Advertentie

CORONA-virus VEEL MINDER DODELIJK DAN ‘GRIEP’..!!


CORONA-virus:

VEEL MINDER DODELIJK DAN ‘GRIEP’..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het ‘corona’-virus is feitelijk een soort griep. Griep is een slim virus, dat in staat is zich in heel korte tijd te transmuteren. Dat betekent ook dat -net als bij onze ‘seizoensgriepjes’- het vaccin vaak niet werkt. Omdat de ‘heren-doktoren’ gewoon niet precies kunnen voorspellen, HOE een griepvirus (van een bepaalde stam) zich gaat ontwikkelen.. Dus, hoe gaat dat dan met het Corona-virusvaccin dan straks..? Wat we wel kunnen doen? Met alle hysterie die rond de uitbraak van het coronavirus (nu COVID-19) woedt, is het voor ons, vanaf het begin al, een logisch verhaal, om de omvang van deze ‘epidemie’ in de juiste context te plaatsen. Lees gerust verder, waarbij je vooral al deze essentie verklappen van de panische behandeling van het Corona-verhaal: ANGST -(ZAAIEN)…

Gewoon even dus pas op de plaats en de cijfers bekijken. Op dit moment, eind februari, heeft de coronavirus-epidemie het leven gekost aan 2.628 mensen en zijn er méér dan 79.700 personen geïnfecteerd, in meer dan 20 landen. Maar wat dacht je van een griep die 60.000 mensen doodt onder de bevolking van.. de VS? Dat gebeurt namelijk jaarlijks met.. de ‘normale’ seizoensgriep, waartegen iedereen zich al -vanuit angst, angst- kennelijk wil laten inenten..Een griepprik die ook nog eens niet-bewezen effectief is..!

Elk jaar een voorjaarsgriep en.. inderdaad, een najaarsgriep.. Dus wat is er nou eigenlijk aan de hand, met de 2-3% doden vanuit de corona-virusgriep..? Dan nóg 2 punten ten aanzien van de ophef rondom dit corona-griepvirus. Laten we het eerste punt noemen: het coronavirus is veel minder besmettelijk, dan eerdere virale uitbraken, zoals bijvoorbeeld de SARS-epidemie (Severe Acute Respiratory Syndrome). En dan als tweede: het Corona-virus is zelfs veel minder dodelijk dan de seizoensgriep! Wist je dat die -alleen al in de Verenigde Staten- elk jaar verantwoordelijk is, voor het genoemde aantal van 60.000 mensen?!

Als we het goed onthouden hebben, sterven in Nederland ook jaarlijks enkele honderden mensen aan de griep. Terwijl -als we spreken over het coronavirus- er op dit moment van schrijven dus bijna 3000 levens over de hele wereld heeft geëist. Sinds december dus, toen het griepvirus werd ontdekt. Dus waar gáát dit hele verhaal nu eigenlijk over..?? Is nou iedereen elkaar aan het op jennen..?? Een soort virtuele paniekaanval..? Een antiviraal middel (vaccin) ter bestrijding van dit virus, zal naar verluidt waarschijnlijk pas volgend jaar vrijkomen. Dus is het de vraag, of dat afdoende afweer vormt voor het HUIDIGE coronavirus..!

Dan is de vraag dus, wat je wel kunt doen om het mogelijke risico op infectie te verminderen? Het eerste wat je moet doen is doen wat artsen vaak, maar nóg te weinig doen: je handen wassen na contact met een andere persoon. Hand-to-mouth-and-nose zijn de tweede meest voorkomende scenario’s, waarop het griep/coronavirus over wordt gebracht. Bijvoorbeeld na het niezen van een besmet persoon; en ja, dáárvoor zou je een gezichtsmasker moeten dragen.

Klik voor lead naar Succesboeken.nl

Vleermuizen?
En wat kun je verder, dus ná het wassen van je handen, nog doen? Nou, je kunt bijvoorbeeld leren van de vleermuis, de drager van het griepvirus dat op de mens is ‘overgebracht’..! Wist je dat feitelijk vleermuizen ook de dragers van de SARS, MERS, Ebola en Marburg-virussen waren? Waarom worden deze dieren dan niet ziek van de virussen? Onderzoekers van de Universiteit van Californië in Berkeley hebben ontdekt, dat vleermuizen een immuunsysteem hebben dat altijd klaar is om de virussen te doden. Hun systemen zijn ‘een robuuste reactie’ die tevens ontstekingsremmend is, aldus universitair onderzoeker Cara Brook.

Cardioloog Dr. Thomas Levy, een vooraanstaand voorstander van intraveneuze vitamine C therapie, waarbij de vitamine met injectie wordt ingebracht, zegt dat deze vitamine-C van vitaal belang is voor het gezond functioneren van het immuunsysteem. Wist je dat ons lichaam deze vitamine NIET zélf aanmaakt? Volgens Dr. Levy kan alleen worden gestart met doses ver boven de 90 mg aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Dr. Levy raadt aan om minstens 2000 mg per dag in te nemen, door de dag in kleinere doses.

En aangezien dit griepvirus zich ophoopt in de neusgangen, kan het gebruik van een 3% waterstofperoxidevernevelaar alle bestaande ziektekiemen snel doden. Ook het gebruik van steriliserende zilvernano-spray is een methode om de ziektekiemen geen kans te geven. Overigens is het intraveneus innemen van vitamine-C wel de optimale manier om zulke hoge doses te geven, aldus Dr. Levy, maar dit is in Europa niet altijd toegestaan..!!

Vitamine C, zoals het wordt waargenomen door de electronenmicroscoop. Een ‘bonte verzameling energie’, zou je kunnen zeggen..! Waarom blijft Vitamine C met de nek aangekeken worden door de medische ‘wetenschap’..?

Dus: effectief ons eigen immuunsysteem te versterken!
Naast ervoor te zorgen dat je genoeg slaap krijgt en meer water te drinken, kun je meer immuun-versterkend voedsel eten, zoals de citrusvruchten, rode paprika’s, broccoli, knoflook, gember, spinazie en kurkuma. Maar de meest simpele en  snelle manier om je immuunsysteem te stimuleren is het nemen van megadoses vitamine C. Wij schreven hier op de site, al jaren geleden, een prachtig artikel over vitamine C, dus wellicht dat even lezen ook..? (HIER HIER en HIER (met dr. Levy)) Kijk ook eens naar de prachtige kleurenspectrum dat tevoorschijn komt bij een microscopische blik op het Vitamine C-spectrum.

De verspreiding en de paniek is georchestreerd..!
Een heel ander verhaal is de vraag waar deze griep vandaan komt. Steeds méér berichten komen er vrij, dat het virus een patent heeft (HIER en HIER) en dat er DUS geen natuurlijke oorzaak van verspreiding aan ten grondslag KAN liggen. Voor een patent heb je immers een ‘uitvinding’ nodig en als je die in een lab hebt gedaan, simpel gesproken, kan dus dat virus alleen in de buitenwereld gekomen zijn, doordat het is vrijgelaten (opzettelijk!) of vrijgekomen (per ongeluk). Als het was vrijgekomen, zouden ze daar toch wel de verantwoording voor genomen hebben in Wuhan..? Of is er sprake van een door (bijv. CIA?) geïnitieerde valse-vlag-operatie, om China te verlammen en de wereld indirect in de economische armen te sturen van de VS? Even wat feiten op een rij:

1. Het griepvirus verscheen voor het eerst in Wuhan, de enige Chinese stad met een BSL-4 laboratorium, in staat om biologische wapens te creëren
2. De eerste artsen die publiekelijk verslag deden van het verschijnen van de griep, werden gearresteerd en tot zwijgen gebracht.
3. De Chinese regering probeerde oorspronkelijk het bestaan van de ziekte heel duidelijk te verdoezelen..
4. Zoals gezegd heeft dit coronavirus de genetische ‘vingerafdrukken’, die normaal gesproken niet natuurlijk voorkomen.
5. De Chinese autoriteiten proberen extreme maatregelen te nemen, de zaal onder controle te krijgen; in de geschiedenis ongekend extreem!!

Er is nóg meer aan de hand..!
De genoemde BSL-4 laboratoria zoals dit in Wuhan, bestaan – in de VS, Rusland, China en Israël -maar om één reden: het ontwikkelen van ziekten als wapen! Er is gewoon geen ánder legitiem doel. En wist je dat de dubieuze club WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie voor de oprichting en werking van de meeste van deze laboratoria heeft getekend?? Daarbij voorziet Big Pharma de WHO voor 50% van de financiering ervan. De sponsor van deze laboratoria in de VS is het Pentagon en ze worden in hun werk bijgestaan door het CDC.

Het voert veel te ver om dit allemaal hier uit te doeken te doen, maar de bewijzen zijn overduidelijk..! Maar het volgende er nog over: Dr. Francis Boyle is hoogleraar internationaal recht aan de Universiteit van Illinois en auteur van onder andere het boek Biowarfare en Terrorisme. Hij is de man die de Amerikaanse Biologische Wapens Anti-Terrorisme Wet van 1989 heeft opgesteld, ondertekend door George H. W. Bush.

Hij zegt dat het coronavirus alle schijn heeft van een aanstootgevend biologisch wapen dat ontsnapt is uit het Wuhan BSL-4 laboratorium. Kijk naar de volgende video’s en hopelijk is je Engels goed genoeg het e.e.a. te vertalen..

 

6 gedachten over “CORONA-virus VEEL MINDER DODELIJK DAN ‘GRIEP’..!!

 1. Opvallend dat hier nog niemand op heeft gereageerd, maar dat is wel begrijpelijk. Er is zoveel onzinnige, tegenstrijdige en vooral angst hypende informatie. Hoe kun je daar een realistisch beeld uit vormen? Welke bronnen zijn er te vertrouwen en wat wordt er verzwegen? Heeft het zin om alles te relativeren door het te bagatelliseren? Zelf weet ik het ook niet goed en informeer mij zo breed mogelijk. Maar als je ziet welke enorme impact het op vele gebieden nu al heeft, dan kan men zich de nodige vragen stellen. Ik voel geen angst, maar ben wel realistisch. Op de volgende website vond ik een berekening van de mogelijke ontwikkelingen mocht het virus toch ook in Nederland voet aan wal krijgen.

  https://xevolutie.blogspot.com/2020/02/966-het-coronavirus-11-recapitulatie.html

  Ik laat het aan de eigen beoordeling over of hetgeen er op die website beschreven wordt realistisch is of niet.

  1. Arend ,
   Ik heb reeds verschillende reacties geplaatst in een andere tekst op WTK over het corona virus, maar steeds met het nodige voorbehoud. Ik heb intussen een map aangelegd met info en zit al aan meer dan 600 blz !!! Zoals U ook stelde, met de meest uiteenlopende en tegenstrijdige berichten.
   Meer en meer kom ik echter tot de vaststelling dat het hier gaat om een biologische oorlogsvoering , als ik zie welke gevolgen er zijn en welke ingrijpende maatregelen er genomen worden, en dat allemaal voor een virus dat minder gevaarlijk is dan een griepvirus en dat kan behandeld worden met enkele malaria pillen.
   Hier klopt dus iets niet imo. Ofwel dient dit zo gezegd niet levensgevaarlijke coronavirus als een dekmantel voor de verborgen agenda’s van de globalisten…ofwel mogen we de ware aard van dit coronavirus niet kennen, om diverse redenen. In een bron vond ik immers een verwijzng naar een 2de coronavirus dat wel dodelijk is. Moest laatste bekend geraken zal er immers een algemene paniek uitbreken. Ondertussen worstelt de WHO met het al of niet afkondiging van deze “pandemie”, volgens de geldenden regels van de WHO. Er is immers een financiëel probleem met een “constructie” van de Wereld bank uit het verleden. Op Zero Hedge was er daar over al een tekst, maar op de website van Whitney Webb is de tekst duidelijker maar ook zeer technisch. Ik voeg daarom enkel de link toe :
   https://www.mintpressnews.com/author/whitney-webb/
   met titel :
   Is Wall Street Behind the Delay in Declaring the Coronavirus Outbreak a “Pandemic”?
   A little known financial mechanism set up by the World Bank could be behind the decision not to declare the coronavirus a pandemic reports Whitney Webb. “(=einde titel).
   Van belang is echter m.i. ook te kijken naar welke landen er geviseerd worden !! En waarom !! Ik blijf dan ook zeer wantrouwend en ook waakzaam. Ik betrouw dit ganse zaakje immers niet. Ik poog dan ook achter de waarschuwingen te kijken om te zien water er werkelijk gaande is, maar momenteel zie ik hier enkel een gigantische “Nacht und Nebel” toestand, maar ik durf niets uitsluiten.

 2. Ik word ziek…nee niet van het Coronavirus, maar van de schrik omdat ik de ‘altijddoorbelangenverstrengelde’ dierenarts (pardon: viroloog) Ab Osterhaus weer in beeld zie, hebben we dan niets geleerd!? Fake News travels far en kent geen grenzen, net als een virus kent onze Ab geen grenzen en is hij erg hardnekkig en muteert hij om in andere vorm weer terug te keren….

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/ab-osterhaus-de-fles-jongens-de-griep-is-doorgebroken/comment-page-2/ https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/ab-osterhaus-leugens-en-de-spaanse-griep/ https://www.quotenet.nl/zakelijk/a32723/viroloog-ab-osterhaus-houdt-aandelen-in-griepvaccin-producent-32723/ https://www.hpdetijd.nl/2009-10-16/ab-osterhaus-doet-aan-belangenverstrengeling/ https://www.wanttoknow.nl/overige/mega-corruptie-schandaal-in-de-who/

 3. Intussen duiken er stilaan enkele van de verborgen agenda’s op :
  https://www.prisonplanet.com/federal-reserve-to-quarantine-dollars-from-asia-on-covid-19-transmission-concerns.html
  https://www.zerohedge.com/markets/who-warns-dirty-banknotes-may-be-spreading-virus-worldwide
  Een maatschappij zonder cash geld is immers één der obsessies van de “Banksters” :
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/rush-cashless-society-only-serves-globalist-interests
  Een volledig elektronisch betaalsysteem is het middel voor een totale controle van de bevolking, en zet ook de deur open om de “spaarders” gemakkelijk te plunderen via ZIRP en NIRP…met daarbij dan nog wat inflatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.