Advertentie

Natuurlijke COVID-immuniteit duurt LEVENSLANG..!?


Als het aan Hugo de Jonge ligt, de-man-met-de-schoenen, dan wordt er GEEN WOORD besteedt aan het menselijke immuunsysteem. Het spreken over deze menselijke motor van bescherming, lijkt niet opportuun, maar waarom..?? Simpel, omdat De Jonge het vizier heeft vastgelijmd op VACCINATIES.. Ook al is het idee achter het middel vaccineren, JUIST het immuunsysteem zódanig te prikkelen, dat je anti-lichamen aanmaakt voor een toekomstige, mogelijke besmetting.

Maar aan dit systeem zit iets vast, wat Hugo Bloemschoen niet graag onder de aandacht brengt, want dat gaat ’ten koste van’ de vaccinatiegraad.. Namelijk de NATUURLIJKE IMMUNITEIT, die ontstaat doordat je ziek wordt en zonder hulp van buiten beter wordt..!! Hoe bizar deze regelrechte MISLEIDING van De Jonge.. Staat deze vaccinatie zo hoog dan op zijn (VERBORGEN) agenda, dat hij alles dient uit te bannen, wat ook maar enigszins een afleiding kan zijn van massale vaccinaties..?? Het is in onze ogen té opvallend gedrag voor een Minister van Volksgezondheid nota bene..!

X
X
Natuurlijke COVID-immuniteit

LEVENSLANG..!?

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Mensen die COVID-19 hebben opgelopen en hersteld zijn, moeten weten dat het risico op herinfectie zeer klein is, zei een arts na de publicatie van een studie waaraan hij heeft meegewerkt. Onderzoekers analyseerden gegevens van het klinische laboratorium ‘Curative’ in San Dimas, gespecialiseerd in COVID-19-tests. Dit instituut testte tijdens de pandemie routinematig het personeel. Geen van de 254 werknemers die COVID-19 hadden en herstelden, werd opnieuw geïnfecteerd, terwijl vier van de 739 volledig gevaccineerden de ziekte opliepen.

Dr. Jeffrey Klausner, klinisch professor in de preventieve geneeskunde van de University of Southern California vertelt:

‘De belangrijkste conclusie was dat als je niet gevaccineerd bent en niet eerder besmet bent geweest, je een zeer hoog risico loopt besmet te raken – 24% van de werknemers die langer dan een jaar ziek waren, testten positief. Maar aan de andere kant, als je gevaccineerd was of eerder besmet, was je risico bijna nul’. 

Dr. Klausner heeft samen met Dr. Noah Kojima van het Departement Geneeskunde van de Universiteit van Californië, LA en samen met de medewerkers van het ‘Curative’ laboratorium, de gegevens geanalyseerd en een pre-peer reviewed versie van de studie online gezet. Onderzoekers ontdekten dat van de 4.313 werknemers die niet eerder besmet of volledig gevaccineerd waren, er 254 besmet raakten. De bevindingen bevestigen het groeiend aantal onderzoeken, in o.a. het VK en de Cleveland Clinic, dat concludeert, dat mensen die COVID-19 hadden en herstelden een vergelijkbaar niveau van bescherming genieten als degenen die een vaccin hebben gekregen.

Klausner hierover:

“Het zou vertrouwen moeten geven aan mensen die hersteld zijn, dat ze een zeer laag risico lopen op een herhaalde infectie. En sommige deskundigen, waaronder ikzelf, geloven dat de bescherming gelijk is aan vaccinatie! En we proberen het beleid zo aan te passen dat mensen die hersteld zijn dezelfde privileges en toegang hebben als mensen die gevaccineerd zijn.”

Want volgens federale richtlijnen moeten vaccins worden toegediend aan mensen, ongeacht of ze in het verleden COVID-19 hebben gehad. De Amerikaanse GGD’s, de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft gezegd, dat de ambtenaren op de hoogte zijn van bewijs dat duidt op natuurlijke immuniteit bij mensen die besmet zijn geweest, maar dat zij hun aanbevelingen niet hebben gewijzigd om dat bewijs mee te nemen. Een woordvoerder van de CDC’s vertelde vorige maand dat ze geen commentaar geven, op niet door de CDC geschreven artikelen.

En dat ze voortdurend de wetenschap evalueren, die leidt tot de CDC-richtlijnen. Als die zouden moeten worden gewijzigd, zal dat gebaseerd zijn op eigen (CDC-)onderzoek en studies. De beperkingen van de nieuwe studie, die is ingediend bij een tijdschrift en wordt beoordeeld door vakgenoten, omvatten de mogelijkheid dat werknemers positief hebben getest op COVID-19 buiten de routinescreening, of het testprogramma voor werknemers. De groep is van plan meer analyses uit te voeren op de gegevens van Curative.

Prof. dr. David Boulware (Geneeskunde/Universiteit van Minnesota), is van mening dat deze studie “bijdraagt aan de hoeveelheid literatuur dat over het algemeen gezonde volwassenen onder 65 jaar met eerdere COVID-19-infectie, over het algemeen geen risico lopen op terugkerende SARS-CoV-2-infectie op korte termijn na een eerste symptomatische infectie.”  (SARS-CoV-2 is de naam voor virus dat COVID-19 veroorzaakt.) Boulware, die niet betrokken was bij het onderzoek, merkte op dat de mediane leeftijd van de geteste personen, 29 jaar was en zeer waarschijnlijk weinig mensen omvatte van 65 jaar of ouder, of veel mensen zonder immuunsysteemproblemen. Zijn commentaar:

“Dus, dit is misschien niet van toepassing op ouderen of personen met aanzienlijke co-morbiditeiten, maar is waarschijnlijk wel van toepassing op volwassenen van 18-65 jaar zonder grote medische problemen. En omdat de follow-up periode van de bestudeerden wel relatief kort was, geeft de paper geen inzicht in de bescherming op langere termijn.
L
ange-termijn-bescherming is meer onbekend, dat is de reden waarom personen met eerdere infectie nog steeds worden aanbevolen om ten minste 1 vaccin dosis te ontvangen, maar er is geen urgentie om het vaccin te ontvangen (en wachten ~3 maanden zou waarschijnlijk prima zijn.”

Klausner zei dat de studie niet alleen het idee van natuurlijke immuniteit versterkt, maar ook aantoont dat vaccinatie op de werkplek ook belangrijk is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.