Advertentie

Laten we de gevaccineerden niet demoniseren..!


Een mooi verhaal, over de spanningen tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, en daarme over de hierdoor ontstane, familie- en gezinsrelaties-onder-spanning. Een herkenbaar verhaal wellicht, ook voor jou. Maar naar onze mening een mooi verhaal over de liefde tussen zielen. De auteur is een uiterst bijzondere man.. Henry Makow; zijn website (HIER) is fameus bij velen die hem volgen. Zijn onnavolgbare ‘speurzin’ kent nauwelijks grenzen, waarbij hij geen obstakel uit de weg gaat. Zeker alle ‘heilige huisjes’ dienen zijn belang niet, zoals de achtergronden van het joodse gedachtengoed. Voor velen is hij daardoor een rascist, wat hij absoluut niet is. (Wil je een bijzonder verhaal lezen van zijn hand, wat hij na intensief speurwerk maakte, kijk dan eens naar dit artikel HIER..!)

* * *

x

x

Laten we de gevaccineerden niet demoniseren..!

2021 © Henry Makow | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Mijn vrouw is een libertard (redactie: dit is ’n samenstelling tussen ‘retard'(= achterlijk) en ‘libertariër’ (hier)). Ze heeft zich laten vaccineren zonder het mij te vertellen, en brengt zo haar gezondheid en de mijne in gevaar. Ze draagt een mondkapje als we buiten wandelen; alsof er een viruskiem in haar neus zal vliegen. Ze is aangestoken door de media en stuurt me allerlei links. Een van die links, vergelijkt mensen die aarzelen om een vaccin te nemen, zelfs op onzinnige wijze met mensen die zich verzetten tegen veiligheidsgordels, in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Ze is niet geïnteresseerd in het kijken naar mensen die over hun bijwerkingen praten.

“Waarom zou ik naar een video kijken over mensen die een auto-ongeluk hebben?”, zegt ze. “Bijwerkingen zijn er maar één op een miljoen.”  Omdat mensen niet gedwongen worden auto te rijden? Maar ik doe geen moeite om met haar in discussie te gaan en ik leg vervolgens op mijn website uit wat er écht aan de hand is. Maar noch zij, noch leden van mijn familie zijn geïnteresseerd in mijn visie.

Ik vermoed dat ze op een of ander subliminaal niveau weten dat de waarheid niet goed is voor de Joden.. Door het antisemitisme te sponsoren, heeft het Joodse leiderschap ervoor gezorgd dat gewone Joden hun menselijke schilden worden. ‘Anti-semieten’ hebben het verzet tegen satanistische tirannie, laten lijken op onverdraagzaamheid. Mijn familie is het bewijs van Mark Twain’s geweldige uitspraak, dat het gemakkelijker is iemand te bedriegen, dan hem ervan te overtuigen dat hij voor de gek is gehouden. Mijn vrouw is geen domme vrouw, maar mijn politiek is een anathema voor haar.

Dus hoe kunnen we een fatsoenlijk huwelijk blijven hebben?
Door niet over covid te praten natuurlijk..! We hebben afgesproken dat in plaats van ruzie te maken, we de tijd de waarheid laten onthullen.  Als covid niet weg is, komende januari 2022, heb ik gelijk. Als dat wél zo is, heeft zij gelijk. (Ze zinspeelt al op een verlenging.) Ik ben niet met haar getrouwd voor haar politieke slimheid. Waarom een goed huwelijk verpesten alleen omdat ‘een van ons’ -zij denkt dat ik het ben- bedrogen is?

“Hoe kun je van iemand houden die zo’n andere politiek heeft?” vroeg ze me weleens. Waarop ik antwoordde: “Omdat dat niet is wie je bent, ik hou van je ziel, niet van je verstand.” Als je van iemand houdt die verloren is, blijf je bij hem. (Ook houdt ze van mij, een taak die alleen mijn moeder kon volbrengen!) Ik bied mijn huwelijk nederig aan als een voorbeeld van hoe we de gevaccineerden moeten behandelen. We zullen ze nooit intellectueel bereiken — via het hoofd.

Maar we kunnen ze bereiken via het hart, spiritueel. “Ik hou van je ziel.” Ik zeg tegen de gevaccineerden: “Ik besef dat jullie onder ondraaglijke druk stonden en daarmee neem ik het jullie niet kwalijk, dat jullie de regering en media vertrouwden. Jullie zijn gedupeerd. Ik wil het mis hebben en wil niet dat jullie iets overkomt. Ik zal er écht geen plezier in scheppen om te zeggen, “Ik zei het je toch.”

Besef ook, dat ik ook nog nooit zo graag ongelijk zou willen hebben. Want dat zou geweldig zijn; een terugkeer naar ‘normaal’..!  Ook al praten sommigen van jullie over ons in quarantaine plaatsen, of erger, ik zeg: “Ik hou van jullie en ik wil niet dat jullie iets overkomt.” Sinds het begin van deze covid-crisis in maart 2020, is mijn werk gewijd aan het luiden van de noodklok. We behoren allemaal tot dezelfde menselijke familie. We zijn broeders en zusters.

God heeft een doel voor ons.
Wij zijn Eén.

* * *

21 gedachten over “Laten we de gevaccineerden niet demoniseren..!

 1. Is het nou zo moeilijk om te zien dat er een ziektebeeld is gebruikt om mensen zover te krijgen een injectie te nemen waarvan inmiddels duidelijk is dat ’t niets doet tegen de ziekte?
  En toch doet men het?! Is het dan alleen de angst die alle registers bespeeld? Of is er nog iets anders? Zou het misschien niet zo kunnen zijn dat er een karmische behoefte is aan een holocaust-achtige ervaring. Al was het maar uit een niet te begrijpen soort solidariteits beginsel met de slachtoffers van 70+ jaar geleden. Of ligt er een ander soort psychologisch principe aan ten grondslag wat maakt dat men een gokje neemt met de door de politiek aangepraatte ‘de wetenschap zal het toch wel weten’ motivatie. Of is er een sequentie waar men doorwil om te ervaren wat het is om op een gruwelijke manier bij de neus genomen te worden en daar de prijs voor moet betalen en dan wel vrijwillig…!

  1. robvdz 1.
   Wat mij opvalt is dat ze (politiek en andere organisaties) vaak hun best doen om mensen die vergelijkingen met de holocaust of Nazi’s maken als duivels neer te zetten.
   Zij zelf hebben nog niet zolang geleden de mensen gevraagd aan die tijd terug te denken en 75 jaar bevrijding te vieren en respect te hebben voor alle slachtoffers en dat heb ik zeer zeker.Wanneer iemand dan een gele ster draagt om zijn/haar verhaal kracht bij te zetten ter voorkoming dat dit wat homo’s,joodse mensen en vele anderen is overkomen in de toekomst te voorkomen wordt daar schande van gesproken en zouden ze deze mensen het liefst straffen ondanks dat velen zelf gezegd hebben dat we wat toen gebeurd is zich nooit meer mag herhalen.Dit is kortzichtig van overheden en bepaalde instanties en riekt zelfs naar het in de doofpot willen houden van de politieke belangen die nu gaande zijn omdat veel met gemoderniseerde middelen uit die tijd ook nu weer plaats vind.Het boek de Nazi achtergronden van de EU in Brussel is daar een voorbeeld van wat duidelijke uitleg geeft van wat gaande is.Zo was Walter Halstein in 1956/57 de eerste president binnen de EU die uiteindelijk de grote baas was en beslissingen nam nu is dat mevr von der Leyten of Leyen.
   Walter Halstein heeft net zoals dat in de Navo gebeurd is vele oud nazi’s binnen gehaald.
   Dan is het logisch dat daar de aandacht zo min mogelijk op gevestigd wordt natuurlijk want maak geen slapende honden wakker niet waar?
   In Duitsland had Halstein een wet geschreven en volgens het eerder genoemde boek hier was die wet ongeveer gelijk aan de grondwet waar Nederland,Frankrijk en anderen mogelijk nee tegen hebben gestemd maar waar Balkenende voor Nederland toch tekende.
   Toegangsbewijzen,camera’s,lantarenpalen uitgerust met apparatuur die de politie waarschuwt zodra iemand van het meest gelopen pad afwijkt (Lombardije bij Rotterdam),slimme apparaten in huis waarmee ze veel van wat in huis gebeurd in de gaten houden,controles op sportvelden,binnen horeca controles uitvoeren waarvoor ze bereid waren overheidspersoneel in burger in te zetten in bepaalde gebieden (wat toch echt aan gestapo doet denken en landwachters).Daar moet de aandacht vanaf gehouden worden en daarom wordt er schandaal gesproken over mensen die een jodenster dragen om juist herhaling te voorkomen.

 2. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=423322089228834&id=107313217496391 O wacht, ik lees: “De problemen spitsen zich toe op mensen die wel twee keer een vaccin hebben gehad maar daarna toch positief zijn getest.” Euhm, maar de vaccins waren toch ‘veilig en effectief’? Hoe kan dit nu zo’n groot probleem worden dan? Want anders zouden het juist wel de gevaccineerden zijn, die uiteindelijk in het ziekenhuis terecht komen, toch!? O wacht , dat was natuurlijk ook zo. Ok, ook weer helder 😉

  Uiteraard prima geënsceneerd om de privacy verder te beperken, stapje voor stapje, de Totalitarian Tip-Toe, Problem-Reaction-Solution via False Flags volop aan het werk!?

  1. Al met al een duidelijk misdadig opgezette intelligentietest.
   Ik ken mensen die universitair geschoold zijn en zeker niet dom en laten zien dat ze inderdaad kunnen denken, zelfs die types laten zich heel zelfvoldaan uit over de beslissing zich toch maar met gif te laten injecteren. Ik kan in hun redenatie geen logische verklaring vinden waarom. Soms denk ik wel eens aan een Rasta Rostelli achtige hypnose. Een ultra maindfuk is het zeker.

 3. https://www.facebook.com/De-Waarheid-Over-Vaccinaties-107313217496391 Kijk: zolang de grote massa nu nog steeds niet door heeft dat we in een geënsceneerde en lang geplande hypnose-agenda zijn aanbeland, dat we massaal geconditioneerd, geprogrammeerd, ge-mindcontrolled en gebrainwashed worden, dat we in slaap worden gesust met PR-opaganda en in de mantel der ‘beschermingsliefde’ worden gewikkeld, en een handje worden ‘geholpen’ door interne (onze cognitieve dissonantie die in bed ligt met de biologie van ontkenning; het grote wegkijken en massale ontkennen en de leugen zelfs verdedigen onder het mom van ‘veiligheid’) en externe (massage van de publieke opinie, de manipulatie van beeldvorming en overtuigingen) referentiekaders… zullen false flag events en de totalitarian tip-toe en deze ‘great reset’ en ‘build back better’ staatsgriep en onderliggende agenda verder worden uitgerold (in plaats van uitgehold)

  ‘For those who have eyes to see’ (de ‘wakkeren’, de echte onafhankelijke onderzoekers die weten) is het mijn inziens de hoogste tijd om hier boven te gaan staan, de ellende en de medische deceptie achter ons te laten en onze gewenste werkelijkheid te implementeren (hoe lastig dan ook nu, maar als Don Quichote blijven vechten tegen de windmolens gaat dit doel niet verwezenlijken).

  En misschien is het wel mosterd na de maaltijd en ’too little too late’!? Ik bedoel; al vanaf 2007 toon ik (en anderen gelukkig) al onomstotelijk aan dat vaccinaties onwetenschappelijk, ineffectief en potentieel levensbedreigend (maar zeker levensbedriegend) zijn. En dat de verplichte vaccinatieagenda er aan komt (en al eerder wereldwijd er geweest is met vele zieken en doden NA en DOOR de vaccins..).

  De nieuwe ‘vaccinatiehelden’ van nu waren toen nog nergens te vinden en de vele artsen (ook de homeopaten en integrale artsen…) die ik destijds heb proberen te mobiliseren creëerden destijds een overweldigend en oorverdovende… stilte! Ik ben blij dat er nu wel wat (veel) gebeurt, maar is het genoeg en is het wel de juiste aanpak? Lopen we niet de fuik in, spelen we de ‘boosdoeners’ niet juist naar de hand en in de kaart? De tijd zal het leren.

  Het enige dat ik wel zeker weet… is dat het de hoogste tijd is om op te staan om juist individueel en collectief die ‘betere en gezonde wereld’ zelf te gaan opbouwen!!! De (gelukkig niet ongeneeslijk) zieke reguliere ‘zorg’ is juist het voorbeeld van het ‘vechten tegen’ ziekte (en ongevaccineerden?), waar juist ware preventieve geneeskunst de enige oplossing is, het bevorderen en de instandhouding van ware immuniteit en natuurlijke gezondheid als zorgmethode!

  Niet vechten tegen, maar zorgen voor… Zorgen voor jezelf, je familie, je gezin, je vrienden, je (huis)dierbaren, je ‘betere wereld’. En natuurlijk is het en/en, de situatie is multidimensionaal, non-lineair en multi-causaal en dus zeker niet eenvoudig (laat staan rechtvaardig of eerlijk, puur of zuiver te noemen). En essentiële concepten als levensenergie en bewustzijn en zingeving lijken soms wel met haast chirurgische precisie uit de ‘samenleving’ te worden gesneden…

  Maar… het gaat uiteindelijk om onze keuzes, we worden uitgedaagd om te gaan staan voor wat we WEL willen. Dus wat willen we en willen we het echt? En hoe gaan we dit in gang zetten en onze wensen en doelen verwezenlijken? Suggesties zijn welkom 😉

 4. Sterker nog: ik kan inmiddels aardig wat intelligente vrienden die op de hoogte zijn gebracht, het weten.. en toch het andere kiezen, volledig ‘onlogisch’ maar o zo makkelijk en gelaten accepteren ze de gevolgen dan maar.. (ik moet toch wel op vakantie kunnen zeg…). Net zoals dat meisje wat geïnterviewd werd, eerst stellig tegen vaccineren was omdat ze had vernomen dat het onvruchtbaar zou maken (ze zat er zeker niet naast denk ik…) maar zich uiteindelijk toch zich had laten vaccineren, want anders “kon ze niet met haar vrienden naar de MacDonalds”. Niet iedereen respecteert en waardeert het leven, gezondheid en nageslacht zo als een ander, vermoed ik zo…

  1. Laten we eerlijk zijn John… Het IS toch ook héérlijk om weer bij McDonalds je happy eh happie te kunnen halen met je vriendjes & vriendinnetjes..? Of lekker of vakantie te kunnen, of naar de kroeg.. De omgekeerde dwangneurose, door hen die gevangen zitten te vertellen, dat degenen die buiten staan, niet vrij (=gezond) zijn..

 5. Een mooi verhaal over begrip en acceptatie.
  Twee mensen die tegengestelde ideeën hebben over een belangrijk onderwerp, maar daar geen onoplosbaar conflict van willen maken. ‘Dat komt omdat ik van je houd zoals je in essentie (ziel) bent en ik accepteer daarmee dat je fouten maakt en verkeerde gedachten oppert’ ,zegt de een. ‘Ik hou van je omdat ik weet dat jij ook van mij houdt en mij neemt zoals ik ben met mijn vergissingen en verkeerde gedachten…’ zegt de ander.

  Eindelijk een verhaal met een positieve inslag.
  Een verhaal van mensen die hun beperkingen als mens kennen en accepteren.
  De oplossing van hun conflict laten zij over aan de tijd, die het zal leren…

  Helaas zijn sommige lezers die commentaar hebben op dit verhaal niet in staat de waarde van de geschetste houding te waarderen. Zij zijn zeker niet van plan de beide mensen uit het verhaal na te volgen. Liever spreken zij als papagaaien de oude verhalen na over Gele Davidsterren en Holocausten . Zich bovendien kennelijk niet realiserend dat deze verhalen helemaal niet tot de verleden tijd behoren.
  Denk alleen maar aan de 6 miljoen Congolezen die in de afgelopen 25 jaar zijn vermoord, in stukken gehakt en verkracht … een holocaust die zich tot op de huidige dag gewoon onder onze neus voltrekt. Als er maar voldoende kobalt en coltran blijft komen…. Omdat we zo graag de nieuwste modellen mobieltjes willen hebben.

  Oh, Lord, help them to keep their mouth shut until they know where they are speaking about .

 6. Begrip en acceptatie, altijd. Maar dan wel voor beide kanten, vanuit beide kanten? Juist op zielsniveau? Ik postte elders dit:
  https://www.facebook.com/De-Waarheid-Over-Vaccinaties-107313217496391

  “Kijk; zolang de grote massa nu nog steeds niet door heeft dat we in een geënsceneerde en lang geplande hypnose-agenda zijn aanbeland, dat we massaal geconditioneerd en geprogrammeerd en ge-mindcontrolled worden, dat we in slaap worden gesust met PR-opaganda en de mantel der ‘beschermingsliefde’ worden gewikkeld, en een handje worden ‘geholpen’ door interne (onze cognitieve dissonantie die in bed ligt met de biologie van ontkenning; het grote wegkijken en massale ontkennen en de leugen zelfs verdedigen onder het mom van ‘veiligheid’) en externe (massage van de publieke opinie, de manipulatie van beeldvorming en overtuigingen) referentiekaders… zullen false flag events en de totalitarian tip-toe en deze ‘great reset’ en ‘build back better’ staatsgriep en onderliggende agenda verder worden uitgerold.

  ‘For those who have eyes to see’ (de ‘wakkeren’, de echte onafhankelijke onderzoekers die weten) is het mijn inziens de hoogste tijd om hier boven te gaan staan, de ellende en de medische deceptie achter ons te laten en onze gewenste werkelijkheid te implementeren (hoe lastig dan ook nu, maar als Don Quichote blijven vechten tegen de windmolens gaat dit doel niet verwezenlijken).

  En misschien is het wel mosterd na de maaltijd en ’too little too late’!? Ik bedoel; al vanaf 2007 toon ik (en anderen gelukkig) al onomstotelijk aan dat vaccinaties onwetenschappelijk, ineffectief en potentieel levensbedreigend (maar zeker levensbedriegend) zijn. En dat de verplichte vaccinatieagenda er aan komt (en al eerder wereldwijd er geweest is met vele zieken en doden NA en DOOR de vaccins..).

  De nieuwe ‘vaccinatiehelden’ van waren toen nog nergens te vinden en de vele artsen (ook de homeopaten en integrale artsen…) die ik destijds heb proberen te mobiliseren creëerden destijds een overweldigend en oorverdovende… stilte! Ik ben blij dat er nu wel wat (veel) gebeurt, maar is het genoeg en is het wel de juiste aanpak? Lopen we niet de fuik in, spelen we de ‘boosdoeners’ niet juist in de hand? De tijd zal het leren.

  Het enige dat ik wel zeker weet… is dat het de hoogste tijd is om op te staan om juist individueel en collectief die ‘betere en gezonde wereld’ zelf te gaan opbouwen!!! De (gelukkig niet ongeneeslijk) zieke reguliere ‘zorg’ is juist het voorbeeld van het ‘vechten tegen’ ziekte (en ongevaccineerden?), waar juist ware preventieve geneeskunst de enige oplossing is, het bevorderen en de instandhouding van ware immuniteit en natuurlijke gezondheid als zorgmethode!

  Niet vechten tegen, maar zorgen voor… Zorgen voor jezelf, je familie, je gezin, je vrienden, je ‘betere wereld’. En natuurlijk is het en/en, de situatie is multidimensionaal, non-lineair en multi-causaal en dus zeker niet eenvoudig (laat staan rechtvaardig of eerlijk, puur of zuiver te noemen). En essentiële concepten als levensenergie en bewustzijn en zingeving lijken soms wel met haast chirurgische precisie uit de ‘samenleving’ te worden gesneden…

  Maar… het gaat uiteindelijk om onze keuzes, we worden uitgedaagd om te gaan staan voor wat we WEL willen. Dus wat willen we en willen we het echt? En hoe gaan we dit in gang zetten en onze wensen en doelen verwezenlijken? Suggesties zijn welkom 😉 ”

  Suggesties zijn welkom en gevaccineerden EN ongevaccineerden dus ook… Maar ik denk dat na al het begrip er nu een tijd voor nieuwe acceptatie is aangebroken. Na ‘ok, and now what?’ komt nu het moment om hier daadwerkelijk mee om te kunnen gaan met de nodige implicaties en repercussies. Maar goed, dat is hoe ik erover denk.

  1. Inderdaad, beetje meer lef en vooral wat meer ruggegraat want dat is wat de verwende vernederlanders wat extra mogen ontwikkelen.
   Want alleen het bestedings patroon maakt dat jou stemgedrag zich vertaald in hetgeen je koopt.

 7. Angst veroorzaakt een bewustzijnsvernauwing. Chronische angst leidt tot chronische bewustzijnsvernauwing. Dat kan tot uiteindelijk tot een bewustzijnsvernietiging leiden en trauma based mindcontrol.

  1. “The only thing to fear, is fear itself”. Dus kies voor lef, geen angst is het devies! Zie ook mijn volgende post nr. 9, de woorden van de (te vroeg overleden) zeer gewaardeerde en gerespecteerde arts Hans Moolenburgh, Sr.:

   U machteloos? Integendeel, u bent nog de enige met macht, want de hooggeplaatsten zitten in het web van misleiding en hebzucht gevangen en kunnen er niet meer uit.
   U hebt maar één ding nodig: lef! Dat wens ik u van harte toe. Lef berust in onze tijd op goede informatie en daar is een boek als dit een prima opstap voor.” Hans Moolenburgh, Sr.

 8. Begrip en acceptatie, zeker. Maar voor alles, onvoorwaardelijk? Ook voor het volgende scenario wat ons mogelijk wacht, bijvoorbeeld? Zie https://www.facebook.com/willem.engel/posts/10158251334007665

  “Zo erg kan het toch allemaal niet zijn?” Euhm.. Ik herhaal: (Uit mijn boek ‘De Zoete Wraak: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische,- en Voedingsindustrie’)

  DEEL VAN VOORWOORD HANS MOOLENBURGH, Sr. ARTS

  “…Wij zijn niet langer meer een geïnfecteerde cultuur, maar een vergiftigde cultuur, en dit feit is nog steeds totaal onvoldoende tot de medische stand doorgedrongen. Als dit alleen traagheid van geest als oorzaak had, kon geduldig opvoeden de oplossing zijn.

  Dit probleem berust echter niet alleen op traagheid, maar op iets wat veel griezeliger is. Het wordt veroorzaakt door wat ik voor mijzelf de ‘Onheilige Drie-eenheid’ pleeg te noemen; de intense verstrengeling tussen wetenschap, staat en het grote geld.

  Wat te denken van een viroloog, die in februari 2013 bekend maakt dat wegens de verminderde werking van het kinkhoestvaccin men nu het plan had opgevat zwangere vrouwen in Nederland het kinkhoestvaccin te geven, zodat men het embryo al in de moederschoot kon inenten. Weet deze man dan niet, dat hoe vroeger je een kind inent tegen kinkhoest, hoe meer neurologische beschadigingen er optreden (al merk je dat pas na maanden, behalve de wiegendood, die je natuurlijk meteen opmerkt). We kunnen mijns inziens nu al bijna met zekerheid voorspellen, dat wanneer dit onzalige plan door mocht gaan, het aantal blijvend beschadigde baby’s sterk zal toenemen. De enige die bij zo,n plan wel vaart is de fabriek die het vaccin maakt.

  Waarom viel er bij dit onrustbarende plan in medisch Nederland een oorverdovende stilte waar te nemen, niet alleen uit de reguliere hoek maar ook onder de ongeveer duizend artsen die complementair werken en die deze dingen weten? Zijn ze er zich van bewust dat als een arts niet meewerkt aan een door de regering voorgenomen ‘preventieve maatregel’ strafvervolging kan volgen? Die wet is precies gemaakt nadat we het kwalijk voornemen om heel Nederland te fluorideren na acht jaar heftige strijd in 1976 getorpedeerd hadden en de regering met een bloedneus afdroop. Men heeft blijkbaar gedacht: dit nooit meer! Dat was een fantastische overwinning! Sinds de negentiger jaren is in tweeëndertig van elkaar onafhankelijke studies aangetoond dat in een gefluorideerde streek het IQ van kinderen statistisch significant daalde (nog afgezien van de in gefluorideerde streken toegenomen kankersterfte).

  Maar om nog even terug te komen op het verschrikkelijke idee om ongeboren baby’s te gaan inenten: in de zee van medisch stilzwijgen is er één uitzondering. De schrijver van het voor u liggende boek organiseerde binnen veertien dagen na bekendmaking van het plan een urenlang durende opname van drie mensen die alle drie de enting-bijverschijnselen uitgebreid hebben bestudeerd. Zodat er – wanneer dit boek verschijnt – al een voorlichtingsfilm op het internet bestaat om ouders te waarschuwen. Alle hulde John! (zie: ‘De Waarheid over Vaccinaties’ hier: https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA )

  Wanneer u dit hele boek gelezen hebt, niet alleen over wat aspartaam allemaal aanricht (in de eerste helft), maar ook over de bijna ongelofelijke corruptie van diegenen die onze bestuurders zijn, dan kan ik me voorstellen dat er bij u een heel normaal en gezond defensiemechanisme op gang komt, dat zegt: “Zo erg kan het toch allemaal niet zijn?”

  Dan moet ik u helaas vertellen, dat ik me uit 1943 herinner hoe er in Nederland een gerucht begon rond te zoemen dat de Joden in Polen vergast werden en dat dit aanleiding gaf tot een massale ontkenningsreactie: “Zo erg kan het toch niet zijn!”

  Helaas is wat u in dit boek leest goed gedocumenteerde waarheid, al is het maar een heel klein stukje van de waarheid over onze huidige wereld. U zou zich kunnen afvragen, dat wanneer het al zo erg gesteld is met een van huis uit edel vak als het medische, hoe het er dan uitziet in de wapenindustrie, in de oliehandel, in het bankwezen?

  Mocht u als tweede reactie dan een gevoel van hopeloosheid krijgen in de zin van: laat ik er maar niet meer aan denken, want wat kan ik er als klein mannetje of vrouwtje nu aan veranderen, dan is dat erg begrijpelijk en erg menselijk, maar ook erg ongewenst, want het verzet en de omslag van wat er nu mis is moet niet verwacht worden van hen die in hoogheid zijn gezeten. Honderd vastberaden gewone mensen zoals u en ik, die zich in een groep aaneensluiten en zeggen: “We doen niet meer aan het systeem mee”, kunnen een kettingreactie op gang brengen die een lawine kan worden, een lawine die de corrupte systemen ineen kan doen storten.

  Stelt u zich eens voor dat duizend burgers zouden zeggen: “Geen vaccinaties meer vóór het tweede levensjaar, en dan alleen hetgeen ik nog niet durf weg te laten”. Als dan na tien jaar zou blijken dat de niet of laat gevaccineerden er veel beter aan toe zijn dan de wél vanaf dag één gevaccineerden, wie staat er dan in zijn (of in Nederland moet ik gezien de vrouwelijke minister van volksgezondheid zeggen: haar) hemd?

  Stel, dat men en masse de natuurvoeding-winkels zou gaan bezoeken (je moet dan misschien wel op iets anders bezuinigen, bijv. op al die elektronische apparaatjes voor je kinderen) en je zou op den duur gaan merken dat jouw kinderen veel gezonder zijn dan de supermarktkinderen, aan wie zou Monsanto dan nog zijn genetisch verkrachte gewassen moeten verkopen?

  Stel, u heeft plotseling een financiële meevaller en u vraagt eens een goede bouwbioloog om uw huis te saneren van storende elektromagnetische velden en voor het eerst sinds maanden, of zelfs jaren, slaapt u weer goed. Zoiets zou zich, als dat vaker gebeurde, als een olievlek kunnen verbreiden en het huidige fatale beleid om op elke Nederlandse vierkante kilometer een UMTS mast te plaatsen wel eens tot staan kunnen brengen.

  U machteloos? Integendeel, u bent nog de enige met macht, want de hooggeplaatsten zitten in het web van misleiding en hebzucht gevangen en kunnen er niet meer uit.
  U hebt maar één ding nodig: lef! Dat wens ik u van harte toe. Lef berust in onze tijd op goede informatie en daar is een boek als dit een prima opstap voor.” Hans Moolenburgh, Sr.

 9. Ben er (beetje) klaar mee! Kennen jullie dat gevoel, dat keerpunt, die roep voor transformatie? Het is de hoogste tijd dat we ons licht gaan schijnen lieve mensen… en ‘ondanks’ (of juist dankzij?) zelf die ‘betere wereld’ gaan zijn en worden, toch!? https://www.wanttoknow.nl/nieuws/krachtig-nieuw-world-peace-child-initiatief/ Renske Paardekooper en ik hebben voor WorldPeaceChild en alle kinderen (en ons innerlijk kind!) van de wereld niet alleen dit lied (nu een heel album met diverse mixen in diverse talen) gecomponeerd en geproduceerd, maar ook begeleid met de volgende teksten (die nu meer dan ooit van toepassing zijn, voel ik zo):

  “We are all meant to shine, as children do.
  We were born to make manifest the glory of God that is within us.
  And as we let our own light shine,
  we unconsciously give other people permission to do the same.”
  Maryanne Williamson

  “There are two ways of spreading light;
  to be the candle or the mirror that reflects it.”
  Edith Wharton

  “An age is called ‘dark’, not because the light fails to shine,
  but because people refuse to see it.”
  James Michener

  Love is not consolation. It is light.
  Friedrich Nietzsche

  All of us should be involved in our own futures,
  to create a world that our children will want to live in.
  Harry Chapin

 10. Velen hebben het over angst en dat dat de reden zou kunnen zijn om toch te laten vaccineren.
  Wat ik vreemd vind is dat er weinig gesproken/geschreven wordt over hypocriet gedrag van mensen.We weten op dit moment nog steeds niet wat de gevolgen van vaccinatie op langere termijn zijn (deze kunnen mogelijk ernstig zijn in het slechtste geval).Daardoor vraag ik me af of de overheden wel zoveel dwang mogen uitoefenen op elke burger terwijl ook zij zouden moeten weten dat de gevolgen van vaccinatie mogelijk ernstiger zouden kunnen zijn dan de gevolgen van “corona” zelf .Wat als over twee of meer jaren zou blijken dat veel gevaccineerden ernstige ziektebeelden laten zien die met elkaar vergelijkbaar zijn terwijl NIET gevaccineerden dat beeld niet laten zien? Mensen die zich niet willen laten vaccineren (wat nu nog volgens de grondwet mag en dus een recht is) vragen niet aan anderen om zich te laten vaccineren maar nemen mogelijk geen vaccinatie om zich tegen eventuele ernstige ziekten in de toekomst te beschermen.Zij die wel aan mensen die zich niet willen laten vaccineren vragen om zich toch te laten vaccineren vragen dus eigenlijk of deze mensen het risico willen nemen om nu nog onbekende mogelijk ernstiger ziekten dan “corona” laat zien op te lopen.Een vaccine zou alleen ter bestrijding of ter voorkoming van ziekten behoren te zijn en meer niet.Nu wordt het gebruikt als dwangmiddel op straffe van vrijheid inperking en meer opgelegde plichten zelfs met behulp van wetswijzigingen.Zij die nu mensen vragen zich te laten vaccineren en als later deze mensen door vaccinatie ernstige ziekten krijgen of erger wat gaan die vaccine dwang neuroten dan tegen deze mensen zeggen of tegen de nabestaanden? Anders mocht ik niet feestvieren,op reis of zaken doen? Zij die zich niet laten vaccineren omdat ze angst hebben voor eventuele ernstige bijwerkingen van vaccinatie op korte en langere termijn denken aan hun gezondheid en gaan daar voorzichtig mee om in tegen stelling tot hen die aandringen op vaccinatie en WEL het risico nemen op nu nog onbekende mogelijk ernstige bijwerkingen vaak zelfs wanneer ze niet eens verschijnselen van “corona” hebben laten ze daar eens aan denken wanneer ze voor hun eigen voordelen anderen vragen het zelfde te doen.En waarom vragen ze dat eigenlijk? zij zijn toch gevaccineerd dus beschermd of toch niet?

  1. PS.
   Ik heb nog een vraag voor bv H.de Jonge en alle pro vaccinatie virologen in het OMT bv.
   Vaak wordt gezegd dat vaccinatie pas effectief zou werken wanneer een bepaald percentage mensen gevaccineerd is maar hoe kan dat? Wanneer vaccinatie in het lichaam van één gevaccineerde niet werkt hoe kan het dan wel werken als een ander persoon zich ook laat vaccineren? Iets wat niet werkt zal in mijn opinie ook nooit werken.Natuurlijke immuniteit verkregen door het doorstaan hebben van een virus lijkt mij dan ook het beste middel.
   Voorbeelden zat uit het verleden toen er zelfs mensen waren die bewust hun kinderen blootstelden aan bv mazelen omdat ze wisten dat het kind daarna levenslang beschermd was en zo zijn er meer voorbeelden.En waarom heeft het RIVM een brief geschreven aan ik meen 60 artsen die vaccineren afraadden?(Dit heeft in de krant en op internet gestaan).
   Waarom zijn het telkens dezelfde virologen (vaak met belangen bij BIG FARMA zoals Osterhaus die dat op TV zelf heeft toegegeven) die vaccinatie promoten terwijl onafhankelijke artsen en virologen helemaal niet gehoord worden? Beetje vreemd niet waar?

 11. Logica is helemaal pleite. Die is er niet, was er niet en zal er nooit komen.
  Het is gewoon een wereldwijd crimineel plan om iedereen kapot te maken.
  Niet meer niet minder.

 12. afgelopen week was het coronadebat in de kamer en Rutte en de Jonge hebben niet gekregen wat zij wilden om nog meer dwang te kunnen uitoefenen op mensen die zich niet willen laten vaccineren (mogelijk zal dat binnen afzienbare tijd veranderen omdat het meer routine is dan uitzondering dat de oppositie eerst moeilijk doet om vervolgens toch in te stemmen) De aanhouder wint niet waar? De Jonge en Rutte met consorten zijn aanhouders en of het toeval is of niet vandaag las ik op teletekst dat Pfizer een pil heeft gemaakt die waarschijnlijk voor 89% ziekenhuis opnames voorkomt en bij de eerste coronaverschijnselen pas na een aantal dagen ingenomen moet worden om ernstige gevolgen te voorkomen.Zij zien dat het vaccineren het gewenste aantal niet bereiken zal dus mogelijk gaan ze het nu per pil proberen,maar weten ze dan nu ineens wel wat de gevolgen op langere termijn zijn? Dat kan nooit natuurlijk.En waarom schrijft men dat er nog geen pil tegen corona is terwijl mogelijk werkende andere medicijnen er wel al waren maar NIET GEBRUIKT MOGEN WORDEN? Zeer onzorgvuldig van de MSM om dat niet te benoemen of ook maar iets te checken.Hebben zij wel eens de cijfers gecheckt ivm ziekenhuis opnames of corona patiënten op de IC’s want nog niet zolang geleden was in verschillende media te lezen dat hulpverleners zelf vonden dat het geweld tegen hen nogal overdreven uitvergroot werd door de media dus wie zegt dat de cijfers van het RIVM en H.de Jonge dan wel kloppen? Elders las ik dat cijfers al door een aantal ziekenhuizen zijn tegengesproken en teruggedraaid omdat ze gewoon niet klopten.Tijdens het debat zat De Jonge met zijn rug naar Thierry Baudet wat gewoon schofterig is en nog erger voor De Jonge werd het toen Baudet over cijfers begon over kwalen aan het hart door vaccinatie want die waren niet bijgehouden of onbekend bij de Jonge wat voor hem erg onprettig moet zijn geweest.De Jonge mag vinden van Baudet wat hij wilt maar het is een gekozen kamerlid die ook mensen vertegenwoordigd dus luisteren is dan wel net zo fatsoenlijk.(Ikzelf ben geen Baudet fan maar hij zegt vaak wel dingen waar ik begrip voor heb).Voor mij is het allemaal één pot nat die hetzelfde dienen en kiezen heeft al helemaal geen zin wanneer naar wens partijen uitgesloten worden waar kiezers in grote getallen op gestemd hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.