was groot in het nieuws, Donald en Melania Trump zijn ‘positief getest’ op Covid-19. Een ander beweert dat maar liefst 19.000 arbeiders in het Amazone-gebied Covid-19 kregen op hun werk. Beide verhalen zullen ongetwijfeld weer absurde mediagekte ontketenen. Waarbij, zoals altijd in deze afgelopen maanden, het verhaal blijft veranderen. Weet je nog, de verhalen over de schreeuwende tekorten over ‘beademingsapparatuur’..? Het verhaal van ‘flattening the curve’, en dat het afvlakken van de piek de komende twee weken cruciaal zijn?

In de VS was het in febrauri jl. nog, dat Nancy Pelosi, de voorzitter van the House,die in februari in Chinatown-San Francisco, iedereen aanspoorde om ‘gewoon langs te komen’..? (HIER) Wist jij dat ook Anthony Fauci mondmaskers afwees als nutteloos? En hij nu even zou makkelijk, zelfs Jaap van Dissel van het RIVM schijnt te hebben laten weten, dat deze ‘zich beter moet verdiepen’ in de literatuur over de effectiviteit van deze masker-idiotie… Waarom zouden we nu alles geloven wat het politieke/mediacomplex ons vertelt? Wat betekenen al deze media-headlines/krantenkoppen eigenlijk? En wat is nu precies een ‘Geval van Covid’..?

Sinds het begin van de uitbraak van het Cronavirus zijn met name de meeste Amerikaanse media buitengewoon lichtgelovig in en medeplichtig aan hun berichtgeving. Journalisten van de grote media, promoten bijna uniform, wat we het ‘pro-lockdown-verhaal zouden kunnen noemen. De conclusie daarbij is, dat deze berichtgeving de risico’s van Covid-19 wild overdrijft, zeer waarschijnlijk met geen ander doel, dan om een politieke agenda te dienen..! Waarom zouden ‘nuchtere journalisten’ anders dit soort verhalen opblazen..??

En dat, terwijl de officiële cijfers boekdelen spreken, zéker wanneer je de Corona-doden vergelijkt met het aantal doden van een simpele ‘normale’ seizoensgriep..! Natuurlijk kunnen journalisten en media bijzonder gemotiveerd zijn om Donald Trump politiek te kwetsen, en daarbij een meer socialistisch ‘nieuw normaal’ te promoten, of gewoon om meer clicks en standpunten te promoten, want het is duidelijk ook dat slecht nieuws altijd goed verkoopt. Maar het vooroordeel is duidelijk en onmiskenbaar zichtbaar achter deze ‘standaardhouding’.

Dit verklaart waarom de media de termen ‘een geval van Corona’ en ‘een Corona-infectie’ zo losjes door elkaar gebruiken, tot het punt waarbij sprake is van actief verkeerd informeren van het publiek. Al het eindeloze gepraat over testen, testen, testen diende kennelijk om twee belangrijke feiten te verdoezelen.

Het verdoezelen geanalyseerd:
Ten eerste zijn de tests zelf bijna lachwekkend onbetrouwbaar in het produceren van zowel vals-positieven als negatieven. En wat heeft het voor zin? Gaan we mensen steeds opnieuw testen, elke keer als ze naar de kruidenier gaan of een buurman tegen het lijf lopen?
Ten tweede, het opsporen van virusdeeltjes of druppeltjes in de luchtwegen van een mens zegt ons weinig. Het zegt ons zeker niet dat ze ziek zijn, of dat ze ziektes overbrengen op iemand. Neem een perfect gezond persoon zonder bijzondere symptomen en neem een uitstrijkje van de binnenkant van de neus. Als de kweek de aanwezigheid van staphylococcus aureus vertoont, staan we er dan op dat ze een stafylokokkeninfectie hebben? Als iemand naar zijn werk rijdt zonder incidenten of ongelukken, maken we dan statistieken over hun blootstelling aan het verkeer?

Een virus is geen ziekte.
Slechts een zeer klein percentage van de mensen die aan het virus zelf worden blootgesteld – SARS-CoV-2 – vertoont enige vorm van acute symptomen van aandoening van de ademhalingsorganen, of wat we ‘Coronavirusziekte kunnen noemen.’De enige zinvolle statistieken tonen de incidentie van ernstige ziektegevallen, de ziekenhuisopnames (incl. IC-bezetting) en de sterfgevallen. Bijzonder in dat laatste geval is in ieder geval dat 66% van de gestorvenen, een heel hoge leeftijd heeft/had en dat ze tegelijkertijd een onderliggende kwaal (het zg. ‘onderliggend lijden’) hadden. Diabetes, hartkwalen, etc. etc.

Maar het belangrijkste cijfer is dan natuurlijk de statistiek van het aantal sterfgevallen door infecties (IFR). IFR staat voor ‘Infection Fatality Rate’. Dat is het aantal doden uit de groep geïnfecteerden. En dat is natuurlijk een stuk lager dan de sterfte uit de groep Corona-bevestigde ziektegevallen. De gegevens die tot juli zijn verzameld, laten wereldwijd zien, dat deze IFR voor mensen onder de vijfenveertig jaar in werkelijkheid lager is dan die van de gewone griep. (HIER) De covid-19 IFR stijgt voor de vijftigplussers, maar het is nauwelijks een doodvonnis. En de gegevens scheiden daarbij ook nog niet eens degenen met bestaande (onderliggend lijden) gezondheidsproblemen, veroorzaakt door bijv. obesitas, diabetes en hartziekten.

Waarom die angst en paniek..??
En als we kijken naar de cijfers voor ‘redelijk gezonde mensen onder de vijftig’, zouden de cijfers nog meer geruststellen en TOTAAL GEEN aanleiding zijn tot angst of paniek.. Laat staan dat er sprake is van een pandemie, die geen enkele rekening houdt met leeftijd, geslacht of gezondheidstoestand..!! De conclusie is derhalve, dat milde, of asymptomatische Covid-gevallen feitelijk effectief betekenisloos zijn.

Voor het geval je het niet wist.. de wereld zit vol met bacteriën en virussen, en soms maken ze ons een paar dagen lang een beetje ziek. En weet je dat dit NODIG IS? Om een weerbaar en gezond immuunsysteem op te bouwen.. Prikkelen van dit prachtige overlevingssysteem van het menselijk lichaam is ESSENTIEEL..  Wist je dat er miljoenen virussen en bacteriën daarvan in de wereld om ons heen zijn? Dat ze gewoon op onze huid zitten (ook figuurlijk!), in onze neus, luchtwegen en gewoon  in onze organen (darmen!) voorkomen/leven..?

We zijn bedoeld om met deze ‘aanvallers’ te leven en daarom hebben we allemaal ons eigen, unieke immuunsysteem, dat ‘ontworpen’ is om ons te helpen bij het samenleven en ons aan te passen aan de steeds veranderende organismen. Het immuunsysteem is intelligent, want we ontwikkelen op natuurlijke wijze antilichamen. Of we proberen ze te stimuleren door middel van de onnatuurlijke en voor velen, uiterst omstreden vaccinaties, maar uiteindelijk hebben onze eigen immuunsystemen te maken met Covid-19. Het virus zal altijd blijven wachten, aan de andere kant van elke lockdown of masker, dus we kunnen net zo goed doorgaan en ons immuunsysteem een kans geven.

Waarom wordt de essentie buiten beschouwing gelaten..?
Waarom lijkt het alsof we afhankelijk zijn van ‘politiek van buiten’ en ‘middelen van anderen’ om onszelf te genezen? Vanaf de eerste dag van deze gekunstelde pandemie, had de focus moeten liggen op het versterken van deze immuniteit! Door middel van essentiële lichaamsbeweging, natuurlijke frisse lucht, essentieel zonlicht (dat via de aanmaak van VitamineD ons immuunsysteem voedt!), goede voeding en aanvullende voedingssupplementen en het bevorderen van het algemene welzijn. Met dat laatste bedoelen we een GEZONDE MIND. Dus ook mentale rust, waarbij ANGST essentiële saboteur is van het immuunsysteem..!

Hoe de ‘spiegelretoriek’ werkt.. Hij bedoelt feitelijk 180 graden het tegenovergestelde: ‘ Wij nemen je vrijheid af, o.b.v. het argument ‘gezondheid van de ander’..

In plaats daarvan drongen onze politici, bureaucraten en media aan op zakelijke lockdowns, sluitingen van scholen, afstand nemen, isolatie, maskers, en de luchtspiegeling van een snel, effectief vaccin..! Zoals met bijna alles in het leven, maakte dit staatsingrijpen de situatie in essentie nog erger. Door volle aandacht te geven aan deze overheden, die zichtbaar zwalkend en manipulerend ‘beleid formuleren en uitvoeren’, halen we de autoriteit uit onszelf weg..!

We kunnen alleen maar hopen dat veel van deze manipulerende politici uit hun ambt worden gezet, hetzij door middel van gerechtelijke beschuldigingen/processen, hetzij bij de volgende verkiezingen. In de VS staan met name in dit geval, de gouverneurs Andrew Cuomo in New York en Gretchen Whitmer in Michigan, in het centrum van twijfelachtige politici. Zij zouden strafrechtelijk moeten worden aangeklaagd voor hun wetteloze delicten. Er is geen uitzondering voor een eerlijk proces voor ‘volksgezondheid’. De vraag is en blijft, vanuit welke agenda deze machtige politici, hun manipulaties voeren en voerden.

Lockdowns waren feitelijk nooit gerechtvaardigd, noch in termen van het Covid-19-risico, noch in termen van de duizelingwekkende, VOLLEDIG DISPROPORTIONELE economische afbraak, die decennialang gevoeld zal worden. Deze lockdowns zijn nu zéker niet gerechtvaardigd, gezien de oogst van zeven maanden van aanvullende data, waaruit blijkt, dat de overdracht en de dodelijkheid van ‘het virus’ niet bepaald erger zijn dan eerdere SARS, de gemanipuleerde Mexicaanse griep of de Ebolapandemie.

We weten nog steeds niet hoeveel van de gerapporteerde Covid-19 sterfgevallen, daadwerkelijk werden veroorzaakt door de SARS-CoV-2 respiratoire ziekte, of gewoonweg een weerspiegeling zijn van mensen die aan andere oorzaken stierven na blootstelling aan Covid-19. WAAROM IS HIER BIJNA GEEN DUIDELIJKHEID OVER TE KRIJGEN/GEGEVEN..??! Wat we wél weten, is dat de schade veroorzaakt door de lockdowns veel groter is dan de schade veroorzaakt door het Covid-19 virus.We hebben bijna acht maanden leven en vrijheid van ons gestolen door politici en hun hysteriebevorderende medeplichtigen in de media. Hoeveel meer zullen we accepteren?

7 gedachten over “Het virus is géén ziekte; het absurde COVID-19..

 1. Wat is de reden dat vele mensen nog steeds NIET weten wat een virus is?????
  Hieronder heel simpel en duideluck uitgelegd…. Virus is excretie van een aangedane/zieke cel. Niets meer en Niets minder..
  https://youtu.be/k90VVhyM8Ss Titel om op te zoeken in Youtube.com = Viruses are NOT something “you can catch” by Dr. Thomas Cowan…

  Laat DIT eens doordringen in de grijze massa aub…

 2. Stilaan begint er ook meer duidelijkheid te komen over de verborgen agenda’s achter deze Covid 19 samenzwering. Over de Big Brother plannen, de volgende bron :
  https://www.blacklistednews.com/article/78216/how-your-post-covid-life-will-be-controlled-by-rockefeller–clinton-foundation-funded.html
  met citaat : “The Rockefeller Foundation and the Clinton Foundation have developed a series of COVID apps which will tightly control your post-covid life. The initiative is launched by non-profit trust Commons Project Foundation which is part of the World Economic Forum. The Commons Project include three COVID apps – CommonHealth, COVIDcheck and CommonPass. Together, they will collect, store and monitor your health data based on which the apps will decide whether you are eligible to travel, study, go to office, etc…”(=einde citaat).
  Het voormelde sluit m.i. dan ook volledig aan bij het Chinese social credit score systeem, dat een totale controle inhoudt van de maatschappij, met daarbij dan al “strafmaatregelen” als men uit de pas loopt.
  Van belang is hier vooral het Commons Project :
  https://greatgameindia.com/rockefeller-clinton-covid-apps/#The_Commons_Project
  met citaat : “The Commons Project is a nonprofit public trust established with support from the Rockefeller Foundation to build platforms and services which will tightly regulate your post-covid life. The initiative is part of the World Economic Forum implementing The Great Reset agenda….” (=einde citaat).
  Dit laatste citaat maakt ook het verband duidelijk tussen Covid 19 samenzwering – en The Great Reset agenda van het W.E.F. Alleen al de betrokkenheid van de Rockenfellers en de Clinton Foundation zou imo al de stormklokken moeten doen luiden. Eenmaal de Rubicon overstoken is, is er m.i. geen weg meer terug. Dit blijkt ook uit het verband tussen Agenda 21- 30 en George Orwell 1984 :
  https://www.henrymakow.com/2020/10/un-agenda-30-is-literally-agen.html
  met citaat : “Picture in your mind an Orwellian dystopia like 1984, a world in which you have no rights, no freedom, no property, no family, no country, no religion, no say, and no nothing. UN Agenda 21 is the blueprint for such a world. The infrastructure has already been built. (Agenda 2030 is a milestone in Agenda 21 i.e. Century 21.) (=einde citaat).
  En het vaccin dat het DNA kan veranderen, zal hierbij een gevaarlijk wapen zijn :
  https://www.unz.com/audio/kbarrett_elias-davidsson-theyre-planning-to-genetically-modify-us-to-make-us-docile-obedient-slaves/
  Ik denk dan ook als men alle stukken van puzzel samenbrengt, en de verbanden legt, het totale plaatje dat achter deze Covid 19, toch duidelijk zou moeten zijn.
  Bij de WTK zijn alle puzzelstukken aanwezig… wat is dan het probleem voor de politiek – de MSM – de (pseudo)deskundigen en het overgrote deel van de bevolking om te zien wat er te zien is ??? Of denken ze allemaal dat ze gaan behoren tot diegenen die deze “Orwellian dystopia like 1984” gaan opleggen, in plaats van deze nachtmerrie te moeten ondergaan ??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.