Advertentie

Roel Coutinho..?? Als IEMAND dient te zwijgen..?!


Roel Coutinho..?? Als IEMAND dient te zwijgen..?!

2020 © WantToKnow.nl/be
x

Roel Coutinho, hier in een ‘optreden’ bij Pauw & Witteman, tijdens de SARS-uitbraak. Daarbij werden de vragen rondom zijn geloofwaardigheid steeds sterker..! (Let op de ingestudeerde opgehaalde-wenkbrauwen-verwondering…!)

Heb je het gelezen? Gepensioneerd oud-RIVM-medewerker, Roel Coutinho ‘hekelt het vrijblijvende beleid van het RIVM’ inzake de Corona-aanpak. Maar bij ons rijst de vraag, of het niet schandalig is, dat je als oud-directeur lekker vals tekeer gaat, tegen je oud-collega’s..! Of vind jij dit wel een normale zaak? En waarom moet of zou je -als je dit allemaal al vindt- het RIVM op de hak nemen en bij naam gaan noemen.. Het is in onze ogen vals en minimaal ACHTERBAKS.. MAAR WÉL PRECIES WAT WE VAN COUTINHO KONDEN VERWACHTEN..!!

En als IEMAND zijn mond zou moeten houden over deze huidige situatie, dan is het dhr. Roel Coutinho wel. Want wat is deze man een gladde, sluwe medicus geweest zeg! Veel lezers zullen nog weten wat meneer Coutinho heeft uitgehaald, maar voor degenen die dat niet weten, laten we je graag nog even terugblikken.

Maar eerst, wat is er nu aan de hand volgens deze gladde dokter, wat verkeerd zou zijn. Zó verkeerd, dat hij het nodig vond, zijn oud-werkgever (Coutinho is met pensioen) te kakken te zetten? Volgens een statement van Coutinho, over het coronabeleid van de Nederlandse regering, blijkt dat hij het té vrijblijvend en inconsequent vindt.. Roel Coutinho is microbioloog en oud-afdelingsdirecteur van het RIVM, dat ‘Centrum Infectieziektebestrijding’ heet. Kennelijk vond hij het tijd, volkomen ongevraagd (?), zijn verhaal te vertellen over o.a. de Nederlandse actie op de Corona-virusuitbraak. Wellicht is hij van mening, dat programma’s als OP1 hém zouden moeten uitnodigen, in plaats van bijv. dierenarts Ab Osterhaus, met wie hij in tijde van de ‘Mexicaanse Varkensgriep’ de Nederlandse bevolking angst, angst en nog eens angst aanjoeg.

Een volslagen MISLEIDING zijn beleid en maatregelen destijds
Zo oordeelde de Raad van Europa, na gedegen onderzoek. (HIER, HIER en HIER)  WAAROM ROEL COUTINHO nou de Nederlandse bevolking moest misleiden, is natuurlijk de vraag. Waren er verborgen banden met de farmaceutische industrie, die diepe, heel diepe zakken heeft voor promotie, lobbywerk etc. etc. om haar vaccins te verkopen.. Paul Flynn, die onderzoek deed naar de achtergronden van de plotseling opgekomen epidemie, die door een definitieverandering ineens een ‘pandemie’ werd: ‘DE WERELD WERD VOOR DE GEK GEHOUDEN MET EEN PANDEMIE DIE NOOIT KWAM!’

Het boek dat overduidelijk de KARAKTERISTIEKE dubieuze rol van Roel Coutinho, als beginnend GGD-arts aantoont. (klik voor artikel)

En bijzonder was in dat kader, dat hij keurig in de pas liep met Osterhaus destijds, die de whiskey liet rondgaan, bij het uitbreken van het eerste Varkensgriepslachtoffer in Nederland (HIER!) En er dus een grote mede-verantwoordelijk, om Ab Klink, destijds Minister van Volksgezondheid, over te halen maar liefst 34 miljoen vaccins te bestellen voor de Nederlandse bevolking. Maar niet gehinderd door enig moraal of ethiek, roept Coutinho vrolijk bij Nieuwsuur:

“Het is erg veel van: we moeten het met z’n allen doen en daarmee is het erg vrijblijvend. Ik denk dat dat een risico is” Hij vindt dat Mark Rutte de verantwoordelijkheid te veel bij de bevolking legt en dat er een landelijke mondkapjesplicht moet komen voor in winkels, in restaurants en bij contactberoepen. Het bijhouden van gegevens van horecagasten zou verplicht moeten worden en de vrijblijvende test voor mensen die uit risicogebieden Nederland in reizen, nu verplicht zou moeten worden. Volgens Coutinho zijn de regels niet eenduidig en erg verwarrend voor mensen.

Dan loop je in de Kalverstraat en dan moet het wel en even verderop weer niet. Dat is toch helemaal niet helder? Dan denken mensen: het zal wel niet werken. Op vakantie in Italië en Frankrijk moet het wel en thuis hoeft het niet meer; dat is niet goed. Nederland moet niet denken dat we hierover een ander standpunt kunnen innemen. Ook zien mensen dat er in het buitenland op veel meer plekken mondkapjes verplicht zijn.”

En dan verraad de beste man zich weer eens.. Op grond van geen/nauwelijks wetenschappelijk bewijs, mensen vrijheid afnemen en manipuleren..! Het is kennelijk het adagio waar Coutinho groot mee geworden is.. Dit is die tekst:

Voor de 1,5 meter is ook geen wetenschappelijk bewijs

en toch doen we het allemaal.”

Premier Rutte riep in zijn persconferentie van de week nog, dat mondkapjes nauwelijks effectief zijn. En ook het RIVM ziet geen bewijs om mondkapjes verplicht te stellen. Maar volgens Coutinho, die zijn ex-collega’s nog weer een extra trap-in-het-kruis geeft, is het RIVM altijd op zoek naar onomstotelijk bewijs voor er gekozen wordt voor bepaalde maatregelen. En dat zou niet hoeven, aldus ‘Alwetende Roel die op een bijna fascistische wijze deze woorden spreekt: “Voor heel veel dingen is geen wetenschappelijk bewijs. Voor 1,5 meter afstand houden ook niet en toch doen we het allemaal. Die maatregelen moet je gewoon durven nemen.”

Werk op basis van het zogenoemde voorzorgsprincipe, niet op bewijs..!!

Als de man dan op dit voorzorgsprincipe werken wil, waar was zijn commentaar bij de onrust in de maatschappij rondom de 5G-discussie..?

Voglens Coutinho zijn er, behalve over het nut van het dragen van mondkapjes, méér onderwerpen waar het RIVM anders over denkt dan de experts in het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan de verspreiding van het virus door aerosolen. Coutinho leidde het Centrum Infectieziektebestrijding van 2005 tot 2014 zegt heel gluiperig, dat hij hierover geen kritiek wil uiten op zijn opvolger Jaap van Dissel. “Dat helpt niet.” Maar helpt het wel, Roel Coutinho, als je heel laf weer aan de zijlijn bij Nieuwsuur WEL JE COLLEGA IN DE STRONT DUWT..??

Huisarts Hans van der Linde koos voor de aanval om zich te verdedigen, omtrent zijn commentaar op de idiotie van  de griepvaccinatie. Natuurlijk tegen het zere been van Coutinho..

En dan, ter eer en meerdere glorie van zichzelf, zegt hij indirect, op de bekende sluwe, manipulerende wijze:
“Het gaat om een nieuw virus en er komen steeds nieuwe gegevens. Als je nieuwe inzichten krijgt dan moet je die gebruiken. En dan moet je ook kunnen zeggen: ik heb het verkeerd gezien en nu gaan we het anders doen. Daar is niks tegen.”

Roel Coutinho, de lafaard..?
Hoe Roel Coutinho een huisarts (Van der Linde) volledig kapot wilde maken, door hem OP KOSTEN VAN HET RIVM, persoonlijke smaad aan te proberen naaien, via een rechtszaak, weten ook nog veel mensen. Anders even kijken HIER?

EN hoe Roel Coutinho, toen nog werkzaam bij de GGD Amsterdam, op uiterst strafbare wijze, privé-data van HIV-patiënten gebruikte voor eigen ‘onderzoek’, kun je HIER lezen..  Kortom, kennelijk is deze Roel Coutinho zijn laffe streken nog niet verleerd en is het nu de beurt aan Jaap van Dissel en zijn oud-werkgever, om de duivenkak van Coutinho’s retoriek te laten neerdalen..! En Coutinho zélf? Die liegt gewoon verder: HIER

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.