Advertentie

Nu te koop: ‘Gezond Verstand’…!


x
x

Nu te koop: ‘Gezond Verstand’..!

2020 WantToKnow.nl/be

x

We melden HIER in ons eerdere artikel, al de geboorte van het initiatief voor een nieuw tijdschrift, ‘Gezond Verstand’ genaamd. Redactioneel onder leiding van dr. Karel van Wolferen, emeritus-hoogleraar Universiteit van Amsterdam en oud-correspondent NRC. Het tijdschrift is nu op de markt, maar geen verdere woorden er verder over, want in dit Café Weltschmerz-gesprek hieronder, vertelt Van Wolferen in een gesprek met interviewer Ramon Walter (biochemicus en natuurbeschermer), alles over de geboorte en achtergronden van dit nieuwe magazine, dat in een eerste test-oplage van 1 miljoen exemplaren gedrukt is/gaat worden. De website van ‘Gezond Verstand’ vind je HIER, waarbij ook de gelegenheid om exemplaren te kopen (koop er één, krijg je er twee!) aanwezig is.

Hulde aan de initiatiefnemers en complimenten voor hun durf en vertrouwen. Laten we hen steunen! ‘Gezond Verstand’ is een onafhankelijk blad, opgericht in augustus 2020, en verschijnt elke twee weken in een oplage van 100.000 exemplaren. Een tijdschrift voor iedereen die objectief en waarheidsgetrouw geïnformeerd wil worden over wat er gebeurt in de wereld. Een blad met serieuze, kwalitatief hoogstaande journalistiek ter bevordering van een burgerschap met gezond verstand.

In deze eerste uitgave onder meer:
 • De Voorgeschreven Werkelijkheid
 • Dit is Nederland niet
 • De mythe van de menselijke CO2
 • Voor God spelen in Davos
 • De agenda tegen de middenklasse
 • Anatomie van een kunstmatige pandemie
 • BlackRock en geforceerde vergroening
 • De onderbelichte wereld
 • De toekomst van de ‘transhumane mens’

1 gedachte over “Nu te koop: ‘Gezond Verstand’…!

 1. Ik kan mij gesprekken herinneren uit het verleden waarbij er ook gesproken werd over verzetskrantjes tijdens de tweede wereldoorlog.
  Met welke gevaar voor eigen leven deze werden rond gebracht.
  Veel mensen distantieerden zich van dergelijke blaadjes omdat het bezit ervan al risico inhield.
  Moest dus altijd in het geheim gelezen en verder verspreid worden.
  Het is vandaag de dag dan zo dat het verspreiden van de nieuwe krant en het bezit ervan niet zo onder druk staat als destijds het verzetsblaadje maar toch kleeft er een geur aan dat mensen die zich hiermee verbinden, een ‘opstandig’ karakter ambiëren. Er zijn heel veel mensen die zich de propaganda van de overheid gelegen laten liggen en daarmee de tweedeling in de samenleving vormgeven. Ik hoop dat dit blad, wat ik zeker zal aanschaffen, niet een bewijs is van een achterhoedegevecht wat probeert te redden wat te redden valt als een oorlog reeds verloren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.