Advertentie

Marokkaanse minister: “Chloroquine werkt, ook bij ons”..!


Hoe hypocriet de geneesmiddelenindustrie reageert op de effectieve werking en positieve invloed, die hydro-chloroquine heeft, als (ook preventief) geneesmiddel tegen de COVID-19-verschijnselen, is veelzeggend. Zij zien hun toekomstige afzet van een Corona-vaccin in rook opgaan. Maar de feiten blijven de  feiten en wellicht is die negatieve houding van de cowboys van Big Pharma’ wel een extra stimulans en bevestiging van de werking van de hydro-chloroquine-cocktail, zoals die hieronder staat afgebeeld. Er is wéér een nieuw substantieel bewijs geleverd, van die werking, doordat Marokko publiekelijk verklaart, dat het middel UITERST EFFECTIEF werkt.

Alle personen die in contact zijn geweest met coronapatiënten, krijgen in Marokko inmiddels preventief chloroquine toegediend. Het Marokkaanse Ministerie van Volksgezondheid besloot om alle mogelijke gevallen van COVID-19 het antimalaria-medicijn chloroquine en azythromicyne toe te dienen, vaak nog voordat besmetting is bevestigd. Zodra de test negatief blijkt wordt de behandeling stopgezet.

En ja, daar waren ze.. De Franse farmaceut Sanofi benadrukte nog maar eens dat chloroquine ernstige bijwerkingen kan hebben (HIER). De Amerikaanse president Donald Trump baarde de afgelopen tijd juist opzien door het middel (zonder waarschuwingen voor bijwerkingen) aan te prijzen als wapen tegen COVID-19. Vorige maand overleed een man in Arizona na het innemen van chloroquinefosfaat, een vorm van chloroquine voor het schoonmaken van aquariums. Of het fosfaat de oorzaak was, wordt er niet bijgezegd door Sanofi, maar dat ze bezig zijn spijkers op laag water te zoeken, is wel overduidelijk.

En verwijt de pot nu  de ketel dat ie zwart ziet, wanneer Sanofi spreekt over bijwerkingen..?? Werkelijk om te lachen natuurlijk; alsof andere medicijnen géén bijwerkingen zouden hebben en de artsen die de hydro-chloroquine toedienen, amateurs zouden zijn..!! Het is in onze ogen een bewijs van de effectieve werking van het middel, mits verstandig en vakkundig toegediend en in de volle breedte van de bewezen werking; dus MET het hydro-chloroquine, MET zink en ook een anti-bioticum ala additie..!

In Nederland heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) opgeroepen het reuma- en malariamedicijn (hydroxy)chloroquine niet te gebruiken als preventief middel (HIER) tegen het coronavirus. Feitelijk een grof schandaal, omdat ook in Nederland KEIHARD BEWEZEN is, dat het middel effectief werkt en DODELIJKE SLACHTOFFERS HEEFT VOORKOMEN..!! (HIER en HIER) Lees hieronder het verslag van de verklaring van de Marokkaanse Minister van Volksgezondheid. En besef dat er in Nederland veel Corona-patiënten gestorven zijn, die ZEER WEL MOGELIJK nog in leven waren geweest, indien het middel vakkundig was toegepast..!

X

Marokkaanse minister:

“Chloroquine werkt, ook bij ons”..!

2020 © WantToKnow.nl/be
x

Patiënten die het middel hydrochloroquine kregen toegediend, herstelden sneller dan patiënten die het middel niet kregen en veel eerder in het ziekenhuis werden opgenomen. Dat is de verklaring van de heer  Khalid Ait Taleb, de Marokkaanse Minister van Volksgezondheid in een Tv-interview. De Marokkaanse zorgautoriteiten zijn 23 maart begonnen met het toedienen van dit middel (chloroquine) bij mensen die besmet zijn met COVID-19. In ruim twee weken tijd werden meer dan 8.600 mensen behandeld (HIER) met het antimalaria-medicijn. “Met uitstekende resultaten”, volgens Ait Taleb.

Khalid Ait Taleb, de Marokkaanse Minister van Volksgezondheid

Omdat de behandeling de virale belasting ‘zeer snel’ kan verlagen, worden in Marokko alle mogelijke gevallen van COVID-19 het antimalaria-medicijn chloroquine in combinatie met het antibioticum ‘Azythromicyne’ toegediend, vaak nog voordat besmetting is bevestigd. Zodra de test negatief blijkt wordt de behandeling stopgezet. Volgens de zorgminister deelt iedereen die op de frontlinie tegen het virus strijdt dezelfde mening. “Niet alleen wij zeggen het, dezelfde ervaring wordt internationaal gedeeld”.

Bijwerkingen
De Marokkaanse regering kocht in maart de volledige voorraad (HIER) Nivaquine op, een antimalaria-middel op basis van chloroquine (HIER). Het medicijn van het Franse bedrijf wordt geproduceerd in fabrieken in Casablanca. Het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft een paar dagen later ook chloroquine ingekocht (HIER).

En hoewel de Franse farmaceut Sanofi blijft benadrukken, dat chloroquine ernstige bijwerkingen kan hebben, is dat verhaal feitelijk een broodje aap. Inmiddels is immers ruimschoots bewezen dat het middel gewoon werkt.. In Nederland heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) opgeroepen het reuma- en malariamedicijn (hydroxy)chloroquine niet te gebruiken als preventief middel (HIER) tegen het coronavirus.

Maar dat bericht is eigenlijk niet zuiver, omdat de essentie van de boodschap is, dat het NIET PREVENTIEF gebruikt moet worden. Maar het gaat erom, dat het middel wordt gebruikt, wanneer er een goede aanleiding is, te vermoeden dat bij een mens, de Corona-verschijnselen komen opzetten in EEN VROEG STADIUM, dus niet preventief. De bijwerkingen zijn volgens Ait Taleb ‘zeer beperkt’. En heel belangrijk daarbij is de constatering van deze minister, dat door de inzet van het middel, een opname op de intensive care wordt vermeden.

Daarbij is ook niet onbelangrijk, aldus de minister, dat:  “Patiënten herstelden sneller dan degenen die eerder in het ziekenhuis werden opgenomen.”. Het aantal herstelde coronapatiënten in Marokko is de afgelopen dagen fors toegenomen en opgelopen tot 1.565. Het land registreert 5.000 besmettingen en 177 coronadoden. Als we de vergelijking maken en de Marokkaanse cijfers gewoon met de Nederlandse vergelijken, in relatie tot het bijna dubbele aantal inwoners van Marokko, is blijkbaar de Marokkaanse aanpak veel sneller en beter dan die van Nederland.

* * *

2 gedachten over “Marokkaanse minister: “Chloroquine werkt, ook bij ons”..!

  1. Wat ook zo opvallend was dat de Britse Boris Johnson ook leed aan een corona aanval en daarvan opvallend snel herstelde. ±4 dgn en hij was over het ergste heen. Dat is ook wat gemiddeld staat voor een aanval waarbij Hydrochloroquine wordt toegepast. Nu heb ik het donkerbruine vermoeden dat in dit geval hier ook gebruik van gemaakt is. Maar dat mag hij natuurlijk NOOIT in het openbaar vertellen!

  2. 3×5 druppels in een weinig water een half uur voor de maaltijden ter preventie van corona.Cuba levert homeopathisch geneesmiddel voor Covid-19 aaan zijn ouderen en risicopatiënten.PrevengHo®Vir bestaat uit de remedies: Anas barbariae 200; Baptisia tinctoria 200; Bacillinum 30; Pyrogenium 200; Eupatorium perfoliatum 200; Influenzinum 200; Arsenicum album 200. Wat VIRO-logen niet kunnen kan dus wel.
    Homeopathie wat echt werkt, goedkoop en niet patenteerbaar is. Een spoedcursus over de symptomen met hun bijpassende middel of middelen is te leren op acht uur tijd door huisartsen. Resultaat zou zijn 90% minder patiënten en vluggere genezing zonder verwikkelingen.Van die extra suikerbolletjes(volgens de klassieke artsen) gaan de patiënten heus niet dood van corona wel. Het juiste middel werkt efficient, onmiddellijk en zonder bijwerkingen.
    Al 100 jaar toont homeopathie aan dat het effectief is tegen virale en bacteriële ziekten. Verschillende remedies zijn nodig voor verschillende stadia van de ziekte, afhankelijk van het totaal aan symptomen van de patiënt. Bij behandeling van in het begin mag men verwachten dat ziekenhuisopnames niet nodig zijn en bij opname is de patient ontslagen na 7-10 dagen in plaats van 3 weken of langer, en dit zonder complicaties.
    Dankzij de virologen zitten we nu in deze situatie.”Gain-of-function” verwijst naar experimenten waarbij een ziekteverwekker wordt gewijzigd om hem nieuwe of toegevoegde functionaliteit te geven, zoals het vermogen om mensen te infecteren wanneer dat niet kon, of verhoogde besmettelijkheid of letaliteit SARS-CoV-2 is het enige coronavirus met een furinesplitsingssite. Zelfs verre familieleden van CoV-2 hebben dit niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.