Advertentie

Onderzoek: LOCKDOWNS GEEN ENKEL NUT..!!


X
X
Onderzoek: LOCKDOWNS GEEN ENKEL NUT..!!

2021 © WantToKnow.nl/be
Bron: Summit.news

x

Uit een belangrijke nieuwe studie van Duitse wetenschappers van de Universiteit van München blijkt dat de lockdowns geen effect hebben gehad op het terugdringen van het aantal besmettingen met het coronavirus in het land. En wat voor Duitsland geldt, mag je gevoegelijk doortrekken naar elk ánder land dat ‘gebruik’ maakte van dit wapen-om-de-pandemie-te-stoppen..! Volgens het artikel in The Telegraph’ werden de cijfers door statistici van de Universiteit van München geanalyseerd en zijn vonden ‘geen direct verband’ tussen de Duitse lockdown en de dalende infectiecijfers in het land.

Uit de studie bleek dat in alle drie de gevallen, voordat Duitsland zijn lockdowns instelde, in november, december en april, de infectiecijfers al waren begonnen te dalen..! Het R-getal dat aangeeft aan hoeveel andere mensen een besmet persoon het virus doorgeeft, lag al onder de 1 voordat de lockdown-beperkingen van kracht werden.

Maar zoals vorig jaar al bleek uit een uitgelekte studie van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken, zouden de gevolgen van de lockdown uiteindelijk meer mensen zouden kunnen doden dan het coronavirus, doordat slachtoffers van andere ernstige ziekten geen behandeling krijgen. Dit is zeker niet de enige studie waarin wordt geconcludeerd, dat lockdowns volkomen nutteloos zijn en niet werken.

Een door vakgenoten beoordeelde studie die in januari door Stanford-onderzoekers werd gepubliceerd, kwam tot de bevinding dat verplichte lockdowns niet meer voordelen opleveren om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, dan vrijwillige maatregelen zoals sociale distantie. In maart vertelde Stanford medisch professor Dr. Jay Bhattacharya aan Newsweek dat COVID-19 lockdowns ‘de grootste volksgezondheidsfout van de laatste 100 jaar’ zijn.

Eerder dit jaar concludeerden academici van de universiteiten van Duke, Harvard en Johns Hopkins, dat er in de komende twee decennia ongeveer een miljoen extra sterfgevallen zouden kunnen zijn als gevolg van de lockdowns. (HIER) Ander onderzoek kwam tot de conservatieve conclusie dat lockdowns ‘minstens zeven keer meer levensjaren zullen vernietigen dan ze besparen. (HIER)

Zo is het epidemioloog professor dr. Martin Kulldorf, faculteit geneeskunde aan Harvard, die meewerkt aan het verzet tegen de lockdowns. Hij was mede-ontwerper van de ‘Great Barrington Declaration’, die wereldwijd door bijna een miljoen gezondheidsmedewerkers werd ondertekend. Daarin werd gepleit voor ‘bescherming’ in plaats van ‘lockdowns’. Bijvoorbeeld zoals men deze pandemie in Zweden heeft aangepakt. Kulldorf beschreef onlangs, op 4 juni, in een gedegen artikel, het verloop van zijn verzet tegen de lockdowns, de steun ervoor, maar ook het verzet ertegen, samen met de onbegrijpelijke, ondemocratische en onwetenschappelijke censuur door Big Tech in de media.
De kritiek op alles wat voorbij is zwelt aan. In de Amerikaanse senaat pleitte op 12 juni 2021 een groep senatoren voor een onderzoekscommisie naar redenen van de manipulatie en de censuur op de berichtgeving over de hele crisis. De Amerikaanse Senaat legt steeds verder de Covid-leugen bloot en wijst de media, Big Tech en Fauci aan als de hoofdschuldigen van het creëren van deze wereldwijde leugen.

2 gedachten over “Onderzoek: LOCKDOWNS GEEN ENKEL NUT..!!

 1. Ja, we zijn allemaal in de mal(gietvorm) genomen, Pan(bedrieger)demie. Het afweersysteem bestaat uit bacteriën, witte bloedcellen en enzymen (stoffen die helpen om vetten, koolhydraten en eiwitten om te zetten in nuttige deeltjes voor ons lichaam): https://www.bitchute.com/video/dg1D18lNImyS/ Heel goed!
  Goed interview van Mr. Guitar, hier geweldig oranje lied op zijn Claptons: https://www.youtube.com/watch?v=tMkV4vYr_ik&ab_channel=Thestate51Conspiracy
  Oranje met Rutte bij de voetbal, de archieven worden geopend volgens Marianne Faithful!

 2. Ik denk dat de lockdowns een geweldig success zijn geworden. Boven verwachting maar voor wie?
  Ik ben tot de volgende conclusie gekomen en alle info staat gewoon op Internet.
  Men kan alleen dit plan uitvoeren als we het niet zien want dan gaan we het niet tegenwerken.
  In deze wereld is een ECHTE democratie en dit is 70% en dat is precies wat ze in elk land willen halen en zeker globaal, 70% van de sheople gevaccineerd.

  Stap 1.
  Sluit de mensen op. Dit doe je door via de media angst te verspreiden voor iets heel gevaarlijks en vooral onzichtbaar want de onzichtbare vijand is de grootste schrik in ons.

  Stap 2
  Biedt de vaccinaties aan (latere uitleg waarom deze er zijn) aan en creeer alvast een zogenaamde test-maatschappij waarbij mensen telkens een heel klein beetje vrijheid terug gaan krijgen als ze gehoorzaam zijn en de sheopletraining goed doorlopen door keurig en braaf die testen te gaan doen en te laten zien voor toegang etc.

  Stap 3
  Nu komen de vaccinatie certificaten en beloof de mensen dat ze bijna al hun vrijheid terug gaan krijgen als ze zich laten vaccineren. (Moet je de mensen die gevaxxed zijn eens horen klagen over het feit dat ze nog steeds hun mondkapje op moeten houden en afstand moeten houden)
  Mensen willen niet opgesloten zijn en de angst hiervoor doet hen besluiten om maar alvast de vax te halen want anders…. die gedachte dat ze buitengesloten worden is te pijnlijk.

  Stap 4
  Nu komen de apps. Deze app wordt je toegangsbewijs voor alles wat je maar wilt doen buiten de deur.
  Nu mag je nog jezelf laten testen via de app maar straks is het voor vaxxed-sheople only die toegang krijgen als ze de app laten zien en die gescand wordt.

  Nu is de Claus Schwab great reset compleet en kunnen ze doen met de schaapjes wat ze willen want ze zijn braaf dus verdienen ze pluspunten en als je niet luistert en niet doet wat hun willen komt de straf.

  Klinkt bekend? Dit hebben ze jaren kunnen perfectioneren in China, het land waar het allemaal begon (social credit app, Corona virus, teststokjes, all roads lead back to China).

  De ‘vaccinatie’, experimentele gen-tech shot gebracht onder de noemer vaccinatie om zichzelf in te dekken tegen aanklachten van mensen waar het mis bij gaat.

  Het doel van de vaccinatie is NIET om de populatie te reduceren zoals nu veelal rond gaat maar om een leger van Klaus-Schwab en Bill Gates Automatons te creeeren die gecontroleerd en aangestuurd kunnen worden door het globale 5G netwerk (starlink anyone?)
  Ze weten dat er mensen aan dood gaan aan die gen-tech shot maar dat is collateral damage. Jammer voor de mensen die de pijp uit gaan maar die waren zowiezo niet bruikbaar voor Klaus Schwab (zo denken de ‘elite’ over ons!).
  Men moet eens opzoeken wat het allerhoogste gerechtshof heeft bepaald tot gen-tech.
  Als iemands gepatenteerde gen-tech (Bill Gates) in jouw lichaam zit dan ben jij plots het bezit geworden van degene op wiens naam het patent staat.
  Ongelooflijk he?
  Maar het is wel zo want Monsanto voert dit soort praktijken uit zolang ze al bestaan. Als jij de vax genomen hebt ben je Bill Gates bezit geworden (had je je maar moeten informeren sheople! nu is het te laat voor jou die gevaxxed is).
  Klaus Schwab’s great reset is dat hij en zijn meesters de droom van hun meesters creeeren hier op Aarde.
  Klaus Schwab wilt een leger aan automatons hebben die zijn slaven zijn waarmee hij kan doen en laten wat ze willen en als je niet gehoorzaam bent komt via 5G de straf.

  Dit is het netwerk wat ze nu bezig zijn om uit te rollen en we zitten er midden in.
  Protesteren ertegen heeft geen enkele zin, een goed geoefende militaire macht staat hun terzijde en wat is er mooier om mensen nog banger te gaan maken door die protesten stuk te maken met veel en grof politiegeweld zodat de sheople zich twee keer bedenken om weer te gaan protesteren maar het is ook gehoorzaamheidstraining want de volgende keer als je de politie ziet dan voel je angst voor hen, precies wat ze willen.

  Mensen moeten goed beseffen dat angst hun ondergang is en dat angst tegen hen gebruikt wordt om hen dingen te laten doen die ze anders nooit gedaan hadden.
  Dat is het doel van de media, mensen constant in angst houden.
  Nu krijgen we weer een beetje vrijheden en verlichting van de hoax Corona maatregelen en dadelijk worden ze ons weer afgenomen want nu komt de nog dodelijkere versie X, Y, Z eraan ad infinitum.
  Als wij niet wakker gaan worden van deze taktiek is de mensheid verloren.
  Als je namelijk uit die angst bent dan ga je nadenken en dat willen ze niet want dan zie je meteen het spel waar ze mee bezig zijn.

  De Coronahoax is een grote sheopletraining en het is bedroevend om te zien hoeveel mensen er blindelings voor vallen. Soms als je ziet wat er gebeurd denk ik wel eens dat de mensheid verloren is maar ergens vermoed ik dat mirakels bestaan en dat net als Klaus Schwab en zijn offworld masters denken dat ze ons hebben dan gebeurd iets dat ze niet verwacht hadden en valt hun hele kaartehuis in elkaar. Laten we hopen dat dit gebeurd.

  Wat kan je er zelf tegen doen?
  Gewoon niet meewerken.
  Geen valse PCR testen laten afnemen op jou. Ze keihard weigeren want zonder jouw medewerking kunnen ze niks.
  Geen app gebruiken om te laten zien dat je vaxxed bent of getest bent, dit is onderdeel van de sheopletraining en je werkt zo mee aan de Klaus Schwab wereld tot stand te brengen.
  We hoeven er niet op uit om te protesteren. Wat dacht je om te gaan stemmen met ons geld?
  Bedrijven en instanties die PCR testen of Vaxbewijzen eisen gewoon niet naar toe gaan, of in ieder geval je laten zien zonder app of zonder test en als genoeg dit doen dan draaien bedrijven wel bij omdat ze geld moeten verdienen.
  Geef nooit toestemming om je te laten inspuiten met deze experimentele gen-tech shot want je wordt plots bezit van iemand en je hebt geen free will meer. Klaus Schwab heeft dat overgenomen van jou dus weet waar je aan begint als de spuit je niet invalide maakt of erger nog doodt.
  Geef ook nooit toestemming om een pcr test te laten doen. Vaccinaties via de neus zou niet de eerste keer zijn als je ziet hoever dat stokje je neus in gaat om de goederen rechtstreeks de kortste weg naar je hersenen af te leveren. Mensen die die pcr test gedaan hebben staan er net zo erg voor als de mensen die de spuit hebben genomen.
  Ga geen valse testbewijzen of vaccinatiebewijzen downloaden en deze gebruiken om alsnog naar de events te gaan want a) je werkt gewoon mee met de testmaatschappij en aan je eigen ondergang en b) je bent ook nog eens strafbaar.
  Het beste en mooiste signaal wat je af kan geven is gewoon niet opdagen zolang ze het over testen en apps en bewijzen hebben.
  ‘We doen het samen’, werkt twee kanten uit. De Rutte kant die voor Klaus Schwab hier de grote reset moet implementeren of wij mensen gaan samenwerken om dit gedrocht de nek om te draaien maar daar moeten we wel bewust voor zijn en zien wat er gebeurd.

  Draag geen mondkapjes, nergens en als je ergens geweerd wordt ga je geld ergens anders uitgeven, je werkt zo niet mee aan de Klaus Schwab wereld.
  Neem geen gen-tech shot, blijf puur mens en werk zo de Klaus Schwab wereld tegen.
  Houdt je niet aan de Corona maatregelen, ben ook niet bang voor de boetes want dat is de andere angst waar ze ons mee controleren, zie je hoe dit werkt?
  Kom uit die angst. Eenmaal uit angst ga je dingen heel anders zien en dan begin je te zien dat zodra je angst voelt je ergens gecontroleerd wordt en ga je het meteen tegen want als je eenmaal uit angst bent kan angst je niet meer controleren, je ziet het mechanisme en weet dat men je wilt controleren.

  Zoals jullie kunnen zien is de Klaus Schwab great reset volop in beweging en we zitten er midden in. Het plan kan alleen maar slagen als we ons er niet bewust van zijn dat het al bezig is nu en hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.