Advertentie

Worden 11.000 ongevaccineerde VS-soldaten ontslagen??


x
X

Worden 11.000
ongevaccineerde VS-soldaten ontslagen??

2021 © WantToKnow.nl/be

X
De Amerikaanse luchtmacht kan in de komende weken duizenden troepen verliezen, omdat meer dan 11.000 actieve personeelsleden nog steeds geen COVID-19-vaccin hebben. Het is namelijk slechts enkele dagen voor de deadline van de verplichte vaccinatie-einddatum, om er een toegediend te krijgen. Ongeveer 96,4% van het luchtmachtpersoneel in actieve dienst was op 25 oktober wel gedeeltelijk of volledig gevaccineerd, aldus de US Air Force in zijn laatste vaccinatie-update. Dat betekent dat ongeveer 11.462 vliegeniers niet zijn begonnen met een vaccinatieprogramma voor de deadline van 2 november om volledig gevaccineerd te zijn.

Nog eens bijna 12.000 reservisten of leden van de Space Force zijn nog niet gevaccineerd, volgens door de luchtmacht vrijgegeven informatie. Deze reservisten hebben tot 2 december de tijd om volledig gevaccineerd te zijn. ‘Volledig gevaccineerd’ betekent dat men een vaccinatieregime krijgt en dat er daarna minstens twee weken verstrijken. Leden die nog niet met een programma zijn begonnen, kunnen niet aan het mandaat voldoen. “We verwachten niet dat we een vaccinatiegraad van 100 procent zullen halen,” vertelde een woordvoerster van de luchtmacht deze week aan Defense One.

Troepen die zich niet tegen de deadline laten vaccineren en geen religieuze of medische vrijstelling hebben gekregen of aan het aanvragen zijn, worden geacht een wettig bevel te hebben overtreden en kunnen worden bestraft volgens artikel 92 van de Uniform Code of Military Justice. Zij kunnen voor de krijgsraad komen of andere disciplinaire maatregelen opgelegd krijgen. Het mandaat vloeit voort uit het bevel van minister van Defensie Lloyd Austin van eind augustus om alle troepen te laten vaccineren, tenzij zij een vrijstelling krijgen.

Verplichte vaccinatie en de uitrol..
Elk afdelingshoofd heeft afzonderlijk besloten over de details van het mandaat, waaronder de termijnen. De luchtmacht heeft de vroegste deadlines voor actieve dienst troepen en reserves. Een woordvoerder van de luchtmacht vertelde eerder deze maand dat de deadlines niet zouden worden verschoven. Let wel: honderdduizenden militairen in het hele leger waren medio oktober nog niet ingeënt. Op 27 oktober waren meer dan 381.000 militairen nog niet gevaccineerd, zo blijkt uit een analyse van gegevens van het Pentagon.

De overgrote meerderheid, bijna 320.000, zit in het leger, de legerreserve of de nationale garde van het leger. Legerreserves hebben verreweg de soepelste deadline. Zij hebben zelfs tot 30 juni 2022 de tijd om volledig gevaccineerd te zijn. Zeelieden en mariniers in actieve dienst hebben tot 28 november de tijd, terwijl soldaten in actieve dienst tot 15 december de tijd hebben. Het blijft onduidelijk hoeveel religieuze en medische vrijstellingen er zijn goedgekeurd.

Het Pentagon verwees eerder verzoeken om aantallen naar elke tak. Het leger heeft niet gereageerd op een vraag en de marine weigerde commentaar te geven. De mariniers zeiden dat ze nog niet begonnen waren met het goedkeuren van religieuze accommodatieverzoeken, maar weigerden te spreken over medische vrijstellingen. De luchtmacht liet eerder weten, dat het geen vrijstellingsverzoeken bijhoudt en daarom niet kon zeggen hoeveel er waren goedgekeurd, als er al waren.

De luchtmacht vertelde nieuwszenders deze week, dat het zou beginnen met het vrijgeven van goedgekeurde vrijstellingsnummers na de deadline. Woordvoerder John Kirby van het Pentagon weigerde woensdag direct in te gaan op klachten van enkele matrozen, die zeiden dat leiders hen vertelden dat hun religieuze vrijstellingsaanvragen zouden worden afgewezen.

“Ik heb geen directe kennis van een situatie waarin een lid van het leger door zijn of haar leiding werd verteld, ‘hey, ga je gang en vraag het aan, maar je gaat worden geweigerd. Ik ga terug naar wat de minister verwacht, namelijk dat er al een vrijstellingsbeleid bestond lang voor het COVID-vaccin, dus het is niet nieuw. En zijn verwachting is dat als leden van het leger er een willen aanvragen dat ze dat moeten kunnen. En ze moeten in staat zijn om hun zaak te bepleiten. En de leiding zou voor dat vrijstellingsverzoek hetzelfde proces moeten volgen als voor elk ander.”

* * *

 

3 gedachten over “Worden 11.000 ongevaccineerde VS-soldaten ontslagen??

 1. Zie mijn artikel uit 2009 (alweer): https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-leugen-regeert-de-grote-griep-propaganda/ Quote: “Ik lees op dit moment weer even in mijn boek Vaccine A van Gary Matsumoto (wat ik ook aanhaal in mijn artikelen in relatie tot squaleen studies). Maar laten we deze link hier niet vergeten, HIER op de site.

  “Er zijn nu gegevens in meer dan twee dozijn peer-reviewed wetenschappelijke artikelen, van tien verschillende laboratoria in de VS, Europa, Azië en Australië, die met documenten staven dat op squaleen gebaseerde toevoegingen aan vaccins, auto-immuunziekten teweeg kunnen brengen bij dieren… waargenomen bij muizen, ratten, cavia’s en konijnen.”…

  Ik heb de studies van de diverse universiteiten uit diverse landen hier voor me. Zie ook: Kenney, RT, Edleman, R. “Survey of human-use adjuvants.” Excerpt review of Vaccines. 2 (2003) p171 en: Matsumoto, Gary. Vaccine A: The Covert Government Experiment That’s Killing Our Soldiers and Why GI’s Are Only the First Victims of This Vaccine. New York: Basic Books.p54. voor de studies. Een nieuw ‘Golfoorlogsyndroom’ voor alle kinderen en volwassenen zonder dat ze zich aangemeld hebben voor dienstplicht? Mijn oprechte deelneming aan de grote onwetendheid.”

  Het gaat mij even om dit belangrijke boek: Matsumoto, Gary. Vaccine A: The Covert Government Experiment That’s Killing Our Soldiers and Why GI’s Are Only the First Victims of This Vaccine.

  En let op de subtitel: and Why GI’s Are Only the First Victims of This Vaccine….

  We zitten er middenin lieve mensen… We the guinea pigs…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.