Advertentie

Kijk: officiële documenten achter de ‘COVID-plandemie’..!!


x

Kijk: de officiële documenten

Achter de ‘COVID-plandemie‘..!!

2020 © Irma Scheffers (bronartikel) | deze versie WantToKnow.nl/be

z

Deze onderstaande video, inclusief alle officiële documentatie die erin wordt besproken, toont aan dat de COVID-19 pandemie een ‘oefening’ is, gepland en georganiseerd vanuit de WHO, de VN en de Bill & Melinda Gates Foundation. Kortom Agenda 21 en Agenda 2030. Gelukkig is de relatie met de WHO nu door Trump beëindigd (HIER); dat zou Europa ook moeten doen! Maar lees even verder en je zult zien dat de EU (en zeker Nederland) onderdeel is van deze lang geleden afgesproken ‘plandemie’.

Een omvangrijke gedocumenteerde bevestiging van datgene wat velen onder ons al langer met zekerheid wisten: de gehele wereldwijde COVID-19 shutdown is onderdeel van een live training en simulatie-oefening die wordt gerund vanuit de gewetenloze WHO en de Verenigde Naties. Zoals het allemaal keurig gedocumenteerd is in hun ‘Global Preparedness Monitoring Board’ (15 leden!)- jaarverslag van 2019 en hun International Health Regulations Treaty van 2005.

Daar hebben zo’n 195 landen hun handtekening onder gezet en ook Nederland! (zie o.a. ‘boardmember’ Sigrid Kaag van D66). (Zie hiervoor vanaf 16’29” in de video.)  En, niet verbazingwekkend, ook Dr. Anthony Fauci maakt er deel van uit.. Dit heeft gezorgd voor de oprichting van een Global Government (van de WHO en VN en de top van de internationale DMPB) samen met hun sponsors, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en andere niet nader genoemde donors.

De afspraak die vastgelegd is in de documenten, is dat voor september 2020 deze wereldwijde oefening moest zijn uitgevoerd. Wie verbaast dit nog? Helaas heb ik geen tijd om deze video te vertalen en ondertitelen (duur 1 uur en 40 minuten). Maar zeer de moeite waard om de video te bekijken en te delen waar je maar kunt. Blijf wakker en volg je eigen route bij het zoeken naar de waarheid!

PS: is het dan ook nog louter toeval dat dit fragment uit de TV-serie The Dead Zone, aflevering ‘Plague’ uit 2003 ! (HIER) melding maakt van het Corona-virus met als de enige oplossing HCQ ? Think for yourself. Overigens zijn álle officiële documenten te vinden onder de video op YouTube.

Deze documentaire bevestigt dus, wat velen van ons de laatste tijd met zekerheid hebben leren kennen: de hele COVID-19 world shutdown/lockdown, maakt deel uit van een live training en simulatie-oefening door de gewetenloze WHO en de Verenigde Naties, zoals gedocumenteerd in hun Global Preparedness Monitoring Board’s (GPBM) Annual 2019 Report.

En hun International Health Regulations Treaty van 2005 – dat zo’n 195 landen hebben ondertekend – die vrijwel een Global Government (van de WHO & de Verenigde Naties, & de high-level internationale GMPB) samen met hun sponsors, de Bill en Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust & andere naamloze donoren opricht.

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

Deel deze video zo breed mogelijk!
Mensen in hoge gezondheidsfuncties hebben opzettelijk gefaald in hun eed om de mensen te beschermen, en wij dienen als burgers ernstig wakker worden en er iets definitief aan doen. Elke regering is medeplichtig geweest aan de vernietiging van de economie van hun eigen land, het enorme lijden van hun mensen, veroorzaakt door deze massale sluitingen en soms huisarrest-aanvallen. Verloren banen, twijfelend levensonderhoud, doel in het leven, het sociale leven, en mensen werden weerhouden van elke normaliteit in het buitengaan, zelfs naar heiligdommen in de natuur.

Maar tegelijkertijd ook gedwongen, maskers te dragen in het openbaar. En zich vooral te onderwerpen aan de politie en overheidstirannie, die aan alle kanten volstrekt mank gaat aan enige consistentie! Ondertussen zijn kleine en grote bedrijven omgevallen, is het gezinnen onmogelijk gemaakt om hun bejaarde familieleden in een hospice te zien, en zijn velen alleen gestorven.

Ziekenhuizen zijn bezig om de aantallen voor COVID sterfgevallen administratief op te krikken, De main-stream-media spelen het spel geraffineerd uit, onbewust of volledig ingewijd in het grote ‘PLANDEMIE’-verhaal. Het is vooral de ANGST die ons verlamd. Besef dat je nergens ánders bang voor hoeft te zijn, dan JUIST VOOR DIE VERLAMMING..!

bronnen bij de video:

A World at Risk, 2019, Annual Report GPMB: https://apps.who.int/gpmb/assets/annu…

International Health Regulations (2005) https://www.who.int/ihr/publications/…

Some of the links/pages I referenced during this talk:

https://www.who.int/ihr/about/en/

https://www.who.int/gho/ihr/en/

https://www.gatesfoundation.org/How-W…

https://www.aspeninstitute.org/

https://www.gatesfoundation.org/searc… ***

9 gedachten over “Kijk: officiële documenten achter de ‘COVID-plandemie’..!!

 1. Ik luister vaak tijdens m’n werk en in de auto naar de radio en de enige zender die ik nog te harden vind, is radio 4 met klassieke muziek.
  Wat mij daarbij opvalt dat zowel de presentatoren als bij de ‘nieuws lezers’, ieder derde woord, corona is. Ik heb het vermoeden dat is afgesproken om deze termen te pas en te onpas te blijven gebruiken om het er maar met kracht in te smeren. Ook het nieuws om het uur is doorspekt met de voortdurende waarschuwingen en bangmakerij. Ik zet bij het eerste reclame geluid het geluid maar uit want het echt niet te harden.
  Maar als ik mensen achteruit zie deinzen als ik deze net om de hoek ontmoet, weet ik dat het trouwe propagandaknechten zijn. Die mensen zie ik ook met een heel braaf smoelwerk het boodschappenkarretje schoonlikken met de liters smeerlapperij welke inmiddels al is vergoten. Heel veel mensen zijn het allang zat als kouwe pap maar de brave dombo’s pik je er zo tussen uit.

 2. Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel; als de mensen thuis zijn, dansen de ratten en muizen in de stille gebieden. De succesvolste wereldbevolkingsvermindering was de zwarte plaag! De IHR was een goede instelling: https://www.who.int/ihr/current/en/ en zorgde voor hygiëne in lucht- en zeehavens, 12 jaar geleden vervielen die eisen in Nederland (m.b.v. de financiële crisis): https://wetten.overheid.nl/BWBR0002956/1975-03-01 Het hek is van de Dam; overvloed, eten overal en mensen doodstil. Vroeger stonden de Hollanders bekent als schoon en proper, waarschijnlijk geboren uit noodzaak: ratten; nu heb je de menselijke ratten die ons willen vernietigen! Spik en Span en dievenolie voor jezelf: https://holistik.nl/dievenolie/
  Corvus on air= corona virus. Kraaien zijn bv in Ierse mythologie verbonden met de godin Morrigan, die staat voor strijd en dood! Heeft iemand die hoog intelligente voorbode toevallig ergens gezien?

  1. Hoi 3teckeltjes, ik kwam op het idee omdat er nu zoveel kraaien zijn, weinig kleine vogeltjes(5G?) en 19 co(r=reproductienummer)vids hang out in murders! Correctie van denkbeeld! Ze zijn zwart en zijn dus lichtfabriekjes en vliegen naar gebieden die nodig in balans moeten komen. Hier is een positief filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=jPTtowjXBVM Verder is er een muizen- en rattenplaag(zwart en bruin); de restaurants waren muisstil en ook al waren de etenswaren opgeborgen, de etherische uitstraling was er wel, èn ze hadden vrij spel. Jij bent zeker een dierenvriend of je bent een grapje; dieren houden van mensen, vb: Woensdag wandelden mijn vriendin en ik op het platteland tussen weilanden, in de wijde omtrek geen ziel te bekennen, alleen bomen, water, gras èn dieren… de koeien en schapen kwamen meteen keihard aangedraafd zodra ze ons zagen en waren zo blij een menselijk schepsel te zien, ik kon het niet geloven; waarschijnlijk is het voor de boerderijdieren ook te stil en hebben ze aardige aandacht nodig. https://www.youtube.com/watch?v=jb1HRdRpUNw

 3. The HighWire with Del Bigtree

  PAID MILLIONS TO TARGET ANTI-VAXXERS
  https://youtu.be/wtlMUxTtrek

  PAID MILLIONS TO TARGET ANTI-VAXXERS
  As public skepticism over the safety of inadequately tested vaccines goes viral, public health experts are ramping up their efforts to quell this enormous and fast-growing community. Now a non-profit organization with its origins in one of the biggest Health Insurance providers in America has hired a Firm to target the people they label ‘anti-vaxxers’ and develop a new weapon: Project VCTR.

 4. Ik heb me gisteren door de video geworsteld en vanochtend nog eens enkele frasen teruggekeken.
  Ik kan in de videoboodschap en in onderliggende stukken geen concrete bewijzen vinden voor de praktische uitvoering van een oefensessie met Covid-19. Ik zie wel uitgebreide informatie betreffende theoretische oefensessies in de vorm van workshops e.d.

  Ik houd me zeer aanbevolen voor informatie/nadere toelichting die me zou kunnen overtuigen van verdergaande, praktische experimenten, welke in mijn ogen meer dan schandalig zouden zijn en met grote spoed aan de kaak zouden moeten worden gesteld.

  1. Martin, het lijkt erop dat je in keurige bewoordingen probeert te vertellen, dat je perceptie niet in staat is geweest, de overduidelijke informatie uit dit bericht te destilleren. We hebben geen enkele aanvullende informatie voor je, die je perceptie zou kunnen wijzigen. M.a.w. ‘You can lead a horse to water, but you can’t make it drink’..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.