Advertentie

De ziel van de mensheid is veranderd!


dr. Herbert van Erkelens

Dr. Herbert van Erkelens is geen onbekende hier op de site. Vele artikelen plaatsten we al van zijn hand, het afgelopen decennium. Als hedendaags alchemist houdt hij zich bezig met het praktisch verbinden van de schat van informatie, die aanwezig is op Aarde, over het ‘lot van de Mens’. Niet zo verwonderlijk dat hij samenwerkt met het Amerikaans medium Judith Moore, die op haar beurt Herbert beschouwd als een uniek mens, die zijn wetenschappelijke denkwijze combineert met de wijsheid van de Bron.

In dit door Herbert van Erkelens vertaalde artikel, spreekt ‘De Grote Wijsheid’ op 9 juli 2020 jl. via Judith Moore. Het Engelse transcript is gemaakt door Sean Sands. We rijken je graag deze info aan, in deze gastcolumn, via Herbert van Erkelens.

* * *

x

x

De ziel van de mensheid is veranderd!

2020 © Judith Moore / vert. dr. Herbert van Erkelens
2020 © deze versie WantToKnow.nl/be

x
Aan het begin van de tijd raakte de zon de aarde en er was leven. Het solaire Genesisdeeltje creëert de diversiteit van alles wat je op aarde ziet. Nu de tijd der tijden is aangebroken, hebben kosmische krachten energie uit de solaire bron in manifeste schepping gehaald, via de kracht van de Grote Centrale Zon. Deze kracht stroomt onze realiteit binnen via ‘onze’ solaire zon.

De macht van deze scheppingskracht vereist evenwicht en de verandering die nodig is om het leven op aarde in stand te houden. De spiegel van de werkelijkheid, weerspiegelt de chaos van de moleculaire deeltjes van de bio-energetica van de planeet. De absolute kracht van Creatie dwingt bewustzijn, om de extremen van destructieve tweedeling, van dualiteit en scheiding te onthullen. Het is een machtige kracht van transformatie en verandering.

Er zijn tijden in de menselijke geschiedenis waarin de bestemming van de mensheid wordt veranderd door kosmische krachten. Dit is zo’n tijd. De zonsverduistering van 21 juni, gecombineerd met de twee maansverduisteringen ervoor en erna, vormt een galactische kracht die zijn weerga niet kent. in de geschiedenis van astrologische krachten. De macht ervan heeft de bestemming van de mensheid en de aard van de menselijke ziel gemodelleerd.

Judith K. Moore

Dit is de essentiële waarheid.
De aard van de menselijke ziel is veranderd, omdat de kosmische krachten niet alleen de bio-energetica van het bewustzijn hebben beïnvloed, maar ook de ziel van de mensheid. Veel meer mensen zullen de planeet verlaten naarmate de sluier nog dunner wordt. Massa’s mensen zullen de cyclus van het Tijdperk van lijden en dualiteit voltooien en opstijgen naar een nieuw karmisch gebied en een nieuwe reïncarnatiecyclus.

De komende drie jaar zal een periode van onrust en verandering zijn. Degenen die tot in 2023 op Aarde blijven, zullen zielen zijn die klaar zijn om de realiteit op een andere manier te bekijken. Het handelen vanuit dualiteit zal geleidelijk verdwijnen. Je zult niet op een dag wakker worden en gewoon merken dat de rest van de wereld tot Eenheid is gekomen…

De 1000 jaar vrede, staat voor het Tijdperk van werken dat nodig is, opdat vrede een manifestatie wordt van principes, die organisch en duurzaam zijn in de menselijke gemeenschap en in de relatie van de mensheid tot het ecosysteem. De duizend jaar vrede vormen geen lineaire tijdlijn, het gaat om een kwantumtijd. Net zoals de 144.000 niet een letterlijk aantal mensen betreft, maar eerder een Melchizedek-formule vormt.

Het duizendjarige vrederijk is een niet-lineaire bestaansruimte voor de transformatie van de werkelijkheid. Blijf in geloof; weet dat de tijd nabij is. De archetypische kracht heeft de bio-energetica van de werkelijkheid op de planeet in elk aspect van bewustzijn veranderd. Het zal worden gevoeld en het zal zich manifesteren. Het is een actie van Creatie, de macht van God. Gezegend zijn jullie, zo zij het en zo is het.

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.