Advertentie

Stijging Corona-gevallen? Hoezo manipulatie..?


Je kent ongetwijfeld het gezegde: ‘Er zijn leugens, grote leugens en dan zijn er statistieken’.. Als ooit een tijd was van manipulatie met cijfers/statistieken, dan is dat wel heel actueel in dit Corona-tijdperk. We worden doodgegooid met uiterst verwarrende ‘pandemiecijfers’, die op het eerste gezicht iets heftigs lijken aan te duiden, maar die bij nader inzicht, terug te brengen zijn tot een nonsense-correlatie (zoals dat officieel zo mooi heet, wanneer er gesproken wordt over kul-verbanden) en of een halve waarheid vertegenwoordigen.

Dat laatste gebeurt, wanneer niet het hele verhaal bij de cijfers wordt verteld.. Een halve waarheid! En besef dat een halve waarheid, heftiger kan zijn dan een ‘hele leugen’..! En van deze halve waarheden, waarin dus de leugen zit verpakt, krijgen we op dit moment weer keurig een pakketje geserveerd, als het gaat om de toenemend aantal corona-gevallen. Kijk hier hoe met name ‘onze NOS’ meete, zoals op 20 juli (wellicht ter viering van haar 200ste uitzending?) de stijging van het aantal corona-gevallen te verslaan..

De opgeblazen Nieuwsuur-retoriek. En natuurlijk zijn de cijfers correct, maar het gaat erom, zoals ook mr. Jeroen Pols van VirusWaanzin.nl hieronder schrijft, dat de cijfers in perspectief dienen te worden gepresenteerd. En niet -met bijbehorende grijns- alsof we allemaal in de paniek dienen te schieten..!

En zo gaat het al vanaf het begin van de geplande pandemie (HIER), de PLANDEMIE dus. Het lijkt om een verschrikkelijk killervirus te gaan, terwijl het in feite een gemuteerd griepvirus is. Natuurlijk besmettelijk, maar dat zijn de 2 jaarlijkse griepvirussen ook. En ja, ook dodelijk voor mensen met een heel zwak gestel, maar dat is het normale griepvirus ook.. Kijk in dat kader, naar de brief die RobertJensen ontving over de dodelijke griep van 2018 in vergelijking met het aantal Corona-doden van dit jaar..

En wat heeft EEN TEKORT AAN IC-bedden te maken met de graad van heftigheid van deze pandemie. In Duitsland waren IC-bedden in overvloed en wij mochten als Nederland gebruik maken van dit overschot. Maar betekent HET FEIT, dat Nederland zo WEINIG IC-bedden heeft per 10.000 inwoners, dat wij in paniek moeten raken? Is dit angstzaaierij of is dit angstzaaierij..? Lees het verhaal van mr. Jeroen Pols en besef hoe manipulatief de media zijn met betrekking tot deze corona-golf.

* * *

x
x

Stijging Corona-gevallen? Hoezo manipulatie..?

2020 © mr. Jeroen Pols | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Afgelopen zaterdag berichtten de media onheilspellend, dat het aantal besmettingen weer toenemen. Op één dag werden 127 infecties gevonden. Het hoogste aantal in een maand tijd. Het RIVM heeft de afgelopen tijd het testprogramma echter opgevoerd naar meer dan tienduizend testen per dag. Het aantal positieve uitslagen is echter procentueel GEDAALD, van 2% naar 0,6%. Er zijn dus in werkelijkheid minder positieve testresultaten dan ooit. De media en RIVM houden de bevolking met misinformatie in angst.

In de eerste week van juni deed het RIVM dagelijks nog zevenduizend testen. Intussen is dit aantal in de tweede week van juli opgelopen tot meer dan tienduizend. Het aantal positieve testuitslagen daalde in dezelfde periode van 140 naar 61 per dag. Hoeveel testen de afgelopen week zijn gedaan, heeft het RIVM niet bekend gemaakt. Het vermoeden bestaat dat het aantal steeds verder opgevoerd is.

En let wel: een positieve testuitslag betekent overigens niet dat er sprake is van een besmetting. Ook op dit punt doen de media en het RIVM aan misleiding. De gebruikte PCR-test blijkt namelijk volstrekt onbetrouwbaar (HIER). Uit een onlangs gepubliceerd onderzoek van de Deutsche Akkreditierungsstelle, vergelijkbaar met de Nederlandse TNO, bleek namelijk, dat de gebruikte test ook reageert op andere coronavirussen. Dus wat zijn we nu aan het testen..?

(klik op illustratie voor link)

Deze virussen veroorzaken hoogstens namelijk alleen ’n onschuldige verkoudheid. De PCR-test is daarmee ongeschikt voor een individuele klinische diagnose. Het RIVM weigert ondanks Kamervragen het validatie-onderzoek van de test vrij te geven. Van welke foutmarge er wordt uitgegaan, weten we dus niet! Het COVID-19-virus heeft net als de griep een seizoensgebonden verloop. In de zomer komt het virus nauwelijks voor.

De massale testinspanningen van het RIVM doen vermoeden dat een tweede golf ‘in voorbereiding’ is. Tijdens griepepidemieën is nooit massaal getest. De vraag rijst waarom dat bij COVID-19 wel gebeurt. De angstcampagne van het RIVM en de media moet kennelijk verder opgevoerd. Ongetwijfeld kunnen we binnenkort meer slecht nieuws over besmettingen verwachten. De volgende stap is een algemene maskerplicht. In Frankrijk, Spanje en België is het al zover.

* * *

4 gedachten over “Stijging Corona-gevallen? Hoezo manipulatie..?

 1. Gisteren plaatste ik zelf onderstaand bericht, dus het klopt dat we worden bedonderd (maar dat wist u inmiddels toch al wel)!

  Corona besmettingen in ons land maar liefst met 31 procent gestegen, zegt het NOS Journaal! O mijn God…

  Ik vertaal het even: alle IC’s liggen weer te verstoffen…De Coronatests zijn onbetrouwbaar en geven zelfs alarmbellen bij de gewone griep of eerdere besmettingen (wanneer komt er een ‘app’ voor de false positives?) En zo,n 150 nieuwe besmettingen (of oude? of geen Corona maar iets anders?) in een land met 17 miljoen mensen? Even 150 delen door 17 miljoen mensen levert een percentage op van 0.00666666666 (misschien een te diabolisch voorbeeld genomen…)

  Stel er zijn morgen 2 nieuwe besmettingen, en de dag dag erna 3 dan is dat maar liefst een stijging van 50 procent. Ik zeg: vernietig de wereldeconomie, statistiek liegt niet, toch? (of ben ik nu te cynisch).

  “Mensen in Hillegom vragen om symptomen en quarantaine” hoor ik nu…Ik zeg hele wereld weer in geanticipeerde lock-down (P-R-S) en geforceerde (geënsceneerde?) ’tweede golf’ 😉

  Zien we de beeldvorming manipulatie aan het werk (wederom)!? Nogmaals lieve mensen: we worden systematisch voorgelogen en bedonderd! Mondkapjes en muilkorven op, oogkleppen en oordopjes in en verder met het Nieuwe Wegkijken?

  En elders: Elke zieke of dode valt ernstig te betreuren. Echter is het maar de vraag (zo is ook gebleken, ik ken persoonlijk mensen bij wie een familieleid bestempeld werd als ‘Corona-dode’ terwijl daar totaal geen sprake van was) of er geen andere onderliggende ziekte of infectie aanwezig was in de meeste gevallen. Tijdens de Spaanse griep (vergeet daar ook de erbarmelijke ziekteverwekkende oorlogssituatie niet, met slechte of afwezige sanitaire voorzieningen, slechte hygiëne, en slechte werk/woon//leefomstandigheden, laat staan afwezigheid van gezonde voeding) stierf men ook niet door de griep, maar aan de gevolgen ..van de griep (men had toen geen antibiotica)! Zo sterven op dit moment (als het al om een echte Coronasterfte betreft dus) mensen (vooral oude, zieke en/of immuunsysteem gecompromiteerde mensen) vooral MET Corona, niet zozeer DOOR Corona. Maar het hele (media/farma/draaideurpolitiek) circus er omheen is een grote medische deceptie! Sowieso is het pas naïef gebleken om blind op de officiële cijfers te vertrouwen, aangezien deze worden verdraaid, gemanipuleerd, overdreven, verzonnen of zelfs gecreëerd (wat te denken van de vele getuigenissen inmiddels van lijkenschouwers die gevraagd worden om zo,n beetje elk sterfgeval als ‘corona-dode’ te bestempelen). Kortom: we worden bedonderd op een briljant criminele wijze wat mij betreft…

  En als laatste:

  Ik weet ook 2 dingen: vaccinaties gaan (ook na 5 jaar..) per definitie NIET helpen, want zijn aangetoond onwetenschappelijk, ineffectief en potentieel levensbedreigend..en bieden dus valse zekerheid! En ik heb rond maart al onderzoek gevonden dat aantoonde dat die hele 1,5 meter ‘afstand houden’ theorie van geen kanten klopte. Nu wordt dat steeds meer bevestigd. Zolang we elkaar maar niet recht in het gezicht aan hoesten of niezen, is er dus niets aan de hand… Neem die demonstratie op de dam..grote groepen mensen dicht op elkaar, meesten zonder (sowieso zwaar inefficiënt) mondkapje. En wat blijkt? Geen besmettingen. Duidelijk. Of neem andere landen die geen lock-down hadden. zelfde resultaat als elders dus terugdringen virus gebaseerd op afstand houden grote onzin…Die tweede golf komt er..maar niet door het ‘verwende volkje’ maar de gecorrumpeerde elite. Want de verwijten die men zal aan gaan dragen zijn een wassen neus, de agenda mag niet worden gestopt..dat is wat er echt speelt. En dat is ook de reden dat ik mijn adem niet in houd (no pun intended) voor een ‘betrouwbare’ test, want zolang duidelijk is dat men er alles aan lijkt te doen om maar hoge Coronacijfers te halen om de vaccinatieagenda te ‘verantwoorden’ (list en bedrog dus) is er geen ‘betrouwbare wetenschap’, alleen maar doortrapte manipulatie van de beeldvorming. Verder is het onzin om over schaalvergroting te spreken, een N van 17 miljoen mensen lijkt me een aardig cijfer om mee te beginnen… Zeker wanneer we de cijfers (zelfs de officiële, gemanipuleerde) vergelijken met echte zorgwekkende ziekteverwekkers (Corona is net als HPV destijds eerder een hekkensluiter dan een koploper qua prioriteit, waar zijn de zorgen om ‘echte’ ernstige ziekten?). Zie de cijfers van doden van de ‘gewone’ griep. Ook niet mild (en toch weer wel op 17 miljoen mensen, laat staat dat we percentueel gaan kijken bij echte hele grote landen)! Kijk, de zorg is ziek, maar niet ongeneeslijk. Dieren (en mensen, zie verzorgingstehuizen) onder erbarmelijke omstandigheden laten leven is een zeer kwalijke en zorgwekkende zaak, maar we zagen hetzelfde bij de varkensgriep, vogelgriep, we moeten terug naar natuurlijke en gezonde en werkelijk duurzame zorg EN landbouw en voedselproductie! Daar horen vaccinaties per definitie niet bij en ook geen tirannie en volksverlakkerij. Maar wel werken aan gezonde zorg, natuurlijke afweer, gezonde voeding, optimale leef/woon/werkomstandigheden, het immuunsysteem versterken en natuurlijke gezondheid bevorderen (ipv ziekten ‘bestrijden’). Net zoals virussen en bacteriën (micro-organismen) GETUIGEN (en reacties) zijn van een ziekteproces en niet zozeer de veroorzaker (de microbetheorie is onjuist) zijn de meeste mensen niet ziek DOOR Corona, maar MET Corona. Wat mij betreft is het hoog tijd voor gezondzijnshuizen, zie: https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/t-gezondzijnshuis-toekomst-van-geneeskunst-nu/ Maar de gezondheidskraan moet wagenwijd open, terwijl de gifkraan geheel dicht gedraaid wordt. Het is en/en..Helaas, want dat betekent dat naast de eigen verantwoordelijkheid, vooral ook de enorme belangenverstrengeling, onderzoeksfraude, corruptie, omkopingen, en draaideurenpolitiek (zie http://healingsoundmovement.com/news/125/speciale-aanbieding-de-zoete-wraak-de-farmaceutische-en-voedingsindustrie-doorgelicht.html) een definitief halt moet worden toegeroepen…We hebben wat mij betreft een toxische zorg, een toxische landbouw, een toxische voedselproductie, een toxische overheid en een toxische mindset… En daar liggen de echte gevaren op de loer…En zoals we zien aan Rivm en regelgevingsinstanties, valt de hoop top-down niet te verwachten. bottum-up (vanuit de bevolking dus) zal de revolutie moeten komen…Maar goed, dat is mijn opvatting 😉

 2. Van KalverStraat naar Schapenland? Nog een reden om de Kalverstraat te mijden… Is dit de opmaat voor verplichte mondkapjes overal? Laat het RIVM weer een ballonnetje uit? https://www.telegraaf.nl/financieel/1374260303/mondkapje-verplicht-in-kalverstraat

  De omgekeerde wereld draait weer doorrrr… De ware psychopaten vind je bij de regering (die neemt afstand van het volk tijdens het reces) en het RIVM (die neemt verstandig afstand van de boeren morgen) 😉 https://www.msn.com/en-us/health/health-news/people-who-ignore-social-distancing-rules-may-have-psychopathic-personality-traits-study-finds/ar-BB15fERy

 3. https://viruswaanzin.nl/informeren/lijken-op-straat-en-massagraven-in-bolivia/
  Persbureau AP blijkt massagraven te hebben verzonnen en de media hebben het overgenomen.

  Na de Mexicaanse griep is de rol van de media onderzocht. De conclusies waren erg negatief: men ging uit van een ‘worst case scenario’, wat ook met de toen beschikbare kennis niet realistisch was; zaken werden niet in perspectief geplaatst; er werd een heel beperkt aantal bronnen geraadpleegd en voor tegengeluiden was vrijwel geen ruimte. De geschiedenis herhaalt zich en hoe verschrikkelijk vernietigend zou het oordeel nu uitpakken.
  Het WODC-onderzoek: https://www.wodc.nl/onderzoeksdatabase/berichtgeving-inzake-de-mexicaanse-griep.aspx
  Rechts in beeld kun je pdf-s downloaden; hier het linkje naar de samenvatting: https://www.wodc.nl/binaries/samenvatting_tcm28-71936.pdf

  Op 1 augustus is er overigens weer een demonstratie op het Malieveld in Den Haag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.