Advertentie

Maurice de Hond: “Boos om dodelijk beleid”..!!


x
x

Maurice de Hond:

“Boos om dodelijk beleid”..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Opiniepeiler Maurice De Hond is geen medicus, zoals bekend. Maar hij zorgde de afgelopen maanden wel voor flinke discussies rondom de gezondheidskwestie van dit moment. Wordt de man daarom door zoveel medici en gezondheidsautoriteiten verbannen? Omdat ze eigenlijk zichzelf te kakken zetten, wanneer ze hém gelijk moeten geven? Was hij het immers niet, die al in maart riep: “Er gaan honderden mensen onnodig dood in zorginstellingen!”. Zijn vraag is dan ook simpel, op basis van zijn inzichten, die genegeerd werden, of hij dan niet boos mag worden? Ook is voor hem de 1,5-metermaatregel volkomen ‘krankzinnig’. Daarbij zien het kabinet en het RIVM in zijn ogen ook nog eens ‘belangrijke zaken over het hoofd’ in deze crisis. Het is nogal wat, wat Maurice de Hond roept, maar er is geen woord overdreven of gelogen bij..!

De Hond stak zijn visie niet onder stoelen of banken de afgelopen tijd. Hij was veel te zien in televisieprogramma’s en plaatste er veel over (HIER) op zijn website en op Twitter. In het programma EenVandaag liet hij eind juli opnieuw weten, wat hij ervan vindt en hoe hij erin staat.

Goede ventilatie..! LEVENSZAAK
Zijn grootste kritiekpunt zit hem in de wijze van verspreiden van het virus. En dan gaat het er niet om, dat de belangrijkste bron van besmetting het nabije contact tussen mensen zou zijn. Nee, de Corona-besmetting komt volgens Maurice de Hond niet door grote hoestdruppels zoals het RIVM zegt, maar door de kleinere die in de lucht blijven zweven. De zogenoemde aerosolen. Daarom is het ook essentieel, dat er goede ventilatie in openbare gebouwen, horeca en sportgelegenheden moet zijn, die is essentieel/heel belangrijk.

“Rond 20 maart kwam ik tot de conclusie, op basis van onderzoeken,
dat de grote slag in de zorginstellingen zou zijn. Dat kan je voorkomen door goede ventilatie
en ramen open te zetten. Ik heb mails gestuurd naar kranten, naar politici en zei: let daar op.”

Duidelijke uitspraak van De Hond: ‘Afstand houden is bullshit’..!!
Volgens De Hond werden zijn waarschuwingen continue genegeerd.

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

“Of ze zeiden: we hebben het tegen een deskundige aangehouden en die zegt dat het onzin is. Buiten afstand houden is zo’n bullshit. Het RIVM is gekomen met uitslagen van het contactonderzoek. Niemand is buiten besmet geraakt. Wij gaan onszelf in een keurslijf dwingen buiten met anderhalve meter. Het is echt van een krankzinnigheid, niet te geloven.”

Het RIVM draait bij..
Inmiddels is het RIVM in de erkenning van het belang van de kleine druppels, maar ziet nog steeds dat de grote hoestdruppels de meeste besmettingen veroorzaken. Daarom is afstand houden een belangrijke maatregel, iets waarvan Maurice de Hond dus niks moet weten..  Hij is zijn hele leven lang eigenlijk al iemand die de publiciteit niet bepaald schuwt. Hij zorgde dat het kabinet Kok wakker werd, om het land klaar te maken voor internet.

Met eigen onderzoek in de Deventer moordzaak, baarde hij ook opzien. En nu zit hij in de coronacrisis allesbehalve stil. En ja, zijn frisse en scherpe blik op zaken, en het feit dat hij geen blad voor dfe mond neemt, komt hem hier ook op kritiek te staan. En wordt er -vooral achter zijn rug- geroepen:

‘Jij bent opiniepeiler, geen wetenschapper’

Ondanks de kritiek blijft hij vastbesloten doorgaan.

“Mijn verbetenheid komt doordat ik vind dat een autoriteit zijn autoriteit dient te verdienen. En dat betekent dus, dat ze op feiten actie moet ondernemen en aantonen wat ze WAAR(D) zijn.

Ik ken veel autoriteiten waar ik respect voor heb, maar zodra ze alleen maar handelen op basis van hun ongenuanceerde autoriteit en anderen daar last van hebben, mensen die zich daar zelf niet tegen kunnen verzetten, dan kom ik in opstand. Omdat mensen dan schade lijden. Dat is iets wat ik niet accepteer. Dat raakt mij.

We zitten verdorie in de grootste crisis na de Tweede Wereldoorlog, met gigantische consequenties: de werkloosheid die we gaan krijgen, de faillissementen, wat er in gezinnen gebeurt, de volksgezondheidsaspecten die groot zijn. In zorginstellingen zijn 5.500 mensen overleden, waarvan een deel niet aan COVID-19, maar gewoon aan eenzaamheid.”

* * *

3 gedachten over “Maurice de Hond: “Boos om dodelijk beleid”..!!

  1. Besmetting door kleine druppels ipv grote? Wat een onzin. De heren autoriteiten hebben dmv hun gekonkel de laatste maanden toch duidelijk aangegeven dat er helemaal geen besmettelijke virussen zijn. Totaal onbetrouwbare testen, nooit bewezen/aangetoonde overdracht. Het is allemaal bullshit, er zijn geen besmettelijke ziektes. Wat zouden we een stuk verder zijn als de klokkenluiders eens met elkaar om de tafel gingen zitten om de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

    1. Naar mijn idee maakt het verhaal van MdH juist een punt. Zware druppels vallen snel en lichte blijven zwweven, zeker als ze telkens worden gerouleerd/opgeblazen door manke ventilatiesystemen..
      Waarom is het onzin dan? Afgezien van het feit dat er een discussie is over wel/geen virus.. Waar worden mensen dan ziek van..?

  2. in algemene zin worden mensen ziek in relatie tot hun afweersysteem, microbioom. afweersysteem zwakker= meer kans om ziek te worden. dat gaat al eeuwen zo. dan zijn er omstandigheden die invloed hebben op ons afweersysteem= op ons, zoals hygiëne, waterleiding, leeftijd, voedingstoestand en voeding. ik ben van mening dat biologisch geteelde voeding meer vit. micronutriënten enz. bevat dan N.P, K geteelde voeding. (bewijs te over) Er is veel meer over te zeggen, ik hou het kort. wie zoekt, die vindt, ennuh…..ANGST bevordert ziekten. Adrenaline, nor-adrenaline, cortisol enz………hartegroet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.