Advertentie

Pentagon: 1000% stijging hartfalen piloten..!!


Verbergt het VS-defensieministerie/Pentagon:

1000% stijging hartfalen piloten..?!!

2023 © WantToKnow.nl/be
x

Tot afgelopen december dwongen de leiders van het Pentagon van president Joe Biden de COVID-19-vaccinaties op aan Amerikaanse militairen, wat bijna 40 rechtszaken uitlokte en dreigde met een tekort aan soldaten en piloten dat zou kunnen oplopen tot tienduizenden, wat bijdroeg aan bredere, voortdurende problemen met de sterkte van de strijdkrachten, het moreel van de troepen en het vertrouwen van het publiek.

Het militaire ontslagmandaat werd uiteindelijk ingetrokken, maar zonder herplaatsing of achterstallig loon voor dienstleden die werden ontslagen terwijl het mandaat van kracht was. De Amerikaanse marinecommandant Robert A. Green Jr. schreef in oktober in een opiniestuk op LifeSiteNews.

“Militaire leiders overtraden de wet en schonden de grondwettelijke rechten van individuele dienstleden tijdens de implementatie van het COVID-19 vaccinatiemandaat.”

Uiteindelijk werden meer dan 8.400 dienstleden onvrijwillig ontslagen, velen met ernstige beschuldigingen van wangedrag in hun dossier en velen met ‘Other Than Honorable’ (OTH) dienst-karakteriseringen. Geen enkele militaire leider werd ter verantwoording geroepen…!!

Specifiek nu verder over de feitelijke cijfers, rondom de aandoeningen/bijwerkingen van de mRNA-prikken die VS-piloten vertonen. Zo plaatsten we HIER het artikel met informatie van Shane Murdock, burgerluchtvaartpiloot, die ZEER ERNSTIGE WAARSCHUWING afgeeft voor hartklachten bij piloten..

Klokkenluider Lt. Ted Macie
Lt. Ted Macie van het Navy Medical Service Corps, leger-officier in actieve dienst, een Navy gezondheidsadministrateur en een medisch recruiter, onthulde onlangs informatie van het Ministerie van Defensie. De gegevens laten -naar verluidt- een grote toename zien van militaire piloten met hartgerelateerde problemen na de implementatie van de COVID-19 vaccinatie.

Luitenant Ted Macie vertelt, dat hij ‘grote pieken’ heeft gevonden in verschillende hartgerelateerde aandoeningen in 2022 onder piloten, ten opzichte van het gemiddelde van vijf jaar daarvoor onder piloten, waaronder hartfalen (973%) en cardiomyopathie (152%). Een schrikbarend FEIT, dat in relatie moet staan tot de hierboven genoemde, verplichte vaccinaties onder VS-legerpersoneel, voor, tijdens en nu, ná de Corona-plandemie..!

Ted Macie vertelde later aan de Gateway Pundit dat de reactie van marineambtenaren op deze bevindingen bestond uit het “vertragen van alles” en “ontkennen dat er iets aan de hand is”. Hij voegde eraan toe dat de reactie van het Congres ook “rampzalig” was. Duizenden militairen werden “respectloos” behandeld en ontslagen vanwege ’tirannie’, maar het noemen van wervingsproblemen als reden waarom dit een prioriteit zou moeten zijn, doet afbreuk aan het sentiment.

Deze door Macie geopenbaarde, nieuwe gegevens van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DOD) leveren verder bewijs dat de COVID-19 injecties aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, waaronder meerdere hartproblemen.

Luitenant Ted Macie’s echtgenote Mara Macie is kandidaat voor het Congres in het vijfde district van Florida. Beiden hebben zich uitgesproken tegen het COVID-mandaat van het Pentagon en de behandeling van dienstleden die bezwaar maakten. In een video die naar sociale media is geüpload, citeert Luitenant Macie een brief van juli van de Amerikaanse ondersecretaris van Defensie voor Personeel en Paraatheid Gilbert Cisneros Jr.

 • 181%), neurologische aandoeningen (1.048%),
 • multiple sclerose (680%),
 • Guillain-Barre syndroom (551%),
 • borstkanker (487%),
 • onvruchtbaarheid bij vrouwen (472%),
 • longembolie (468%),
 • migraine (452%),
 • eierstokklachten (437%),
 • teelbalkanker (369%) en
 • tachycardie (302%).

Deze gegevens werden voor het eerst aan het licht gebracht in januari 2022 door advocaat Thomas Renz tijdens een hoorzitting over COVID-opnamen georganiseerd door Senator Ron Johnson (R-WI). Op dat moment probeerde Peter Graves, woordvoerder van de Armed Forces Surveillance Division van het Defense Health Agency, het belang van de gegevens te ontkennen door te beweren dat een handig getimede ‘data corruptie’ glitch ervoor zorgde, dat de cijfers van voor 2021 veel lager leken dan het werkelijke aantal gevallen voor die jaren, een verklaring die de linkse fact-checking outfit PolitiFact voor waar aannam.

In zijn brief van juli aan Senator Johnson erkende Cisneros dat pogingen van Pentagon ambtenaren om de klokkenluidersanalyse te repliceren ‘soortgelijke’ resultaten opleverden, maar hij stelde dat de oorzaak “waarschijnlijker infectie was en niet COVID-19 vaccinatie”. Johnson merkte echter op dat die analyse geen gegevens bevatte van leden die zowel geprikt als geïnfecteerd waren, waardoor de ondersecretaris toegaf dat de gegevens onvolledig waren.

Luitenant Macie toen:

“Ik ben vandaag naar binnen gegaan, ik doe hetzelfde, een vijfjarig gemiddelde, maar ik vergelijk het met 2022. En ik gebruik alleen vastevleugelpiloten en helikopterpiloten in actieve dienst,” .

Naast de hierboven officieel gepresenteerde cijfers, vond Marcie grote pieken in verschillende hartgerelateerde aandoeningen ten opzichte van het vorige gemiddelde van vijf jaar, waaronder:

 • hypertensie (36%),
 • ischemische hartaandoeningen (69%),
 • pulmonale hartaandoeningen (62%),
 • hartfalen (973%),
 • cardiomyopathie (152%) en andere
 • niet-gespecificeerde hartaandoeningen (63%).

Lt. Macie deelde de informatie maandag 27 november in een video op X, voorheen Twitter. Macie presenteerde zijn beweringen over zorgen die herhaaldelijk zijn benadrukt door zijn vrouw, Mara Macie, die momenteel kandidaat is voor het 5e Congresdistrict van Florida in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Na het plaatsen van deze video op X (Twitter), werd Macie gedwongen om hem te verwijderen. Mara Macie op X:

“Er is een compleet gebrek aan vertrouwen in het militaire ‘leiderschap’ onder degenen die niet alleen onvrijwillig werden gescheiden, maar ook degenen die wegliepen (inclusief net voor hun pensioen), degenen die van binnenuit vochten maar werden gemarkeerd voor promotie, degenen die niet wilden schieten maar werden gedwongen, en wij familieleden die te horen hebben gekregen dat de mentale en fysieke gezondheid van onze gemeenschap belangrijk is voor dat vermeende leiderschap.

Verantwoording afleggen is het enige antwoord. Elke stem van militairen die geleden hebben onder deze ILLEGALE mandaten moet gehoord worden in het Congres. Elke militaire ‘leider’ die op de hoogte werd gebracht door militairen die hen de wet voorlegden en toch niets deed, moet onderzocht worden totdat we iedereen verwijderen die zijn carrière boven de mentale en fysieke veiligheid van onze militairen en hun families stelt.

De COVID-injecties, ontwikkeld en beoordeeld in een fractie van de tijd die vaccins gewoonlijk nodig hebben onder het Operation Warp Speed-initiatief van voormalig president Donald Trump, worden nog steeds achtervolgd door publieke bezorgdheid over bewijs van schadelijke bijwerkingen, waar de federale overheid grotendeels niet in geïnteresseerd is.

* * *

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.