Advertentie

Kijk: ’t bedrog! VÓÓRDAT je je wéér laat prikken..!


*

Kijk: ’t bedrog!
VÓÓRDAT je je wéér laat prikken..!

2023 © Pierre Capel | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Het verhaal is duidelijk; het ‘grote prikspel’ is weer op de wagen.. ANGST is het asfalt waarop deze wagen wordt gereden. Het volk dient weer te luisteren naar de verdwaalde wetenschappers, die -voor het grootste deel onbedoeld- de weg volledig kwijt zijn. Niet in staat zijn, de afgelopen C-19-periode kritisch te evolueren. Kritisch te kijken naar wat WERELDWIJD vele van hun collega’s willen duidelijk maken.. PAS OP EN STOP MET DIE mRNA-ROMMEL, TOTDAT.. Totdat het allemaal kritisch-wetenschappelijk is bekeken. Totdat absolute veiligheid kan worden gewaarborgd.. TOTDAT het duidelijk is waarom Pfizer de zaak weer heeft besodemieterd.. WERELDWIJD..! En ja, een heftig woord, maar het zal eens tijd worden, dat we onze stem verheffen..! TOCH?

Professor dr. Pierre Capel is een bevlogen, uiterst erudiete man, die puur wetenschappelijk, bovengenoemde zaken, MET EEN OPEN BLIK, analyseert. Tot geen ándere conclusie kan hij komen, ná deze analyses, dat we worden misleid. Dat we worden voorgelogen, over effectiviteit van de mRNA-gmo-prikken. Over de veiligheid vooral.. Kijk naar zijn punten uit zijn column ’13 Shades of LIES’…

 1. Het virus komt niet uit het lab in Wuhan
  Capel wijst erop dat de genetische lettervolgorde van het nieuwe coronavirus absoluut nergens in de natuur voorkomt, maar wel in de prik.
 2. Het virus kwam plotseling van de markt
  In 2013 werd er in het Wuhan-lab al gewerkt aan een coronavirus dat zich bindt aan de menselijke ACE2-receptor. “Dat is maar 10 jaar geleden.” Het geheel is iets eerder gestart, in 2008, en gefinancierd door DARPA.
 3. Niemand had de pandemie zien aankomen
  Voor de PCR-test, die in slechts 10 dagen is ontwikkeld en gepubliceerd, moet je de code van het virus kennen. “Ze kunnen toch wel heel snel werken.”
 4. Virus op lijst A vergelijkbaar met ebola
  De IFR van Covid-19 onder mensen tot 65 jaar is 0,05 procent. “Dat is dus drie keer niks en minder dan de griep.”
 5. Anderhalve meter beschermt, overdracht niet via aerosolen
  Mensen die zeiden dat overdracht via aerosolen ging, werden voor wappie en idioot uitgemaakt. Het Wuhan-onderzoek TA2-P2-T5.4 gaat over het testen van de meest effectieve afgiftetechnieken via aerosolen.
 6. Mondkapjes zijn effectief
  Nooit bewezen en toch maar dragen, die dingen..??
 7. Er is geen bestaande medicatie voor Covid Capel wijst er nog maar eens op, dat Ivermectine heel goed tegen corona werkt.
 8. De mRNA-prik beschermt tegen infectie en overdracht “Het spike-eiwit van delta en omikron lijkt voor geen meter meer op het spike dat ze in Wuhan gebakken hebben en in de prik gezet.”
 9. De vloeistof uit de mRNA-prik blijft in de arm “Amehoela. Het komt in de hersenen, in het hart, in de bloedvaten, in de testis. In no time komt het overal. En zet daar het specifieke lokale lichaamseigen DNA aan de gang”
 10. mRNA-prik heeft geen bijwerkingen
  “Het verstoort hormoonsystemen, geeft een heel raar effect op de stolling, veroorzaakt cytokinestormen en leidt tot hersenbloedingen, myocarditis en vaatontstekingen.”
 11. De mRNA-prik geeft geen oversterfte De onderzoeken zijn volop aan de gang, maar MOGEN NIET GERICHT ZIJN OP DE mRNA-prikken. Maar Pfizer wist het zeker: geen oversterfte door de prikken. “Dat is wel erg prettig,” zegt Capel sarcastisch.
 12. De mRNA-prik is goed voor ouderen “Bij ouderen werkt het immuunsysteem juist slechter, het vaccin werkt aantoonbaar niet,” stelt Capel. Het vormt alleen een gevaarlijke bron van bijwerkingen in het verzwakte, ouderen-lichaam..!!
 13. Deze mRNA-prik is veilig voor zwangere vrouwen Wat gebeurde er negen maanden na het begin van het vaccinatieprogramma? Ondergeboorte. “Dit is wat nog nooit gezien is, ooit in de geschiedenis. Dit is de hele eeuw nog nooit gezien.”

En uiteraard ben je komende herfst weer welkom in de prikstraat om je mRNA-shot te halen…!

 

12 gedachten over “Kijk: ’t bedrog! VÓÓRDAT je je wéér laat prikken..!

 1. Misschien een idee om al die bio labs te vernietigen .
  Hebben we ineens een heel gezonde wereld populatie .
  Oekraïne zitten er ook genoeg .
  In zelfs niet bij het Erasmus in Rotterdam voormalig werkterein van van Kuipers en Koopmans , Ab Osterhaus ( de griep prik leugenaar )

 2. Zondag 10-9-2023 hoorde ik op TV om c.a 08.08 uur bij hart van Nederland dat kuipers het aantal coronagevallen weer ziet toenemen,maar we hoeven ons nog geen zorgen te maken.
  (Wel vreemd dat ze toch nu al vaccinatietenten opbouwen toch?).
  Deze morgen hoorde ik in het nieuws dat Frankrijk de Iphone 12 verbied vanwege de te hoge dosis straling die dat ding afgeeft.
  Eerder schreef ik al eens dat naar mijn mening wij allen in een grote “magnetron” leven door een toename aan straling in de lucht door kabelvrije apparaten wat steeds meer wordt.
  Natuurlijk willen ze onderzoek hiernaar vermijden omdat de belangen ivm digitale controle te groot zijn zoals dat natuurlijk ook voor de providers geldt.
  Wie een beetje oplet kan achterhalen dat het aantal kankergevallen meer wordt (ze voorspellen nog meer) terwijl draadloze apparaten steeds meer toeneemt stijgt dus ook het aantal kanker gevallen zelfs in winkels loopt het personeel nu al met draadloze headsets op.
  Waarom komt hiernaar geen groot onafhankelijk onderzoek?
  Vaccinaties tegen corona waren en zijn niet bewezen veilig en kunnen zelfs hartkwalen veroorzaken.
  Straling is bewezen schadelijk in ziekenhuizen lopen radiologen met lood in schorten rond en kijk naar de resultaten van bv Tsjernobil. Hoe zit dat met straling van draadloze apparaten?
  Voedsel wordt door ingrediënten om het langer goed te houden ongezond gemaakt.
  Gezonde dingen waar eerdere generaties groot van zijn geworden zoals melk,vlees en dergelijke zou ineens slecht zijn en natuurlijk moet dan de veestapel verdwijnen en zelfs de boeren terwijl zij al eeuwen voor gezonde voeding zorgen.Boeren weg =de kans voor de industrie om mensen van hen afhankelijk te maken zodat ze een machtsmiddel hebben om mensen te dwingen.
  Wilt u kunstmatig gemaakt eten uit een zakje dat u met water moet aanlengen? of kiest u voor de boeren en hun gezonde producten?
  Teveel zaken zijn vernietigend voor mensen en overheden staan erbij en kijken ernaar of doen zelfs mee.En natuurlijk is het vreemd dat terwijl de aantallen mensen in Nederland toenemen HAP posten gesloten worden en ziekenhuizen verdwijnen moeten.
  Overheden doen teveel wat nadelige gevolgen heeft voor mens,dier en milieu want wanneer alles vol gebouwd wordt wordt de leefruimte voor dieren kleiner wat ze dan maar oplossen door dieren af te schieten,waar zijn ze in godsnaam mee bezig?

 3. PS
  Dat ze weer toewerken naar een pandemie omdat ze dat middelen geeft om mensen te laten doen wat ze willen is voor mij een feit.Het mogelijke verschil zal zijn dat de EU en de WHO en mogelijk aanverwante organisaties nu de dienst kunnen gaan uitmaken en mensen zelfs kunnen dwingen tot vaccineren want dat kan de WHO nu al in een noodsituatie.Zij kunnen in mijn zienswijze nu al bij een pandemie/noodsituatie het RIVM en de veiligheidsregio’s overrulen en ik ben ervan overtuigd dat het ook zal gebeuren wanneer er niet ingegrepen wordt.Iedereen heeft volgens onze grondwet zelfbeschikking over zijn/haar eigen lijf wat ze ook verzinnen en daarbij komt ook dat Nederland volgens de grondwet niet van buiten de landsgrenzen bestuurd mocht worden (of dat nu nog zo is weet ik niet) mogelijk hebben ze dat ook al veranderd.De EU regeert van buiten onze landsgrenzen maar met hulp van mensen in Nederland die zich niets van de grondwet aantrekken en mogelijk corrupt zijn.Maar wat als ze echt vaccineren verplichten?

 4. Zojuist in het NOS nieuws hoorde ik dat Ouwehand mag blijven en dat het bestuur aftreed.
  Tijdens een interview had Ouwehand het over democratische partij wat PvdD zou zijn maar in een democratie beslist toch de meerderheid? Hoe kan Ouwehand dan spreken over een democratische partij terwijl het bestuur (bestaande uit meerdere personen) moet aftreden zodat zij kan blijven zitten?Veel leden zullen voor haar gekozen hebben maar veel ook niet en hoe zit dat met geld dat zij aangenomen heeft bv die 1,3 miljoen want voor wat hoort wat toch? Op vragen over haar en wat er nu eigenlijk binnen de partij aan de hand is gaf ze geen antwoord zogenaamd omdat ze haast had,zeg maar het was te moeilijk om antwoord te geven wat geloofwaardig is om haar aanblijven te rechtvaardigen.Von der Leyen van de EC sprak ook nog en ze wil verder met de groene plannen zogenaamd in samenwerking met de landbouw en Oekraïne wil ze bij de EU hebben.Waarom een land dat in oorlog is juist nu bij de EU willen halen? Welke gevolgen zitten daar mogelijk aan voor de EU (west Europa) worden we dan niet een oorlog in getrokken?
  Veel mensen in mijn omgeving maken zich daar ernstige zorgen over en vrezen het ergste.
  Poetin kan ook een spelletje spelen dat weet ik niet,maar hij is Oekraïne binnen gevallen om te dé Nazificeren en heeft dat op TV ook gezegd maar daar hoor je ze niet meer over wat niet vreemd is wanneer je uitzoekt wie er betrokken zijn geweest bij het tot stand komen van de EU en NAVO.
  Ze wil ook ik meen 50 miljard vrijmaken voor Oekraïne u weet wel dat corrupte land dat zelfs miljoenen in de zak van Bidens zoon heeft doen belanden aldus berichten op de publieke omroepen.Stel u zich eens voor dat Nederland direct belasting moet betalen aan die EU wat ze willen en wat als er een Europees leger komt wat ze ook willen?Het gevaar van een Europees leger kan zijn dat Nederlandse militairen elders moeten opereren en dat buitenlandse militairen in Nederland worden geplaatst wanneer ze dat nodig vinden.Wat is dan het gevaar?
  Nederlandse militairen zullen indien ze dat nodig achten niet op de eigen bevolking willen schieten,buitenlandse militairen kunnen daar minder moeite mee hebben.U kunt dit erg ver gezocht vinden maar het is niet onmogelijk wanneer het volk bv in opstand komt tegen de regering of de EU plannen.Tijdens de tweede wereldoorlog aan het einde waren er ook echte nazi’s die op het eigen volk schoten omdat ze in Hitler bleven geloven maar de meesten zullen dat niet gewild of gedaan hebben.Zo zullen er wellicht ook zijn die heilig geloven in de EU en daar alles voor over hebben.Ook ziet men nu al de achterbakse media gewone demonstranten zoals boeren betitelen als relschoppers terwijl zij vechten voor hun voortbestaan en dat is iets anders dan bv extinction rebellion die je bijna beroeps demonstranten kunt noemen.Dat is mijn mening weer.

 5. Mijn oudste zoon is vorige week overleden(49jaar) vanwege long(geen zuurstof} en hart problemen , as maandag wordt mijn kind gecremeerd. De crematoriums zitten dag na dag vol.

  1. @Ikzie. Wat een intens en verdrietig bericht. Mijn oprechte deelneming. Liefs, Yanneke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.