Advertentie

Krachtig nieuw WORLD-PEACE-CHILD-initiatief..!


Change comes with the children holding hands, they carry the light to bring Peace on Earth.

Witness the joy and laughter from the children, who have a natural way of peace keeping
and who are always willing to help other children.

Our children can still see the wholeness and holiness and the oneness, because they carry this.
On your journey, enjoy and celebrate life and love. We have always been Love.”

(vert)

‘Verandering komt met de kinderen die hand-in-hand lopen;
zij dragen het licht, om Vrede op Aarde te brengen.

Kijk en luister naar de vreugde en het opgewekt gemoed van kinderen,
die een natuurlijke aanleg hebben, om vreedzaam te zijn.

En altijd bereid zijn om ándere kinderen te helpen.

Onze kinderen kunnen nog steeds de heelheid, heiligheid en eenheid zien,
omdat ze deze IN zich dragen.

Dat we tijdens onze reis, mogen genieten en het leven en de liefde vieren.

x

x

Krachtig nieuw WORLD-PEACE-CHILD-initiatief..!

2020 WantToKnow.nl/be

x

WorldPeaceChild, het initiatief van Renske & John Consemulder, heeft bijzonder nieuws aangereikt.We schreven over dit prachtige intiatief, ‘WorldPeaceChild’, in 2010 in dit artikel HIER. Er is sinds die tijd veel gebeurd en nu is het voor John & Renske de tijd om met een nieuw, prachtig bezield album te komen. WorldPeaceChild is in 2009 opgezet door Renske, die als zangeres, danseres/choreografe en yoga-instructrice werkzaam is en John (neuropsycholoog, auteur en muziekproducer). Zij bieden in dit mooie initiatief, diverse ‘Edu-Tainment programma’s aan om kinderen over de hele wereld met elkaar te verbinden door middel van kunstuitingen, een boodschap voor de aarde en de toekomst van de kinderen van de wereld.

Kinderen krijgen zo kans geboden, om via samenwerking en verbinding zichzelf te openen en te ontwikkelen, op het gebied van muziek, dans, voeding, gezondheid, ecologie, persoonlijke groei en ware duurzaamheid en vrijheid. Want zoals ook Quincy Jones hierboven zegt in zijn quote, vormen de kinderen de toekomst van onze dierbare planeet. Onze missie is het ‘verschil te maken’ door juist onze overeenkomsten in verbinding te benadrukken! Vanuit het magische principe dat we ‘EENHEID IN VERSCHEIDENHEID’ mogen en kunnen manifesteren..!

WorldPeaceChild is dus een wereldwijd inspirerend intentie en hartcoherentie initiatief voor een mooie, gezonde, veilige en duurzame wereld, gebaseerd op universele verbinding en bewustwording voor wereldwijde transformatie. Muziek  verbindt en verbroedert, heelt en spreekt vooral ook de universele taal van het hart!

Vandaar de song ‘Prayer For The Children (One Song Around The World)’, waarbij het doel is om deze die in meerdere talen en culturen van de wereld te zingen. WorldPeacChild leert de kinderen onze universele song ‘Prayer For The Children’ zingen in hun eigen taal, om deze vervolgens samen te voegen tot een choreografie van spel, dans en overige verbindende elementen.

Dit alles komt samen in een prachtige live eindproductie. De muziek en de beelden van deze performance komt weer op de website worldpeacechild.com , zodat de kinderen weer kunnen nagenieten van hun eigen inspirerende kunstwerk en het collectief behaalde resultaat. Door de song in verschillende talen en culturen op te nemen en dit weer aan andere groepen kinderen door te geven (wij noemen dit ‘Play – en Pray – It Forward’), wordt er een wereldwijde connectie tot stand gebracht tussen kinderen (en alle innerlijke kinderen).

John & Renske over de nieuwe dynamiek achter hun sympathieke initiatief

Al die tijd was alleen de originele versie van ‘Prayer For The Children’ beschikbaar, maar was de wens onveranderd aanwezig om aan een album te werken, wat wereldwijd beschikbaar zou moeten komen. Ineens was daar ook het grote verlangen, de grote wens, om dan ook gelijk maar diverse mixen en nieuwe versies te maken in andere talen! Zo gezegd, zo gedaan? Niet echt…

Achter de schermen is de afgelopen jaren hard gewerkt aan een bijzondere samenwerking met internationale artiesten. Zo is er nu een versie in Hindi (met prachtige zang van singer/songwriter Sandhya Sanjana, haar album is via ons verkrijgbaar), een versie in het Spaans (met gepassioneerde zang van Emmanuel ‘Dj Selera’ Lopez), een versie in het Bulgaars (van de charmante Diyana ‘Mountain Girl’ Vasileva, die ook prachtige vocalen mocht verzorgen in de Hollywood film Borat 2 en 3 en met wie wij ook nog ander werk zullen produceren voor ons label!) en Nepalees (met zang van de multi-instrumentalist Manish Shrestha, met wie HealingSoundMovement Music ook een aantal EP’s zal uit brengen, begin 2021).

Renske Skills

Naast al deze nieuwe remixen, een nieuwe versie van het origineel en een eveneens nieuwe extended mix met nieuwe vocalen en productie met Engelse vocalen van Renske ’SongDancer’ Skills, is er ook een compilatie versie waar alle zang samen komt tot een ontroerend geheel. En dan is er nog  een versie met trance-medium Judith Moore uit New Mexico (jullie wel bekend van deze site), een emotioneel gechannelde lofzang voor een betere wereld (en vooral voor onze toekomst, de kinderen)!

En natuurlijk is daar nog de speciale versie met een groep kinderen die de song zingen en de versie met onze (destijds vierjarige) dochter Ishaja, die het intro en outro van de originele mix heeft ingezongen en nog steeds de ‘grote kinderen’ (ons volwassenen) een traantje laat wegpinken…

Wat een onbegonnen werk, maar wat zijn we dankbaar (vooral dat het daadwerkelijk volbracht is ook)… En wat is het album mooi geworden! We zijn apetrots en ons innerlijk kind is blij en trots! Onze wens is, dat 50% van de opbrengsten van de streaming van dit album, ingezet kan worden om speciale WorldPeaceChild kinderprojecten te kunnen bekostigen. Want de kinderen zijn de toekomst, zij zullen de ‘change agents’ vormen die we zo hard nodig hebben in deze uitdagende maar transformerende tijden!

Help je mee dit initiatief verder in de wereld te zetten en te verwezenlijken?
Je kunt ons werk steunen door een donatie te overwegen (HIER). Natuurlijk kun je ook het WorldPeaceChild album online streamen en/of downloaden op je favoriete muziek streaming service (zoals Apple Music, YouTube Music, Spotify, Deezer, Tidal, ITunes, Google Play, Amazon Music, et cetera). En we willen je vragen ons te vooral ook te ‘volgen’ op Spotify (Spotify kent ook een gratis versie), aangezien je dan op de hoogte blijft van nieuws en ons indirect steunt door meer bekendheid te geven aan het project en het album!

Wil je meer vernemen over onze andere labels HealingSoundMovement Music en ExtraOrdinary Recordings en de andere muzikale releases (zoals o.a. een heus ‘Nu -Soul’ project, een prachtige cover van Kate Bush ‘This Woman’s Work’, of onze HealingSoundMovement-muziek), luister dan HIER vanuit dit overzicht:

 

‘Prayer For The Children’ ©

Luister hier naar het WorldPeaceChild album,
met diverse links naar de diverse streaming services):

Intro message to the world by Ishaja

* * *

“We are all meant to shine, as children do.
We were born to make manifest the glory of God that is within us.
And as we let our own light shine,
we unconsciously give other people permission to do the same.”

Maryanne Williamson

* * *

“There are two ways of spreading light;
to be the candle or the mirror that reflects it.”

Edith Wharton

* * *

“An age is called ‘dark’, not because the light fails to shine,
but because people refuse to see it.”

James Michener 

* * *

“Love is not consolation. It is light.”

Friedrich Nietzsche

* * *

“All of us should be involved in our own futures,
to create a world that our children will want to live in.”

Harry Chapin

Namens WorldPeaceChild, dank jullie wel!

Voor meer informatie: info@worldpeacechild.com (e-mail) en de website worldpeacechild.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.