Advertentie

Heb je óók vragen over ‘De Soevereine Mens’..?


Een krachtig initiatief van burgers, die zich zó ernstig zorgen maken over het afglijden van de ‘Staat der Nederlanden’, dat zij hun éigen onafhankelijkheid weer hebben ’teruggepakt’..! Een eeuwenoud principe, gebaseerd op de Magna Carta, weer actueel gemaakt en TOEGEPAST..!

We schreven hier op de site al menig verhaal over de Vrije Mens. Althans, we plaatsten de artikelen die vooral werden geschreven door Luca van Dinter en Robert Boerman; twee mensen die we hebben leren kennen als vrij-in-woord-en-daad.. Zij hebben, met enkele andere, vrijdenkende ‘Nederlanders’, aan de basis gestaan van de ontwikkeling van het gedachtegoed van ‘De Vrije Mens’.. Om geen verwarring te veroorzaken over het begrip ‘VRIJ’ is het aanspreekwoord voor dit begrip ‘De Soevereine Mens’ geworden.

Het woord ‘soeverein’ spreekt op zich natuurlijk al boekdelen. Zijn het immers ook niet afvallige staten, die zich ‘soeverein’ verklaren en daarna ERKEND worden als land..?! Het is allemaal niet heel ingewikkeld om te volgen, wat ze precies hebben gedaan, die Soevereine Mensen, maar het is wel fundamenteel revolutionair.. Je verklaart jezelf immers LOS VAN NEDERLAND ALS STAAT.. Ooit door je vader aangegeven als Nederlands staatsburger, is de uittreding uit het Koninkrijk der Nederlanden een omgekeerde beweging..!

De beide auteurs van het baanbrekende boek over de Soevereine Mens: Luca van Dinther (r) en Robert Boerman

Wist je dat deze ontwikkeling de Nederlandse rechters en – rechtsspraak volledig op de kop zet..?
Want hoe kun je regeren en/of recht spreken over een mens, die zich onafhankelijk heeft verklaard van het Koninkrijk der Nederlanden..? Dat kán dus niet, en dat is dan ook precies het knelpunt waar de rechterlijke macht zich over achter de oren krabt..!! |En toch is het hele verhaal zo simpel, als het bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden een kunstmatig kader is.. Als je niet beseft dat jij in dit kader leeft – of voor sommigen ‘gevangen gehouden wordt- dan kun je het ook niet goed bevatten wat er precies speelt. Afgelopen week plaatsten/schreven we dit artikel van de hand van Luca vdf Van Dinter, dat duidelijk maakt, dat de dynamiek van ‘De Soevereine Mens’ nog niets aan kracht heeft ingeboet. (HIER)

De eerte kentekenplaten van de Soevereine Mens zijn door het Bureau Registratie Kentekenbewijzen toegekend aan de club van Soevereine Mensen..!! (klik voor artikel)

En toch is het -nogmaals- eigenlijk te simpel voor woorden. En dát het werkt, mag je afleiden uit dit simpele voorbeeld. Namelijk het simpele feit, dat als je geen Nederlander meer bent, je auto natuurlijk ook niet valt binnen de registratie van de weg- en verkeerswetten.. Het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) moest RUIMTE MAKEN om deze auto’s van vrije, soevereine mensen tóch ‘in de gaten’ te houden.. Want die auto’s staan wel registreet, maar zijn feitelijk geen NL-kentekens meer..!! En ja, hoe grappig ook, er dienden dus NIEUWE KENTEKENS te worden gemaakt..  

‘Net zo eenvoudig als je als jong-volwassen kind je ouderlijke huis verliet, kun jij je soevereiniteit claimen ten opzichte van het Koninkrijk der Nederlanden’

Soevereiniteit is vooral ook een weg naar binnen, in jouw zelf. Want als iedereen soeverein zou zijn, vraagt dat van iedereen ook een grote verantwoordelijkheid. Oppermacht of vrijheid zonder verantwoordelijkheid bestaat niet! Daarom zul je in het boek dat beide mannen schreven, ook lezen, dat bij het claimen van de naam heel veel nadruk komt te liggen op mensenrechten, compassie en bewustzijn voor alle leven op aarde. Egoïsme, hebzucht, agressie enz. hebben dan ook totaal niets met soevereiniteit te maken!

(klik voor een link naar de WantToKnow-bookshop)

En daar ligt voor velen van ons (niets menselijks is ons vreemd) een gigantische uitdaging. Die kun je alleen gaan door bij het claimen van je naam ook naar binnen te gaan en jouw eigen goede en minder goede eigenschappen kritisch te bekijken. Ben je wel klaar voor volledige vrijheid = verantwoording? Of doe je er goed aan premier Rutte en de volksvertegenwoordiging nog een tijdje uit te laten maken wat goed voor jou is…?

In beide gevallen kun je sowieso veel leren uit zo’n ontdekkingsreis, die in dit eerste deel van het boek beschreven wordt en die Robert Boerman hieronder ook nog eens beschrijft. Er wordt de kiem gelegd voor een nieuw wereldbeeld. En in de praktijk voor een nieuw stukje land; een stuk ‘Niemandsland’ tussen Nederland en Duitsland, ter hoogte van Coevorden in Drenthe.

In dat nieuwe soevereine land gaan mensen het goede voorbeeld geven en in de praktijk brengen, wat de ontdekkingstocht van de afgelopen 5 jaar opgeleverd heeft. Wat dat stukje land nou weer is, kun je HIER lezen, in een artikel erover. Een nieuw land stichten, vlakbij Coevorden.. Doe je mee..? Je ziet vanuit het VRIJE-MENS-PRINCIPE is het ‘Wonderland’ dichtbij.. 😉

* * *

 

x

x

Heb je nu óók vragen over

‘De Soevereine Mens’..?

2020 © WantToKnow.nl/be

x

De afgelopen weken mag ik mij verheugen in een enorme toename van mensen die vragen stellen over de Soevereine Mens en alles wat daar mee samen hangt. De vragen kwamen naar aanleiding van een artikel op petronellas.nl (HIER) waarin gesteld wordt dat de Nederlandse overheid belastinggeld weg sluist via geheime bankrekeningen… De afgelopen jaren is daar veel over te doen geweest, maar om eerlijk te zijn, ik heb na mijn eigen perikelen om Soeverein Mens te worden de buik meer dan vol van onze overheid. Of je een Soeverein Mens bent of niet, de overheid heeft gewoon schijt aan je.

Robert Boerman

Ik heb zelfs een brief van toenmalig staatssecretaris Weekers (VVD), waarin gesteld wordt dat ‘in sommige gevallen prevaleren de rechten van de overheid boven de rechten van het individu’. Dat je het weet: ‘mensenrechten gelden niet in Nederland’. De overheid heeft een geheel andere agenda dan jou te dienen; er voor jou te zijn. Ondanks dat velen nog steeds geloven dat de overheid er wel voor ons is, moet ik die mensen helaas teleurstellen: de overheid is er voor de grote coöperaties, voor de elite die de wereld besturen. Niet voor jou.

Jij kunt plat gezegd de pot op..!
Jij doet er niet toe, je bent stemvee, slaaf van het systeem waar je sinds je geboorte aan vastzit, zonder er ooit vrij van te komen. Tot de dood ons scheidt, lijkt het credo van het systeem te zijn. Een systeem verandert niet, dat wil zichzelf in stand houden en velen die nog steeds van het systeem afhankelijk zijn, zullen het met hand en tand willen verdedigen, tegen diegenen die het willen veranderen of afschaffen. (Kijk naar het behandelen van de 20/30.000 jonge gezinnen met de kindertoeslagaffaire)

Deze mensen die het systeem in stand houden, zijn – zoals Morpheus het in ‘The Matrix’ voortreffelijk verwoorde tegen Neo – nog niet rijp om van het systeem losgekoppeld te worden en zullen er alles aan doen om het in stand te houden. Het is hun houvast en fundament, hoe gekunsteld en kunstmatig ook..! Men zal er alles aan doen om hun eigen wereld te beschermen, hun wereld als slaaf van het systeem zonder te begrijpen hoe diep men er in zit…

Hoe het voor mij allemaal begon..
Eind jaren 1990 kwam ik tot de ontdekking dat mijn naam in HOOFDLETTERS op post van bank, belasting en bekeuring stond. Ik had in die tijd om een onverklaarbare reden een beetje veel bekeuringen zodat het op begon te vallen. Een reden om die bekeuringen te verklaren, was dat ik misschien toch wat harder reed dat de ter plekke toegestane snelheid, maar goed.

De bekeuringen stonden steevast op naam van RJ BOERMAN en ik vroeg me af waarom dat was. Heb toen iedereen waarvan ik dacht dat die er meer van zou weten gevraagd waarom mijn naam in HOOFDLETTERS geschreven stond. Het was volgens die mensen, doordat de printer zo was ingesteld, of omdat de postbode het dan beter kon lezen..! Dat waren enkele van de antwoorden, echter niemand die het zéker wist… Ik heb zelfs bij de rechtbank bezwaarschriften ingediend met daarin exact uitgelegd wat er niet klopte, echter, zonder resultaat. Ik merkte dat ik in de goede richting zat, maar wist er de vinger nog niet goed achter te krijgen.. En toen begon de oplossing in zicht te komen..

En toen, jaren later; kom ik ene Luca van Dinter tegen..
Deze kerel was met preciés dezelfde materie bezig! Ik heb toen een afspraak met hem gemaakt en vroeg hem of we met onze naam in HOOFDLETTERS belazerd worden. Luca is juridisch goed onderlegd en beantwoordde mijn vraag volmondig met ‘Ja’. Van het een kwam het ander, en voor ik het wist hadden we een website in de lucht (www.ikclaimmijnnaam.nl die inmiddels offline is) en daar kwamen de aanmeldingen om Soeverein Mens te worden met bosjes tegelijk binnen.

Ik ben de tel kwijt geraakt maar er moeten onderhand toch enkele duizenden mensen in Nederland zijn die het gehele traject tot Soeverein Mens doorlopen hebben. Ik heb de te nemen stappen en alles wat daarmee samen hangt, tot in detail in mijn/ons boek ‘De Soevereine Mens’ beschreven. Luca was verantwoordelijk voor alle juridische stukken die in dat boek staan. En als je dat boek reeds gelezen hebt, zul je begrijpen, dat ik mijn buik meer dan vol heb van de Nederlandse overheid en het systeem waar we in leven. Daarom nu ook de vraag of het nodig is om Soeverein Mens te worden? Volgens mij niet…

Ik was destijds een van de eerste Soevereine Mensen in Nederland, echter heeft dát me tot op heden niets gebracht. Keer op keer loop je tegen een muur in dit tot op het bot corrupte land. De rechtspraak is zo krom als een hoepel en om je gelijk te halen/krijgen is bijna onmogelijk. Verder de vraag of het verstandig is om je naam te claimen? Berichten hierover op het Wereld Wijde Web spreken elkaar zoals gewoonlijk tegen. De een zegt dat het verstandig is om je naam te claimen, de andere zegt dat het dom is. En om eerlijk te zijn, ik weet het niet meer en ben er daarom ook niet meer mee bezig.

Vind het wel best want om het systeem waarin we nu gevangen zitten te veranderen, vereist meer dan alleen maar jezelf soeverein verklaren en daarmee (volgens velen) een vrijbrief zou zijn om bijvoorbeeld geen belasting meer te betalen. In principe sta ik hier achter, aangezien er in de Nederlandse wetgeving met geen woord gerept wordt over het moeten betalen van belastingen door een mens. De wet zegt dat alleen ‘personen’ belasting dienen te betalen en dat ben je in feite niet. Kan hier nog wel even over doorgaan maar dat is niet de bedoeling. Ik zou zeggen, lees het boek…!

Over het claimen van je naam..
Wat je naam claimen betreft: laten we wegens elkaar tegensprekende bronnen even in het midden of het verstandig is je naam te claimen, maar je kunt daarmee wel aan onze nepkoning en regering duidelijk maken dat je in de gaten hebt hoe het corrupte systeem in elkaar steekt en dat je er niet meer aan wenst mee te doen. Of je daarmee gelijk geen of minder belasting kunt betalen, forget it! Want ik weet uit de eerdere gesprekken van Luca met de belastingdienst dat de dames en heren van de ‘Blauwe Brieven Brigade’ van de regering te horen hebben gekregen dat de Soevereine Mens net zo behandeld dient te worden als ieder ander. Geen onderscheid. Gelijke monniken, gelijke kappen. Ofwel, de overheid heeft schijt aan u.

Dan wordt het nu de hoogste tijd dat wij schijt aan de overheid krijgen… Toch? Nou, dat bedoel ik… Naast de vele vragen om je naam te claimen is men benieuwd naar de trust die is opgericht op basis van je geboorteakte. Deze trust zou miljoenen bevatten en wordt op de wereldwijde beurzen verhandeld. Indien je de juiste stappen weet te zetten, kun je aanspraak op deze trust kunnen maken en ben je.. multimiljonair. Echter – zover ik weet – heeft tot op heden nog niemand succesvol aanspraak op dergelijke trust weten te maken.

Maar… stel je nou eens voor dat er iemand is die exact weet hoe je dat moet doen en we binnen no-time miljoenen miljonairs er bij hebben. Wat denk je dat een brood gaat kosten? € 30,- of honderd…? Dat bedoel ik, dus mijn vraag aan jou is dan ook of je dat wilt? Gaat het jou om het geld uit de trust waar je recht op zou hebben of gaat het jou er om een einde aan het huidige systeem te maken zodat we weer in alle vrijheid kunnen leven? Dan is naar mijn idee de eerste goede stap in die richting om al het geld af te schaffen.

Geld afschaffen..!
Ik heb daar in 2011 reeds een artikel over geschreven ‘De oplossing voor alle problemen’ (HIER) hetgeen door velen niet begrepen werd. Hoe kun je in vredesnaam al het geld afschaffen en alles gratis maken? De meeste mensen zijn zo verslaafd aan geld dat men zich een systeem zonder geld niet voor kunnen stellen… Wat ik duidelijk wil maken is dat als we daadwerkelijk zo graag die verandering willen waar we naar snakken, we het zelf moeten gaan doen. We hoeven ons niet soeverein te laten verklaren, we kunnen NU zeggen: ‘fuck the system, wij doen niet meer mee!’ Wij gaan vanaf NU voor onszelf zorgen, voor onze naasten en niet meer voor de overheid en de elite die met haar eigen verborgen agenda de mensheid nog verder wil knechten.

Indien we bijvoorbeeld massaal geen belasting en bekeuringen meer gaan betalen is het over en uit met het systeem. De belasting die je normaal gesproken zou betalen, geef je aan je buurvrouw die in de bijstand zit, geen cent te makken en de wasmachine stuk. Snap je? Maar ja, krijg in dit land maar eens twee neuzen dezelfde kant op. En dat gaat momenteel al helemaal niet lukken wegens de zogenaamde ‘corona crisis’ (ofwel, verdeel en heers), die niets anders is dan de zoveelste stap van de elite om ons daadwerkelijk alles te ontnemen.

Net zoals de zogenaamde ‘krediet crisis’ van 2008 bedoeld was om ten eerste de aandacht van de nog grotere fraude met hypotheekaktes af te leiden en ten tweede bedoeld om de middenklasse in de samenleving uit te schakelen. Eerst had je de rijke top, dan de middenklasse die het nog goed voor elkaar had en daarna Jan met de Pet. Nu is er stinkend rijk en de rest van de bevolking wordt straatarm. De geschiedenis herhaalt zich en er is niets nieuws onder de zon. Tenzij…

Tenzij we massaal wakker worden.
En DAT is wat er momenteel gaande is volgens mij. Door de zogenaamde coronacrisis en de daarmee opgelegde en elkaar tegensprekende regelgeving, beginnen steeds meer mensen in de gaten te krijgen dat er iets VOLLEDIG niet klopt. Men weet nog niet precies van de hoed en de rand, maar krijgt wel het gevoel dat er ergens iets niet klopt. En daar begint het allemaal mee natuurlijk.

Bijvoorbeeld de in het openbaar vervoer verplichte mondkapjesplicht vanaf 1 juni.. Goedgekeurde mondkapjes die beschermen zijn verboden, maar niet goedgekeurde mondkapjes die niet beschermen zijn oké… Kun jij daar nog chocola van maken? Ik niet en met mij velen, echter dit is slechts tactiek om de mensen zoveel mogelijk in verwarring te brengen zodat men niet meer weet wat wel of niet te doen. En verwarde en bange mensen zijn heel makkelijk te controleren en te sturen. ‘Divide et Impera’, verdeel en heers.

Een eeuwenoude tactiek die tot op de dag van vandaag zijn uitwerking niet mist. En dat we verdeelt zijn moge duidelijk zijn. De een gilt nog harder dan de ander om verplichte mondkapjes, verplichte vaccinaties en het afschaffen van contact geld omdat je daar besmet mee zou kunnen raken… Angst, angst en nog eens angst.. Wat ik met dit artikel duidelijk wil maken is dat we ons niet soeverein hoeven te laten verklaren. Dat zijn we in feite al. We hoeven geen aanspraak op die miljoenentrust te willen maken, we willen gewoon in vrijheid en liefde leven.

Ja toch, want wil je echt al die miljoenen claimen van de trust die op jouw naam is opgericht of wil een einde aan oorlog, ellende, armoede en ziekte…? Dit klinkt onwaarschijnlijk, een wereld zonder angst en ellende, doch ik weet dat dit mogelijk is. Wij hebben namelijk alles in ons om de wereld te veranderen in een hemel op aarde, we dienen dit alleen nog wat beter te beseffen. Wij hebben alle kennis en middelen om de wereld te veranderen, het enige wat we naar mijn idee hoeven te doen is te begrijpen hoe het systeem in elkaar steekt om er vervolgens niet meer aan mee te doen…

Mocht je meer willen weten over het claimen van je naam, wat daar voor nodig is en wat je op je pad kunt verwachten, lees dan het boek ‘De Soevereine Mens’ .

Robert Boerman

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.