Advertentie

Volg ‘Amazing Polly’! Zoals .? Over de Corona-maffia..!


X
X
Volg ‘Amazing Polly’! Zoals .?

Over de Corona-maffia..!

2020 ©WantToKnow.nl/be
x

Mogen wij je een tip geven, in het kader vooral van de zich ontwikkelende Corona-pandemie..? Wanneer je goed Engels kunt volgen, zou je het kanaal van ‘Amazing Polly’ kunnen volgen. (HIER) Een -precies zoals ze zich noemt- verbazingwekkende dame, die bijna dagelijks haar berichten op het internet zet. Wat er zo bijzonder aan die berichten is? Deze vrouw stopt uren en uren in research en deelt dit vervolgens, als fundament op haar conclusies, waar ze je uiteraard ook deelgenoot van maakt. Wat een klus, zo weten we uit ervaring..!

En heel duidelijk is deze vrouw méér dan de moeite waard om te volgen; zéker in tijden van deze pandemie-idiotie..! Wat geloof ons, dát is het. Natuurlijk is er een aandoening, die én besmettelijk én dodelijk kan zijn. De Corona-pandemie wordt echter mega opgeblazen en is DE motivatie voor ongekende insnoering van jouw en onze vrijheden..!! En dat dit VOLKOMEN ONTERECHT is, blijkt uit de uiterst erudiete informatie die o.a. van deze ‘Amazing Polly’ afkomstig is.

Haar laatste verhaal van 9 mei is opnieuw zo’n pareltje van nieuwsverschaffing. Een voorbeeld voor al die journalisten in Nederland, die gebonden door hun hypotheek, preciés doen wat de ‘baas hen voorschrijft’.. Onderzoeksjournalistiek is verdwenen in Nederland, op een enkele uitzondering na.

We bevelen je deze Polly van harte aan. Helaas is het in het Nederlands vertalen van haar vele video’s bijna ondoenlijk, dus zal deze info alleen toegankelijk zijn voor mensen die overweg kunnen met de Engelse taal. Kijk naar deze video, waarin ze de hele WERELDWIJDE GEZONDHEIDSMAFFIA onthuld. Verschrikkelijk pijnlijk om in deze video te zien, hoe al die verzameling van staatshoofden, kennelijk naar de pijpen danst van een paar organisaties.

Organisaties als de WHO en ja de Wereldbank en ook -daar was ie weer- de Bill & Melinda Gates Foundation, die zeggen het motto ‘menslievendheid-voor-de-wereldbevolking’ in hun vaandel te hebben staan. Maar laten al die vaandels nou gewoon één en dezélfde VALSE VLAG zijn, die benut wordt voor het VOLLEDIG MISLEIDEN van ALLE wereldburgers. Valse motto’s zoals ‘het nieuwe normaa;’ zijn onderdeel van het invoeren van de virtuele staat van beleg.. En laat daarbij één ding heel duidelijk zijn.. DE FEITEN SPREKEN VOOR ZICH!

Feiten spreken niet alleen voor zich, maar ze stapelen zich ook dagelijks op. Maar dan is het wél noodzaak, dat je uit je luie stoel komt (ook al is die nóg zo virtueel) en handelt. Door in de eerste plaats OP TE LETTEN.. Luister naar de longarts David Prins (HIERO, die een goed begin voor je maakt.

In de officiële verhalen wordt gesproken over de start van de pandemie op een Chinese markt in Wuhan. De volledige focus wordt weggehouden van het bacteriologisch laboratorium in die stad, waar ‘strategische virussen’ worden gefabriceerd.

Deze Corona-ziekte, waarvan niemand precies nog de inhoudelijke mores kent, wordt misbruikt, laat dat duidelijk zijn. Goede artsen en menslievende verpleegkundigen zijn ballenjongens en -meisjes in de tenniswedstrijd van de elite, de Illuminatie of hoe ze ook mogen heten en/of wie ‘ze’ ook mogen zijn.

Volg deze ‘Amazing Polly’, die feitelijk in de basis, HETZELFDE verhaal vertelt als de Nederlandse longarts dr. Prins. En voor de goede orde.. Wij PLAATSEN GEEN YouTube-video’s meer op onze site. Ze worden massaal gebannen en dus weggetrokken onder onze artikelen. Zo zijn we in de loop van 11 jaar WantToKnow zeker enkele honderden YouTubes kwijt geraakt. en altijd video’s die essentieel zijn..! YouTube past als dochterbedrijf van Google massaal CENSUUR toe op de meeste normale discussie en/of zelfs persconferenties..

Daarom dus, heel simpel, geen verwijzingen meer naar YouTube. Want als zij ons in de ban doen, doen wij het ook bij hen. En ook Vimeo heeft voor ons afgedaan! Daarvoor in de plaats video’s van Bitchute, waar AmazingPolly ook een eigen kanaal (HIER) heeft. Ga daar wat vaker naar toe, je vindt daar ook de video’s die je al lang niet meer kon zien. En begin wellicht met het volgen van Amazing Polly. Hieronder het verhaal van de gezondheidsmaffia, waaronder de WHO en de Wereldbank. En daaronder haar vorige video, over de 2 toekomstige scenario’s..!

 

7 gedachten over “Volg ‘Amazing Polly’! Zoals .? Over de Corona-maffia..!

 1. De video’s zijn al ondertiteld. Je kunt onderaan de ondertiteling aanzetten met dat rechthoekje en vervolgens op het tandradertje klikken -> daarna op ondertiteling vertalen -> en daarna uit vele talen Nederlands kiezen door aan te klikken.

 2. In het laatste filmpje spreekt ze over de overlevingsoptie. Deze kan werkelijkheid worden zolang je je maar niet laat opsluiten in een stad waar je afhankelijk bent van zo goed als alles en daarmee af te persen bent. Maar dat kan alleen als de bokken van de schapen gescheiden zijn. Tweedeling. Voor wie de film Children of Man, gezien heeft krijgt een indruk van het scenario.
  Maar waar ik steeds meer het idee van krijg is de her-verbinding met de kracht die we nodig hebben als meest reële tegenspeler van lucifer. Sinds ik mijzelf losmaakte van de katholieke kerk heb ik, zonder het te beseffen, ruimte gemaakt in mijzelf voor iets wat wezenlijk deel uitmaakt van wie wij eigenlijk zijn. Ik maak geen pleidooi voor een religie maar wel een oproep voor een besef dat er iets is wat aan onze kant staan en klaar is om te helpen, altijd al, alleen hadden we het laten afnemen door slechte ervaringen met hen die daar eeuwen lang misbruik van maakten waardoor we het zijn vergeten.

 3. Het door Polly benoemde idee van kleinere gemeenschappen die zichzelf onderhouden spreekt mij heel erg aan. Langere tijd heb ik deel uitgemaakt van verschillende LETS-kringen in plaatsen waar ik woonde. LETS staat voor Lokaal Economisch Transactie Systeem. Een min of meer besloten alternatief economisch systeem met een eigen ruilmiddel, Ik had toen het gevoel dat dit soort systemen het begin zouden kunnen zijn van een kleine op duurzaamheid en kleinschalige handel gerichte gemeenschap. Dat gevoel heb ik nog steeds. Het zou alleen verder moeten groeien.

  Het is ontstaan halverwege de jaren ’80 in een klein Canadees dorp dat alle inkomstenbronnen, waar de inwoners afhankelijk van waren, zag verdwijnen. Het concept is dus uit nood geboren en heeft zich daarna over de gehele wereld verspreid. Het is echter nooit tot een door velen omarmd wezenlijk alternatief geworden. Waarschijnlijk omdat de tijd er toen nog niet rijp voor was. Die tijd lijkt er nu wel meer dan rijp voor.

  In Nederland is het al vrij snel enorm gegroeid sinds 1984/1985. Hoe het er nu voor staat heb ik geen idee van. In mijn huidige woonplaats heb ik er ook over gedacht een LETS-kring te starten en er met verschillende mensen over gesproken. Helaas is er hier te weinig draagkracht voor.

  Zie de volgende link: http://www.lets-linkup.com/422-Netherlands.htm

 4. Alles wat destijds bij Argusoogradio en later Frontierradio is besproken en tot en met uitgediept,
  Is nu actueler dan ooit. Durf, vechtlust, oprechtheid,energie, het vermogen om primitief te bestaan en een enorme handmatige veelzijdigheid, is een voorwaarde om met een groep echte zielsverwanten te overleven. Het ware gehalte van de Stroman-freeman on the land.
  Dan heb ik het over soeverein zijn. Dan moet het je wel gegund zijn, niet dat je vanuit een enclave met vuurwapens jezelf moet blijven verdedigen tegen de geregelde aanvallen vanuit het elisium. Ik weet dat de duivel niet altijd actief kan blijven want het contract loopt snel af. Dat zie je trouwens aan alles en daarbovenop raken veel mensen dichter verwant aan het Aquarius model. De Christuskracht is ook sterker aan het worden (heeft niks met gristendom van doen). Donna nobis pacem eterna

 5. Bill Gates heeft Contagion (film uit 2011) gesponsord. (Een virus verspreidt zich razendsnel, drama, men probeert de ziekte in te dammen tot het ‘reddende’ en verplichte vaccin er is. Heb film niet gezien, maar er schijnt zelfs een conspiracy theorist in voor te komen, een blogger, die uiteindelijk gevangen genomen en ontmaskerd wordt als oplichter die het om geld te doen was.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.