Advertentie

Weer toparts waarschuwt voor het mRNA-middel..!!


x
X

Weer een toparts die waarschuwt voor het mRNA-middel..

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Covid-19-vaccins zijn geen vaccins. Het MIDDEL is gebaseerd op een nieuwe techniek, die we mRNA noemen. Maar inmiddels zijn veel bijwerkingen tevoorschijn gekomen, want de tijd ontbrak om fatsoenlijke tests te doen, om de bijwerkingen überhaupt in kaart te brengen.. Zo bang waren we kennelijk voor die ‘verschrikkelijke Covid-19’. Maar één van de bijwerkingen is niet mis.. Hartfalen, en wel in de mate dat er sterfgevallen uit voortkomen. De mRNA-middelen veroorzaken ongewone infecties en verhogen het aantal sterfgevallen bij ernstig zieke patiënten, zo heeft opnieuw een vooraanstaand hartspecialist onthuld.

Hoewel artsen elke dag een toenemend aantal gevallen zien dat verband houdt met vaccins, berichten de media niet over deze gevallen. Waarom is dat eigenlijk? Weet jij het? Of geloof je dat het allemaal onzin-informatie is..? Fake-news zeg maar. Dr. Kenji Yamamoto van de afdeling Cardiovascular Surgery van het Okamura Memorial Hospital in Japan schrijft in een open brief aan een medisch tijdschrift dat het gaat om ‘bevooroordeelde propaganda’ van de nieuwsmedia.

De meeste gevallen van deze heftige bijwerkingen, houden verband met de mRNA-vaccins, zoals Cominarty van Pfizer, en ook deze arts beveelt weer aan, te stoppen met het geven van boostertests. Dr. Yamamoto vreest dat de spike-eiwitten van het vaccin, het aantal hart- en vaatziekten, en met name hartaanvallen en beroertes, zullen doen toenemen. Hij schrijft:

“Naast het risico op infecties als gevolg van verlaagde immuunfuncties, is er een mogelijk risico op onbekende orgaanschade veroorzaakt door het vaccin die verborgen is gebleven zonder duidelijke klinische presentaties, voornamelijk in het circulaire systeem.” (Bron: Virology Journal, 2022; 19: 100; doi: 10.1186/s12985-022-01831-0)

Dr. Kenji Yamamoto schrijft in zijn verhaal:

‘Onlangs is in The Lancet een studie gepubliceerd over de doeltreffendheid van COVID-19-vaccins en de afnemende immuniteit na verloop van tijd. De studie toonde aan dat de immuunfunctie bij gevaccineerde personen 8 maanden na de toediening van twee doses COVID-19-vaccin lager was dan bij de niet-gevaccineerde personen. Volgens de aanbevelingen van het Europees Geneesmiddelenbureau zouden frequente COVID-19 booster shots de immuunrespons nadelig kunnen beïnvloeden en mogelijk niet haalbaar zijn. (zie ook HIER op de site)

De afname van de immuniteit kan veroorzaakt worden door verschillende factoren zoals N1-methylpseudouridine, het spike-eiwit, lipide nanodeeltjes, antilichaam-afhankelijke versterking, en de oorspronkelijke antigene stimulus. Deze klinische veranderingen kunnen een verklaring zijn voor de gerapporteerde associatie tussen COVID-19 vaccinatie en gordelroos.

Bij wijze van veiligheidsmaatregel moeten verdere boostervaccinaties worden stopgezet. Bovendien moet de datum van vaccinatie worden geregistreerd in het medisch dossier van de patiënten. Er zijn verschillende praktische maatregelen gerapporteerd om een afname van immuniteit te voorkomen.

Deze omvatten het beperken van het gebruik van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, met inbegrip van acetaminofen om de lichaamstemperatuur op peil te houden, een passend gebruik van antibiotica, stoppen met roken, stressbeheersing, en het beperken van het gebruik van lipide-emulsies, met inbegrip van propofol, die perioperatieve immunosuppressie kunnen veroorzaken. Concluderend, COVID-19 vaccinatie is een belangrijke risicofactor voor infecties bij kritisch zieke patiënten.’

Deze arts is er één in een rij van DUIZENDEN..!
Naast deze Japanse arts, hebben we onlangs de verklaring van Dr. Charles Hoffe, arts in British Columbia, Canada gehad. Zijn woorden liegen er ook niet om.

“De overgrote meerderheid van de mensen die zich laten injecteren tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) zal binnen enkele jaren overlijden aan hartfalen”

In een van zijn laatste updates legt Dr. Hoffe uit dat hij bij zijn patiënten die een mRNA (messenger RNA) ‘vaccin’ van Pfizer-BioNTech of Moderna hebben genomen, vaststelt dat hun haarvaten nu verstopt raken, wat volgens hem uiteindelijk zal leiden tot een ernstige cardiovasculaire aandoening. Chinese virus mRNA shots zijn geprogrammeerd om het lichaam van een persoon te veranderen in een ‘spike eiwit fabriek’, en Dr. Hoffe zegt dat na verloop van tijd deze massaal geproduceerde spike eiwitten een progressieve bloedstolling veroorzaken..!!

Niet minder dan 60% van de mensen, dat een mRNA-injectie krijgt, zal last krijgen van deze bloedklonters – en uiteindelijk zal een overweldigende meerderheid door de veroorzaakte schade zes voet onder de grond eindigen. Dr. Hoffe legt het uit op zijn blog:

We weten nu dat slechts 25 procent van het ‘vaccin’ dat in iemands arm wordt geïnjecteerd ook daadwerkelijk in je arm blijft. De andere 75 procent wordt opgevangen door je lymfestelsel en letterlijk in je circulatie gebracht, zodat deze kleine pakketjes boodschapper-RNA, en tussen haakjes in een enkele dosis Moderna-‘vaccin’ zitten letterlijk 40 biljoen mRNA-moleculen.”

Dr. Hoffe zegt dat deze pakketjes weliswaar door Big Pharma zijn ontworpen om rechtstreeks in de cellen van de mens te worden opgenomen, maar dat de enige plaats waar ze werkelijk kunnen worden opgenomen zich rond de bloedvaten en in de haarvatennetwerken bevindt, de allerkleinste bloedvaten waar de bloedstroom traag is en waar de genen worden vrijgemaakt.

“Je lichaam gaat dan aan de slag met het lezen en produceren van triljoenen en triljoenen van deze spike-eiwitten. Elk gen kan vele, vele spike-eiwitten produceren. Het lichaam herkent dan dat dit vreemde lichamen zijn, dus maakt het er antilichamen tegen aan, zodat je beschermd bent tegen COVID. Dat is het idee.”

Dit ‘middel’, deze mRNA-injecties brengen ‘stekelige stukjes’ in bloedvaten aan, met hartfalen tot gevolg
Hoewel lange tijd is beweerd dat deze spike-eiwitten een virusinfectie tegengaan nadat zij in het lichaam van een mens zijn geïnjecteerd, is de realiteit dat zij in feite deel gaan uitmaken van de celwand van het endotheel van de bloedvaten van een mens. Principia Scientific legt het uit (HIER).

Dit betekent dat deze cellen die je bloedvaten bekleden, die glad zouden moeten zijn zodat je bloed soepel stroomt, nu deze kleine piekerige stukjes hebben die uitsteken,”

Dr. Hoffe zegt dat het onvermijdelijk is dat de geïnjecteerden bloedklonters zullen ontwikkelen, omdat naarmate de in het vaccin ingebrachte spike-eiwitten zich in de bloedvaten en haarvaten nestelen, de bloedplaatjes rondcirkelen in een poging het probleem op te lossen door steeds meer klonters te maken. Hij schrijft:

“Dus wanneer het bloedplaatje door het haarvat komt, raakt het plotseling al deze COVID-spikes en wordt het absoluut onvermijdelijk dat zich bloedklonters vormen om dat bloedvat te blokkeren. Daarom kunnen deze spike-eiwitten voorspelbaar bloedklonters veroorzaken. Ze zitten in je bloedvaten (als mRNA ‘gevaccineerd’) dus het is gegarandeerd.”

Het blijkt dat deze bloedstolsels anders zijn dan de ‘zeldzame waarnemingen’, waarover in de media wordt gesproken en die op CT-scans en MRI’s te zien zijn. Deze zijn microscopisch klein en zijn niet te zien op tests, omdat ze alleen kunnen worden opgespoord met een bloedtest die bekend staat als D-dimeer. Dr. Hoffe heeft D-dimeer-tests uitgevoerd op zijn met mRNA-‘gevaccineerde’ patiënten, waardoor hij ontdekte dat ten minste 62% van deze GEVACCINEERDEN, deze microscopische bloedstolsels heeft..!! Dr. Hoffe hierover:

“Het meest verontrustende hiervan is dat sommige delen van het lichaam, zoals de hersenen, het ruggenmerg, het hart en de longen, niet kunnen [regenereren]. Wanneer deze weefsels beschadigd raken door bloedstolsels, zijn ze blijvend beschadigd.”

Om meer te weten te komen over de gevaren en de ondoeltreffendheid van injecties tegen het C-virus, moet je zeker een kijkje nemen op ChemicalViolence.com.

 

* * *

5 gedachten over “Weer toparts waarschuwt voor het mRNA-middel..!!

 1. Een ander aspect, en dat ligt in het spirituele spectrum, dat is dat doordat het een genetisch ding is waarmee gewerkt wordt, er een fundamentele afsplitsing ontstaat met het oorspronkelijk ontwerp en de ‘prik van Lucifer’.
  Eerder hadden we al kunnen lezen dat de Ahrimanische aspecten van Lucifer alleen direct tot de stoffelijke natuur kunnen binnendringen door zich te koppelen aan een parasiet. Vandaar dat middelen als I of Avermectine of Hydrochloroquine die anti parasitair werken, op de verboden lijst kwamen. Dan is er nog een aspect die ik deel met een specialist op het gebied van post mortale fenomenen,o.a. Maarten Oversier, dat er een breuk ontstaat in het ‘normale karmische proces’ waardoor de overledene een ziel blijkt te bezitten die niet meer de ‘gebruikelijke weg’ kan gaan op zoek naar een wedergeboorte om de karmische weg te doorlopen. Deze dolende zielen hebben zich ontheemd en hebben de ‘sleutel’ tot de bron/schepper weggegooid/verworpen door te kiezen voor dit satanische experiment. Wat nog als extra effect zich schijnt aan te dienen is de portaalfunctie die zich schijnt aan te dienen maar ik kan hier geen enkele zekerheid over geven want de ‘kennis’ hierover is niet te toetsen en hoogst speculatief. De portaalfunctie zou dan zijn dat zeer duistere demoonachtige entiteiten zich toegang zouden verschaffen tot deze zwevende zielen en dan op de een of andere manier weer manifesteren.
  Deze gruwel is mij erg vaag maar gezien de eigenschappen van ‘het kwaad’, niet ondenkbaar. Immers hoeveel mensen zijn er niet die vast geloven dat na de dood er ‘niets meer is’.

 2. https://www.vpngids.nl/nieuws/nza-verzamelt-patientgegevens-zonder-toestemming/
  Digitale controle zelfs al gaat het tegen wet en regelgeving in in verband met privacy en beroepsgeheim van artsen en zonder dat patiënten het weten of toestemming geven.
  Een koning die een veroordeelde gratie geeft zal andere veroordeelden ook aanmoedigen om gratieverzoeken in te dienen,waar gaat dat eindigen?
  Zoals ik al eerder schreef wie gaan over gezondheidszorg,financiën,voedselvoorziening en zelf wet en regelgeving maken/veranderen hebben de macht en helemaal wanneer alles digitaal te controleren is.Medische gegevens,bedrijfsvoering,inkomsten en uitgaven enz alles wordt digitaal gecontroleerd en het bied de mogelijkheid om te sturen aan de heersers die niet de beste bedoelingen met de ingezetenen van hun land hebben.Politiek zou een 24/7 en 365 dagen per jaar beroep moeten zijn maar is dat niet.Zelfs nu er bewust veroorzaakte of niet bestaande crisissen zijn gaan ze gewoon op reces en laten mensen in armoede en bv de boeren in onzekerheid achter.Voordeel is wel als ze er niet zijn doen ze ook geen gekke dingen wat meestal achteruitgang betekend voor hen die ze zeggen te vertegenwoordigen.Nadeel anderen kunnen dit weer misbruiken om doelstellingen te halen natuurlijk.Wat een puinhoop is het toch in ons ooit zo mooie land geworden en met “vluchtelingen” op dure passagiersschepen zal het nog slechter worden vrees ik.Wat gaan ze doen wanneer er mensen blijven komen en die schepen vol zitten? vraagt niemand zich dat af?

 3. In de protocollen van Sion staat dat “virussen” gebruikt zullen worden om bepaalde zaken te bereiken.Vaccineren met “niet mensvriendelijke” of geen gezondheidsbevorderende ingrediënten lijkt daar deel van uit te maken.Waarom hoor ik nauwelijks of helemaal geen berichten over die protocollen van Sion via de MSM kanalen? Vergelijken zij niet wat daar beschreven is en wat er in de praktijk gebeurd?
  Waar ik me ook zorgen over maak is ook weer aan de hand van een vergelijking namelijk de uit huis plaatsing van kinderen van mensen die slachtoffer geworden zijn van de toeslagenaffaire.
  Ik meen gehoord te hebben dat veel kinderen zonder opgave van reden uit huis geplaatst zijn/worden en dat vind ik zorgelijk.Wanneer het zou zijn omdat ouders financiële problemen hebben (veroorzaakt door de overheid) waardoor de ouders volgens diezelfde overheid niet meer voor hun kinderen zouden kunnen zorgen dan maak ik me zorgen over de toekomst van heel veel kinderen omdat steeds meer mensen in financiële problemen komen ivm de inflatie.hoge energie prijzen en natuurlijk stijgende prijzen van alledaagse dingen/benodigdheden.Betekend dit dat ze van plan zijn nog meer kinderen uit huis te plaatsen?
  In de oorlog was er ook een programma waarbij vrouwen zwanger gemaakt moesten worden door SS ers voor de toekomst van toen.Zij moesten kinderen baren die later als kanonnenvoer konden dienen meen ik.Terwijl ik dit schrijf besef ik dat dit heel ver gaat en mogelijk zullen veel mensen het niet geloven,maar wanneer het toen gebeurd is waarom zouden ze dan nu hun focus niet op kinderen gericht hebben? Er zijn al uit huis plaatsingen en mogelijk wordt dat alleen maar meer.Vooral wanneer ik kijk naar het ontstaan van bv de EU lijkt het mij niet ondenkbaar.
  Op scholen worden kinderen gebrainwasht en het onderwijs wordt steeds slechter zodat kinderen niet te slim worden lijkt het wel.Kinderen kunnen ze op jonge leeftijd vormen voor de rest van hun leven met ouderen lukt dat moeilijker of helemaal niet maar dan zijn vaccinaties misschien een oplossing? Ook in de oorlog was er een programma waarbij zieken of gehandicapte mensen een vaccinatie kregen waardoor deze mensen overleden.Ik meen dat dat het T4 programma was.Ook werden mensen gesteriliseerd zodat zij geen kinderen konden krijgen.Heden ten dage staan ze bij wijze van spreken al klaar met een vaccinatiespuit voor zowat elke nieuwe aandoening die op een virus lijkt maandag meen ik dat ze beginnen met uit voorzorg vaccineren tegen de apen pokken.Wanneer ze voor alles mensen vaccineren vraag ik me af of we straks geen wandelende chemische fabrieken worden wanneer er niets ergers gebeurd natuurlijk en natuurlijk alleen bij hen die zich graag laten vaccineren.Bij mij geen vaccinaties in ieder geval ook al ben ik hart patiënt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.