Advertentie

Nieuw Corona-‘virus’; nét op tijd voor US-verkiezingen..!


Oud-presidentskandidaat, senator dr. Ron Paul, is één van de meest erudiete VS-politici die we kennen. Een man die in woord en daad zijn morele en ethische gevoelens direct weet onder woorden te brengen, wanneer de leiders in de VS weer eens een boekje te buiten gaan. Hij is de man die -naast zijn drukke baan als Senator tot 2013- al die tijd ook nog eens druk bezig is met zijn ‘Ron Paul Institute’, waar hij de genoemde daad bij het woord voegt en veel zaken doet, die anderen achterwege laten.

Dit instituut heet voluit ‘The Ron Paul Institute for Peace and Prosperity’, is gesticht in 1970 als een onderwijs-organisatie. Het ondersteunt de aspiraties van Dr. Ron Paul als advocaat van het publieke belang, voor een vreedzame buitenlandse politiek van de Verenigde Staten. En tegelijkertijd voor de bescherming van grondrechten van de Amerikaanse burger in de VS en daarbuiten. Kijk eens hoe hij het aandurfde het officiële MH17-naratief aan te pakken, in dit artikel HIER op de site.

En inderdaad.. hij heeft de afgelopen decennia zijn handen vol gehad..! Het instituut probeert mensen te mobiliseren om een brede coalitie, een samenwerkingsverband tot stand te brengen, zodat dit kan leiden tot fundamentele verandering in de VS-politiek, in binnen- en buitenland, zoals gezegd. Het is zoals Ron Paul zegt: “Met het totstand brengen van vrede, komt de wérkelijke welvaart”. Ron Paul is een man die veel artikelen en boeken produceert en het onderstaande artikel willen we je in dat kader graag aanbieden.

En kijk eens naar de uitspraak die Ron Paul doet, over het verbannen van NSA-medewerker Edward Snowden, die als landverrader werd neergezet. Maar Ron Paul draait het verhaal simpel 180° om en gooit deze zaak terug, recht in het gezicht van de Amerikaanse autoriteiten. En dit is dr. Ron Paul ten voeten uit; een man die in onze ogen een oprecht democratische president zou zijn van het prachtige land, de Verenigde Staten van Amerika. Een land, dat sinds de dood van John F. Kennedy, is verworden tot een gecamoufleerde dictatuur, die feitelijk alsmaar verder is afgegleden naar een sluwe, wereldpolitiek-dominerende imperialistische macht. Een land dat danst naar de pijpen van de eigenaren van de US-dollar..

Het staat ook tussen de regels door geschreven, in het aangehaalde MH17-artikel: het zou Ron Paul niet verbazen als óók de smerige, laffe daad, van het neerhalen van vlucht Malaysian Airways #MH17, een daad van de CIA zou zijn. Een zoveelste valse-vlag-aanslag om de wereld te mis-leiden. Overigens is zijn zoon, senator Rand Paul een krachtige opvolger voor Ron; kijk eens hoe deze arts het vuur aan de schenen legt van de super-sluwe dokter Anthony Fauci, in een actueel artikel HIER.

* * *

*
*
Nieuw Corona-‘virus’;
nét op tijd voor US-verkiezingen..!

2023 © Ron Paul Institute | deze versie (vertaling) WantToKnow.nl/be

x

Slechts vierenhalve maand nadat President Biden het einde van de Covid “noodtoestand” afkondigde, staan de media plotseling weer vol met verhalen over de terugkeer van Covid. Deze keer wordt er een nieuwe ‘variant’ op de markt aan de man gebracht en de media, in samenspanning met de grote farmaceutische bedrijven en het angst-industrieel complex, strooien verhalen rond over hoe ‘gedwongen maskering’ een comeback maakt. Ook worden de ‘niet-gevaccineerden’ op voorhand alweer fundamentele mensenrechten ontzegd, in naam van de strijd tegen een virus waartegen met een vaccin dat aantoonbaar geen bescherming biedt.

Kortom, ze proberen wanhopig de tirannie, waanzin en volslagen irrationaliteit van de twee jaar durende Covid-angst nieuw leven in te blazen. En ze doen net alsof niemand van ons zich herinnert hoe ze de maatschappij vernietigd hebben met hun afsluitingen, maskermandaten en vaccinatiemandaten. Ze hopen dat niemand van ons zich de zelfmoorden, het verlies van banen, de gebroken huwelijken, de toename van alcoholisme en drugsmisbruik en de rest van wat gepaard ging met het wereldwijde experiment met lockdowns herinnert.

Zelfs Fauci zélf is weer terug – als een mot- aangetrokken kennelijk, door het licht van de publiciteit. Ondanks al het wetenschappelijke bewijs dat de lockdowns een ramp waren, dat ze veel meer kwaad dan goed deden, is Fauci weer opgedoken met zijn kenmerkende arrogantie. En beweert dat ze juist waren en opnieuw moeten worden uitgevoerd als dat nodig is om mensen te dwingen het vaccin te nemen. Een vaccin dat niet werkt..!!

Ze staan niet eens toe dat we het hebben over de ssterftepiek/oversterfte in het algemeen, of de miljoenen mensen die de eerste keer misschien zijn gevaccineerd. Ze willen dat we denken dat 20-jarige atleten van wereldklasse altijd zomaar uit het niets doodvallen aan een hartaanval. Het is allemaal normaal! Trek het niet in twijfel! Hoor je me? Wat dan ben je, een soort samenzweringstheoreticus? En, toe maar, ook een ‘wetenschapsontkenner’?

Ja, kijk uit naar een vernieuwing van al die oude holle frasen die gebruikt worden om diegenen aan te vallen die met hun eigen ogen kunnen zien en met eigen oren kunnen horen. Hun slogans zijn bedoeld om elk debat de mond te snoeren. Dezelfde ‘experts’ zoals Fauci die beweerden: “Ik ben de wetenschap” zijn terug en staan te trappelen om ons schaamteloos weer het zwijgen op te leggen.,

De grote vraag is…waarom?
Waarom doen ze dit en hoe denken ze hier een tweede keer mee weg te komen? Eén reden waarom ze denken dat ze er weer mee weg kunnen komen, is dat er nooit iemand gestraft is voor wat ze de eerste keer deden. De federale overheid zorgde ervoor dat de farmaceutische bedrijven niet aansprakelijk zouden zijn voor vaccinatieschade. De publieke figuren die openlijk monsters werden, eisten dat de niet-gevaccineerden uit de samenleving en misschien zelfs van de aardbodem werden verbannen; zij zijn niet aan de schandpaal genageld. Politici die zich laf en nog erger gedroegen, zijn niet weggestemd voor hun verraad.

Waarom komen ze terug voor een nieuwe ronde van Covid tirannie? Angst is een wapen om controle te krijgen. De vorige keer wekten ze angst op om de manier waarop Amerika stemde radicaal te veranderen. Plotseling ook kreeg iedereen stembiljetten toegestuurd. Hoe nauwkeurig werden deze gecontroleerd? Niemand wist het en niemand durfde het te vragen. De mensen die wel de juistheid van de vorige Amerikaanse verkiezingen in twijfel trekken, hangt nu een gevangenisstraf boven het hoofd..!

Ze willen dat wij onze mond houden,
terwijl zij hetzelfde wéér doen.
Gaan we dat doen..??

Copyright © 2023 RonPaul Instituut.
Toestemming voor gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige eer en een live link worden gegeven.
Doneer alstublieft aan het Ron Paul Instituut
x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.