Advertentie

René Vissers -‘Vrij Mens’- opgesloten in inrichting..!


Rene Vissers had zichzelf uitgeroepen als Vrij Mens.

x

Wat is een ‘Vrij Mens’..?
Een vrij mens is iemand die zich ontdaan heeft van alle officiële banden. Dat vraagt héél veel moed en is niet zo gemakkelijk als je wellicht denkt dat het is. Weinigen hebben de moed, laat staan de kennis, om zich als méns volledig vrij te pleiten. De coöperaties die we zijn, hebben oftewel teveel schulden of andere belangen zoals het gemak (stempelgeld, kindergeld, ziektegeld enz?), dat de machtselite creëerde ? om zich als mens vrij te maken.

Je naam (dienst doende als social security number, nationaal nummer, rijksregisternummer, burgerservicenumer) is feitelijk een corperatie (onderneming), opgericht toen je ouders je lieten inschrijven in het geboorteregister. Die coöperatie maakt het mogelijk via bankschulden méér geld te creëren. Je officieel geregistreerde naam is dus feitelijk je stroman (coöperatie, een soort handelsmechanisme), maar je naam wordt niet gezien als staande voor de mens die je feitelijk bent. Het is eerder omgekeerd.. We zijn dus kennelijk allemaal gewoon papieren schuldbekentenissen..!

René Vissers is zo’n ‘Vrij Mens’. Maar vorige week, op maandagmorgen 23 Mei  2011, is Rene Vissers door een rechter, een griffier en vier politie-agenten uit zijn huis gehaald en voor een periode van in ieder geval 6 maanden (!!), gedwongen opgesloten/opgenomen in een psychiatrische kliniek. Even voor de duidelijkheid: Rene heeft niemand bedreigd, mishandeld, vermoord of op welke manier dan ook schade toegebracht, hij heeft geen agressieve daden hoe dan ook verricht, hij heeft geen zelfdodings-plannen en is niet depressief. Hij heeft slechts zijn definitie van echte vrijheid ten uitvoer gebracht.

Dit is een zeer ingrijpende gebeurtenis; wij geloven dat het dan ook wel ernstig gesteld zal zijn met Rene!

 

Conclusie : Is iemand die zich heeft ontdaan van alle officiele banden, een gevaar voor zichzelf en/of voor anderen? En kan hij derhalve worden opgesloten!?

De Wet Bijzondere Opneming Psychiatrische Ziekenhuizen (BOPZ) zegt:
“Het komt voor dat iemand moet worden opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis (een GGZ-instelling of de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis). Dit gebeurt als iemand een gevaar vormt voor zichzelf en/of voor anderen.

U mag niet zonder goede redenen tegen uw zin opgenomen worden (of blijven). Hier zijn strenge regels voor. Deze zijn vastgelegd in de Wet Bijzondere Opneming Psychiatrische Ziekenhuizen (BOPZ). In de wet staat – in grote lijnen – onder welke voorwaarden een gedwongen opname is toegestaan, hoe deze moet verlopen en welke rechten u hebt tijdens de opname. In de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) staat welke rechten u in het algemeen als patiënt hebt.” (link HIER)

Wordt ongetwijfeld vervolgd, maar jij kunt in ieder geval je steun betuigen d.m.v. een kaartje! Dit is het adres waar René Vissers wordt opgesloten gehouden:

GGZ Breburg

Muldersteeg 4

4901 ZG OOSTERHOUT NB

tav R.Vissers

De gerechtelijk macht in Nederland laat zich weer eens van zijn beste kant zien. Vier agenten, een rechter en een griffier komen je persoonlijk uit je huis halen mocht je het idee opvatten het copyright op je eigen naam te claimen en jezelf los te maken van de onvrijwillige participatie voor je stroman.  Maar het hele stroman(*) principe is echter voor vele nog een vaag begrip. Voor jou ook? In ieder geval weer justitie zich er ook geen raad mee, de gemiddelde agent heeft er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, en de gerechtelijke macht schijnt ieder symptoom onder het tapijt te willen vegen. Goedschiks of kwaadschiks…

Godelieve Vaesen is een goed vriend van René, en zij schrijft over deze belachelijk vrijheidsberoving:

“Deze man is zo gezond als een visje en geestelijk volledig in orde. Ik ben niet de enige die dat kan getuigen. Toch vindt men voor dissidenten een vrije plaats in een psychiatrische instelling waar anderen zoveel nood aan hebben maar die daar maar niet binnen raken!  Ik breek een lans voor René omdat hij een precedent aan ‘t creëren was, zich bij deze opofferde! Waar zitten al die andere coöperaties die zich achter een écht mens willen scharen om de MENSheid weer vrij te krijgen?! Men kan als coöperatie niet verlangen dat men jou als mens gaat behandelen! Hij werd opgesloten in de gesloten afdeling van de psychiatrie in Oosterhout Nederland.”

Staat der Nederlanden inmiddels aansprakelijk gesteld
De volgende brief toont je de inhoud van de aansprakelijkstelling, die Luuk van Dinter, als gevolmachtigde van René, indiende bij de Tweede Kamer. Download deze pdf HIER.

x

Wil je een kijkje nemen op de site van René, genaamd ReneScience, kijk dan HIER.

x

Zie ook deze links:

http://renescience.punt.nl/

http://www.anarchiel.com/display/vrije_man_met_veel_machtsvertoon_uitgeschakeld

http://anarchiel.com/display/vrijheid_voor_rene_vissers._tijd_voor_actie

http://www.stapuitdematrix.nl/ascensie-de-matrix-ontwaken-en-bewustzijn/artikelen/uitleg-matrix/de-matrix-jouw-staatsburgerschap-een-illegaal-contract
(Hier kunt je ook de radio-uitzending van Argusoog beluisteren)

http://www.debrander.nl/wordpress/2011/05/26/vrije-man-met-veel-machtsvertoon-uitgeschakeld/

http://hansvermeulen20.hyves.nl/blog/44709408/Zijn_wij_allen_Nukubu_s/2RL1/

http://overheidsloket.overheid.nl/index.php?p=product&product_id=590

http://www.Antidepressiva.Come2me.nl

Als je wilt weten, waartégen mensen zich verzetten, wanneer ze spreken over ‘Vrije Mens’-principe, kun je in deze YouTube duidelijk zien waarover we spreken. Het is een illuster verhaal, dat ons doet denken aan het Big Brother-principe, dat kennelijk al lang over ons heen ligt..
x

36 gedachten over “René Vissers -‘Vrij Mens’- opgesloten in inrichting..!

 1. Wel raar, want voor deze procedure ontbreekt de burgemeester nog. Volgens mij hoort die daar dan ook nog bij te zijn…Een rechter mag dit toch niet zelf even bepalen, met een paar agenten?

  1. Ja Dawn inderdaad, maar Ik begrijp van Arend dat hij een RM heeft. Daar kan inderdaad een rechter uitspraak over doen……Maar toch klopt het niet…

 2. Hier heb ik geen woorden voor. “Ze” zijn zo bang voor andersdenkenden, laat de vrijdenkende mens zichzelf hierdoor niet weerhouden. Ik wens René veel liefde en een krachtige geest toe en hopelijk zien ze snel in hoe fout ze bezig zijn. Dat dit niet kan, anders hoeven “ze” het voorlopig niet meer te hebben over mensenrechten!!!
  Warme Positieve Groet Alice

 3. De burgemeester is alleen nodig ingeval van een acute opname middels een In Bewaring Stelling (IBS). Deze is slechts voor korte tijd geldig en kan indien men dat nodig/gewenst acht omgezet worden in een Rechterlijke Machtiging (RM). Daar zijn verschillende vormen van. René heeft middels standrecht voor zijn huisdeur een Voorlopige RM gekregen voor zes maaanden. Dit ontneemt van al zijn burgelijke rechten en vrijheden. Er is geen beroep tegen mogelijk. Voor de autoriteiten dus de ideale mogelijkheid om praktijken uit te voeren die ook in de voormalige Sojet Unie plaatsvonden.

  1. Ja , waar ze van terrorisme verdachte personen zonder vorm van proces opsluiten . Je weet wel die gevangenis die Oblablablama zou opdoeken en die er nog steeds is .

  2. Ja, I Know; de Nederlandse versie van Guantanomo Bay is niet de GGZ maar de
   GG Bay, beetje errug flauw maar da komt zo soms vanzelf.

   Nu met gratis het maandblad spy 😉 bij een maandbehandeling.
   http://www.ggznederland.nl/

   Maar als je dan toch maar kiest voor vrijheid (kuch) pas wel op met wat je denkt en zegt. Voordat je het weet staat er op een dag een rechter op je stoep! Hij spreekt uit naam van de spy choloog dat je toch echt geestelijk niet in orde bent. Dat is dan weer zooooo knap van die gestudeerde bollen, die kunnen gewoon alles!

  3. Ik zal je vast niets nieuws vertellen Arend, maar een RM zou eerder stop gezet kunnen worden, wanneer bloedverwanten dit willen beëindigen, zijn zus bijvoorbeeld. Er moet iemand in zijn omgeving geweest zijn, die voor René een RM aangevraagd heeft….

   Opheffen RM
   Het is mogelijk om een RM te laten opheffen voordat deze is verlopen. Daarvoor kunnen de volgende personen bij het hoofd patiëntenzorg van het UCP een verzoek indienen:

   u, uw echtgenoot of de bloedverwanten die om een RM kunnen verzoeken;
   de inspecteur voor gezondheidszorg;
   de officier van justitie.

   Als het hoofd patiëntenzorg het verzoek afwijst, kunt u via de officier van justitie de rechter verzoeken om opheffing van de RM. U heeft daarvoor recht op gratis bijstand van uw advocaat. Voordat de rechter een besluit neemt, zal hij met u praten.

   http://www.umcg.nl/NL/UMCG/Afdelingen/Universitair_Centrum_Psychiatrie/Patienten/Opname/GedwongenOpnameMetEenRM/Pages/default.aspx

 4. Lieve mensen,

  Neem alstublieft even de moeite om hem een kaartje te sturen, dit is echt een hart onder de riem voor rene. Gebruik a.u.b de volgende aanduiding:

  Ter attentie van: de Vrije Mens van vlees en bloed, René; Vissers.
  p/a GGz Breburg
  Muldersteeg 4
  4901 ZG Oosterhout NB

  1. hahahaha.. Ingehaald door Instant Karma..? Wat bedoel je Hans.. (altijd een hoofdletter voor je naam gebruiken!)..? Ik vind je ‘ene zin’ inhoudelijk onverstaanbaar.. Spreek JIJ inmiddels wellicht een andere taal dan ik dat doe..? Geeft niks, maar probeer dan INHOUDELIJK IETS te noemen, waar IK wat mee kan.. OK?
   Dag Hans..

  2. Ja sorry Guido, mijn reactie was serieus bedoeld. Als ik alleen al dit lees: `De coöperaties die we zijn, hebben oftewel teveel schulden of andere belangen…` kan ik daar geen chocolade van maken.

  3. misschien een goed idee om meer dan 2 zinnen te lezen als je van chocolade houdt ?

  4. mmmmmm Chocolade voor mij altijd met een hoofdletter.

  1. Op argusoog, staan een paar films, waar dit uitgelegd wordt.

 5. De schepping doet het ook nooit goed hé 🙂
  Dan is de schepping druk bezig om voor Rene die uiterlijke wereld te scheppen, die een spiegel is van zijn innerlijke overtuigingen en dan is het weer niet goed.

  Als Rene ervaart dat hij geen vrij mens is, is dat prima. Maar om nu zijn uiterlijke schepping de schuld te geven voor zijn innerlijke overtuiging gaat mij te ver.

 6. Het lijkt mij dat het woord ‘coöperatie ‘ vervangen dient te worden door corporatie . Niet om te muggenziften uiteraard , maar het maakt het verhaal wel een behoorlijk verschil .
  Een corporatie is een handelsonderneming .
  Een coöperatie is een samenwerking tussen afnemers of producenten .

  1. hmmmm misschien moet je eens naar Renee Vissers toegaan en persoonlijk met hem praten.
   en dan hoor je persoonlijk het verschil.
   wat De Heer Oldenkamp betreft denk ik zelf dat hij nog wel een rijbewijs heeft .en die is ook geldig.

 7. weet echt niet wie Renee is ,,,die jongen die in zijn blootje soms rondrent ??
  maar even goed wens ik hem alle goeds . en veel steun van andere mensen .

 8. De waarde van een nederlander/belg is ongeveer 630.000 euro.
  Dat is wat zo’n persoon gemiddeld opbrengt van wieg tot graf.
  Dat is ook de reden waarom er geen tegenwaarde voor geld bestaat in goud o.i.d.
  Dat zijn namelijk wijzelf en we mogen het gebruiken maar alleen tegen rente.
  Ach mensen het systeem is zo smerig, als men werkelijk zou beseffen hoe het in elkaar zit dan kan niemand het nog serieus nemen.
  Woensdag a.s. dient de zaak van René (c) voor het kantongerecht.
  ‘T zal mij benieuwen.

  1. Daar moeten we dus met hele hordus meteen bij zijn woensdag!

 9. Hoe bedoeld u, dat het nu wel ernstig gesteld zal zijn met René?
  (Zie boven.)
  Zijn omstandigheden lijken me nu niet direct een pretje, maar wij kunnen beter ondersteunende gedachtenpatronen naar hem toesturen. Toch?!

  Myriam.

 10. Goedemiddag allemaal,
  Dit is de eerste keer dat ik deze site bezoek.

  Het is belachelijk wat er met renee is gebeurt!!!
  Maar Dames en Heren alles draait om geld hogere machten! en personen zoals renee! Die proberen ze gelijk te verwijderen snappen jullie?
  Renee probeert ons wat duidelijk te maken. En internet is geweldig maar ook niet want de hogere machten zien dat wij bezig zijn met mensen duidelijk te maken hoe het nu echt in de wereld gaat en wat doen ze verwijderen!!! renee word opgesloten en waarvoor? voor niks!!!! We moeten oppassen wat we zeggen schrijven en met alles! Want anders word je voor gek verklaard! MENSEN WORD EENS WAKKER!!

  Er zijn zoveel dingen aan de hand!! En we kunnen er wel wat aan doen! maar dan moeten we ook echt wat doen! Zoals die chemtrails!!!! we worden gewoon vergiftigd hier!! Wat kunnen we eigenlijk nog eten en drinken? Water uit de kraan? want dat word toch schoongemaakt? Ik weet het niet meer hoor.. we doen alles maar wat de tv zegt! De tv is een grote boosdoener! De banken zijn boosdoeners!!! en de politiek het koninklijke huis de EU En alles wat te maken heeft met macht! Macht is geld! en geld is macht!

  Renee pensa a te! e il tuo quore!

 11. Dit Bewijst nog maar eens dat we met een Maffia staat te maken hebben we zouden alle in opstand moeten komen en de echte daders moeten laten hangen door middel van het Volkstrubinaal
  alle respect voor
  Rene Vissers Freedom

 12. onvoorwaardelijke liefde voor alles dat leeft
  vrijheid van lichaam en geest dáár ga ik voor en laat me door niemand bang maken want…ze weten nog niet beter
  ik hou van alle mensen…ook van de arme politiemensen die écht nog niet weten voor wie ze werken..mijn wapen wordt onvoorwaardelijke liefde…dus kom maar op…wij zijn er klaar voor! dikke hug voor rene
  lieverd…blijf bij jezelf, we houden van je en sturen je kracht! Diana loopeker

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.