Advertentie

5G-netwerk: tegen ’t oorspronkelijk bewustzijn!


Geloof ons: het 5G-netwerk klopt van geen kanten..!! Dat is de heel simpele conclusie die we maken, na het lezen van artikelen, nieuwsberichten en het kijken van vele video’s. Vooral het hanteren van oude, volkomen achterhaalde normen, om de schadelijkheid van de elektromagnetische straling van 5G te toetsen, zijn in onze ogen, een bewuste poging de schadelijke rotzooi onder het kleed te vegen. Ook de video van dr. Barrie Trower maakte een heel diepe indruk op ons. Heb je die nog niet gezien, ga er dan ajb even voor zitten…!

De vraag is dan natuurlijk meteen te stellen, wie of wat er áchter de invoer zit van 5G. Nee, dan hebben we het niet over de Vodaphones en KPN’s van deze wereld. Dat zijn in onze ogen ook  slecht uitvoerende marionetten, ook al zijn het dan bedrijven die miljarden Euro’s omzetten. Nee, het gaat om de besluitvormingsprocessen ACHTER deze introductie.

Bij ons op de redactie komt altijd de vergelijking boven drijven van het zogenaamde ‘dankbare’ cadeau, dat de kolonisten in de VS aan de natives gaven (de ‘Indianen’), als ’teken van vriendschap’… Het waren dekens, die de koude winters wat draagbaar zouden moeten maken voor deze oorspronkelijke inwoners van de Verenigde Staten..! Wat een cadeau nietwaar?

Maar als we je vertellen dat deze tekens LETTERLIJK camouflagedekens waren en besmet waren met de pest, komt ineens een ander verhaal tevoorschijn..! Dus wanneer je 5G op deze wijze beziet, is er een ander facet dat zich laat zien.

Het onderstaande artikel van Marianne, waarvan we hier op de site inmiddels een kleine tiental artikelen hebben geplaatst, de laatste over de ‘achterkant’ van Mark Rutte (HIER), beschrijft in finesse de motieven van de super-intelligente krachten hier op Aarde, om dit soort cadeau’s de mensheid aan te reiken.. Waarom zijn dit soort prachtige innovaties nooit veilig..? Waarom is dát aspect altijd een factor geweest, waaraan geen aandacht lijkt te zijn besteed..?? Lees het artikel en besluit of het resoneert met je.. Of je er een gevoel of zelfs herkenning bij hebt. Is dat niet het geval, laat het dan links liggen. Jij bepaalt zélf je waarheid..!

x
x

5G-netwerk: tegen ’t oorspronkelijk bewustzijn!

2020 © Marianne (site) | deze versie WantToKnow.nl/be

x

5G is een netwerk dat gericht is tegen het oorspronkelijk bewustzijn van de mens hier op aarde en ook het bewustzijn dat aanwezig is in andere lagen van de matrix. Het gaat er namelijk om, dat het oorspronkelijk bewustzijn meer cyborg moet worden, meer statisch.. En dat er vanuit dat bewustzijn, dus niet meer gecreëerd kan worden. De mens is een creatief/scheppend wezen in de kern en 5G zorgt voor het stagneren van de stroming van de oorspronkelijke velden. 5G is daarmee dus een wapen gericht tegen dit bewustzijn. De superintelligentie van het Artificial Intelligence-veld creëerde en technologisch zeer geavanceerd ‘storings’-systeem met verschillende gevolgen:

 • Het breekt oorspronkelijke velden
 • Het maakt velden statisch
 • Het maakt oorspronkelijke velden volledig cyborg

Het is dus een zeer schadelijk systeem voor het oorspronkelijk bewustzijn en maakt onderdeel uit van een van de laatste stappen van de bewustzijnsval. Alle niet welwillende krachten, zijn erop uit, om de mens met het oorspronkelijk bewustzijn uit zijn creatiekracht te houden. 5G is daarbij een ongelooflijk groot wapen, dat hierbij wordt ingezet, om dit doel te bereiken. Besef dat er tot nu toe, geen wapen zo groot geweest is als deze 5G-ontwikkeling. Elk mens traceerbaar en vooral BEREIKBAAR op elk moment en op elke plek op Aarde..

Van analoge naar artificiële codes..
Daarom wordt er nu alles uit de kast gehaald om 5G tijdens de Coronacrisis uit te rollen en het te implementeren: mensen die zijn afgeleid en in isolement zitten zijn vatbaarder voor de zeer schadelijke kanten van 5G. Het 5G wapen is uitermate schadelijk voor het oorspronkelijk bewustzijn van de mens en in andere lagen van de matrix.

Het betreft het verbreken van het oorspronkelijk bewustzijn, wat inhoudt, dat het bewustzijn in stukjes wordt opgedeeld. Door het in stukjes op de te delen, zwakt dit bewustzijn af en is het makkelijker om het artificieel te maken. Het gaat hier dan om het omzetten van oorspronkelijke codes in artificiële codes!

Deze artificiële codes zorgen ervoor dat oorspronkelijke velden niet meer stromend zijn. Hierdoor is het voor de mens op aarde niet meer mogelijk om te creëren vanuit innerlijke oorspronkelijke kracht. Iets wat het grootste agendapunt is van de niet welwillende krachten. Na aanraking door 5G blijft het gefragmenteerde, volledig artificieel geworden bewustzijn, in het veld rondom het lichaam van de mens zitten en zal dat de bewustzijnsval compleet maken.

5G zorgt er ook voor, dat de oorspronkelijke velden statisch worden. Dit wil zeggen dat velden niet meer kunnen bewegen in en door het lichaam heen. Statisch wil ook zeggen, dat velden volledig op zichzelf staan, niet meer aan elkaar gekoppeld zijn, er geen samenhang meer is en ze niet meer met elkaar samenwerken. Het synergetisch effect is dan volledig gedwarsboomd.

Op deze manier zijn deze velden (en de mens) feitelijk, volledig cyborg geworden.
Statische velden maken dat het lichaam vatbaarder wordt verstoringen (ziektes) in het lichaam. Er moet alles op alles worden gezet om het lichaam in stand te houden. Dit wordt dan gedaan door technologieën van welwillende allianties uit oorspronkelijke werelden. Het lichaam waar oorspronkelijk bewustzijn aan is gekoppeld, kan eigenlijk niet leven met volledig cyborg geworden bewustzijn.

5G als wapen gericht tegen het oorspronkelijk bewustzijn is ook op andere manieren uitermate krachtig:

 • Het leidt mensen af van zichzelf
 • Het is een wapen gericht op bewustzijn in andere lagen van de matrix
 • Het is gericht op oorspronkelijk bewustzijn, dat aanwezig is buiten de matrixlagen, in zg. ’tussengebieden’
 • Het is gericht op oorspronkelijk bewustzijn, dat (nog) aanwezig is, in oorspronkelijke werelden
 • Het is bedoeld om al dit bewustzijn volledig cyborg te maken
De magistrale rol van Rutger Hauer, in de film ‘Blade Runner’ (1982) betreft een ‘menselijke’ cyborg, die verward is, en een sprankel creatie-energie voelt, aan het eind van zijn leven.

Het is van uitermate belang om te begrijpen dat het proces van implementatie van 5G op Aarde en de lagen daarbuiten, op dit moment onomkeerbaar is. Dit heeft te maken met uitspraken gedaan in zogenaamde convergenties..! Dit zijn samenkomsten van wezens, die de leiding hebben over matrixlagen en belangrijke vertegenwoordigers uit belangrijke oorspronkelijke werelden.

Op basis van evenwicht en kracht aanwezig op aarde en in de matrix lagen worden in die convergenties beslissingen genomen van uitzonderlijk belang, in dit geval voor de niet-welwillende krachten. Het evenwicht en de kracht is op Aarde op dit moment dermate afwezig dat 5G niet is tegen te houden. Wat betreft Nederland lijkt het erop dat het wel tegengehouden kan worden omdat er genoeg bewustzijn aanwezig is op gebied van inzichten van de schadelijkheid van 5G.

Het is van uitermate belang, dat de mens met het oorspronkelijk bewustzijn op Aarde werkt aan de eigen kracht/bekrachtiging. Ook zónder 5G wordt deze kracht op allerlei onthutsende manieren gesaboteerd en ontkracht. Naar binnen keren en het hebben van zelfinzicht zijn de sleutels om dit proces te stoppen en te keren. Dit gebeurt op dit moment nagenoeg niet.

Ook bij gevoelens van ontmoediging, bijvoorbeeld na het lezen van dit artikel, is het belangrijk om dit te onderzoeken en waar te nemen. Gevoelens van ontmoediging zwakken ook onze kracht af. Maar besef, dat het niet benoemen van de daadwerkelijke stand van zaken van 5G dit proces onbelicht en niet-waargenomen laat. Niet waargenomen zaken blijven bestaan en kunnen onbelemmerd doorgaan.

* * *

7 gedachten over “5G-netwerk: tegen ’t oorspronkelijk bewustzijn!

 1. Goed artikel, waar ik mij helemaal in kan vinden. De inhoud geeft aan dat het voor ons des te meer een reden is, om ons individueel innerlijk evenwicht te verstevigen en van daaruit te leven. Zoals ik dat in mijn artikel, dat elders op deze site staat, heb aangegeven.

  Naar mijn inzicht is alle uiterlijke technologie een doodse materiële weergave van innerlijk levende geestelijke kwaliteiten. Op het gebied van de telecommunicatie is het een verstoffelijkte reflectie van onze geestelijk onstoffelijke communicatiemogelijkheden, zoals b.v. telepathie. De tegenstrevende krachten kunnen zelf niets scheppen, omdat ze doods zijn. Alleen het leven kan scheppend zijn. Dus imiteren die tegenstrevers alle geestelijke kwaliteiten die in ons aanwezig zijn. Er wordt ons dus een spiegel in de stof voorgehouden, waarin wij kunnen zien wat onze geestelijke mogelijkheden zijn en hoe krachtig wij als mens zijn.

  De aarde vraagt
  De kosmos schenkt
  De aarde draagt
  De kosmos brengt
  Schenken en vragen
  Brengen en dragen
  Zoeken en vinden
  De mens zal het verbinden

  Daarom gebruiken ze ook rituelen en symbolen uit oudere culturen, zoals de Egyptische en geven daar hun eigen misvormde energetische lading aan. Hun geestelijke lading is gericht op het onderhorig maken van de mens aan de materie i.p.v het vrij maken in de geest.

  Het goede nieuws is, dat door het doodse (de dood) leren te accepteren, het leven bewust van zichzelf kan worden/ZIJN. Dat is het geheim van het bestaan van polariteiten. Het één kan zich bewust worden van zichzelf door in de spiegel van het andere te kijken. Het oude moet sterven om het nieuwe geboren te laten worden.

  1. Arend hoi, het is intriest wat er nu allemaal gebeurd hier op aarde,door mensen gecreëerd, die vergeten dat ze zelf mens zijn( reptielenbrein koud ongevoelig, geen geweten) en ook een nageslacht hebben. Hebben deze reptielenmensen zoveel bescherming dat zij van deze ellende geen last hebben ? ik denk het niet, het keert zich ook tot hun.

 2. Ben door de bank genomen niet zo geneigd om uitgebreid deel te nemen aan deze manier van communiceren. Tis zo eenzijdig….
  Maar het bovenstaand verhaal is exact waar het over gaat. Dat wij de enige bewuste intelligentie zouden zijn in deze kosmos…..mwah……grijns…….dat beeld is ontsproten aan een mores, die m.i. het bespreken daarvan doet leiden tot een zodanig krankzinnig warwinkel van mogelijkheden en onmogelijkheden……….schei maar uit. Niet te doen. Kortom…….daar ga ik het niet over hebben.
  Deze hele actie is op ontmoediging gericht. We dienen te geloven dat het te laat is om nog iets te doen. We zijn volledig op onszelf terug geworpen…….en dat is nu nét waar onze kracht ligt.
  Vergis je niet in je eigen kracht. Je bent niet alleen. Er zijn er velen zoals jij…..zoals wij…..en een kaarsvlammetje van anderhalve cm verdrijft de absolute duisternis in een kamer die zo donker is als de hel.
  Het is de bedoeling dat je dát vergeet…….dat je ontmoedigd raakt……jezelf uitschakelt.
  Er is een oorlog begonnen tegen de bevolking van deze aarde.
  Of je jezelf daar alsjeblieft maar even in wil verliezen.
  Het is lastig om dan niet te doen……maar dat mediageweld kun je uitzetten.
  Dit hele project is gebakken lucht.
  Mensen die niets van elkaar weten springen anderhalve meter van je vandaan als je in de buurt komt………wat twee maanden terug als volslagen lachwekkend zou zijn beschouwd.
  Waar sta jij?…….in deze?…..
  Kom terug man/vrouw.
  Ga in je kracht staan.
  Bovendien heeft die Zeevat gelijk ….(sorry voor de badinerende uitspraak, Arend)…..ook aan jou en mij komt een eind in de fysieke context. Doodgaan doe we allemaal.
  Wat heb je met je leven gedaan.
  Wat heb je laten liggen.
  Dat laatste zul je in je volgende reïncarnatie tegen komen.
  So what?
  Maar als dat een wereld is waarin het bewustzijn is gesloopt als de twin towers?
  Maak je keuzes.

 3. >>>Dit zijn samenkomsten van wezens, die de leiding hebben over matrixlagen en belangrijke vertegenwoordigers uit belangrijke oorspronkelijke werelden.<<<

  Niks daarvan , het kwaad zit in de mens zelf en dat wordt niet ingegeven door bovenstaande wezens. Hoe meer macht ,hoe meer geld ,hoe zieker de geest ,dat is het probleem.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.